Corona, når eliten tester verdenssamfundet

af Kim Andersen
Lagt på d. 21/05-20


Udskriv
Oversigt


Vil man gøre sig selv til grin, er overskriften på artiklen her en sikker opskrift. Hvem tør sige det? Jeg ville egentlig have navngivet artiklen ”når eliten overtager verden”, som i ”det her tilrettelægger begyndelsen af trængslen” - men jeg ved jo ikke om det udmunder sig i det, så derfor den forsigtige titel. Hvorfor overhovedet skrive denne artikel - der er rigeligt med materiale derude, der kan skræmme og gøre enhver utryg for den umiddelbare fremtid. Mit mål med denne artikel er vise, at mørket tager til, for at håbet vi har i Jesus må lyse op i vore hjerter. Det vi ser kan være en udvikling der får de sidste profetier til at ske, og det styrker troen og håbet hos os der kender Jesus, for så ved vi forløsningen er nær.

Alle jeg taler med forstår ikke hverken situationen eller løsningen på coronakrisen, men man holder sig for oplyst og intellektuel til at sige konspiration - det findes ikke. Man flygter fra den indre kritiske stemme, og overdøver på en hypnotiseret, gentagende måde den kritiske sans med myndighedernes udtalelse, ”vores sygehusvæsen kan ikke klare mere end 1000 patienter i respiratorer, derfor er vi nødt til at flade smittekurven ud” - og ræsonnementet efterfølges af, ”og vi kan ikke byde sygehuspersonalet at skulle vælge mellem hvem der skal have hjælp og hvem der skal dø”. Aha ja, det giver mening - den er købt. Det handler ikke om antal døde, men antallet der har brug for intensiv behandling på én gang. Det er omtrent de eneste argumenter, det eneste strå vi har at holde fast i, for ikke at falde i konspirationsteoriernes afgrund, med en forklaring på det voldsomme tiltag, at lukke et samfund, en verden helt og aldeles ned.

Måske er der ræson i argumentet, men kan der være mere i det? Ret beset er der ingen krise, det er ikke en pandemi. Den største krise ved situationen er, at magttrykket over os er taget til. Mange har lettest ved at stole på regeringen, stole på de har valgt at lytte til de rigtige, og stiller man sig tvivlende, lægger ordet konspirationsteoretiker lige på tungen - måske mere som et personligt forsvar imod utrygheden ved at sige, at vi ikke kan stole på regeringen. Jeg har selv været i samtaler hvor det sker. Jeg gav udtryk for at jeg ikke er sikker på at regeringens metoder er rigtige, og så var jeg konspirationsteoretiker. Jeg svarede at mon ikke der var svenskere der sagde det samme, at de stoler på regeringen, selvom de er gået den modsatte retning af Danmark? - Og mon ikke der er nogle der er i tvivl om regeringens metode - er de konspirationsteoretikere i jeres øjne, på trods af de er enige med jer om at den Danske model er rigtig? Hvem har ret? Jeg mener vi bliver vist situationen fra den ene side, hvor folk bliver smittede, først i det ene land, så i det næste, og spillet går ud på ikke at blive smittet, for ellers har man tabt. Samtidig foregår der i den blinde vinkel fordækte tiltag, der begrænser vores friheder. Det er sket før, og meget tyder på at opskriften følges igen.

Mens jeg har forsøgt at samle information til at få et overblik over hvad det er der sker, har Facebook, Twitter og Google på sine tjenester YouTube og Google søgemaskine, fjernet det ene efter den andet, som ikke taler og fortæller i overensstemmelse med regeringernes politik - og med WHO, hvilket YouTubes administrerende direktør, Susan Wojcicki klart og tydeligt advarer om:

Wojcicki, der talte om CNNs pålidelige kilder, sagde, at den Google-ejede videostreamingsplatform ville "fjerne oplysninger, der er problematiske". Hun fortalte værten Brian Stelter, at dette ville omfatte ”alt, hvad der ikke er medicinsk underbygget”. ”Så folk, der siger‘ tag vitamin C; tag gurkemeje, vi vil helbrede dig, det er eksemplerne på ting, der ville være en krænkelse af vores politik… Alt, der vil være i strid med Verdenssundhedsorganisationens henstillinger, ville være en krænkelse af vores politik.1

Det er ganske enkelt uhyggeligt at opleve, at vores frihed til at tale imod de elitære kræfter undertrykkes og ødelægges. Det er ikke kvaksalver-kanaler der lukkes ned, det er højtuddannede læger og virologer der med erfaring og data viser at regeringerne overreagerer. Det varmer at høre at Trump har fjernet støtte til WHO med deres, som han siger, ”selvudslettende nationalisme2, fordi de gentager Kinas løgne og stiltiende accepterer landets håndtering af ”krisen”. Det kan ikke undre nogen, for WHO ville være kannibal hvis de gik imod det kommunistiske styre, i og med de har Tedros Adhanom Ghebreyesus på toppen, som selv er kommunist. Tedros:

medlem af Tigray Peoples Liberation Front (TPLF), som er en organisation, der er så fredelig som navnet antyder. Grundlagt som et kommunistisk revolutionært parti, der kom til magten i 1991, førte det en geriljakampagne mod Mengistu-diktaturet og dannede en koalition med to andre etniske partier efter hans eksil.”3

Der er verdensopfattelser hos WHO der passer fint med røde Kina. Det samme gælder i øvrigt Sundhedsstyrelsen i Danmark. Søren Brostrøm har også hang til kommunisme:

Søren Brostrøms bevæggrund for at vælge Sundhedsstyrelsen er formentlig den samme, som for at han også en overgang var international sekretær i Danmarks Kommunistiske Ungdom, hvor der ikke var unormalt, at den kulturelle elite engagerede sig dengang i 1970’erne og 1980’erne. Den kommunistiske vej viste sig som en blindgyde. Men i ungdomspolitikken mødte han ungdomspolitikere, som i de seneste år har været centrale ministre. Folk, som han igen senere skulle støde ind i.4

Politiker, kend dit samfund!

Hvert miljø bør tages til efterretning før store beslutninger tages, om håndtering af kriser. En politiker bør kende miljøet han er sat over!
Der er alt for mange lande der har gjort som Kina og lukket alt ned, men det er i særdeleshed ikke underligt at Danmark også bliver lukket ned, og der har været så grov en overreaktion, at Sundhedsstyrelsen - efter at være blevet klogere (Kina var ikke den bedste målstok for Danmark) - nu siger at ældre gerne må kramme sin familie, og skæmmer nu den skræk de i sin frådende blodrus har fået indgydt i befolkningen ved at sige:

Vi har set en tendens til, at nogle har skærmet sig næsten lidt for godt. Måske så godt, at de er blevet ensomme og triste over at sidde hjemme alene.5

Ja tak - hvad havde I regnet med? Men tilbage til sensur. Der er så stor uvished og forvirring omkring denne situation, at vi har brug for at lytte til hinanden, opfordre til informeret debat, og ikke hænge fast i politisk korrekt tankespind, eller finde os i at magthaverne lukker munden på uenige stemmer. Kan du bære over med det nu, så tror jeg desværre at du kikker ind i en fremtid, hvor selv du får nok, for jeg tvivler på det stopper her. Grundstenene for komplet diktatur lægges nu. Som Elon Musk sagde i et telefoninterview:

Det er nu vi skal tænke på fremtiden og spørge, er det i orden at krænke folks rettigheder, som det der sker lige nu?… Jeg tror, at folk vil være meget vrede over dette og er meget vrede. … hvis nogen ønsker at blive i sit hus, så er det fantastisk, skal de have lov til at blive i huset, og de skal ikke tvinges til at forlade det. Men at sige, at de ikke kan forlade deres hus, ellers vil de blive arresteret hvis de gør det, det er fascistisk. Det er ikke demokratisk. Dette er ikke frihed. Giv folk deres forbandede frihed tilbage.6

Strategien tro, forholder de venstreorienterede medier sig ikke det, der bliver sagt, men går efter manden, og i Reuters video, fra samme artikel citeret ovenfor, fortæller de at også Facebooks direktør, Mark Zuckerberg, blev ringet op og han var bekymret for at åbne verden op for hurtigt. Reuters anerkender at det er udtalelser fra to forskellige erfaringer, for Facebook har mærket krisen mindre end Tesla. Meeeeen, Musk skal nok ikke klage, for Tesla aktierne ramte 1,24$, mens analyser talte om tab7. Det har ikke noget som helst med sagen at gøre - lyt til mandens pointe! Det er det samme de gør med Trump, lukker alle sanser og råber ”manden er orange og har et sjovt hår”…

Det informationen i denne artikel vil vise dig er, hvor fejlinformeret vi bliver af de almindelige medier. Den information vi får, tjener ét formål - at skabe frygt, og tvinge tillid og håb til politikere ned i halsen på os, fremtvinge tillid til forskning der underbygger politikkernes handlinger, til vaccine og til det globale verdenssamfund. Det er præcis det, jeg ville forvente mig skulle gå forud for at få bundet knude på de sidste løse ender af en ny global verdensorden, som Gud har forberedt os på vil komme. Vi har set den dannes over årene, og jeg har skrevet op og ned om det, og i dag er alt kørt i stilling - alt er klart, det eneste der afholder satan fra at give sit startskud til sine folk er, at Jesu menighed endnu er på Jorden.

Med andre ord venter satan og hans vasaller på at Gud siger nok er nok, og Jesus kalder os hjem, så vi ikke længere holder igen. Paulus informerede os og skrev, ”Også nu ved I, hvad der holder igen, så han først kan åbenbares, når hans tid er inde… kun må den, som nu holder igen, først fjernes. Og da skal den lovløse åbenbares” (2. Tess. 2:6-8).

Hvis denne situation viser sig at gå i sig selv igen, så har vi set et præludium til det verden kan forvente sig når eliten af Gud får lov til, som Hans redskab, at dømme en gudløs verden. Husk tilbage på den følelse du sad med da du hørte Danmark lukkede ned - og gang den så med 1000 - det er den skræk verden venter når Gud tager sine ud af verden. Borgerne lukkes inde i sine boliger som dyr, og billetten ud, er tvungen vaccine og immunitets kort - det er i hvert fald Anthony Fauchi’s (USA ”førende ekspert” på infektionssygdomme) drøm som udtalte:

det er muligt, at amerikanerne i fremtiden kan bære dokumenter for at bevise, at de er immune eller ikke er inficerede med coronavirus8

Se, hør og sig ikke noget...

Alle har sine grunde til at lukke øjnene for tidens trusler. Det der ikke overvindes i dag, er stærkere i morgen!
Du kan ryste på hovedet af det og fnyse i foragt, og jeg respekterer at du har dine grunde til ikke at ville acceptere det. Men noget råddent stinker, og jeg vil igennem artiklen her vise at der er god grund til at være mere end skeptisk. Uanset hvad end du vælger at tro, er det kun Jesus der kan give dig en vej ud af den kommende trængsel, som tilstanden i samfundet lige nu giver en grim smag i munden af!

Corona - hvad og hvorfra?


Først er det nødvendigt at erkende, at ja - CoViD-19 (Corona Virus Decease også betegnet som 2019-nCoV) er en dræber - der er ingen tvivl om at Covid-19 er alvorlig for mennesker der har et svækket helbred. For et svækket immunforsvar kan Corona blive en dræbende lungebetændelse, eller hvis lungerne er svækket af længere tids rygning, om det er cigaretter, hash, e-cigaret eller vandpibe. Lungespecialist Barry Make fra National Jewish Health fortæller,

Fra Kina og Italien ser vi mennesker, der udviklede COVID-19 og havde underliggende lungesygdom, [de] har flere komplikationer og dør oftere… Så dette er det perfekte tidspunkt at stoppe med at ryge.9

Der har den seneste tid været meget fokus på hash og dets helbredende effekt, og det er der ingen tvivl om at der kan være, men at ryge det gør ikke noget godt for kroppen. Dr. Panagis Galiatsatos, en national talsmand for American Lung Association fortæller at,

Rygning af marihuana skader lungernes første forsvarslinje mod infektion ved at dræbe celler, der hjælper med at fjerne støv og bakterier samt forårsage, at der dannes mere slim. Derudover undertrykker det også immunsystemet.10

Almindelige sæsonvirusser rammer også svækkede mennesker hårdt, men da denne virus sætter sig på lungerne, er den mere alvorlig for nogle. Covid-19 er en virus i sars familien (Severe acute respiratory syndrome), og er en kategori/gruppe B sygdom, ligesom SARS (der er mere dødelig), hvilket betyder den ikke er lige så alvorlig som f.eks. kolera og byldepest, der er i gruppe A. Hvert eneste menneske har haft andre Corona virusser - HCoV-OC43, HCoV-229E, HCoV-NL63 and HCoV-HKU1 forårsager alle forkølelse. H står for Human og det der gør Covid-19 speciel er, at den har formået at smitte fra dyr til mennesker - hvilket ikke er underligt - det skal vi se på om lidt - da der er fiflet så meget med at lave kimære virusser, netop for at finde ud af hvad der skal til, for at gøre en virus fra et dyr smitsom i mennesker.

Kimære kommer af græsk mytologi chimaira og betegner et fabelvæsen, og som Gyldendal beskriver det, har det en overført betydning af ”fantasifoster, fiks idé11. Og der er meget der tyder på at Covid-19 er en fiks idé, som forskere har fået til at overføre virussen til mennesker. Man har taget et naturligt forekommende patogen, en virus der fremkalder sygdom, og ændret, transformeret, tilpasset, muteret dens DNA, så det, der var naturligt før, nu er et unaturligt fabelvæsen, der kan smitte mennesker. Der er en artikel i magasinet Nature fra 2015, der beskriver præcis den fare ved kimære virusser, som verden oplever i dag. Artiklen hedder ”Konstrueret flagermusvirus vækker debatten om risikabel forskning” med en undertitel der siger, ”Laboratorie-fremstillet coronavirus relateret til SARS kan inficere menneskelige celler”. Med en opdateret note fra marts 2020 om at forsøget som artiklen beskriver ikke har med Covid-19 at gøre, fortæller artiklen præcis det, der skal gøres for at skabe en sygdom som Covid-19. Artiklen siger som indledning,

Et eksperiment, der skabte en hybridversion af en flagermus coronavirus - én der er relateret til virussen, der forårsager SARS (alvorligt akut respiratorisk syndrom) - har udløst en fornyet debat om, hvorvidt ingeniørlaboratorie varianter af vira med mulig pandemipotentiale er risikoen værd12

En interessant detalje i artiklen fortæller at regeringen placerede et moratorium - en midlertidig standsning af forøget, men USA’s nationale sundhedsinstitut tillod at forsøget fortsatte - og det fortsatte under ingen anden end Anthony Fauci, der dengang var leder for sundhedsinstituttet (NIH)13, og som nu er en af de ledende i USA’s Corona special-enhed, og dermed talsmand for folkesundhed for præsidentens kontor - og desuden stærk talsmand for den samfundsnedbrydende idé om social afstand. Fauci finansierede efter moratoriet et Wuhan laboratorium, som jeg fortæller mere om lige om lidt, med 3,7 millioner dollars14 (25 millioner kroner). Her er der selvfølgelig et pres på at bevise påstanden falsk - projektet fortsatte ikke, og politifact, et fact-tjekker site, har talt med John Holdren, en af arkitekterne for Obama-administrationens politik og en tidligere assistent for præsidenten for videnskab og teknologi, og efter ”hans bedste forståelse” er det ikke rigtigt15. Sagen er bare at forskernes egen beskrivelse af sagen, hvorfra jeg tidligere har citeret fortæller at:

Den seneste undersøgelse var allerede i gang, før det amerikanske moratorium begyndte, og de amerikanske nationale institutter for sundhed (NIH) lod det fortsætte, mens det var under revision af agenturet… NIH konkluderede til sidst, at arbejdet ikke var så risikabelt, at det falder ind under moratoriet12

Med andre ord fortsatte Fauci med at skabe denne super-virus der kan smitte både mennesker og dyr, selvom regeringen sagde stop. Men Fauci’s forklaring er at det ikke var så farligt, at det faldt under moratoriet, og nu står han som rådgiver for en situation han meget vel har stået i spidsen for at skabe.

En mand der advarede...

