Miraklet i Zeitoun

Lagt på d. 03/11-13


Udskriv


Jeg stødte for leden på denne fortælling om nogle begivenheder, der i tiden mellem 1968-1970 bedrog mellem en halv til en hel million mennesker i Zeitoun, der ligger i Cairo, Ægypten. Jeg havde ikke hørt om det før, selvom aviserne dengang rapporterede om det, og tænker at så er der sikkert flere der ikke har det. Det mindede mig om hvor stærkt bedraget kan blive, og derfor denne lille "nyhed".

Da Jesus talte om endetiden, en betegnelse der omhandler tiden fra da Han tog til Himmelen, til tiden hvor Han vil komme igen og oprette sit fredsrige, da lagde Han vægt på at vi skulle vogte os for bedrag og vildfarelse. Verdens Frelser var blevet åbenbaret, og den okkulte verden havde fået nye tangenter at spille på, så selvfølgelig ville der komme bedrag for at føre os vild.

"Agt vel på, at ikke nogen skal føre jer vild. Thi mange skal komme i mit navn og sige: ›Jeg er Kristus;‹ og de skal føre mange vild…mange falske profeter skal fremstå og føre mange vild…falske Messias'er og falske profeter skal fremstå og gøre store tegn og undere for, om det er muligt, at føre endog de udvalgte vild." (Matt. 24:4-5, 11, 24).

Flavius Josefus fortalte at allerede på sin tid var der sådanne bedragere, der påstod de var guddommeligt inspirerede, og folket blev grebet af en helt dæmonisk begejstring1. Der er mange virkemidler i den dæmoniske verden, til at få mængderne revet med. Værre vil det blive i disse sidste dage, hvor et frafald er under udvikling, der går forud for mester bedrageren, Antikrists komme (2. Tess. 2:3).

Jeg har før skrevet om hvordan Nimrod, Semiramis og Tammuz i det gamle Babylon, indstiftede en dæmonisk version af den kommende jomfrufødsel, hvilken den okkulte verden uden tvivl havde fundet kendskab til igennem Guds dom over Satan i 1. Mos. 3:15, at kvindens sæd - ikke mandens, hvilket beskriver en jomfrufødsel, skulle knuse Satans hoved. Semiramis, som nu, efter Jesu første komme, kaldes Jomfru Maria af hendes moderkirke, den romersk katolske kirke, påstod efter Nimrods død at hun uberørt af nogen mand, var gravid og genfødte Nimrod i Tammuz. Han var Gud og hun var himmeldronningen, Guds Moder. Samme babyloniske magt vil dominere i de sidste dage, men vil ødelægges som fortalt i Es. Kap. 13-14, Jer. kap. 50-51 og Åb. kap. 17-18. Læs mere om det, i artiklen Gud Moder Maria tilbedelsen.

På bedragerisk vis, lod den okkulte verden denne himmeldronning vise for hundredetusindevis af mennesker, igennem mere end 1 år. D. 2. april, 1968 blev forhænget trukket fra. Synet så ud som på dette billede, der gengiver Jomfru Maria's tilsynekomst over Marias koptiske ortodokse kirke i Zeitoun, Cairo.


Det er blot ét af udtrykkene hvorved "hun" tilkendegiver sig. Nogle gange så man en lysende buste omgivet af en lysende korona, nogle gange med "Jesusbarnet" i sine arme. Nogle gange sås en lysende sky i mange farver, andre gange en figur omgivet af himmelske legemer formet som duer, der selv i mørke fløj i høj fart og pludselig var de væk… måske UFO'er? Folk så røg der lugtede af den fineste røgelse.

2-3 dage om ugen, fra 2 minutter helt op til 8 timer ad gangen, kunne denne dæmoniske underholdning foregå. Tusinder af mennesker fra forskellige trosretninger, religioner og lande - kirkefolk, videnskabsmænd, læger, regeringsmænd, mennesker fra alle samfundslag med alle forskellige uddannelser, så denne "Maria" i åbningerne til kirkens kupler, uden for kuplerne, vandrende hen over kirketaget og kuplerne, knæle ved korsene på kirketaget så de lyste op, vajre med hænderne og nikke med hovedet. De så "hende" komme ned og stå på jorden, hvor "hun" velsignede folket, hvorfra "hun" gik ind i kirken og forsvandt (se dokumentaren i videoen herunder).

Doktor Kairy Malek så det selv og beskriver:

Hun stod der et stykke tid, og så begyndte hun at gå på taget, indtil hun nåede til korset, og hun knælede foran korset. Hun kikkede hen mod hvor jeg stod, og hun smilede. Det syn var det mest majestætiske, smukkeste, himmelske jeg nogensinde har set.


