Oldtidens europæere forsvandt på mystisk vis, for 4.500 år siden

Lagt på d. 26/04-13


Udskriv


Til tider falder "videnskaben" over "mystiske" gåder de ikke kan forklare, fordi Bibelen ignoreres som værende religiøs fantasi. Man leder derfor efter forklaringer inden for eget religiøse fortolkningsmønster, der kan afsløre mysteriet - og bekymrer sig ikke om sandt eller falsk, så længe mysteriet kan bøjes og drejes ind i det etablerede fortolkningsmønster.

Den genetiske afstamning af Europa, blev på mystisk vis ændret for ca. 4.500 år siden, forslår ny forskning..."Det der er interessant er, at de genetiske afmærkninger af denne første pan-europæiske kultur, som tydeligvis var meget succesfuld, dengang pludseligt blev erstattet for omkring 4.500 år siden, og vi ved ikke hvorfor...Noget stort skete, og jagten går nu på at finde ud af hvad det var"


En stor begivenhed for ca. 4.500 år siden, der pludselig udryddede Europas befolkning... Det er ikke kun Guds folk, der ødelægges på grund af manglende kundskab (Hos. 4:6) - underforstået om Gud og Hans gerninger. Ville "videnskaben" tro Bibelen, ville jagten på denne gåde ende der. For 4.500 år siden, ifølge Bibelsk datering, brød syndfloden løs. Det var i Noas dage, og selv kristne diskuterer i dag hvorvidt syndfloden var global. Nogle mener det var en lokal oversvømmelse der kun ødelagde den bibelske verden. Denne forskning viser, at også Europa blev udryddet. Syndfloden var global!
Kilde: news.yahoo.com


Debat: Oldtidens europæere forsvandt på mystisk vis, for 4.500 år siden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Arkæologi [10]; Bibelen [12]; Bibelens troværdighed [18]; Evolution [58]; Oldtiden [5]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2013