...en øvelse der forberedte - burde krisen have sagt sig selv?
Det er endvidere alarmerende at samme mand i 2017 advarede Trump administrationen om at der ville komme et overraskende udbrud inden for de næste par år:

Dr. Anthony Fauci… advarede medlemmer af den kommende Trump-administration i januar 2017 om uundgåeligheden af et overraskelsesudbrud af en ny sygdom. Han sagde på det tidspunkt, at USA var nødt til at gøre mere for at forberede sig… Der er ingen tvivl om, at der vil være en udfordring for den kommende administration på arenaen for infektionssygdomme… det, vi er ekstraordinært sikre på, er, at vi vil se dette i de næste par år.16

En anden besynderlig ting er Event 201. De siger der er ca. 200 epidemibegivenheder i verden årligt, og denne pandemiøvelse i New York, den 18. oktober 2019 - få måneder før verden lærte Covid-19 at kende, handlede om det år, hvor epidemi 201 - den alvorlige pandemi - rammer17:

Johns Hopkins Center for sundhedssikkerhed var vært i partnerskab med World Economic Forum og Bill og Melinda Gates Foundation for Event 201, en pandemiøvelse på højt niveau, den 18. oktober 2019 i New York, NY. Øvelsen illustrerede områder, hvor offentlige / private partnerskaber vil være nødvendige under reaktionen på en alvorlig pandemi, for at mindske store økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser.18

Øvelsen forestillede sig et coronavirusudbrud hvor smitten er SARS. På John Hopkins’ webside er der en skrivelse fra 24 januar 2020, som respons på om de med begivenheden forudsagde det nuværende udbrud:

For at være tydeligt forudsagde Center for sundhedssikkerhed og partnere ikke vores træning på bordpladen. Til scenariet modellerede vi en fiktiv coronavirus-pandemi, men vi erklærede eksplicit, at det ikke var en forudsigelse.19

Oprindelsen af Covid-19, får vi sikkert aldrig fuld vished om fra de almindelige nyheders side, andet end at det for nu ingen tvivl er om, at den kommer fra Kina. Det er ligesom terrorkrisen der begyndte i New York d. 11. september 2001. Der er endnu ingen vished om hvem der gjorde det - elitens medier siger Bin Laden, mens der har hobet sig seriøse argumenter op der viser at det var et bestilt arbejde. Vi får ikke at vide direkte at det er en laboratoriefremstillet virus med et formål - det er klart. Det forlyder at den stammer fra flagermus. Sagen er dog den, at på det seafood marked i Wuhan hvor den officielle historie siger virussen stammer fra, sælges der ikke flagermus. Men andre eksotiske dyr har også fået skylden. Kineserne har for vane at handle med eksotiske dyr på deres tæt-pressede markeder, hvor mennesker og både levende og døde dyr - hunde, kyllinger, grise, slanger, katte og mange andre dyr får meget tæt kontakt. Det gør at såkaldte zoonose-sygdomme (som f.eks. salmonella og campylobacter) let overføres mellem dyr og mennesker.

Men der er en anden yderst plausibel årsag, der ikke nævnes af de almindelige medier. Steven W. Mosher der er en amerikansk socialvidenskabsmand, som har specialiseret sig i antropologi, demografi og kinesisk befolkningskontrol, har skrevet flere kinakritiske bøger og har et godt kendskab til Kina20. Han fortæller at,

Ved et krisemøde i Beijing sidste fredag (dvs. d. 21-02-2020), talte den kinesiske leder Xi Jinping om behovet for at indeholde coronavirussen og etablere et system til at forhindre lignende epidemier i fremtiden.21

Det lyder mistænkeligt som om dårlig sikkerhed har sluppet coronavirussen ud fra deres laboratorium. Steven fortæller videre om Kinas mikrobiologiske laboratorier der håndterer ”avancerede vira som den nye coronavirus”, og her kommer vi til føromtalte laboratorium i Wuhan:

Det viser sig, at i hele Kina er der kun et. Og det ene er lokaliseret i Wuhan, som tilfældigvis er… epicentret for epidemien… Kinas eneste Niveau 4 mikrobiologiske laboratorium som er udstyret til at håndtere dødelige coronavirusser, navngivet National Biosikkerheds Laboratorium, er en del af Wuhan Institut for Virologi.21

Allerede d. 4. februar beskyldte Xu Bo offentligt Wuhan laboratoriet for at have lækket virussen på grund af dets dårlige håndtering. Han skrev:

I lyset af vigtigheden for forebyggelse af epidemier, mistænker jeg at forkert håndtering af forsøgsdyr og udstrømningen af virale forsøgsdyr ved Wuhan Institute of Virology, forårsagede det nye coronavirus-udbrud i 2019 baseret på følgende fakta og bevis. Jeg besluttede at rapportere Virology Institute til Wuhan (regeringen) i håb om, at landet grundigt vil undersøge forvaltningen af forsøgsdyr i instituttet og forskningen om overførsel af beslægtede flagermus-coronavirusser til mennesker22

Så af alle steder er epicentret præcis i samme by, som dette Coronalaboratorium, der i februar, ca. 2 måneder efter udbruddet blev identificeret, måtte holde krisemøde om dårlig sikkerhed. Det er også kommet frem at i 2018 - for 2 år siden, var der embedsmænd fra USA der advarede om laboratoriets utilstrækkelige sikkerhed:

To år før den nye coronavirus-pandemi endevendte verden, besøgte de amerikanske ambassades embedsmænd en kinesisk forskningsfacilitet i byen Wuhan flere gange, og sendte to officielle advarsler tilbage til Washington om utilstrækkelig sikkerhed på laboratoriet, der udførte risikable undersøgelser af coronavira fra flagermus.23

For at toppe den fadæse, fortæller Steven at

Nogle kinesiske forskere har for vane at sælge deres laboratoriedyr til gadesælgere efter de er færdige med at eksperimentere med dem. I stedet for at skille sig af med dyrene på en ordentlig måde, som loven kræver, sælger de dem under bordet, for at lave lidt ekstra penge. Eller i nogle tilfælde, mange ekstra penge. Én Beijing forsker, som nu er i fængsel, lavede en million dollars ved at sælge hans aber og rotter på det levende dyremarked, hvor de endeligt endte i maven på nogen.21

Steven mener at Coronavirussen er sluppet ud med en smittet laboratoriearbejder, eller også igennem en intetanende person der har spist et laboratoriedyr. Det er én af de bedste forklaringer jeg har hørt. Det synes mere nærliggende end usandsynligt, at den kinesiske regering står bag bestræbelserne på at flytte skylden fra laboratoriet, til Wuhan markedet.

Epidemiolog Daniel Lucey fra Georgetown University undrer sig også. Han har kikket på en sag skrevet af en stor gruppe kinesiske forskere fra flere forskellige institutioner, som har undersøgt de første 41 indlæggelser med Corona, og de har fundet at 13 af de 41 ikke havde nogen kontakt med seafood markedet. Den tidligste kendte sag viser, at første patient (den såkaldte patient 0) blev syg d. 1. december 2019, og havde ikke haft kontakt med markedet.

Er de data korrekte, siger Lucey,

må de første være smittet allerede i november 2019 - hvis ikke tidligere - fordi der er en inkubationstid mellem smitten og hvornår symptomerne viser sig… Virussen kom ind på den markedsplads før den forlod den24

Med andre ord, var virussen i omløb før den eskalerede på Wuhan markedet.

En amero-kinesisk virus?


Jeg hopper ofte selv over paragrafer og afsnit som dette, der stiller et spørgsmål, for ofte er det u-dokumenterede ideer. Men det her er mere end det - og jeg er fristet til at afslutte overskriften med udråbstegn.

Peter Breggin er en erfaren mand inden for efterforskning. Hans arbejde har dannet grundlag for psykiatrisk kritik igennem adskillige videnskabelige artikler og over 20 bøger. Han er faldet over et dokument der har været publiceret i den prestigefyldte britiske journal, Nature Medicine.

To beskidte hænder

Amerika peger på Kina, og Kina peger på Amerika - mon ikke de begge har beskidte hænder?
Forskningen der ligger til grund for dette dokument, er et samarbejde mellem 13 forskere fra North Carolina, Arkansas, Massachusetts, Schweiz og to fra Wuhan - Xing-Yi Ge og Zhengli-Li Shi, fra før omtalte Wuhan Institut for Virologi. Det bør også siges at Sudhakar Agnihothram fra USA’s ”Food and Drug Administration” var med, og den administration siger om sig selv at:

The Food and Drug Administration er ansvarlig for at beskytte folkesundheden ved at sikre sikkerheden, effektiviteten og sikkerheden for menneske- og veterinærlægemidler, biologiske produkter og medicinsk udstyr; og ved at sikre sikkerheden i vores lands fødevareforsyning, kosmetik og produkter, der udsender stråling.25

I det videnskabelige dokument fortælles der på side 1508:

Fremkomsten af alvorligt akut luftvejssyndromcoronavirus (SARS-CoV) og i Mellemøstlig luftvejssyndrom (MERS) -CoV understreger truslen for krydsartertransmissionsbegivenheder, der fører til udbrud hos mennesker. Her undersøger vi sygdomspotentialet for en SARS-lignende virus, SHC014-CoV, der i øjeblikket cirkulerer i kinesisk hesteskonæse flagermuspopulations. Ved hjælp af SARS-CoV omvendt genetiksystem, genererede og karakteriserede vi en virus der udtrykker pigge af flagermus coronavirus SHC014 i en musetilpasset SARS-CoV backbone. Resultaterne viser, at gruppe 2b vira, der indkoder SHC014-piggen i en vildtype-backbone, effektivt kan bruge flere orthologer af det SARS receptor menneskelige angiotensin-omdannende enzym II (ACE2), kopiere effektivt i primære menneskelige luftvejsceller og opnå in vitro titere (konsentration i glas) svarende til epidemiske stammer af SARS-CoV26

Med andre ord, lavede de ikke bare en virus - eller rettere de styrkede den naturlige virus’ funktion - og skabte en supervirus der ikke forekommer i naturen, en virus som ligner den fra den kinesiske hesteskonæse flagermus, der nu bare er gjort mere avanceret og kan smitte mennesker. Det er ikke underligt at nogle kalder det biologisk krigsførelse. Det var heller ikke med ro i sindet de gjorde det. På side 1512 skriver de:

På baggrund af disse fund, kan videnskabelige anmeldelsespaneler anse lignende undersøgelser, der bygger kimære vira, baseret på cirkulerende stammer, for at være for risikable at forfølge, da øget patogenicitet hos pattedyr ikke kan udelukkes. Sammen med restriktioner for museadapterede stammer og udviklingen af monoklonale antistoffer ved anvendelse af flugtmutanter, kan forskning i CoV-fremkomst og terapeutisk effektivitet være meget begrænset, når vi bevæger os fremad. Tilsammen repræsenterer disse data og begrænsninger en korsvej af GOF-forskningsbekymringer; potentialet til at forberede sig på og afbøde fremtidige udbrud skal være vejede op mod risikoen for at skabe farligere patogener.

Betydningen af det her er, at kinesiske forskere fra Wuhan’s laboratorium sammen med amerikanske forskere har lavet en coronavirus (CoV), som forskere frygter kan være en farligere sygdomsfremkaldende virus (patogen), end naturligt forekommende vira. Dr. Rashid Buttar, der ifølge biografien til hans bog ”The 9 Steps to Keep the Doctor Away”, anses for at være blandt top 50 bedste læger i USA, har også gennemgået denne rapport og fortæller at det, de har gjort, er at blande to virusser for at gøre produktet mere virulent - altså smitsom. De blandende SHC014 fra Corona (som er et navn for mange Corona virus typer) med SARS, og indsatte HIV for at opnå en mere skadelig og modstandsdygtig virus27. Forskningen ledte med andre ord til den situation vi har nu. Luc Montagnier, en fransk virolog og nobelprisvinder for sit arbejde med HIV, er enig og siger,

Der er lavet manipulation af virussen: i det mindste en del af den, ikke den hele. Der er en model, som er den klassiske virus, der hovedsageligt kommer fra flagermus, men hvor HIV-sekvenser er tilføjet… Under alle omstændigheder er det ikke naturligt… Det er et værk af fagfolk, molekylærbiologer. Meget omhyggeligt arbejde. Til hvilket formål? Det ved jeg ikke. En hypotese er, at de ville oprette en AIDS-vaccine28

I tidligere citerede artikel, giver virolog Simon Wain-Hobson også alarm i forbindelse med skabelsen af denne virus via dette laboratorieprojekt og siger,

at forskerne har skabt en ny virus, der vokser bemærkelsesværdigt godt i humane celler. ”Hvis virussen slap ud, kunne ingen forudsige kursen12

Richard Ebright, en molekylærbiolog og ekspert inden for biosikkerhed ved Rutgers University i Piscataway, New Jersey siger,

Den eneste virkning af dette arbejde er oprettelsen af en ny, ikke-naturlig risiko, i et laboratorium12

Der er som du ser, stærke beviser for at den forklaring de almindelige nyheder er kommet med, ikke holder. Nettet begynder stille og roligt at flyde over med latterliggørelse og forklaringer der viser, at det formentlig ikke er en kunstigt genereret virus - også Montagnier’s ”teorier” betvivles af ”det videnskabelige samfund”. Som Olivier Schwartz, leder af virus- og immunitetsafdelingen ved Pasteur Institute i Frankrig, i samme artikel siger, ”Vi ser dette (at den ikke er kunstigt lavet) ved at studere virussens genetiske arv” - og der er ingen tvivl om at den tilhører Coronavirusfamilien, men der er nogle unaturlige ting ved den, som ikke findes i de naturligt forekommende virusser.

Følgende artikel skrevet af Elsevier, en global informationsanalysevirksomhed, der hjælper institutioner og fagfolk med at udvikle videnskab, fremme sundhedsvæsenet og forbedre ydeevnen, beskriver Covid-19 og undrer sig:

På trods af en høj lighed med genomsekvensen af SARS-CoV og SARS-lignende CoVer, identificerede vi et særligt furinlignende spaltningssted i Spike-proteinet fra 2019-nCoV, som mangler i de andre SARS-lignende CoVer.29

Noget er skævt, og læg til det at den kinesiske regering har forsøgt at stoppe enhver journalist eller rapporter der har forsøgt at fortælle sandheden om situationen i Wuhan30 - man skal ikke besidde megen skepsis for at erkende at vi ikke kan regne med noget som helst fra Kina - heller ikke selvom det gentages af WHO og i vestlige medier!

Uanset hvordan virussen er sluppet ud i samfundene, så er den her, og elitens nidkære arbejde for et globalistisk Pangea, har lynhurtigt spredt den til hele verden.

5G, en sammenhæng med sygdom?


Jeg har i lang tid skubbet den tanke væk, at 5G skulle være farligt. Der er stemmer for og imod, og hvordan kan vi på forhånd vide hvem der har ret? Jeg havde ikke tænkt mig at nævne det, da jeg besluttede mig for at skrive om Corona, men jeg begyndte at undre mig, for i forbindelse med at samle data til denne artikel, fandt jeg at videoer der omtaler link mellem Corona og 5G bliver fjernet på YouTube - det samme gør sig gældende for videoer der er kritiske over for vaccinen.

Lad mig hurtigt genopfriske hvorfor jeg bliver skeptisk når Google fjerner videoer fra YouTube. I 2004 blev Media Matters grundlagt, for at korrigere konservativ (højreorienteret) misinformation. Og de gik amok da Trump blev valgt, hvilket jeg har skrevet en artikel om, med titlen ”Mediekrig mellem to verdensordener”. Det er venstrefløjens (elitens) krig mod højrefløjen, så alt der modgår det, de almene eliteejede medier siger og påstår, bliver ganske enkelt fjernet fra Facebook, Twitter, YouTube og Google.

5G svækker cellerne

Mikrobølger fra 5G er en trojansk hest, der forårsager at cellemembranen svækkes og fordrer at virusser lettere trænger ind i kroppens celler.
Rashid Buttar har brugt timer på at undersøge alt det her, og er overbevist. Han er én af de mange der tør forholde sig til det, han ser, og bliver af samme grund og af samme medier hængt ud som kvaksalver, fordi han mener at mange sygdomme skyldes giftstoffer i kroppen, grundet medicin, dårlig vand og andre samfundsmæssige svagheder, og de giftstoffer skal renses ud for at kroppen kan styrkes. Det er ikke noget det store medicinagentur ser let på, og har truet med at tilbagekalde hans licens til at praktisere medicin. De har særligt én sag med Desiree Jennings31, der efter sigende blev syg af H1N1 vaccinen. Hendes læge gav vaccinen skylden, og Buttar har efter hendes eget udsagn hjulpet hende, så hun næsten er helt rask. Men hun beskyldes nu for at det hele har været ét stort fup nummer - hun har aldrig været syg.

Media Matters er gået i fokuseret krig mod Corona-misinformation, og har fjernet Buttar’s og mange andres videoer, der har gravet ting op som er skadeligt for eliten og deres fordel af ”krisen”. Og at 5G har noget med Corona-udbruddet at gøre i Wuhan, at folk udsat for 5G lettere bliver syge, er ganske enkelt misinformation der skal slettes32. Ligesom de fjerner videoer der taler om visse vacciner - det er for dem intet mindre end en vederstyggelighed. Ét af YouTubes punkter der går imod deres retningslinjer for annoncørvenligt indhold er ”Modstand mod vaccination33. Mere om det senere.

Med andre ord er det et godt pejlemærke når de fjerner ting, for det fortæller at der er noget der ikke føjer elitens retningslinjer. Noget tyder på at 5G’s mikrobølger er skadelige, og sådan en kommentar kan der føres rigelig af krige imod, med artikler som ”How the 5G coronavirus conspiracy theory tore through the internet”, der gennemgår historien hvordan den teori kom til. Men dykker man lidt dybere bliver den overfladiske snak overflødig, hvilket hundredvis af forskere har gjort.

