Hackere kan tænde mikrofonen på din Android telefon

Lagt på d. 08/08-13


Udskriv


Som fortalt i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt, er Google en virksomhed der med sin deltagelse i Bilderberg gruppen, bruges af eliten. Under dække af at levere information til hele verden, ses at de derved også indsamler information - meget mere information end de burde.

Har du en Android telefon, kan enhver med den fornødne viden og redskaber, tænde din mikrofon uden du bemærker det, og høre hvad der sker omkring den - selv når du ikke bruger den.

Retshåndhævende myndigheder i USA udvider redskaberne som rutinemæssigt bruges af computerhackere til at indsamle information om mistænkte, og fører den kriminelle aflytning ind i cyber-tiden.

Statslige bureauer har i det store hele været tavse om disse muligheder, men rets-dokumenter og interviews med mennesker involveret i programmer, giver nye detaljer omkring hackerredskaberne, inklusiv spyware sendt til computere og telefoner igennem e-mail eller web-links - teknikker der almindeligvis er associeret med angreb fra kriminelle.

Folk som er bekendt med statslige efterretningsbureauprogrammer, siger at brugen af hackerredskaber under retslig ordre, er vokset i takt med at agenter søger at følge med mistænkte der bruger nye kommunikations teknologier, inklusiv nogle typer af online chat og krypterings værktøjer….

En talskvinde fra FBI har afvist at kommentere.

FBI udvikler nogle hacker redskaber internt og køber andre fra den private sektor. Med sådanne teknologi, kan bureauet fjern-aktivere mikrofonerne i telefoner der kører Google's Android software, for at optage samtaler, fortalte en tidligere U.S. embedsmand. De kan gøre det samme med mikrofoner i bærbare computere uden brugeren ved af det, sagde personen. Google har afvist at kommentere.

FBI har udviklet hacker redskaber i mere end et årti, men afslører sjældent dets teknikker offentligt, i retslige sager.1


I takt med at krig mod terror programmet fratager verdens borgere flere og flere private rettigheder, vil definitionen af en kriminel også ændre sig. Din politiske, religiøse, seksuelle, økonomiske, militærske m.v. overbevisning er kendt af eliten, og skulle dele af din overbevisning være i modstand mod eliten, vil du uden videre være overvåget - dine samtaler, hvor du befinder dig, hvem du taler med osv., blot du har en telefon på dig.

Nu er det Android der afsløres, og Google er tavs. Med garanti er iPhone og Apples produkter generelt, lige så u-private og lige så gode sladderhanke som Android.

Er du bruger af krypteringsværktøjer, der kan kryptere dine samtaler, sms'er, mails m.v., så vil du være ekstra interessant, for hvad har du at skjule? Det er ikke acceptabelt at værne om sit privatliv - hvis du ikke har noget at skjule, hvorfor krypterer du så din gøren og laden? Vi går en mørk tid i møde, ingen tvivl om det.

1 "FBI can remotely activate microphones in Android smartphones, source says", Fox News, d. 02-08-2013


Debat: Hackere kan tænde mikrofonen på din Android telefon

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Google [7]; Internet [12]; Kontrol [92]; Overvågning [28]; Teknologi [20]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2013