Romeren Peter: Satan faldet fra himmelen som et lyn?

Lagt på d. 13/02-13


Udskriv


Det er pudsigt! Hvorfor sker der ofte sådanne "tilfældige" tegn i forbindelse med bemærkelsesværdige begivenheder? Få timer efter Ratzinger afsagde sig sit pontifikat, d. 11-02-2013, tog Filippo Monteforte, en fotograf fra det franske nyhedsbureau "Agence France-Presse" dette billede med sit 50mm objektiv (så fik vi lige det med):I forbindelse med Skt. Malakias profeti om at den sidste pave - Bibelens falske profet - står for døren, profeten der skal lede verden i tilbedelse af dragen - dvs. Satan, er det tankevækkende at "himmelen" giver denne begivenhed fra sig. Jesus sagde om Satan: "Jeg så Satan falde ned fra Himmelen som et lyn" (Luk. 10:18).

Johannes så i Åbenbaringen en engel der råbte: "Faldet, faldet er Babylon, den store, og den er blevet bolig for dæmoner og tilhold for alskens urene ånder og tilhold for alskens urene og afskyede fugle" (Åb. 18:2). Dette Babylon, denne skøge, er den romersk katolske moderkirke, som måske nu står ved tærsklen, ved indgangen til sin undergang, hvor romeren Peter skal "give fårene føde igennem mange trængsler, under hvilke byen på de syv høje vil blive ødelagt, og den frygtelige dommer vil dømme sit folk"1.

Og apropos romeren Peter. Da den katolske kirke ikke kun er europæisk men global, overvejer Vatikanet nu at vælge en pave fra andet steds end Europa2. Latinamerika er i kikkerten, men også et par kandidater fra Ghana og Nigeria. I Ghana er loddet faldet på kardinal Peter Kodwo Appiah3 - vil Peter komme til Rom, og blive romeren Peter? Vil romeren Peter komme til Peters Basilica - den gamle solgud - Satans - tempel, der er blevet bosted for dæmoner og urene ånder? Stedet hvor solgudens fallos, fragtet fra Ægypten til Rom, er oprejst på Peters plads - en 330 ton tung obelisk, udskåret i et stykke granit helt tilbage fra det femte dynasti i Ægypten, hvor den stod oprejst ved solgudens tempel i Heliopolis - solens by også kaldt On (hvorfra Josef tog sin hustru, 1. Mos. 41:50), der var dedikeret til Ra (Antikrist), Osiris (Satan / paven) og Isis (himmeldronningen, moderkirkens Maria4). Dertil kommer at man har placeret denne Osiris' fallos midt mellem Peters pladsens buede mure, der symboliserer Isis, himmeldronningens skød. Afkommet er Antikrist.

Vi venter med spænding. Vil Malakias få ret denne sidste gang også?

1 Jesus kommer virkelig snart [2]

2 "Kirkefolk: Den næste pave bliver ikke europæer", Politiken.dk, d. 11-02-2013

3 "First black pope? Emerging contenders include cardinals from Africa", The Washington Post, d. 11-02-2013

4 Se artiklen Gud Moder Maria tilbedelsen


Debat: Romeren Peter: Satan faldet fra himmelen som et lyn?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Tidens ende [78]; Trængslen [70];

Flere nyhedsblogs fra 2013