Der er mange varierende informationer, men med rund hånd kan det siges at 4G arbejder med 900Hz - 8 GHz (hvilket er usandsynligt meget), mens 5G ligger på 30 - 300 GHz. Der er studier der viser at 1.8 GHz forårsager kræft i hjerte, hjerne og binyrerne hos mus - selv helt ned til 900 Hz34, og når både mikrobølgernes intensitet og antal af mobilmaster øges, vil udbredelsen af skader øges sammen med. Af den grund er der mere end 180 læger fra 40 forskellige lande, der råber op:

Vi, undertegnede forskere, anbefaler et moratorium for udrulning af femte generation, 5G, indtil potentielle farer for menneskers sundhed og miljøet er blevet undersøgt fuldt ud af forskere, uafhængige af industrien. 5G øger eksponeringen for elektromagnetiske felter i radiofrekvens betydeligt ... og det har vist sig at være skadeligt for mennesker og miljø.35

Samme artikel fortæller at Bruxelles og Genève har stoppet forsøg med 5G og forbudt opgraderinger af samme årsag. Og for at give et eksempel de fleste forstår fortælles at,

Lanceringen af 5G vil svare til, at du tænder for din mikrobølgeovn, åbner døren og lader den stå tændt resten af dit liv. Der er god grund til, at hundreder af forskere griber ind mod den trådløse industri… I 2021 vil alle byer have 5G-tårne og cellestationer. Disse enheder vil være på toppen eller siden af millioner af bygninger i hele verden. Den trådløse industri bygger ikke kun en infrastruktur, der giver hurtigere downloads; det bygger en global mikrobølgeovn.

Det betyder at 5G mikrobølger påvirker helbredet, og kort fortalt, handler det om at mikrobølger fremmer celledød forårsaget af en depolarisering af cellernes mitochondria membran, samt kromatin kondensation (ophobning af det stof kromosomer består af) og DNA-fragmentering. Mitochondria membranen er en ydre og indre membran i cellen, ligesom en ydermur og en indermur på et hus. Det vil sige 5G ændrer det elektriske potentiale over membranen så den svækkes.

COVID-19 og andre coronavirusser som SARS-CoV koder for proteiner, der er kendt som hylster (E) -protein, der kan modificere værtcellemembranpermeabilitet (i hvilken grad membranen tillader transport af stoffer) for at få adgang til værtsceller, fremme replikation, frigivelse og proliferation (abnorm vækst af væv, f.eks. kræftsvulst). Disse proteiner er i stand til at danne ionkanaler (pore af atomare dimensioner i cellemembran) for at inducere membranpermeabilitets ændringer.

Membranpermeabilisering kan være den direkte årsag til depolarisering, hvilket kan føre til apoptose
(celledød). Den vellykkede invasion af koronavirushylsterproteiner som et resultat af membranintegritet, der allerede er alvorligt kompromitteret fra konstant eksponering for EMR, er analog med rollen som Trojan Horse i Troys fald.36

Med andre ord, er 5G mikrobølger en trojansk hest, der forårsager at cellemembranen svækkes og fordrer at virusser lettere trænger ind i cellerne, end hvis 5G mikrobølger ikke var til stede. Derfor er det ikke taget ud af den blå luft, når man taler om at udrulningen af 5G i Wuhan var med til at svække befolkningen. Wuhan er Kinas første by, hvor 5G blev fuldt implementeret - 3.000 makrobasestationer og 27.000 makrobasestationer37.

Et andet studie fra 170 forskere i 37 lande gør det ligeledes klart,

RF-EMF (Radiofrekvente elektromagnetiske felter) har vist sig at være skadeligt for mennesker og miljø… 5G-teknologi er kun effektiv over kort afstand. Det transmitteres dårligt gennem fast materiale. Der kræves mange nye antenner, og implementering i fuld skala resulterer i antenner på hvert 10. til 12. hus i byområder, hvilket øger tvungen eksponering massivt… Alt dette tilsammen kan forårsage en betydelig stigning i den samlede, langsigtede RF-EMF-eksponering for alle EU-borgere… Adskillige nylige videnskabelige publikationer har vist, at EMF påvirker levende organismer på niveauer langt under de fleste internationale og nationale retningslinjer… Effekter inkluderer øget kræftrisiko, cellulær stress, stigning i skadelige frie radikaler, genetiske skader, strukturelle og funktionelle ændringer i det reproduktive system, indlærings- og hukommelsesunderskud, neurologiske lidelser og negativ indvirkning på generel velvære hos mennesker. Skader går langt ud over den menneskelige race, da der er voksende tegn på skadelige virkninger på både planter og dyr.38

Samme artikel henviser til et tredje studie fra 2019, hvor 220 forskere fra 40 lande39 igen advarer imod 5G. Alligevel står alle de anerkendte eksperter frem Fauci, WHO, FDA og andre, og de forsikrer os at der intet er om sagen - hvorfor, selvfølgelig, at alle videoer og artikler om det på facebook, youtube og twitter, fjernes.

Dr. Anthony Fauci har kaldt disse historier affald. WHO siger, “FAKTA: 5G mobilnet spreder IKKE COVID-19… Vira kan ikke rejse på radiobølger / mobilnet… Den internationale videnskabelige konsensus er, at der ikke er kendte sundhedsrisici ved RF-energi på de lave niveauer, der er godkendt til daglig forbrugsbrug. Dette inkluderer ekspertudtalelsen fra Verdenssundhedsorganisationen, American Cancer Society og Food and Drug Administration. ”Der er ingen overbevisende videnskabelig dokumentation for, at de svage RF-signaler fra basestationer [celletårne] og trådløse netværk forårsager uheldige sundhedseffekter,” (Verdenssundhedsorganisationen).40

Det er meget tillidsvækkende (sarkasme behøves) når hundredvis af uafhængige forskere advarer alvorligt og protesterende, mens Big Pharma, der lever af vacciner og kræftbehandlinger, dysser det ned med ord som affald, og illusionen om at der sidder en virus på en radiobølge (ikke den farligere mikrobølge). Det er jo fornærmende for ethvert tænkende individ.

Danske myndigheders håndtering af det uvisse


Jeg forstår på den ene side regeringens håndtering, men er uenig i flere af deres punkter. Ingen anede hvilke skyer der trak op - der var ingen statistikker eller tidligere erfaringer der kunne trækkes på, og jeg kan ikke anklage regeringen for at lukke grænser og samfund - for en kortere periode. Men ukritisk brug af hypotetiske himmelflygtende statistikker der udgyder ve og frygt, har forårsaget at Danmark har været lukket alt for længe, og det koster alt for mange milliarder, som alt for få får del af. Den danske økonomi er ødelagt - hvilket er en udtalelse der kan vendes og drejes politisk til at være lodret forkert - men faktum er at det har kostet staten milliarder, og ligeledes lønmodtagere såvel som firmaer, transportsektoren, klubber - alle afkroge af samfundet bløder, og ingen økonom kan sætte en formel op der belyser den egentlige omkostning.

Samtidig har fejlberegninger givet regeringen troen på at nedlukningen var mere effektiv, end den var. Statens Serum Institut har ganske enkelt regnet forkert:

smittetrykket i Danmark var næsten halveret fra 12. marts til 24. marts. Smittetrykket… var ifølge notatet faldet fra 2,6 til 1,4. Men den beregning var fejlagtig… Smittetrykket var 12. marts kun 1,5. Og 24. marts var det så faldet til 1,341

Det var altså ikke 47% fald i smittetrykket, men kun 14%.

Og vinderne er:

Tyskland og Sverige - Sverige repræsenterer en fremtidig model. Landet har implementeret en meget stærk folkesundhedspolitik!
Men med langsom retning ad den rigtige vej, åbnedes børnehaver og skoler så småt op igen. Restauranter har fået rakt en lillefinger, og folk kan så småt begynde på arbejde igen, og jeg tror at epidemiolog Knut Wittkowski kan forklare os hvorfor det er fornuftigt at åbne op, omend det tog alt for lang tid. Knut har igennem lang tid været leder for afdelingen for biostatistik, epidemiologi, og forskningsdesign ved Rockefeller Universitet i New York City og siger:

coronavirussen kunne blive ’udryddet’ hvis vi tillod de fleste folk at leve et normalt liv, og beskyttede de mest udsatte dele af samfundet indtil faren var drevet over… Det folk forsøger at gøre, er at udglatte kurven. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Det der sker når du udglatter kurven, er at du også forlænger den, for at brede den ud, og det tager mere tid. Jeg ser ingen god grund til at lade en luftvejssygdom blive i befolkningen længere end nødvendigt.42

Michael Levitt erkender at han ikke er epidemiolog, men han er professor i strukturel biologi ved Stanford School of Medicine og har fået nobelprisen for kemi for udvikling af multiscale modeller til komplekse kemiske systemer, og som han siger, ”meget af moderne videnskab handler om statistik”, og han er ekspert på dette område. Han er ikke i tvivl, han har gennemgået tallene:

Han har fundet det samlede antal dødsfald på steder så forskellige som New York City, dele af England, dele af Frankrig og Norditalien, alt sammen synes at udjævne sig med en lignende brøkdel af den samlede befolkning.

Udøver de alle lige god social afstand? Jeg tror ikke det… De vilkårlige lockdown-foranstaltninger er en enorm fejltagelse, sagde han og opfordrede i stedet til en smart lockdown politik, der fokuserer på at beskytte ældre.

Den store ting kommer her, som taler imod alle de forbandelser og eder medierne på elitens vegne har skræmt resten af verden med - imod de lande der gjorde det modsatte af de politiske anbefalinger. Levitt fortsætter:

Jeg tror, at masseimmunitets politikken er den rigtige politik. Jeg tror, at Storbritannien var på nøjagtigt det rigtige spor, før de blev fodret med forkerte tal… Og de begik en enorm fejltagelse. Vinderne… er Tyskland og Sverige, som ikke øvede for meget lockdown og de fik nok syge mennesker til at opnå noget masseimmunitet… Jeg ser de fremtrædende tabere som lande som Østrig, Australien og Israel, der havde meget strenge lukninger, men ikke havde mange tilfælde… De har ødelagt deres økonomier, forårsaget massiv social skade, ødelagt deres børns uddannelsesår, men ikke opnået masseimmunitet.43

Med andre ord har vores gode nabo ifølge Knut og Michael Levitt gjort det rigtige. Sverige har ladet samfundet køre. Det politiske spørgsmål er så, hvad er rigtigt? Skal vi kikke på dødstal? Eller økonomi? Eller andre faktorer, som ikke umiddelbart er målbart - og det er alvor af dybeste slags, grafer der stiger for selvmord grundet ensomhed eller angst44, eller håbløshed og sult. En artikel i Reuters fortæller:

Omkring 1,6 milliarder arbejdere i den uformelle økonomi (dvs. folk der ikke kan få reglementært arbejde og lever af sorte penge), der repræsenterer næsten halvdelen af den globale arbejdsstyrke, er i umiddelbar fare for at miste deres levebrød på grund af coronavirus-pandemien, sagde Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) onsdag… For millioner af arbejdere betyder ingen indkomst ingen mad, ingen sikkerhed og ingen fremtid. Millioner af virksomheder rundt om i verden trækker næppe vejret... Omkring 436 millioner selskaber - virksomheder eller selvstændige erhvervsdrivende - står over for ”store risici” for opløsning, tilføjede agenturet.45

En anden artikel fortæller at

Mange New York og New Jersey indbyggere mister håbet og er løbet tør for penge… Folk har ikke mad. Folk taler om selvmord46

Dertil kommer død forårsaget af alkoholisme, gamle der bliver overset - efterlades alene, døde som levende, på plejehjem fordi personalet er stukket af, hvilket skete i Spanien47, og meget mere af den art - generelt tvinges livskvaliteten for mange i bund. Hvor ligger fornuften i at forsøge at redde nogle få - jeg har ikke tallet på antal redede - nogle få hundrede tusinde lykkes det ikke at redde - og samtidig sætte millioner og milliarder menneskers liv i alvorlig krise, endog på selvmordsrand? Svenske forskere mener at Sverige har gjort det forkert, mens Anders Tegnell leder for den svenske sundhedsstyrelse afviser kritikken og siger, ”Vores sygehuse har hele tiden kunnet følge med. Problemerne i ældreplejen er langvarige, og årsagerne hertil ligger langt tilbage i tiden48.

På trods af WHO’s kinaflirteri, er Michael Ryan, der er chef for WHO’s akutberedskab enig med Sverige, og kalder deres model for en fremtidig model”:

Jeg tror, at Sverige repræsenterer en fremtidig model… Sverige har implementeret en meget stærk folkesundhedspolitik omkring fysisk afstand, pleje og beskyttelse af mennesker i plejehjem og mange andre ting… Igen vil jeg gerne understrege, at Sverige ikke har undgået at kontrollere for Covid-19, men har vedtaget en meget stærk strategisk linje for at kontrollere det i alle dele af samfundet49

Dr. David Atlas der modtog en BS-grad i biologi fra University of Illinois i Urbana-Champaign og en MD-grad fra University of Chicago School of Medicine er hyppig politisk rådgiver for regeringsledere og har fem råd ud fra data samlet i slut april, og maner til at stoppe panikken og afslutte isolationen. Hans fem råd er:

  1. Det overvældende flertal af mennesker har ikke nogen betydelig risiko for at dø af COVID-19. (Hvis du ikke allerede har en underliggende kronisk tilstand, er dine chancer for at dø små uanset alder.)
  2. Beskyttelse af ældre, udsatte mennesker, eliminerer overfyldning på hospitalet.
  3. Vital befolkningsimmunitet forhindres ved total isoleringspolitik, hvilket forlænger problemet.
  4. Folk dør, fordi anden medicinsk behandling ikke bliver udført på grund af hypotetiske prognoser.
  5. Vi har en klart defineret befolkning i risikogruppen, som kan beskyttes med målrettede foranstaltninger.50

Regeringen har fra begyndelsen anerkendt at de vil gøre fejl, for de har ingen ide om hvad den rigtige løsning er. Og typisk for socialdemokratisk tankegang, findes de værste scenarier frem (fra Kina, Italien, Spanien) og uden yderligere efterforskning, prøver man at håndtere samfundet ud fra det billede. At de lukker landet ned, så unge mennesker der skulle have haft en eksamen nu ikke får det, for så at åbne op for børneinstitutioner og skoler, er meget selvmodsigende og viser at regeringen ikke har håndteret det rigtigt. Hvis det er antallet af smittede på én gang der er problemet, har problematikken i skoler og børnehaver ikke ændret sig fordi der er gået en måned.

Én ting er sikkert. Regeringens beslutninger får økonomiske konsekvenser et godt stykke ind i fremtiden, og var det de mange milliarder værd? Det kan politikere diskuttere fra nu af, og det vil de gøre - og der vil blive kamp om hvilket parti der først finder frem til de ord den største del af befolkningen gerne vil høre - der er vælgerpotentiale - det er det sædvanlige samfundsspil vi alle er tvunget til at overvære.

Der gik ikke længe før flere partier begyndte at gnave af kødbenet:

Statens Serum Institut var allerede i begyndelsen [af] februar klar over, at en person med coronavirus kan smitte, selvom vedkommende ingen symptomer har... Derfor gav det heller ikke mening, at Danmark kun testede rejsende med symptomer, som ankom fra risikoområder, for den her virus var formentlig mange flere steder, end verdenssamfundet var opmærksom på, og måske var den endda allerede i Danmark langt tidligere… selvom store dele af Norditalien lukkede ned søndag 23. februar, efter smitten og dødstallene var steget voldsomt, manede overlæge i Sundhedsstyrelsen, Bolette Søborg, fortsat til sindsro.

- Vi opfordrer de danskere, der er i Italien, til at nyde ferien, sagde hun til TV 2s seere den søndag.

I mellemtiden vendte danskere hjem fra ferier i blandt andet Italien uden at tage nogen forholdsregler. Først 14 dage senere opfordrede Udenrigsministeriet danskere til at komme hjem fra Norditalien hurtigst muligt og gå i 14 dages karantæne.
51

Jeg vil også gerne vide hvorfor regeringen ventede 14 dage - hvad tror regeringen egentlig på? Er Corona så farlig at landet skal lukkes, eller er den ikke? Ord og handling hænger ikke sammen.

På den anden side viser der sig et grimt konspiratorisk mønster, når det kommer til de mystiske såkaldte test-byer, der sættes op omkring i landet. Medierne efterspurgte initielt hvad testene helt præcist skal bruges til, og hvor mange der skal testes, og måtte gå hjem uden svar. Rigspolitiet henviste til det skrevne svar, at der blev opbygget ”kapacitet for at kunne understøtte teststrategien52. Tre dage efter, blev ”sløret løftet” og samme forklaring givet, teltene skal bruges til at foretage 42.000 test for coronavirus dagligt. Ideen er, fortæller Helene Bilsted Probst der er centerchef i Sundhedsstyrelsen:

Vi har fokus på at beskytte risikogrupper netop nu, fordi vi er i gang med at genåbne samfundet, hvor man forvente, der kan komme en øget smitte… Vi vil også rigtig gerne bryde smittekæderne, så vi begrænser smitten mest mulig… Fremadrettet vil man have fokus på smitteopsporing, så man finder de personer, som en smittet har været sammen med også to dage før, man fik symptomer.53

Når magten korrumperer

Uværdig opførsel vil stige i ordensmagtens rænker, som følelsen af magt forstærkes, og landet kommer til at lide under mere eller mindre korrupte og intellektuelt underbemidlede repræsentanter for den udøvende magt.
Hvis der vitterligt var en krise, så lyder planen ganske nobel. Vi skal senere kikke på hvordan de elitære borgere på Jorden udnytter også dette scenarie til at fremme deres planer, hvilke Gud har åbenbaret for os i Ordet, som vil udfolde sig i den kommende tid. Men først vil jeg prøve at vise, at Corona ikke er en krise.

