Danske vaccine-børn ramt af mystisk søvnsygdom

Lagt på d. 10/05-13Forskere sagde: "Vacciner børnene og stop influenzaen". Svineinfluenza Vaccinen blev godkendt af læge¬middelmyndighederne i Europa. Den blev gjort gratis og selv gravide blev vaccineret. Verdenssundhedsorganisationen, der skulle forestå som vægtere mod sygdom tilpassede pandemi definitionen for som bedragere at tvinge lande til at købe vaccinerne.

Det viste sig at H1N1-vaccinen udløser bivirkninger. At Norge melder stigende antal bivirkninger af influenza-vaccinen. At Svineinfluenza forbindes til dræber nerve sygdom.

I 2009 blev der fortalt at to blev lammet efter H1N1-vaccination, 2012 at et stort antal nordiske børn, der i 2009 blev vaccineret mod svineinfluenza, har siden udviklet den svære hjernesygdom narkolepsi. Nu er der igen blevet indberettet tilfælde af narkolepsi:

To danske børn er blevet ramt af en mystisk søvnsygdom, efter at de er blevet vaccineret mod svineinfluenza.

Sundhedsstyrelsen har i marts og april modtaget de første to bivirkningsindberetninger om en mulig udvikling af narkolepsi i forbindelse med vaccination med Pandemrix, oplyser styrelsen i en meddelelse.

I andre af de nordiske lande er der rapporteret et stort antal tilfælde med børn og unge, der efter en vaccination mod svineinfluenza har fået narkolepsi, som betyder, at patienten pludselig falder i søvn.


Selvom der ikke er umiddelbar rektion, så svækkes legemet af vaccinen og fremtidige belastninger af immunforsvaret kan vise sig fatale. De fremgår tydeligt af den fortsatte tekst i artiklen:

I det ene tilfælde drejer det sig om et barn med en hjertelidelse, der første gang fik vaccinationen i november 2009. Efter den første dosis var der ingen bivirkninger. Men i foråret 2010 blev barnet vaccineret på ny, og efter 10-14 dage ændrede det adfærd. Barnet havde svært ved at holde sig vågen og har nu fået stillet diagnosen narkolepsi.

I det andet tilfælde handler det om et barn med astma, der blev vaccineret i november 2009. Først på sommeren 2010 udviklede barnet narkolepsi og faldt i søvn flere gange om dagen. Blandt andet faldt det ned fra stole, oplyser Sundhedsstyrelsen.


Det er ulykkeligt! Og det fortsætter - mens vi bildes ind at vi forskanser os mod sygdom, så viser det sig at vi nedbryder legemet og åbner døren for velkomst af fremtidige sygdomme.

Rapporterne om de danske sager kommer samtidig med, at et stort svensk registerstudie viser en forøget risiko for narkolepsi efter vaccination mod svineinfluenza blandt børn og unge voksne.

Undersøgelsen viser, at der er en tre gange højere risiko for sygdommen blandt vaccinerede end blandt uvaccinerede børn og unge under 20 år. Blandt unge voksne mellem 21 og 30 år er risikoen fordoblet.

Kilde: www.b.dk


Debat: Danske vaccine-børn ramt af mystisk søvnsygdom

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

H1N1 [29]; Sygdom [60]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2013