Francis vil hellige verden til Marias uplettede hjerte

Lagt på d. 20/08-13


Udskriv


Som sine forgængere Pave Johannes Paul II og Benedict XVI, vil Francis hellige verden til den dæmoniske verden, med Himmeldronningen i spidsen. Jeg påstår i nyhedsbloggen Paven messer om global magt og religion. at hjertet på Francis' kors, som han fremviste i Lampedusa, er Himmeldronningen "Marias" uplettede hjerte, og her ses han hengivenhed til dette hjerte som en bekræftelse derpå. Det Katolske nyhedsbureau CNA fortæller

Pave Francis vil hellige verden til Marias uplettede hjerte, den 13. oktober, som en del af Maria Dag højtiden, som vil involvere statuen af Vor Frue af Fatima Rosenkrans.1


Denne højtid indebærer at denne afgudsstatue bæres på præsternes hænder:Gud siger om sådanne træguder at: "De er som et Fugleskræmsel i Agurkhaven og kan ikke tale; de må bæres, da de ikke kan gå. Frygt dem ikke, thi de gør intet ondt, så lidt som de evner at gøre noget godt" (Jer. 10:5).

Alligevel kalder paven vanviddet for "et specielt tegn". Det er en død klods der ingen erkendelse af eksistens har. Samme materiale kunne have være bagenden af en hest. Det er latterligt, og Francis vil hellige hele verden til denne repræsentation af en afgud, der hverken har hjerte eller tanke.

Gud har som det andet bud i Loven sagt, at "Du må ikke gøre dig noget udskåret Billede eller noget Afbillede af det, som er oppe i Himmelen eller nede på Jorden eller i Vandet under Jorden" (2. Mos. 20:4). Dette bud har moderkirken slettet i sin forvanskning af Bibelen, og delt sidste bud om begær op i to bud.

Moderkirken er en afgudskirke - en, i Guds øjne dømt, organisation, der tilbeder det, de selv har skabt. Gud hader det! Læs Es. 44:9-20.

1 "Pope to consecrate world to Mary's Immaculate Heart", Catholic News Agency (CNA), d. 14-08-2013


Debat: Francis vil hellige verden til Marias uplettede hjerte

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Dæmoneri [10]; Falsk religion [82];

Flere nyhedsblogs fra 2013