En ting jeg synes er vigtig at nævne er, at når regeringen, den lovgivende magt, griber ind i det private liv og de rettigheder vi alle sammen - uden forbehold og spørgsmål har og skal have, så lægges tilliden af indskærpelsernes håndhævelse i hænderne på magtudøverne. Det betyder at landet kommer til at lide under mere eller mindre korrupte og intellektuelt underbemidlede repræsentanter for den udøvende magt. Et eksempel er situationen på Islands Brygge, hvor der blev indført opholdsforbud. To af sådanne magtudøvere så to mænd stå og vente på havnebussen. De kunne ikke komme helt ned på rampen hvor havnebussen lægger til, da de skulle holde afstand til en kvinde der også ventede:

Men selvom vennerne fulgte ét sæt retningslinjer ved at holde afstand til hinanden og andre, vurderede to betjente at de overtrådte nogle andre… Vi brugte nok ti minutter, hvor vi forsøgte at tale til deres fornuft. Vi stod jo lige ved siden af busstoppeskiltet og for enden af rampen. Det er jo det mest naturlige sted at stå.

Det ændrede dog ikke på, at de hver især fik en bøde på 2.500 kroner. Udover ikke at komme med den havnebus, som de ventede på
54

Eller en sygeplejerske, mor til to piger, der var gået en morgentur med pigerne efter morgenbrød. Hun havde ikke set informationen om at der var opholdsforbud, og fik sat sig på en bænk, og det kostede hende 2.500 kr., selvom hun var den eneste på området. Regler er regler tænker de fleste nok, men forcerede regler uden fornuft er farlige. Som hun helt fornuftigt ræsonnerer:

Hvor bliver det samfundssind, som vi snakker så meget om, af? Hvis de ville gøre opholdsforbuddet mere synligt, skulle de måske spærre området af55

Svaret fra kommunikationsdirektør i Rigspolitiet, Anders Frandsen, svarer på det spørgsmål at:

Det var en konkret vurdering af politikredsen. Men der er jo ikke nogen tvivl om, at hvis man overtræder forbuddet, så vil der følge en bøde… hvis der er sket en overtrædelse af opholdsforbuddet, og der er givet en bøde, så er det helt i overensstemmelse med regelsættet56

I 2018 fik politiklagemyndigheden 1793 valide klager, hvoraf 610 sager (34%) vedrører politipersonalets adfærd57. Selvom folk ofte bliver indignerede over et møde med politiet, og ikke altid selv opfører sig respektabelt, så er der uden tvivl flere sager som dem nævnt ovenfor, der efter enhver fornuftig tanke - der ikke bare siger regler er regler - er upassende opførsel og unødig magtudøvelse fra ordensmagten. Jeg er ikke rebel, og jeg går ind for lov og orden - og har generelt respekt for politiet, men jeg ved også at magt korrumperer og meget magt korrumperer meget. Uværdig opførsel vil stige i ordensmagtens rænker, som følelsen af magt forstærkes. Det er set før i historien, og ses i dagens kommunisme (socialismens mål) i visse lande, og vil tage til jo tættere vi kommer på elitens despots verdensherredømme.

Coronapandemi og dens ofre


Det er frygteligt at der er folk der skal dø, om det er af sygdom, alderdom eller før de overhovedet bliver født, så er det tragisk. Der er på artiklens udgivelsestidspunkt, i runde tal, 23 millioner døde på verdensplan i år, og 330.000 af dem er døde af Corona. Det er 1,36% af alle døde. Der er 187.000 døde af almindelig influenza, det er 0.81%. Der er 645.000 døde af AIDS - 2.8%, 3 millioner af kræft - 13,63%, og intet mindre end 42% af alle døde er dræbt før de blev født - de mennesker er ikke engang regnet værdige til at tælle som dødsfald - det er som havde de aldrig eksisteret!

Fortæl mig lige igen - hvorfor er 1,36% af klodens dødsfald en global krise? Man kan også spørge, er det en krise at 0,06% af jordens befolkning er blevet smittet med Corona? Her til kommer, at ingen kender det skyggetal der repræsenterer folk der har haft Corina uden at være blevet registreret. Det betyder at mennesker der har haft Corona og er blevet raske, er langt større end det, statistikkerne fortæller.

I New York har man testet cirka 3.000 mennesker i købmandsforretninger og store indkøbscentre i 19 amter under et testprogram, og 13.9% af dem havde antistoffer. Det betyder at der potentielt er et skyggetal der afslører at 2,7 millioner af New Yorks befolkning har haft og overvundet Corona58.

Jeg er klar over at forsvaret vil være, at hvis ikke verdens regeringer havde dæmmet op, ville det ikke være 1,36%, men et ukendt højere tal! Det er også rigtigt, og det er også situationen selvom regeringerne har reageret som de har. Tallet vil uundgåeligt stige - men er Corona så farlig og dødelig at der er ræson i at lukke verden ned? Sverige har som sagt valgt en rute igennem situationen som mange har fordømt, og de har ladet landet køre som sædvanligt. Der er godt 10 millioner mennesker i Sverige, og knap 30.000tilfælde er registreret, dvs. 0,28% smittede. Danmark har 5,8 millioner indbyggere, og der er registreret godt 11.000 tilfælde, dvs. ca. 0,18% smittede - for nu. Sverige er langt længere henne i forløbet fordi de ikke har bremset, og Danmark står endnu over for den oplukning af landet, som Sverige hele tiden har haft.

Når bægret flyder over

”Alle, vi hidtil har undersøgt, har haft kræft, kronisk lungesygdom, tunge rygere, overvægtige mennesker, diabetes eller hjerte-kar-sygdomme. I disse tilfælde var virussen den sidste dråbe der fik tønden til at løbe over.”
Der er meget tale om udviklingen i USA, og der har været flere læger som har råbt om at dødsårsager i overdreven grad tilskrives Corona på de dødsattester de skriver. F.eks. Annie Bukacek fra Montana der henviser til retningslinjerne (den nye ICD kode - International Klassifikation af Sygdomme) fra CDC (Center For Decease Control). Dokumentet svarer på forskellige spørgsmål:

Hvad sker der, hvis certificeringsorganer rapporterer andre termer end de foreslåede termer?” - med andre ord, hvis ikke dødsattesten specifikt nævner Covid-19 (den rette term), hvad så?

Så længe den anvendte sætning indikerer stammen fra coronavirus i 2019, forventer NCHS at tildele den nye kode. Imidlertid er det mere ligetil og direkte for certificeringsorganer at bruge standardterminologien (COVID-19).59

Altså, vi har set at der er mindst fire kendte coronavirusser der forårsager forkølelse, herunder ondt i halsen, stoppet næse, hoste, hovedpine, feber, træthed med mere. Hvis der på en dødsattest fra 2019 står Corona, så antages det at være Covid-19.

Hvad sker der, hvis de vilkår, der er rapporteret på dødsattesten, indikerer usikkerhed?

Hvis dødsattesten rapporterer vilkår som sandsynligvis COVID-19 eller formentlig COVID-19, tildeles disse vilkår den nye ICD-kode. Det er ikke sandsynligt, at NCHS vil følge op på disse sager.

Det vil sige, at hvis man er i tvivl om dødsårsagen er Covid-19, så vil man ikke engang følge op på det, men rapportere endnu et Covid-19 dødafald.

Et eksempel på den uærlige håndtering af Covid-19 dødstal ses i den første rapport om smitte og død i San Antonio, Texas, hvor man fortalte:

En kvinde i 80erne døde på et hospice-anlæg i San Antonio, efter at hun blev inficeret med COVID-19, bekræftede by- og amtstjenestemænd i en nyhedsmeddelelse. Tjenestemænd sagde oprindeligt, at kvinden døde på Brooke Army Medical Center søndag, men tydeliggjorde den udtalelse mandag, og sagde at kvinden tidligere blev behandlet på det medicinske center, men blev flyttet til hospicefaciliteten, hvor hun døde… Kvinden, der havde en historie med underliggende sundhedsmæssige problemer, døde lørdag. Hendes død markerer den første dødelige COVID-19-sag i byen og Bexar County60

Men hendes barnebarn, Ashley Zerae Ferrell, responderede:

KSAT 12 & KSAT.com, jeg må sige at jeg er YDERST skuffet over jeres mangel på fakta!
1. Min bedstemor døde IKKE på SAMMC. Hun døde indlagt på et lokalt hospice.
2. Hun døde IKKE af COVID-19. Hun døde af Alzheimers som hun havde lidt af de sidste 12 år, og en lungebetændelse forværrede hendes sygdomstilstand
61

Scott Jensen der er læge i Minnesota og republikansk senator, fortæller om IDC koden at:

Sidste fredag modtog jeg et 7-siders dokument, der fortalte mig, at hvis jeg havde en 86 år gammel patient, der havde lungebetændelse, men aldrig blev testet for COVID-19, men et stykke tid efter hun kom med lungebetændelsen fik vi at vide, at hun havde været sammen med hendes søn, der ikke havde nogen symptomer, men senere blev identificeret med COVID-19, så ville det være passende at diagnosticere på dødsattesten COVID-1962

Det er også kommet frem at i Tyskland er der overvældende bevis for at de der dør, ikke dør af Corona. Retsmediciner Klaus Püschel har siden pandemien begyndte, obduceret folk fra Hamborg, der er døde i forbindelse med Corona, og han siger,

hysteriet over coronavirus er fuldstændig overdrevet... der ikke er nogen dræber virus.… alle afdøde havde mindst en tidligere sygdom… de ville alle være døde i løbet af åretCirka 80 procent af de mere end 140 undersøgte mennesker led af hjerte-kar-sygdomme. Gennemsnit for døde er 80 år… Jeg synes, virkelig at det er uhensigtsmæssigt, når en præsident fortæller sit folk, at vi er i krig, eller når den tyske kansler sammenligner situationen med den sidste verdenskrig… Frygten for, at dette er en dræber virus, og at mange vil dø af den, er fuldstændig overdrevet… denne virus er en relativt lav risiko… Mange patienter der bukkede under for sygdommen, var meget gamle, rygere, fede eller havde forudgående eksisterende tilstande såsom diabetes. Livsstil, alder og andre sygdomme er derfor tæt forbundet med højere risici63

I en anden artikel fortæller han at,

Alle, vi hidtil har undersøgt, har haft kræft, kronisk lungesygdom, tunge rygere, overvægtige mennesker, diabetes eller hjerte-kar-sygdomme. I disse tilfælde var virussen den sidste dråbe der fik tønden til at løbe over.64

Vi har hørt fra fornuftige, erfarende mennesker, hvordan vi bør håndtere sådanne situationer og beskytte de gamle. Når man ikke gør det, men følger galninges befalinger, hvorimellem Andrew Cuomo, New Yorks guvernør er, så koster det liv - og det tæller godt med i statistikkerne. Han beordrede at de gamle smittede der kom ud fra hospitalerne, skulle tilbage til sine alderdomshjem - og det kostede 5.000 døde ændre mennesker65. Det er de syge man anbringer i isolation, så man kan passe på dem og behandle dem godt og nænsomt indtil de er raske. Det er ikke de raske man isolerer, og man isolerer slet ikke syge med raske.

Da man ukritisk fulgte tallenes himmelflugt på de indsamlede tal fra verdens lande, slog USA som alle andre lande bremserne i, og forberedte sig på det værste. Tallene man kikkede på tog rutschebanen til tops, og man forventede at fra slutningen af marts til slutningen af april, ville der være over 200.000 smittede hver dag. Men tallene viste knap 30.00066, kun 15% af de tal man handlede ud fra. Derfor oprettede man 17 felthospitaler for 660 millioner dollars (4,5 milliarder kroner), hvor de fleste af dem ikke er blevet brugt. Kun 1.177 patienter har benyttet 4 af dem67. Det kaldes videnskab, vi lytter til eksperterne. Resultatet er vildskab fra alarmister. Det er samme mekanisme der driver videnskaben bag global nedkøling. Nej vent - de tal afspejlede ikke virkeligheden, vi kalder det global opvarmning. Nej vent - tallene passer stadig ikke. Vi kalder det bare klimaforandring…

I Danmark har man også oprettet felt-hospitaler. Aalborg, Randers, Rigshospitalet og Nykøbing Falster har lukket deres coronaafdelinger, pandemiafdelinger, covid-19-intensivafdelinger og hvad de ellers er blevet kaldt, for det giver ingen mening at holde dem åbne med nul patienter. Per Christiansen, Rigshospitalets direktør, siger ”Smittespredningen i Danmark har været relativt begrænset, og epidemien forventes at få et længere forløb med et betydeligt lavere toppunkt end tidligere antaget68.

Man er ganske enkelt blevet fodret med forkerte fortolkninger af tallene, og det har haft fatale konsekvenser for hele verden. Nicolai Wammen kikker ned i den håbløst tomme statskasse og siger,

Covid-19 har kastet hele verden ud i en dybt, dybt alvorlig økonomisk situation. Vi har ikke set så slem en økonomisk situation siden Depressionen i 1930’erne… vi står i en værre situation end finanskrisen, og den er mere kompliceret. Finanskrisen var alene en økonomisk krise, men her har du en sundhedskrise kombineret med en økonomisk krise, og derfor er den sværere at håndtere69

Der er så mange ting omkring situationen for de forskellige lande og smittede, som ikke tages til indtægt. Luft forurening, vandkvalitet, næringsvaner og meget andet. Så når der er områder der er hårdt ramt, bør man se på omstændighederne for området nærmere end Covid-19 - og basere resten af verdens reaktioner på det, for en hvilken som helst virus kunne forurette samme ødelæggelse.

Wuhan:
Der er 10 millioner mennesker i Wuhan. I sommeren 2019 gik tusinder af folk på gaden for at protestere, fordi man året før havde fremlagt planer om at etablere endnu et forbrændingsanlæg i Wuhan, denne gang i et distrikt med 300.000 mennesker. I forvejen har Wuhan fem af sådanne forbrændingsanlæg, der er under forventet standard. Befolkningen er bekymrede for at udledningerne kan skade immunsystemet, forstyrre hormoner og forårsage kræft. Ifølge Kinas statsejede tv station CCTV viste en undersøgelse i 2013 at de fem forbrændingsanlæg udsender farlige forurenende stoffer70.

Wuhan

Luftforurening, 5G og lavt kolesteroltal gjorde situationen svær i Wuhan.
Med andre ord, er luften i Wuhan forurenet og har været det mindst siden 2013, og det skader lungerne - forårsager at sygdomme som lungebetændelse er sværere at overvinde. Og vi har set på udrulningen af tusindvis af 5G stationer i Wuhan også, som svækker cellevæggene.

Samtidig fandt man at coronaofrene havde et meget lavt kolesteroltal, og kolesterol er vigtig for immunforsvaret. En artikel fortæller at,

patienterne havde kraftigt nedsat total koleserol (TC), HDL-kolesterol og LDL-kolesterolniveauer (P ? 0,001)71

En anden artikel forklarer hvad det betyder for patienterne:

Årsagen kan være, at lavt kolesteroltal giver anlæg for infektionssygdomme, fordi LDL deltager i immunsystemet ved at vedhæfte sig til og deaktivere næsten alle typer mikroorganismer og deres toksiske produkter. Det er et lidt kendt faktum, men det er blevet dokumenteret på mange måder af mere end et dusin forskningsgrupper… I en metaanalyse af 19 kohorteundersøgelser, inklusiv næsten 70.000 dødsfald, fandt Jacobs med flere en omvendt sammenhæng mellem serumkolesterol og dødelighed som følge af åndedræts- og gastrointestinale sygdomme, hvoraf de fleste er af en infektiøs oprindelse.72

Så i og med at patienterne i Kina havde et meget lidt kolesterol, var de i særgruppe for at bukke under for Covid-19 - og læg luftforurening og 5G oveni. I Danmark tager mere end 600.000 mennesker kolesterolnedsættende medicin73, min far var én af dem, og da han fik lungebetændelse, gik der få dage før han døde - og hvor mange danskere risikerer samme skæbne - ikke på grund af Corona, men fordi deres immunforsvar er kompromitteret af medicin. Med andre ord burde sådanne tilfælde ikke tælle med som coronaofre, men som iatogen årsag, altså lægeforårsaget død. Det er ofte menneskets store byrde, at man forsøger at fikse noget man tror man har forstand på, men man får ødelagt alt muligt andet.

