Krigstrommerne mod Syrien.

Lagt på d. 02/09-13


Udskriv


Kort og kompakt om krigsrygterne mod Syrien: Vores tid er spækket med rygter om krig, hvilket Jesus har forberedt os på (Matt. 24:6). Hvornår der sker noget i Syrien, det er ikke til at forudsige. Gud ved det, og har fortalt os, at Damaskus på et tidspunkt vil udgå af byernes tal (Es. 17:1). Mens der er mange diskussioner om hvorvidt denne profeti er opfyldt, er der holdepunkter i teksten af Esajas kap. 17 der viser os at der er tale om vores tid. Vers 7-8 taler om at menneskene skal se til Skaberen, Jesus med det, KJV kalder respekt for Israels Hellige - hvilket siden skabelsen endnu ikke er sket. De skal forsage deres afguder og afgudstilbedelse og vers 11 taler om en frugtbarhed der kun kan lade sig gøre i tusindårsriget.

Damaskus er hovestaden i Syrien - det har den har været mindst siden 800 f.Kr., hvilket ses da Esajas kalder byen "Syriens hoved" (Es. 7:8). Men er det nu, tiden er for Damaskus' ødelæggelse?

Thomas P. M. Barnett, der var vejleder for "Stratetisk Fremtid", "Kontor for Styrketransformation" og "Forsvars Sekretariatet" fra 2001-2003, har skrevet bogen "The Pentagon's New Map", som skildrer fremtidens brændpunkter over hele verden. Her angiver han strategien for Syrien som værende evakuering og sikkerhed.

Se Pentagons Nye Verdenskort

Han skriver ang. Syrien om et Mellemøstligt "Big Bang", der med Irak krigen som aftrækker - og ikke det egentlige mål, handler om forandring, omdannelse af Mellemøstens ikke-integrerbare regioner. Han skriver at dette "Big Bang": "er rettet mod Bashir Assad's regime i Syrien, for at lade ham vide at vores tålmodighed med hans langsomme reform tempo er begrænset, og at vi holder Damaskus ansvarlig for det der sker i Libanon, ansigt til ansigt med Israel." (side 289).

Det tyder på at der ikke er planer om decideret krig imod Syrien, men en evakuering… World Net Daily som i dag hedder WND, havde for nogle år tilbage en rapport om at de masseødelæggelsesvåben som man aldrig fandt i Irak, hvilket ellers var undskyldningen får at angribe Irak (som Barnett forklarer ikke var målet men en mellemøstlig aftrækker), de var transporteret til Damaskus og er skjult under Damaskus.

Er det sandt, kan disse masseødelæggelsesvåben detoneres på flere måde - f.eks. ved operation direkte på våbnene, eller med et bombardement, eller med EMP (Elektro Magnetiske Pulser), og Damaskus vil styrte sammen som forudsagt i Esajas kap. 17, hvorefter evakuering vil være nødvendig. Det kan igangsætte Tredje Verdenskrig, som af okkultist og frimurer Albert Pike i 1870 blev spået ville opstå mellem Araberne og Jøderne. Ud af denne krig, som eliten forventer vil være 91 dage, forventer de at deres despot, Antikrist skal opstå.

Obama startede hårdt ud med retorikken imod Assad, som om Assad havde brugt kemiske våben mod Syriens befolkning, hvilket ville kræve verdenssamfundets indblanding. Men som dagene gik, mistede han pusten, og ville først have kongressens accept. Som Kelly McParland skriver i "National Post", åbner Obamas tøven USA for mere ydmygelse i Ægypten og Syrien: "beskeden er at USA roligt kan ignoreres"1. Det skal ikke gå uhørt hen, at vores statsminister, Helle Thorning, var klar til i blinde at følge Obama, og boykotte FN2 (det er ikke andet end skuespil, da FN er én af Elitens seks store organisationer). Danmark står med USA i deres ydmygelse.

Sagen er at Rusland puster sig op, hver gang USA truer bestemte lande i Mellemøsten - heriblandt Syrien og Iran. Det giver de arabiske lande indtryk af at Rusland er blevet en stærkere supermagt end USA, at USA endda er udgået af betegnelsen supermagt, hvilket får Rusland til at fremstå som muskelkraften de arabiske lande kan læne sig op af. Rusland der ved nærmere studie er området Bibelen omtaler som Magog, er landet der efter Ezekiels profeti i kap. 38-39, skal lede de arabiske lande imod Israel, som sammen med sit allierede USA trækkes ned af Obamas politiske ydmygelsesstunt.

Det er sandsynligt at det er formålet med al turmulten omkring Syrien. Jeg kan ikke forudsige fremtiden, så vi må se hvad der sker. Dette var blot et lille indblik i et muligt scenarie.

Hvis Tredje Verdenskrig startes af denne vej, har Eliten sine 91 dage til at oprette deres ti kongeriger hvorigennem Antikrist skal opstå. I disse 91 dage kan Esaus hus, Israels evige fjender, det nutidige såkaldte palæstinensiske folk blive udryddet, jf. Obadias' profeti. I denne krig kan Rusland og de arabiske lande drage imod Israel og opfylde Ezekiel kap. 38-39, og et sted i dette forløb kan vi som Kristi menighed forvente at blive bortrykket.

Sker det nu eller senere? Sker det på en helt anden måde end skildret her? Lad os våge og se tiden an.

1 "Kelly McParland: Obama's hesitation opens the U.S. to more humiliation in Egypt and Syria", National Post, d. 22-08-2013

2 "Thorning: Vi har markeret vores støtte til Syrien-aktion", TV2 Nyhederne, 29-08-2013


Debat: Krigstrommerne mod Syrien.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Barack Hussein Obama [24]; Gog & Magog [23]; Helle Thorning-Schmidt [8]; Israel [105]; Mellemøsten [73]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2013