Et andet vidne, Bassem Wassef, fortæller:

Jeg kan ikke tro at jeg så hende - at hun viste sig for mig, hvorfor Maria viste sig for en som mig


Ikke nok med det - der skete også mirakler - som Jesus har advaret: "store tegn og undere". Ud over vækkelse, tro og omvendelse, blev mennesker helbredt, hvilket blev bekræftet af mange læger. Blinde så - deriblandt en omtalt i dokumentaren, fra fødslen blind muslim. Lamme gik - Teresa med polio blev helbredt. En kvinde med brystcancer blev helbredt. Hun så "Maria" i sit sovekammer. "Maria" viste sig men forsvandt igen, for at vende tilbage med en lille "dreng". "Drengen" gav en kniv til "Maria", hvormed "hun" kunne fjerne canceren fra brystet. Næste morgen stod der en skål med væv - angiveligt vævet smittet med cancer, og kvindens bryst var dækket med et lagen hvorpå der var tegnet kors, med blod. Der var intet ar, intet tegn på at hendes bryst var blevet åbnet. Men hun blev bekræftet helbredt for cancer.

Alle adspurgte - mennesker spredt ud over mange forskellige lande og samfundslag, var enige om hvad de havde set, og der er intet tegn på at begivenheden var falsk. Folk så en selv-lysende skikkelse med ansigtstræk, der bevægede sig på en levende måde, velsignede og gjorde mirakler. I en tid med spændinger og forfølgelse af de kristne i det område, viste "Jomfru Maria" sig, og bragte fred i regionen. Se denne dokumentar om hændelserne.


Hvor stærke mirakler vil du kunne modstå? Hvor meget kan din tro bære? Er du bevandret i Ordet og har du styrke nok til at bevare din tro på Jesus i den kommende tid - Hans frelse alene - ingen Maria eller medforløser, Ham som den eneste vej til Faderen - i en tid hvor vidnesbyrd, bevis, egne oplevelser vil tale imod denne tro?

Igennem de sidste 50 år er løgne tegn og undere eksploderet i kirkerne. Mennesker som Kathryn Kuhlman2 og hendes efterfølger Benny Hinn har bedraget millioner - Reinhardt Bonnke, Kenneth Copeland, Kenneth Hagin, Rodney Howard Browne, Steve Hill, Bill Hybels er få af alle de bedragere der er gået ud i verden. Rick Warren har uddannet flere tusinde forandrings-agenter forklædt som pastorer, hyrder3, som står parat til at virke med i den diabolske plan for de sidste dage. Er du faldet for deres bedrag, har du ingen chance for at stå imod efterhånden som vi kommer tættere på Antikrists komme, der med al løgnens magt, i Satans kraft, vil udføre tegn og undere (2. Tess. 2:9).

Vi har ét sted at finde styrke, og det er i Guds Ord. Vi er nødt til at lytte til alle Hans advarsler om vores tid. Hændelserne i Zeitoun er blot en spæd magtudøvelse fra den dæmoniske verden. Der er langt stærkere virkemidler mod os. Et frafald der imellem alle andre stikker så kraftigt ud at Paulus nævner det (2. Tess. 2:3), er i gang og vil intensiveres.

"Men Ånden siger med klare ord, at i de sidste tider skal nogle falde fra troen, idet de lytter til forførende ånder og dæmoners lærdomme" (1. Tim. 4:1), "Thi der kommer en tid, da de ikke vil finde sig i den sunde lære, men for at leve efter deres egne lyster skaffe sig lærere i hobetal, efter hvad der kildrer deres øren, og de vil vende øret bort fra sandheden og vende sig til fablerne" (2. Tim. 4:3-4).

Bibelstudie og fordybelse i Guds Ord, vil ikke være spildt. Deri vil kraften findes til at stå imod, til at stå for sandheden og være et lys for verden, og til igennem det hele at vedkende sig Jesus! "enhver, som kendes ved mig over for menneskene, ham vil også jeg kendes ved over for min Fader, som er i Himlene" (Matt. 10:32).

1 "Den Jødiske Krig", bog 2, kapitel 13, afsnit 4, side 137.

2 Katolske Bedragere.

3 Målrettet søgerfølsomhed - verdens invasion af menigheden.

Ekstra materiale:
"The Apparitions Of The Blessed Holy Virgin Mary To Millions In The Coptic Orthodox Church Named After Her, In Zeitoun, Cairo, Egypt (1968-1970)", zeitun-eg.org
Se også "Del 2",


Debat: Miraklet i Zeitoun

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Dæmoneri [10]; Endetidens frafald [29]; Falsk religion [82]; Frelse / fortabelse [10]; Rick Warren [4]; Tidens ende [78];

Flere nyhedsblogs fra 2013