New York:
Lad mig først citere Dr. David Atlas:

Af alle dødsfald i staten New York var to tredjedele hos patienter over 70 år; mere end 95 procent var over 50 år; og omkring 90 procent af alle dødelige tilfælde havde en underliggende sygdom. Af 6.570 bekræftede COVID-19-dødsfald, der fuldt ud var undersøgt for underliggende forhold til dato, havde 6.520 eller 99,2 procent en underliggende sygdom. Hvis du ikke allerede har en underliggende kronisk tilstand, er dine chancer for at dø små uanset alder. Og unge voksne og børn i normalt helbred har næsten ingen risiko for nogen alvorlig sygdom fra COVID-1950

New York

Underlæggende sygdomme, forurenet luft og vand - tillige med falske registreringer af coronaofre, har forværret tallene for New York.
Dernæst er miljøet i New York usundt. Dårlig luft, dårlig vand og mange lever af junkfood. Lyt engang,

New York City er kendt for mange ting, men at have ren luft er ikke en af dem. Lugten af lastbiludstødning og synet af røgstrømme, der stiger op fra tagene, er alt for almindelige oplevelser for Gothamitterne. Selvom det kan være let at tage den luft vi indånder for givet, udgør luftforurening alvorlige sundhedsmæssige risici for byboere, herunder hjertesygdomme, lungekræft og astma. Byen anslog for nylig, at op til 2.700 for tidlige dødsfald om året kunne tilskrives fine partikler og ozon i luften74

Det er jo præcis det vi hører igen og igen, mennesker med hjertesygdomme og som har belastede lungetilstande, det er dem der ikke overlever Corona - så virkeligheden er, at de med stor sandsynlighed var døde uden Corona. 2.700 om året ender med den skæbne på grund af forurenet luft.

Ligeledes vandet,

Drikkevandskontaminanter kan findes i næsten 200 vandforsyninger i hele staten, hvilket påvirker millioner af New Yorkere… 176 vandforsyninger i staten indeholdt mindst en af de 30 nye forurenende stoffer, der er markeret af Miljøstyrelsen. Nye forurenende stoffer - såsom perfluorooctansyre (PFOA) og 1,4-dioxan - har industrielle rødder og blev engang fundet i brandundertrykkende skum og nonstick-produkter såsom Teflon. Forurenende stoffer - knyttet til visse typer kræft og andre skadelige sundhedsmæssige påvirkninger - er blevet fundet i samfund i hele staten, herunder Long Island og Hoosick Falls, en landdistrikt by lige uden for Albany.75

Det er ikke Corona vi skal være bange for, det er politikere der ikke tager lokalmiljøet alvorligt, og gør sig nødvendige foranstaltninger for at forsyne os med rent luft og vand.

Italien:
Mere end 99% af Italiens coronavirus dødsfald, var mennesker, der led af tidligere medicinske tilstande, ifølge en undersøgelse fra landets nationale sundhedsmyndighed… Ifølge GIMBE-fonden har omkring 100.000 italienere fået virussen, rapporterede Il Sole 24 Ore dagligt. Det bringer landets dødsrate tilbage til det globale gennemsnit på ca. 2%.76

Italien

99% døde af underliggende tilstande, med Corona.
Dr. Rashid Buttar gennemgår en del i sine videoer, og følgende er ting han har fået tilsendt af sine følgere på Twitter - du kan se det i video nr. 6, her i bunden af artiklen. En person skriver:

Her i Italien er alt gået amok. Regeringen fortæller os en masse vrøvl, og oven i det er der nok kun 80 mennesker der har mistet livet på grund af Coronavirussen! De andre døde fordi de allerede havde hjerte-kar problemer, sukkersyge og andre kritiske tilstande… helt ærligt, her i Italien dør 50.000 hvert år af infektioner.

En anden fortæller:

Jeg har tonsvis af screenshots fra Italienske venner hvis pårørende døde af hjerteanfald, hjertestop og andre sundhedsmæssige årsager, men de blev registreret som Coronavirus ofre

Eliten lader ikke en god krise gå u-udnyttet hen!…og enhver fabrikeret krise har for eliten ét formål - global verdensmagt. I 2009, under den sidste økonomiske krise sagde Hillary Clinton - et elitært ikon for den nye verdensorden - ved det Europæiske Parlament,

Lad aldrig en god krise gå til spilde… Lad den ikke gå til spilde når den kan have en meget positiv påvirkning på klimaforandring og energisikkerhed77

En god krise - krige, klimaforandring, pandemier - alt sammen kan blive en god krise der kan forandre økonomien. Det er kernen i elitens handlemønster - som de siger:

Ordo ab Chao. Et motto for treogtredive graden (inden for frimureriet), og har den samme hentydning som lux e tenebris (lys fra mørket). Opfindelsen af dette motto skal tilskrives højsesterådet for det gamle og accepterede Scottish Rite i Charleston78

Elitens orden fra kaos

Eliten skaber selv kriser, for at give verden egne løsninger hvormed de opnår egne mål.
Stephen Gallo, chef for markedsanalyse hos Schneider Foreign Exchange, udtalte i samme periode til CNBC at

finanskrisen vil føre til skabelsen af en global centralbank og en enkelt global valuta inden for 15 år79

Der er ingen tvivl om at eliten ønsker sig et system, hvorigennem de kan kontrollere hvert enkelt individs frihed og økonomi, for at ingen skal kunne købe og sælge, hvis de ikke er registreret i systemet (Åb. 13:17). En krise er ganske enkelt en mulighed for eliten til at skabe deres nye orden, på vej ud af den nuværende kaotiske verden. Og det kaos som kriserne skaber, er de selv skaberne af - de har ene og alene ét eneste problem der holder dem tilbage, og det er Guds folk der ikke er bestemt til den vrede der går over Jorden, når elitens ondskab forløses i Guds fravær (1. Tess. 5:9).

Billedet her er et kort fra det gamle Illuminati kortspil fra 1995, designet af Steve Jackson Games, og jeg har nævnt spillet i tidligere artikler hvor jeg fortæller at det gengiver Illuminati’s planer. 11 september blev skildret både med World Trade tårnene og Pentagon, og der er også dette kort med titlen ”Epidemi - karantæne” og siger, ”Ødelæggelse! Dette er et angreb for at ødelægge et hvilket som helst sted”. Det har alle verdens lande nu set i funktion.

World Economic Forum (som var medvært af Event 201), er et værktøj for ledere og politikere, til at forstå de globale kræfter og hjælp til at lave bedre strategiske beslutninger. Her er Covid-19 blevet et punkt der forgrener sig ud i 52 hovedområder, hvor Coronapandemien forventes at ændre verden80. Klikker man sig ind på de forskellige områder, udfolder der sig hundredvis af andre punkter og man forstår at Covid-19 er blevet et fænomen, der sammen med alle andre emner, påvirker global styring og regering af verden. Lige nu er det lige meget fra hvilket hovedpunkt du klikker dig ned, så overstrømmes man med Covid-19 relaterede artikler. Der synes at være stærke kræfter i arbejde, for at centralisere magten over Jorden, hvilket jo er en plan afsløret af Gud for flere tusinde år siden - én person vil få ”magt over alle stammer og folk og tungemål og folkeslag” (Åb. 13:7) - og det tyder på at Covid-19 udnyttes til fulde.

Denne coronapandemi har langt fra efterladt bygninger tomme for liv, eller fyldt hospitalerne med døende mennesker. Det, der rammer os hårdest, er regeringernes overreaktioner, som svækker verdensøkonomien og folkets friheder voldsomt. Og jeg tror på at det er målet for alle anstrengelserne, hvilket vil give en tung, uigennemtrængelig forsvarlig årsag til at tage flere af frihederne vi har i dag - eller rettere havde for måneder tilbage, for at fremme den nye verdensorden - den globale regering. Det vil ganske enkelt være ulogisk og uansvarligt ikke at afgive frihederne for med dem, at købe os tryghed og sikkerhed. Paulus advarede at ”Når de siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem” (1. Tess. 5:3) - og det her kan være en side af den advarsel.

Det er set før at skærpede friheder begynder med kampen mod en fjende. Midlet (forskellige indgreb i friheden) er små og i en begrænset tid. Så forlænges lovene indtil de bliver permanente. Nu er det Corona, og vi må ikke mødes - sundhedsministeren kan efter hastelov forbyde forsamlinger på over 2 personer81, forbyde at vi må gå på arbejde. Gang- og løberuter ensrettes82, områder lukkes for ophold83 og meget mere. I morgen vil reglerne bruges til at bekæmpe kriminalitet og endeligt bruges de som nagelfaste love til generelt at bekæmpe regeringens fjender.

Center for Økonomisk Politik Forskning, et netværk med over 700 forskere, hovedsagelig fra universiteter i hele Europa blev oprettet 1983. Oven på den blev VoxEU (EU’s stemme) dannet i 2007, som tilbyder forskningsbaseret politisk analyse og kommentar fra førende økonomer. Med andre ord er det dem der lyttes til i EU, og de anbefaler at hver nation opretter grønne og røde zoner, hvor de kan lukke hver zone så, hvis der er sygdom i en zone, kan den lukkes. Zonerne er geografiske områder eller celler med 5000-10000 indbyggere. En celle med sygdom lukkes ned, som vi har set det i hele landet, og ingen fra den zone må forlade sit område - med mindre de får et certifikat84.

Der gik ikke længe før Gordon Brown, Storbritanniens tidligere premierminister, gik på podiet (ligesom under den økonomiske krise85) og foreslog at vi måtte have en global special-enhed, at man gjorde G20 til en bredere organisation:

Det her er ikke noget der kan håndteres i ét land… der er nødt til at være en koordineret global reaktion… Vi har brug for en slags fungerende direktør… Jeg ville gøre G20 til en bredere organisation, for under de nuværende omstændigheder er man nødt til at lytte til de lande, der er mest berørt, de lande, der gør en forskel, og lande, hvor der er potentiale for, at et massivt antal mennesker bliver berørt - sådan som dem i Afrika86

Nu skal man ikke lade sig narre af at han taler om at lytte til lande - demokrati i elitens forståelse, er medbestemmelse inden for deres opstillede muligheder. Og hvad angår politikere der ikke er en del af eliten, så er det samme opstillede muligheder de laver regler og love ud fra. Konsekvensen af det Brown siger, er præcis det, jeg har sagt tidligere, at de hastelove der er lavet, bibeholdes, fordi så er det hele parat f.eks. næste år, hvor nye ”farlige” tilstande kan ”true” verden. Eliten kan producere præcis de tilstande der skal til, for at aktivere lovene, hvornår end de finder det nyttigt. Og i alle ting handler hver eneste stramning om at undertvinge sig verdens befolkning. Brown siger at det ikke er ”noget der kan håndteres i ét land” - og der er klart, ikke i ét land, men det kan håndteres i mange lande, hvert land for sig. Men det er ikke det, han mener, nærmere at suveræniteten igen skal kompromitteres af et agentur, en komite, en magtfuld elite, som skal bestemme hvad verdens landene skal køre - og som effekt er håndteringen lagt i få menneskers hænder - præcis det Brown på overfladen taler imod.

Eliten har altid skabt situationer og kriser for under dække af det, at forme verden efter deres planer. Ordo ab Chao. Denne Corona ”krise” er også en elitær krig mod os, og krigen består i frygt med hvilken vi giver afkald på hvilken frihed det end måtte være. Medierne fylder os med frygt, den ene historie efter den anden, når der intet er at frygte - ikke mere end der var sidste år og året før det. Krigen undertrykker os ikke som Første og Anden verdenskrigene, men i det nære sociale - vi ved ikke hvem af os der er ven eller fjende. En usynlig fjende skiller os - hvor er fjenden - hvem bærer den - dine børn, din ægtefælle, den tilfældige på gaden? Vi fjerner os i frygt for hinanden fra hinanden, og har på dummeste vis lært af statsministeren såvel som af medierne, at vi står sammen på afstand, at vi er sammen - adskilt, at vi passer på hinanden på afstand. Så kan vi gå rundt og føle os oplyste og intelligente fordi vi politisk korrekt vis kan gentage læresætningerne.
Og eliten overvåger og helt åbent nu, og igen er vi programmerede til at sige at de ikke gør det fordi de vil os ondt, men fordi de vil passe på os. De kommer helt tæt på og kan kortlægge præcis hvem vi omgås, og ingen kan se at vi nogensinde kommer til at leve som vi gjorde i den frie verden. ”Den nye normal” er kodeordet der nu bruges for en elitekontrolleret social adfærd der giver dem overblik og magt til at straffe ethvert område - land, kommune, by, bydel - og lukke livet ned. De råber fjenden kommer, og vi er villige til at adlyde og opføre os som husdyr i båse. Vi har tidligere set at Islands Brygge blev lukket ned, og nu er den åben igen, men opdelt i små båse hvor ”kvæget” kan sidde87.

Retten til at demonstrere har dog bestået. I Danmark var der flere hundrede demonstranter på rådhuspladsen der var bekymrede for regeringens overgreb på de personlige friheder88, og i Berlin og Stuttgart i Tyskland, var bekymringen den samme89. I Danmark er min fornemmelse at der generelt ses ned på folk der brokker sig - regeringen gør det rigtige, de vidste ikke hvad der skete, så det var OK at alt blev lukket ned. Men man bør undre sig at det er så let at tilsidesætte fundamentale rettigheder, og man bør bekymre sig for hvordan det vil bruges i fremtiden. Vi ved fra Bibelen, at tiden kommer og forstår på tegnene at den er nær, hvor totalkontrol etableres og alt vi i dag nyder som en fundamentale og frie rettigheder, vil i fremtiden hvile på en række krav - deriblandt at modtage et mærke og tilbede elitens despot.

Kontanter er smittebærere:

Berøring holder immunsystemet stærkt

Når vi giver hånd og rør ved hinanden, overfører vi de samme sygdomme som findes på kontanter - det er sådan vi vedligeholder et sundt immunforsvar dagligt.
En del af målet er, at dette mærke som i dag synes at være en enhed under huden, fordres ved at oprette et kontantløs samfund. Før det kan iværksættes, skal landenes nationalbanker være i elitens besiddelse, og midlet til at nå det mål, var 11. september 2001, hvor programmet ”krig mod terror” blev iværksat. Begivenheden skete for at få en undskyldning til at gå i krig med Irak og Afghanistan, fordi Rothschild ikke havde kontrol over økonomien i de lande, igennem en centralbank. I 2001 var der kun 7 nationer tilbage i verden, som ikke havde en Rothschildejet centralbank90 og slaget mod USA gav den perfekte undskyldning til at starte arbejdet for at udbedre disse mangler. Der er nu 3 lande tilbage: Cuba, Iran og Nordkorea (hvor næste krig måske vil startes) - Irak og Afghanistan blev taget i 2003, Sudan og Libyen blev taget i 2011.

Det betyder at nu er verden parat til næste skridt, at fjerne kontanter og etable et digitalt økonomisk verdenssystem, hvor ingen kan eksistere uden at være forbundet dertil. Og Coronakrisen har gjort det muligt for eliten at stigmatisere kontanter som smittebærere - de har siden menneskets begyndelse har været en utrætteligt brugt betalingsform.

Børsen havde d. 10-03-2020 en artikel med overskriften ”Danske banker: Behov for at vurdere brug af kontanter i lyset af corona-epidemi”, og WHO advarede også,

Verdenssundhedsorganisationen fortæller, at COVID-19-virussen kan bæres og føres fra person til person på overfladen af ??sedler, og derfor råder de folk til at bruge kontantløse betalinger i stedet… Købere opfordres til at droppe kontanter af frygt for coronavirus, efter at Verdenssundhedsorganisationen (WHO) fortæller, at pengesedler kunne sprede sygdommen.91

Samme artikel fortæller at Kina desinficerer kontanter og isolerer dem i 14 dage før de går i cirkulation igen. Sydkoreas centralbank tog også alle pengesedler ud af cirkulation i 14 dage, og brændte nogle af dem. Louvre har forbudt kontanter92. Al den besvær og omkostningerne ved kontanter, vil helt sikkert blive udnyttet til at gennemtvinge en digital valuta. Artiklen fortsætter:

Gennem videnskabelig forskning fra London Metropolitan University fandt de også ud af, at £ 5 og £ 10 sedler, der allerede var i omløb, indeholdt otte typer bakterier mellem dem, når de blev testet. Det rapporterer Manchester Evening News.

Det inkluderede også den berygtede sygdom Listeria - som kan forårsage kvalme, diarré og endda abort - og den antibiotikaresistente Enterococcus faecium. Også Staphylococcus Aureus (MRSA) blev fundet på £ 10-sedlerne under undersøgelsen, der blev udført i 2018.

Hver seddel og mønt er sandsynligvis blevet rørt af tusinder af mennesker, så man kun forestille sig, hvor meget bakterier de udsættes for - hvorimod et debet- eller kreditkort er lette at holde rent.

Frygt for virus baner vej for dyrets mærke

Verdens øgede fokus på en fabrikeret, skjult fjende, kan rejse krav fra en frygtsom verden om at modtage dyrets mærke!
Sort på hvidt: ”debet- eller kreditkort er lette at holde rent.”. Det er meningsløst at holde fast i kontanter! DSB iværksatte en fempunkts plan for at opdæmme epidemien, hvor ét af punkterne er, ”Ingen kontanter: DSB vil ikke modtage kontant betaling i togene.93.

Det der ikke er med i informationerne er, at når vi giver hånd og rør ved hinanden, overfører vi de samme sygdomme - det er sådan vi holder et sundt immunforsvar ved lige dagligt - mere om det senere.

Det giver selvfølgelig fuld fart på fantasien på områder hvor hænderne bruges, og her er Antony Fauci selvfølgelig igen klar med sin vanvid,

For at være helt ærlig, så synes jeg ikke, at vi nogensinde skal give hånd igen… I interviewet med The Wall Street Journal dømmer Fauci håndtrykket ude; det er en omgangsform, som vi er bedst tjent med helt at give afkald på, også på den anden side af coronapandemien. Han pointerer, at en afskaffelse af håndtrykket desuden vil afvæbne andre virusinfektioner, for eksempel influenza. Et fast håndtryk kan sprede tusindvis af bakterier. Så hvorfor giver vi overhovedet hånd?94

Artiklen berører afskaffelse af håndtrykket - hvilket som konsekvens ville kræve en lov imod det - og Sveriges tidligere statsepidemiolog og rådgiver ved WHO, Johan Giesecke kom med et alternativ til det, artiklen kalder hudsultne danskere, ”Faktisk ville det være mere hygiejnisk, hvis vi gav hinanden et knus. Selv et kys på kinden ville være bedre end et håndtryk”. Så er du lidt småpervers og upassende, så fortsæt du bare med at give hånd.

Som sagt - vi skal senere se på, hvorfor det er vigtigt for os, at dele virus og bakterier med hinanden - vi holder ganske enkelt liv i et sundt immunforsvar, som er en konkurrent til Big Pharma.

Selvom der er flere der råber op om at det ikke er en god ide at afskaffe kontanterne, og flere lande har budt virksomheder at acceptere kontanter, så indgyder det frygt, og når næste sæsoninfluenza rammer, vil man igen og igen føle sig som ubetænksom overtræder, hvis man forbryder sig mod frygtkodekset og bruger kontanter og håndtryk. Det er ikke utænkeligt at det er på krav fra befolkningen selv, at kontanter forbydes - eliten har skabt en fælles fjende, og skræmt fra vid og sans kræver befolkningen i trykhedens tjeneste forbud af præcis de friheder, eliten har brug for at komme af med. Det kommer til at give perfekt mening at bruge bagsiden af hånden til at betale med - præcis som Gud viste det til Johannes for 2.000 år siden.

Corona test


Test er fra regeringens side den absolut vigtigste faktor for at inddæmme smitten - det er et redskab til at bryde smittekæden. Men er det sandt?

På videnskab.dk er en artikel oversat fra ”The Conversation”, der fortæller at en del af de testkits man bruger fejler i 1 ud af 5 tests. Oven i det kommer usikkerheden for om testen er positiv, fordi der er fundet antistoffer for noget lignende.95

Det betyder at der kan være mange der er testet falsk positiv for Corona - hvilket fordrer at man får et ukorrekt billede af situationen, og panikker. En artikel i The Federalist belyser ”Hvordan en håndfuld demokratiske aktivister skabte alarmerende, men falske datasæt for at skræmme lokale og statslige embedsmænd til at udføre udslettede, økonomiske drabsmandater96, og fortæller om Covid Act Now der er et online kortlægningsværktøj der skulle ”sætte de politiske ledere i stand til hurtigt at træffe beslutninger i deres Coronavirus reaktion, informeret med de bedste tilgængelige data og modeller.

Denne side har en liste af begrænsninger for tallenes korrekthed, heriblandt:

Mange af inputtene til denne model (indlæggelsesgrad) er baseret på tidlige skøn, der sandsynligvis vil være forkerte.

Demografi, populationer og antallet af sygehuse er forældet. Der bruges demografi for USA som helhed snarere end specifikt for hver stat.

Modellen justerer ikke for befolkningstætheden, kulturbestemt interaktionsfrekvens og nærhed, fugtighed, temperatur osv. Ved beregning af R0.

Dette er ikke en nodebaseret analyse og antager således, at alle spreder sygdommen i samme hastighed. I praksis er der nogle mennesker, der er superspredere, og andre, der næsten er isoleret.

PubMed er det amerikanske National Library of Medicine’s database, og der er en artikel fra Kina, der blev offentliggjort 5. marts, 2020 med titlen ”Potentiel falsk-positiv rate blandt de asymptomatiske inficerede individer i tæt kontakt med COVID-19-patienter”. Her fandt forskere at:

der kan være et væsentligt problem med testmetoder, der fører til et stort antal falsk-positive aflæsninger. Som angivet i uddraget af undersøgelsen, blev de, der var asymptomatiske, hvilket betyder, at de ikke viste tegn på sygdom, og som var i tæt kontakt med CVOID-19-patienter, sandsynligvis testet positivt falsk.97

På verdensplan er Corona af medierne blevet kørt op til at være denne dræbermaskine uden fortilfælde, og når man oven i den skræk kan føje et utal af falske positiver til, så vil både smitte og dødstal stige enormt i de regneark man præsenterer verden for.

Men hvis man sætter hovedet korrekt på, og tilmed regner det mørketal mange har talt om med - som skjuler tusinder af smittede, så fortæller det os at Corona ikke er så farlig som regnearkene siger. Og det taler imod regeringernes nedlukning af verden, for Corona er som alle andre virusser noget mange får, og nogle rammes hård, mens det for de fleste bare er endnu en dag i det jordiske liv.

DNA høst

En global test-strategi for Corona, kan opfylde elitens ønske om en global database med DNA fra alle vedens borgere.
Også Danmark bidrager!
Men - der kan være en ting mere i alle testene. I 2002 lavede INTERPOL en DNA database, der for nu kun har 180.000 profiler fra 84 medlemslande. På deres webside fortæller de at,

Vores DNA-database kan matche profiler på få minutter, til internationalt at forbinde og løse forbrydelser som voldtægt, mord og væbnede røverier… Politiet kan indsende en DNA-profil fra lovovertrædere, kriminalscener, savnede personer og uidentificerede menneskelige rester med et søgeresultat leveret inden for få minutter. Vores database har gjort det muligt for efterforskere over hele verden at forbinde lovovertrædere til forskellige typer kriminalitet, herunder voldtægt, mord og væbnede røverier.98

Blandt de 84 lande der bruger databasen er også Danmark99, såvel som USA - og her fortæller Celeste Bishop-Solum noget interessant100. Hun har arbejdet som entreprenør for Homeland Security og FEMA, og i et interview med ”Israeli News Live” fortæller hun at alle må testes for Covid, som er én stor DNA høst. Man vil have alle menneskers DNA tilgængelig i nogle store quantum-computere. Derfra kan man køre vores DNA igennem FBI’s kriminalitetslaboratorium, kriminaldatabase og lave før-forbrydelses forudsigelser, man kan kortlægge vores herkomst - danne et komplet stamtræ, og se hvilke svagheder/sygdomme der er. Stamtræet sammen med kriminaldatabasen gør, at de kan se om der er personer i din familie der er forbrydere, og dermed kan de forudse om du har anlæg for lovovertrædelse. Hvis du har set filmen Minority Report, er det lidt samme idé. Før en forbrydelse begås, kan den stoppes og forbryderen kan sendes i opdragelseslejr - eller hvad end de kan finde på.

Vaccine


Meget tyder på at tvangsvaccination bliver en realitet. Man prøver at etablere en tankegang der siger at den der ikke vil vaccineres, er en trussel mod verdensøkonomien - ikke-vaccinerede mennesker kan ikke rejse, de kan få nægtet adgang til hvor som helst fordi de er en trussel for sine omgivelser, kan man få fornyet sit kørekort, få sundhedforsikring, ikke besidde visse stillinger og meget mere. Forestil dig at du ved indgangen til restauranten, barren, træningscenteret, biografen, indkøbscenteret skal vise dit vaccinationskort, eller at de har en skanner, for de vil ikke tillade mennesker ind, der kan være farlige for deres andre gæster.

Kristin Lunz Trujillo og Matt Motta, der begge er hhv. Ph.D. kandidat og professor i Statskundskab har undersøgt og problematiserer skeptisk holdning til vaccine, og de skriver:

Hvorvidt en vaccine kan afslutte denne pandemi med succes, afhænger af mere end dens effektivitet til at give immunitet mod virussen, eller hvor hurtigt den kan produceres i massemængder. Amerikanerne skal også vælge at modtage vaccinen… Hvis de fleste af disse individer nægter at modtage en COVID-19-vaccine, kan de potentielt bringe genoprettelsesprocessen i fare… mange mennesker, der har antivaccine-overbevisning, kan bringe effektiviteten af ??en COVID-19-vaccine i fare, når den er tilgængelig, på grund af problemer med medicinforsømmelse.101

Tvungen vaccine

hvis der skal foregå en bred vaccination af samfundene, er tvungen vaccination en selvfølge.
Ingen er sikre før hele verden er immun! Og ingen er sikre før alle har taget dyrets mærke!
Det ironiske er, at WHO anslår at der hvert år dør op til 650.000 mennesker af almindelig sæsoninfluenza102. Og det er på trods af at vi har haft vacciner for det i flere år. Pludseligt er det en verdensomspændende krise at ikke engang 325.000er døde af Corona. Normalt tager influenzasæsonen til i december og aftager i marts, og f.eks. i Sverige, begyndte de første tilfælde først i marts, og i maj begyndte tendensen af smittede at aftage igen.

Der har været forlydender om at vi ikke kan åbne landene rigtigt, før der er en vaccine. Bill Gates - ”Mr. Vaccine”, siger angående store forsamlinger som ikke er nødvendige, som f.eks. skoler, kan måske ikke blive tilladt igen, før der har foregået en bred vaccination103. Problemet er, at selvom verden længe har haft vacciner for influenza, så er det ikke alle der vil have den. Så hvis der skal foregå en bred vaccination af samfundene, er tvungen vaccination en selvfølge.

Og tvungen vaccination er ét af de fremskridt eliten har opnået igennem udnyttelsen af situationen. I Danmark er det et punkt i hasteloven,

Sundheds- og ældreministeren kan iværksætte tvangsmæssig behandling af en person, som lider af eller formodes at være smittet med en sygdom som nævnt, hvis isolation ikke er tilstrækkelig til at forebygge eller inddæmme udbredelse af sygdommen… Når det er nødvendigt for at forebygge eller inddæmme udbredelse af en alment farlig sygdom her i landet, kan sundheds- og ældreministeren med henblik på at nedbringe antallet af øvrige patienter i sundhedsvæsenet fastsætte regler om, at der skal iværksættes tvangsmæssig vaccination af nærmere bestemte risikogrupper med henblik på at minimere udbredelsen af øvrige sygdomme i befolkningen.104

Det er lige ned af elitens gyde. Det er ikke langt ude at forestille sig, at der bogstaveligt talt stikker noget under med vaccinen - måske ikke i denne omgang, men næste gang - nemlig en biochip. Bill Gates påberåber global samarbejde om vaccination af hele klodens befolkning. Det er et stort problem, at selv når det kommer til noget så avanceret som netop vacciner, så lytter man til folk, ikke fordi de er kvalificerede men fordi de har penge - og når pengemænd står bag, skabes der monopol, og hvem ønsker monopol på global sundhed? Dumt spørgsmål - ingen! Bill Gates læste computer science på Harvard, men fuldførte ikke uddannelsen fordi han ville etablere sin karriere inden for softwareudvikling. Alligevel lytter verden når han taler om pandemi og vaccine - og verden dikteres af pengemænd til global vaccination.

Iatogene dødsårsager

Den tredje hyppigste årsag for dødstilfælde i USA, er grundet iagtogene årsager - lægefejl, fejl behandling, fejl rådgivning, sjusk, utilsigtede, hændelige bivirkninger ved kirurgiske indgreb eller behandling med lægemidler.
Ron Paul, der i 1976 var én af to stemmer mod en lovgivning, der skulle afsætte midler til et vaccineprogram mod svineinfluenza, erfarede at udvikling under tidspres ikke fungerer. Som han siger,

Desværre var den hastigt udviklede og fremskyndede vaccine mod svineinfluenza-produktion ikke kun ineffektiv, den var farlig. Cirka halvtreds personer, der modtog vaccinen, fik derefter Guillain-Barré-syndrom, en potentielt dødelig form for lammelse. Ifølge en ekspert hos Centers for Disease Control var forekomsten af Guillain-Barré fire gange højere blandt dem, der modtog svineinfluenza-vaccinen end i den generelle befolkning.105

Men også Mark Suzman, administrerende direktør for Bill & Melinda Gates Foundation, anerkender også at der er udfordringer,

En succesrig vaccine skal være tilgængelig for syv milliarder mennesker. Man skal teste, om der er uventede bivirkninger, eller bivirkninger inden for kohorter eller grupper, hvad enten det er gravide eller ældre eller de meget unge… Langt de fleste vaccinekandidater mislykkes i de større forsøg, de såkaldte fase-tre forsøg.106

Jeg har ikke fundet statistikker over det i Danmark, men i USA er der hvert år 250.000 mennesker der dør af iatogene sygdomme. Det er den tredje hyppigste årsag for dødstilfælde i USA107, og det er ”sygdomme eller skader fremkaldt af læger, enten ved deres behandling eller ved deres rådgivning… sjusk… utilsigtede, hændelige bivirkninger af kirurgiske indgreb eller behandling med lægemidler108.

Mens det ind til videre er lykkes med at lave i omegnen af hundrede millioner doser vacciner, er det nyt at skulle lave flere milliarder - sikkert 14 milliarder, siger Gates109 - og jo flere mennesker der skal vaccineres, jo mere omfattende skal tests være. Hvor mange mennesker skal blive syge igennem tests af vaccinen før den er sikker? Og hvem kan forsikre hvert individ om at vaccinen ikke skader dem?

Forskere fra flere lande mener at den virus der smitter i Europa, er en muteret version af den, der blev opdaget i Kina - hvilket er helt normalt, men mutationerne har alle karakteristika der peger tilbage på den oprindelige virus:

Næsten alle de vira, der hidtil nu er blevet sekventeret, har nogle forskelle i forhold den første… Når den spreder sig og går fra et land til et andet, gennemgår den mutationer.110

Regeringens ejendom

Hvis regeringerne gør din og min krop til en genstand de ejer, så er de ansvarlige ud over enhver grænse til at sikre sig, med 100% sikkerhed, at vi ikke bliver syge af deres tvangsvaccine!
De almindelige influenza virusser muterer så hurtigt, at vaccinen skal justeres hvert år, og man ved endnu ikke hvor hurtigt SARS-CoV-2 (der forårsager sygdommen Covid-19) muterer, men når der er forskellige mutationer på landebasis, har jeg stor tvivl om hvor effektiv en global vaccine vil være - hvilket der er mange der har. Det der sker er, at virussens spike-protein, som er de pigge du har set på tegningen af Corinavirussen, de ændrer sig, og derfor skal vaccinerne opdateres til at lære din krop de nye karakteristika.

Mange af Covid-19-vaccinerne, der i øjeblikket er under udvikling, er målrettet mod de karakteristiske pigge af virussen - ideen er, at få din krop til at genkende et unikt element i piggene, som vil hjælpe den med at bekæmpe hele virussen. Men hvis disse pigge ændrer sig, kunne en vaccine udviklet på denne måde blive mindre effektiv.111

Mennesket er kommet hertil i historien, uden kunstige vacciner. Ja, der er har været pandemier der har udryddet millioner, men jeg tror - og det er min overbevisning - at havde de haft viden om og adgang til ordentlig nærende føde, og kendt til hvordan immunforsvaret fungerer, ville det have set anderledes ud. Som det er i dag, bygges verdensforståelsen i alle afkroge af samfundet på evolution, og pengestyrede farmaceutiske firmaer og uddannelser af vore læger, inkorporerer derfor kunstige vacciner, frem for at bruge det maskineri Gud har udstyret os med.

Hvis regeringerne gør din og min krop til en genstand de ejer, som de tillader sig at gøre med hvad de vil, hvilket i sig selv skriger til himmelen om ondskab og overgreb, så er de ansvarlige ud over enhver grænse til at sikre sig, med 100% sikkerhed, at det ikke går som i 1976!

Jeg har svært ved at finde tillid til en vaccine der presses igennem på den hurtigst mulige tidsplan. Hvordan kan de forsikre at min krop ikke svækkes og bukker under i det længere løb? Skal vi acceptere at der ikke er synlige tegn på skade inden for en måned? Et halvt år? Hvad vil de mon finde på at sige, for at skabe tryghed?

Den ubesmittede verden

Bill Gates ønsker at holde antal smittede under 1% for at der skal være så få som muligt der har dannet naturlig antistof mod Covid-19.
Når det kommer til Bill Gates, er der ingen tvivl om det handler om profit, og det kræver ikke den store kendskab til elitens planer for at en stærk mistanke nager, at hele situationen er, som tidlige nævnt, en produceret kaotisk tilstand, hvorigennem eliten får gennemført deres orden. Og der er en nagende mistanke om, at skræmmekampagnen der førte til nedlukning af de mange lande, har det formål, i så vidt omfang som muligt, at forhindre naturlig antistof mod virussen, så det meste af verden kan skræmmes til acceptere tvungen vaccination - for nu er verden jo afhængig af vaccinen. Det er nok bare mig der er konspirationsteoretiker. Det vi i Danmark har fået at vide er, at vi alle har fået karantæne fordi sygehusene ikke skal overbebyrdes. Men vi venter alle på en vaccine, og hele verden er Bill Gates kundebase nu, og lad os lige høre hvad Gates selv siger:

Vi ønsker ikke at have en masse mennesker der er blevet raske, du ved - ærlig talt, forsøger vi - gennem nedlukningen i USA - at undgå at over 1 procent af befolkningen bliver inficeret112

Bill Gates ønsker at holde antal smittede under 1% for at der skal være så få som muligt der har dannet naturlig antistof mod Covid-19. Så hvilken strategi er bedre end at gøre verdens mennesker frygtsomme og hungre efter med kyshånd tage imod en kunstig vaccine? Nu har eliten et system hvor de tjener penge på milliarder af corona-tests med efterfølgende vaccine. Det er jo genialt.

Helvedets Gates

Til sidst vil vi have nogle digitale certifikater til at vise, hvem der er kommet sig eller er blevet testet for nylig, eller når vi har en vaccine, hvem har modtaget den.
Bill Gates, der ironisk nok kalder sig selv en filantrop - altså en person der uselvisk vil hjælpe mennesker i nød, taler om århundredets patogen113, med andre ord, århundredets mulighed for at tjene store penge, og her kommer hans (Microsofts) nylige patent ind i billedet, nemlig WO2020060606 - det kommer jeg tilbage til om lidt. Som endnu en brik i puslespillet der portrætterer endetidens trængsel, afrundes filantropens paradoksale uselviske egotrip. Lyt engang:

Til sidst, hvad vi bliver nødt til at have, er certifikater for personer, der er kommet sig, hvem der er vaccineret… For man ønsker ikke, at folk bevæger sig rundt i verden, hvor der er nogle lande, der ikke har det under kontrol, desværre. Man ønsker ikke helt at blokere for muligheden for at rejse derhen og komme tilbage og bevæge sig rundt.114

Når man ser interviewet, kan man se der er et hak der afslører at Ted Talks har redigeret noget ud af videoen, og det der er fjernet er følgende:

Så til sidst vil der være dette digitale immunitetsbevis, der vil hjælpe med til at lette den globale genåbning.”

Samme udtalelse kan ses på Gates’ egen side, hvor han siger:

Til sidst vil vi have nogle digitale certifikater til at vise, hvem der er kommet sig eller er blevet testet for nylig, eller når vi har en vaccine, hvem har modtaget den.115

TED Talks (som aldrig ville lade en politisk ukorrekt, sandhedstalende person på podiet) har redigeret det ud og Reuters har forsøgt at forklare at:

Bill Gates foreslog ikke, at man lancerede menneske-implanterbare kapsler, der har digitale certifikater, som kan vise, hvem der er testet for coronavirus, og hvem der er vaccineret mod det.116

Men Gates har luftet idéen om ”usynligt blæk” også kaldt Quantum Dot Tattovering, der kunne agere som et immunitetscertifikat lige under huden, så man let kan holde styr på alle personens modtagne vaccinationer, ved skanne med en app på en telefon og se det, der før var papirarbejde som kunne blive væk, ligesom man selv kan glemme117.

Melinda Gates synger selvfølgelig i samme kor som sin mand, og bedyrer,

Så længe Covid-19 er et sted, kan Covid-19 sprede sig overalt… pandemien slutter ikke, før mennesker overalt kan immuniseres mod den, indtil alle kan drage fordel af verdens videnskab, uanset hvor de bor118

Oven i den idé, har Gates (igennem Microsoft) i mellemtiden fået patenteret denne fantastisk diabolske ide - et kryptovaluta system, der bruger kroppens aktivitets data - patent WO2020060606.

Menneskelig kropsaktivitet, der er forbundet med en opgave, der leveres til en bruger, kan bruges i en minedrift af et kryptovaluta-system. En server kan levere en opgave til en enhed af en bruger, der kommunikativt er koblet til serveren. En sensor, der kommunikativt er koblet til eller indbefattet i brugerens enhed, kan mærke brugerens kropsaktivitet. Data om kropsaktivitet kan genereres baseret på brugerens sansede kropsaktivitet. Kryptovaluta-systemet, som kommunikativt er koblet til brugerens enhed kan kontrollere hvorvidt kropsaktivitetsdata opfylder en eller flere betingelser, der er indstillet af kryptovaluta-systemet, og tildele kryptovaluta til den bruger, hvis kropsaktivitetsdata er verificeret.119

Var der nogen der sagde 666?

Når det økonomiske stregkodesystem råber 666, når en enhed under huden råber 666, og når loven om håndtering af digital menneskelig overvågning råber 666, mon ikke det er tid til at lytte?
Kort om patentnummeret: Der er forlydender om at det betyder World Order i år 2020, efterfulgt af 666. Det er selvfølgelig ikke rigtigt. WO er en forkortelse for WIPO, som er forbogstaverne i ”World Intellectual Property Organization” der håndterer patenterne. 2020 er året patentet blev publiceret, og de sidste 6 tal er serienummeret, 06060120. Da George J. Laurer lavede stregkodesystemet, indførte han 3 kontrolstreger der har samme facon som et 6tal i stregkoden, hvorfor det verden over læses som 666. Men for en computer der læser koden er det ikke 666, ligesom patentnummeret ikke har noget med 666 at gøre. Alligevel er det nok ikke helt dumt at være følsom over for, at selvom tingene åbenbarer sig for os på en tilsyneladende tilfældig måde (at serienummeret og kontrolstregerne tilfældigvis viser os 666), så kan det vise os hvor i planerne det hele hører til.

Derfor er det heller ikke underligt når et nyt lovforslag, der ”bemyndiger sundhedsministeren og sociale tjenester til at tildele tilskud til støtteberettigede enheder til at udføre diagnostisk test for COVID - 19, og relaterede aktiviteter såsom kontaktsporing gennem mobile sundhedsenheder og, om nødvendigt, af enkeltpersoner, bopæle og i andet øjemed” får nummer 6666121. 6,9 milliarder er der sat af til bevillinger, hvert år, så længe det er nødvendigt! Der er meget mere at sige om det, men læs selv forslaget via referencen.

Tilbage til patentet. Systemet er ikke noget der nødvendigvis kun har noget med økonomi at gøre. Det idéen går ud på, er at en person har en enhed - det kan være eksternt, et ur eller en telefon, men også internt, en chip under huden - som kan registrere praktisk talt alt hvad der sker i kroppen. Det Danske firma BEZH122, som ligger inde i Amaliegade, København, specialiserer sig som Microsoft partner i IoT - ”Internet of Things”, som er en idé at alt skal kobles til nettet - alle elektroniske enheder, og synligt for alle er det under rivende udvikling at putte elektronik i alt. Forestil dig skraldespanden der popper op på din telefon når den er fyldt, dit toilet der beder om at blive gjort rent, eller køleskabet der sender en indkøbsliste med manglerne til din opskrift.

Dette firma arbejder med at udvikle en Blockchain mikrocip kaldt Bichip, præcis det patentet har brug for, og som firmaet skriver,

Vi er et dansk menneske og dyre biomikrochipfirma og vi har oprettet Next Generation af Blockchain mikrochips, der gør det muligt at holde dine tegnebøger under din hud og betale for indkøb med din hånd.123

Som Biohackinfo så rigtigt konkluderer,

Når alt kommer til alt, er et mikrochipimplantat den bedste sensor til biometri, da den bogstaveligt talt er inde i kroppen124

Patentet har en række tegninger og den tredje af dem125, og det er nok lidt skørt, men det mindede mig om forbilledet på antikrist i Daniels dage, hvor historien har en 60 alen høj og 6 alen bred statue, 6 navngivne instrumenter. Tegningen har 4 aktiviteter.

1. En opgave-server stiller en opgave. Læs Dan. 3:5-6
2. En sensor registrerer kropsaktivitet. Læs Dan. 3:7
3. En brugerenhed generer data for kropsaktivitet. Læs Dan. 3:8-20
4. Krypto-systemet verificerer og belønner. Læs Dan. 3:21-23

Åb. 13:15 fortæller at alle der ikke vil tilbede antikrist, vil blive dræbt - præcists som det skete i Daniels dage. Så forestil dig mulighederne i omtalte patent. Verdens befolkning får en opgave ude i alle sine hjem, at tilbede antikrist. Alle har igennem f.eks. vaccine fået en censor i kroppen der kan registrere kropsaktivitet, og sende data til antikrists system hvorvidt hvert individ adlyder eller ikke, og ved ulydighed banker politiet på døren og tager personen med til eksekvering, da personen nu er farlig for verdensfreden, økonomien osv, hvilket jo ved hastelov er blevet muligt.

DARPA hydrogel sensor

Hydrogel sensoren er grundlæggende nanopartikler i gele, som sprøjtes ind under huden, og nanopartiklerne binder sig til celler, væv, ledbånd, knogler og mennesket bliver ét med kunstig intelligens, ét med IoT.
Lyder det vanvittigt? Så lyt til hvad Celeste Bishop-Solum fortæller i samme tidligere refererede interview med ”Israeli News Live”126. Hun har som sagt arbejdet som entreprenør for Homeland Security og FEMA, og lad mig kort fortælle hvad de to organisationer er.

Homeland Security blev oprettet i 2002 som respons på terrorangrebene 11 september 2001, som et 240.000 mennesker stort organ der skal sikre USA fra de mange trusler landet står over for.

FEMA er en organisation der har til formål ar hjælpe mennesker før, under og efter katastrofer. Det betyder at begge organisationer får tildelt en enorm magt under situationer som f.eks. denne Covid-19 pandemi. Og det betyder at der er en dyb efterretning som Celeste til et givent niveau har del af.

Hun fortæller at DARPA (forsvarets avancerede agentur for forskningsprojekter) har sponsoreret et projekt igennem 10 år, kaldt DARPA hydrogel sensor. DARPA siger om sig selv, at agenturets mission er ”at foretage vigtige investeringer i banebrydende teknologier til national sikkerhed127. Og denne banebrydende teknologi, hydrogel sensor, er grundlæggende nanopartikler i gele, som sprøjtes ind under huden, og nanopartiklerne binder sig til celler, væv, ledbånd, knogler mv., og bliver en del af mennesket, og mennesket bliver ét med kunstig intelligens, ét med IoT (Internet of Things) - så man bliver sin egen computer / enhedsinterface - du er med andre ord ét med systemet.

Ideen er at systemet kan alarmere offentligheden om at du er syg, allerede før du selv kan mærke det. Men også overvågning - spiser du ordentligt, motionerer du ordentligt, hvilke kosttilskud tager du, hvilke kemikalier er i dit drikkevand, tager du din medicin korrekt… total overvågning!128

Profusa, der laver biosensoren fortæller,

Profusas unikke bioingeniørmetode, overvinder den største hindring i langvarig brug af biosensorer i kroppen: fremmedlegemets respons. Ca. 5 mm lang og 500 mikrometer i diameter, hver lille biosensor er en blød, fleksibel fiber, designet til at være biologisk kompatibel med kroppens væv til kontinuerlig overvågning, samtidig med at man overvinder virkningerne af lokal betændelse eller afvisning.129

Se reklamevideoen Next-Generation Biointegrated Sensors by Profusa her:

Din browser kan ikke afspille denne video

Hvis vi tager arkitektkasketten på og forestiller os Bill Gates’ patent, der har brug for en sensor til at samle data, så er DARPA løsningen ganske nyttig. Der forgår nu tests af hvordan sensoren meget tidligt kan identificere virus i kroppen, og resultaterne forventes at være tilgængelige tidligt i 2021130 - samme tidspunkt som man forventer en vaccine at være klar. Men som altid, når mennesket griber ind i Guds skaberværk, hvor vi som mennesker er skabt i Hans eget billede, så ødelægger de fordi de ikke forstår. Som Gud har fortalt, så kommer ”der ondartede og slemme bylder på de mennesker, som havde dyrets mærke” (Åb. 16:2). Så Profusas påstand om ”langvarig brug af biosensorer i kroppen”, den holder ikke.

Oven i det, er der siden 2016 blevet arbejdet på et projekt kaldt ID2020, som skal lette og sikre pålidelig identifikation af alle mennesker. Efter projektets eget udsagn handler det ikke om overvågning, men om et system hvorigennem folk får ”mulighed for at udøve deres rettigheder som borgere og vælgere og deltage i den moderne økonomi131 - ved at kunne identificere sig selv, hvilket 1 ud af 7 på verdensplan ikke kan i dag. Igen er DARPAs hydrogel sensor en effektiv løsning der kan løfte ID2020 idéen. Generelt griner man lidt overbærende af folk der hører Bibelens genklang i de ord, nemlig at alle på kloden skal have et mærke for at ”for at ingen skal kunne købe og sælge uden...” (Åb. 13:17). Det kaldes ganske enkelt for misinformation og falske anklager mod Bill Gates132. Men er det mon så misinformeret? Med mindre vi kalder Gud en løgner, så ved vi at tiden er meget nær, hvor det verdensomspændende antikristelige system bliver rullet ud til punkt og prikke efter alt, som Gud har afsløret for os. Vi ser jo bare i dette lille skriv, at der er adskillige projekter i kø for at kunne opfylde profetierne.

Oven i alt det hele her, har Sydkoreas telekommunikationsfirma KT lavet en aftale med Bill & Melinda Gates Foundation, om at lave ”En næste generations overvågningsundersøgelse af epidemisk beredskab”, hvor Korea, ”et land med udbredt smartphone dækning udstyret med 5G infrastruktur” af Bill Gates får dækket 50% af forskningen der koster knap 67 millioner kroner. Forskningen:

vil søge at udvikle en løsning for infektionssygdom, ved hjælp af kunstig intelligens og big data, de næste tre år… KT sigter mod at levere en kunstig intelligensalgoritme, der vil facilitere en tidlig epidemidiagnose såvel som en telekommunikationsbaseret forudsigelse af forløbet af epidemiens spredning… Brugen af mobilteknologi og sensorer parret med smart dataanalyse, kan hjælpe med at takle nogle af de udfordringer, lande står overfor, med en rettidig og effektiv reaktion på sygdomsudbrud… At vide hvor en sygdom bevæger sig og at være i stand til at forudsige spredningen, kan hjælpe med at spare tid og redde liv133

Og en anden artikel fortæller om forskningsprogrammet:

Dets prioritet er at give Mobile Doctor og KT mulighed for at udvikle en app, hvor brugerne selv kan indtaste influenzalignende symptomer baseret på Internet of Things (IoT) -sensoren… KT vil derefter gennemføre en undersøgelse af analyse af influenzaepidemiske områder og identificering af influenzaspredningsruter, ved hjælp af befolkningsmobilitetshistorik og influenza genomdata baseret på kommunikationsdata.134

Med andre ord vil Sydkorea overvåge hvor hver eneste person har været, hvor personen er, og med big date kunne forudsige hvor personen skal hen. Derved kan de forudsige hvordan en influenza spreder sig. Alene på grund af 5G kan det lade sig gøre, og bemærk at der er tale om en IoT sensor, hvilket meget vel kan udvikle sig til at benytte sig af Bill Gates’ patent WO2020060606 og DARPA’s hydrogel sensor. Det kan også hurtigt blive implementeret i USA’s lovforslag. H.R. 6666, som omtalt tidligere.

Lad ikke elitens medier bilde dig ind at det er misinformation. Ene og alene denne fabrikerede coronakrise har banet vejen for at det her er både acceptabelt, forsvarligt og ønskeligt af verdens befolkning. Og lyt til hvordan europæerne er blevet opdraget godt135:

Vacciner er vigtige for at beskytte ikke bare dig selv, men også andre

Europa generelt: 56% er enige, mens 32% delvist er enige. Kun 2% er direkte uenige.
Danmark: 84% enige, 12% delvist enige og kun 1% er uenige.

Vaccination af andre mennesker er vigtig for at beskytte dem, der ikke kan vaccineres (dvs. nyfødte børn, immunsvækkede eller meget gamle mennesker)
Europa: 53% enige, 34% delvist enige og kun 2% uenige.
Danmark: 77% enige, 14% delvist enige og Kun 1% uenige.

Det er vigtigt for alle at få rutine-vaccinationer
Europa: 49% enige + 33% delvist enige. 4% uenige.
Danmark: 75% enige, 15% delvist enige og kun 2% uenige.

Ikke at blive vaccineret, kan lede til seriøse helbredsproblemer
Europa: 47% enige, 34% delvist enige og 4% uenige.
Danmark: 75% enige, 16 delvist enige og 2% uenige.

Med andre ord er befolkningen forberedt på at tvungen vaccine bliver en realitet. Det er galskab der kaster verden i armene på Satans længe ventede planer for total destruktion af alle verdens samfund. ”dersom Herren ikke afkortede de dage, da blev intet menneske frelst” (Mark. 13:20).

Immunforsvar


Covid-19 er én virus iblandt 380 trillioner virusser, som i forvejen findes i det menneskelige legeme, det kaldes vores virom. Kroppen er vant til at håndtere virus, og Covid-19 er ingen undtagelse, immunforsvaret skal styrkes og aktiveres - som det altid skal. Igennem hele situationen, har jeg ikke hørt noget om hvordan jeg styrker mit immunforsvar. Hvad skal jeg spise? Hvilket supplementer skal jeg tage? Hvilke vitaminer er vigtige?

Vores immunforsvar er enormt vigtigt, og det er vigtigt at tage Guds få ord om god næring alvorligt, ”Jeg giver eder alle Urter på hele Jorden, som bærer Frø, og alle Træer, som bærer Frugt med Kærne; de skal være eder til Føde” (1. Mos. 1:29). De mennesker der rammes hårdest af Corona, er dem der har et nedsat immunforsvar. Og her er det interessant, at du og jeg igennem de sidste par måneder, har fået svagere immunforsvar. Vi har nu lært, og det virker til at det bliver en del af den ”nye normal”, at vi fortsat skal spritte af og vaske hænder, så vidt muligt undgå nærkontakt med mennesker vi ikke normalt omgås. Når vi giver hånd, rør ved hinanden, er tæt, så udveksler vi bakterier og virusser, der hver eneste dag holder vores immunforsvar stærkt. Når vi stopper med det - hvilket vi nu gør over hele verden, så nedsættes immunforsvaret, og når der kommer nye virusser, så skal der mindre til at skabe en ny lignende situation.

Mange mennesker spiser hver dag masser af sukker og junkfood - forarbejdet mad, luften er forurenet, det samme med vand og mad, som alt sammen ødelægger immunforsvaret og skaber tilstande i kroppen hvor kræft trives, hvor Covid-19 trives - det er en opskrift på at tage livet af sig selv. Det er billigere at købe en frossen pizza, end at købe grøntsager til en juice, og det gør at mange ikke får ordentlig næring. Fremfor at vores politikere bruger vores mange milliarder på at forbedre de grundelementer der fordrer immun sundhed, så skyller de dem ned i Big Pharma lokummet, der som tak fylder befolkningen med evigt foranderlige kemikalier. Det er livet for mange i den såkaldte ”første verden”, ilandene.

Få dine vitaminer

Giv din krop den bedste hjælp

- Vitamin A
- Vitamin C
- Vitamin D
- Træning
- Rør og bliv rørt.
Der er i dette afsnit mange elementer der i sig selv kræver et større studie, hvilket jeg ikke gennemgår, men du får materiale til selv at studere videre136. For at opretholde et sundt legeme, er det vigtigt at få alle de nødvendige ting kroppen skal bruge for at fungere. Og her er et lille udpluk der vil gøre dig i stand til bedre at modstå sygdom.

Vitamin A hjælper med at opbygge Cytokeratinerne, der skaber epitelcellens cellevæg, og er også nødvendigt i funktionen af makrofager og T-celler, der ødelægger patogener, såsom covid-19-virus. Epitelcellerne findes i milliontal i kroppens hud og omkring alle indvoldene. De er en barriere mellem indersiden og ydersiden af kroppen og er ofte det første sted, der angribes af vira, når de begynder deres invasion dybere ind i kroppen, og det er bl.a. det, a-vitamin er med til at styrke.

Vitaminet findes i mørke grøntsager og gule frugter - gulerødder, broccoli, kål, spinat, græskar, abrikoser, æg og smør.

Vitamin C er en antioxidant. Dræber vira, stopper virusreplikation og nedbringer Cytokine-stormen. Navnet cytokin stammer fra de græske ord for celle (cyto) og bevægelse (kinos). Nogle gange kan kroppens respons på infektion resultere i en overreaktion. For eksempel når SARS-CoV-2 virussen bag covid-19 kommer ind i lungerne, så udløses der en immunrespons, som trækker immunceller til regionen for at angribe virussen. Sådan en overreaktion kan resultere i lokal inflammation, og det er her c-vitaminet hjælper med at balancere.

Som Dr. Shiva Ayyadurai fortæller, kan c-vitamin redde liv for akutte lunge patienter. At lægge lunge-patienter i respirator, fortæller han, som trykker ilt i en Covid-19 patients lunge, er en dødsdom. Intravenøst tilførelse af c-vitamin kan gøre undere.

Vitaminet findes bl.a. i hyben, koriander, persille, rød peberfrugt, solbær, grønkål, chili, broccoli, kiwi, spidskål, citron, grapefrugt og appelsin

Vitamin D er ekstraordinært mod mikrobia som virusser, svamp, bakterier og parasitter. Det er nødvendigt for at skabe Cathelicidin antimikrobielle peptider (CAMP) i makrofager. Cathelicidiner tjener en kritisk rolle i det medfødte immunforsvar mod invasiv bakteriel infektion.

En vigtig kilde til d-vitamin er solen. Men også fed fisk som laks, sardiner, brisling, kryddersild, og æg.

Træning er som altid vigtigt. At bevæge sig og bruge kroppen og holde den i gang. Det forøger kroppens naturlige dræberceller, som er en del af det medfødte immunsystem, og er særligt vigtigt ved infektion med virus. Det forøger også kroppens B-lymfocytter, som er et hvidt blodlegeme, hvoraf nogle danner antistoffer mod virus og bakterier, og andre fungerer som hukommelsesceller, hvilket medfører, at kroppen husker tidligere infektioner kan handle hurtigere, hvis den samme form for infektion skulle ramme en igen.

Rør ved ting. Medierne har ganske enkelt gjort mennesker bange for den naturlige omgang med livet. Det er enormt vigtigt at udsætte sig selv for bakterier og virusser. Giv hånd og rør ved hinanden, fordi det er sådan vi dagligt opbygger et sundt immunforsvar sammen. Som Dr. Daniel Erickson siger i interviewet du kan se nederst i artiklen137 (som også er blevet slettet på YouTube), så gør det ikke noget godt for mennesker at tvinge dem indendørs, bede dem om at tørre alle bakterier og virusser af i hjemmet, gå med maske og ikke gå udenfor, så svækkes immunsystemet og alt man har brug for, for at komme igennem dagligdagen, er fjernet. Det er videnskabeligt og biologi 101, siger han med 40 års erfaring.

Ham og hans kollega Artin Massihi, går ikke selv med masker, for, som Daniel siger138, de forstår mikrobiologi og immunologi, og de vil have stærke immunforsvar. De vil ikke skjule sig i sine hjem, for så komme ud og blive syge. De arbejdede begge på skadestuer under svineinfluenzaen og fugleinfluenzaen, og de lukkede ikke ned den gang. Hverken dem, eller almindelig influenza er farligere end Covid-19, hvis man kikker på dødstallene.

Borgernes reaktion


Det der skræmmer mig mest, det er at der er så svag en sammenhængskraft mellem os borgere, at vi med et fingerknips ser hinanden som fjender. Vi er i stand til at tilsidesætte al medmenneskelighed og omsorg, for selv at finde tryghed.

Så snart det forlød at regeringen ville lukke landet ned, gik befolkningen i zombietilstand. Toiletpapir (som om det er diarré vi slås med), gær, spaghetti blev revet ned af hylderne med favntag. Området jeg bor i er udpræget socialistisk, og det har nu så tydeligt vist sig hvor svag den folkelige følelse og det folkelige sammenhold er, når man trykkes lidt på maven. Folket har mistet forbindelsen med hinanden og det er guf for eliten!

Men det stopper ikke med det. Det viser sig at befolkningen er villige til at sladre om hinanden, hvis de ikke føler andre er rigtige. Jyllands-Posten kunne fortælle om Karsten, der konfronterede seks unge mennesker der sad for tæt og at andre som Karsten forårsager at der er tryk på politiets telefoner. De ringer ind og siger at folk står som sild i en tønde:

Der er rigtig mange borgere, der ringer ind og er bekymrede, men når vi kommer ud, er det overordnede billede, at folk holder den afstand, som de skal, og ikke forsamles mere end 10 personer139

Det samme viser sig i Missouri, USA, hvor ca. 900 havde klaget over mennesker, der ikke adlød de sociale distanceringsregler:

Navne og adresser på cirka 900 mennesker i Missouri blev frigivet som en del af en medieanmodning i henhold til Sunshine Law, som giver mulighed for frigivelse af oplysninger, der er forelagt et offentligt agentur (undtagen tip om forseelse og misbrug).

Én af de afslørede fortæller:

Jeg er ikke kun bekymret for COVID, jeg er bekymret for, at nogen dukker op ved min dør, dukker op på min arbejdsplads, eller at jeg bliver fyret for at gøre det rigtige. Når der er noget, der sker næste gang, skal jeg ikke føle mig sikker eller beskyttet nok til at ringe til de lokale myndigheder.140

WND fortæller også om denne historie, og har lavet en lille forespørgsel, ”Støtter du stikkeri for lockdown regelbrud?141, hvortil 96% af 383stemmer siger nej. Det er en grundlæggende holdning i os (med mindre vores medmenneskelighed er blevet nedbrudt af filosofier som kommunisme) der fortæller os at folk bør være frie og gøre hvad de mener er rigtigt. Når vi går imod den holdning, af hvilken årsag som helst, gør vi det i ly af mørket, og kommer vores gerning for lyset, er den umiddelbare følelse at vi har forbrudt os, og vi er bange for konsekvenserne.

Også i Danmark lavede Styrelsen for Patientsikkerhed et ”stikker-skema”, som heldigvis blev trukket tilbage efter fire dage, efter krav fra sundhedsminister Magnus Heunicke. Styrelsen bedyrede:

Det er vigtigt at understrege, at der kun gives påbud, der er nødvendige for at forebygge spredning af coronavirus142

En idé som denne, er så gennemgribende ondskabsfuld, både for dem der lader sig lokke, og dem der bliver ramt, for man er villig til aldeles ubetænksomt at slagte enhver frihed for at nå et mål. Men stor respekt til Heunicke der lyttede til sin indre medmenneskelighed og stoppede raseriet, idet han sagde,

Vi har sagt til styrelserne, at de skal gøre, alt hvad de kan. Og her var de gået for langt i forhold til borgernes frihed. Derfor var meddelelsen fra mig til styrelsen i det øjeblik, jeg blev opmærksom på det, at de skulle fjerne den funktion fra deres hjemmeside. Det skete få minutter senere143

Jeg har ikke svært ved at tro på at det i trængslen vil være som Jesus forudsagde i Matt. 10:21 og Matt. 13:12 : ”broder skal overgive broder til døden, og fader sit barn; og børn skal sætte sig op imod forældre og slå dem ihjel”. Hvis der var dødsdom for at overtræde magthavernes befalinger, ville retfærdighedssansen hos mennesker som Karsten fortsat presse på for at overgive de seks unge mennesker? Det synes at være sådan.

Afslutning


Hvad kan man sige efter al den information? Der er så mange flere artikler og udtalelser der burde belyses. Og der vil fortsat i årene frem komme nye informationer som belyser hvad det er verden har oplevet. Det, der er vigtigt, det er at forstå og læse alt med endemålet for øje. Gud har fortalt os hvor det ender, og vi er nødt til at lære at læse mellem linjerne, forstå elite-sproget - det er det problem den evigt voksende mængde af fakta-tjekker sider ikke formår.

Som flere og flere områder får etableret 5G, og taler om smittesporing, kontaktsporing og hvad end det kan kaldes, så er endemålet som Gud har fortalt, at ingen skal kunne købe og sælge, dvs. være en del af nutidens samfund, hvis ikke de har en sporingsenhed i sig. Meget tyder som vist på, at det bliver en teknologi der gør legemet til en enhed på IoT (Internet of Things), der selv, via 5G netværket, taler med elitens servere, som med kunstig intelligens kan overvåge hele verden. Det er der vi meget hurtigt er på vej hen. Når alle vi, der elsker og tror på Jesus rykkes ud af denne verden, så tager det for alvor fat, og alle begivenheder og elementer der behøves for at slippe ondskaben helt løs, står over hele linjen klar ved målstregen, parat til at sætte i gang, når basunen lyder.

Lige nu, så længe vi er i denne verden, er det vigtigt at finde og stemme på de politikere der tør sætte sig imod hele situation, nedbrydningen af friheden som vores forfædre har betalt for med blod, smerte og tårer. Vi er nødt til at stemme på mennesker der tør stille sig imod tvungen vaccination og tvungen behandling, som i dag er en realitet. Det betyder at din krop for staten er en genstand den kan gøre med hvad den, om den finder det fordelagtigt for samfund, økonomi eller sikkerhed.

Når dele af danskernes rettigheder står til redning af Enhedslisten og De Radikale, så hænger vores rettigheder i en tynd tråd. At regeringen skulle kunne bryde ind i vore hjem uden retskendelse, kunne have været en realitet, men ingen anden end Pernille Skipper tog modet til sig og sagde,

Vi skal passe på folks helbred, men vi skal også passe på vores frihedsrettigheder… Dette er en lov med nogle ret vidtgående beføjelser til sundhedsministeren. Eksempelvis tvangsindlæggelse og forsamlingsforbud, som også griber ind i vores frihedsrettigheder.144

Vi har i dag en ulighed mellem politikere og resten af befolkningen. Vi er nødt til at finde de politikere der forstår folket, som ser sig som folket, som kan sætte sig selv i vores sted og regere landet efter det, der er bedst for os. Politikere der regerer efter standarder de selv kan og vil gå ind under. Ledere ligesom Moses, der ”foretrak at lide ondt sammen med Guds folk fremfor at nyde synden en stakket stund; han regnede det for større rigdom end Ægyptens skatte at dele Kristi skændsel; thi han så frem til lønnen” (Hebr. 11-25-26)

VideoerDr. Erickson & Dr. Massihi: COVID-19 Briefing Current Quarantine Approach Wrong Based on Science.
Din browser kan ikke afspille denne video
Part 1


Din browser kan ikke afspille denne video
Part 2


Dr. Rashid A Buttar: Covid-19 Virus Conspiracy?
Din browser kan ikke afspille denne video
Part 1 - Truth About Corona Virus

Din browser kan ikke afspille denne video
Part 2 - Toxicity Ignored

Din browser kan ikke afspille denne video
Part 3 - Scientific Corruption

Din browser kan ikke afspille denne video
Part 4 - 5G, Immunity and Corona Virus

Din browser kan ikke afspille denne video
Part 5 - Summary - The Evidence

Din browser kan ikke afspille denne video
Part 6 - COVID-19 Virus Conspiracy

Din browser kan ikke afspille denne video
EXCLUSIVE Dr. Rashid Buttar BLASTS Gates, Fauci, EXPOSES Fake Pandemic Numbers As Economy Collapses


Dr. Shiva Ayyadurai, MIT PhD Biologist on Corona virus
Din browser kan ikke afspille denne video
COVID-19 - Dr. Anthony Fauci #FireFauci

Din browser kan ikke afspille denne video
Exposing Bill Gates, Fauci, Clinton, WHO, CDC, Big Pharma #FireFauci


Judy Mikovits: Plandemic
Din browser kan ikke afspille denne video


Referenceliste


1YouTube CEO: We’ll ban any coronavirus content against WHO guidelines”, Verdict, d. 22-04-2020
2Trump's decision to cut WHO funding is an act of international vandalism”, The Guardian, d. 15-04-2020
3The Crimes of Tedros Adhanom”, Rough Estimate, d. 25-03-2020
4Ekskommunisten og elitelægen, der blev coronageneral”, Altinget, d. 17-03-2020.
5Nu må de gamle godt se børnebørnene og give dem en krammer”, Dr Nyheder, d. 04-05-2020
6Elon Musk says orders to stay home are ‘fascist’ in expletive-laced rant during Tesla earnings call”, CNBC, d. 29-04-2020
7Lockdowns are 'fascist', says Elon Musk”, Reuters d. 30-04-2020
8Fauci: Administration discussing immunity cards for Americans”, The Hill, d. 10-04-2020
9Smoking marijuana could make the lungs more susceptible to COVID-19, experts say as cannabis sales spike”, Insider, d. 07-04-2020
10Marijuana and Lung Health”, American Lung Association
11kimære”, Gyldendal - Den Store Danske
12Engineered bat virus stirs debate over risky research”, Nature, d. 12-11-2015
13Anthony Fauci”, Wikipedia
14Wuhan lab was performing coronavirus experiments on bats from the caves where the disease is believed to have originated - with a £3m grant from the US”, Mail Online, d. 11-04-2020
15"Why did the US (NIH) in 2017 give $3.7m to the Wuhan Lab in China? Such grants were prohibited in 2014. Did Pres. Obama grant an exception?"”, Politifact, d. 01-05-2020
16Fauci warned the Trump administration in 2017 that an unknown infectious disease was likely to spread widely within years”, Business Insider, d. 14-04-2020
17About Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019
18Event 201, a pandemic exercise to illustrate preparedness efforts
19Statement about nCoV and our pandemic exercise
20 Steven W. Mosher”, Wikipedeia
21The coronavirus may have leaked from a lab”, New York Post, af Steven W. Mosher, d. 22-02-2020
22Major General biochemical weapon expert takes over Wuhan P4 Lab”, gnews.org, d. 07-02-2020
23State Department cables warned of safety issues at Wuhan lab studying bat coronaviruses”, Washington Post, d. 14-04-2020
24Wuhan seafood market may not be source of novel virus spreading globally, Sciencemag.org, d. 26-01-2020
25What We Do”, U.S. Food & Drug.
26 - ”A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence”, Nature Medicine, Volume 21, Number 12, December 2015.
- Se også Peter Breggins gennemgang 2015 Scientific Paper Proves US & Chinese Scientists Collaborated to Create Coronavirus that Can Infect Humans
27EXCLUSIVE: Dr. Rashid Buttar BLASTS Gates, Fauci, EXPOSES Fake Pandemic Numbers As Economy Collapses”, Youtube, d. 16-04-2020
28“Coronavirus was created in a laboratory” - Nobel Prize winner Luc Montagnier”, The Yucatan Times, d. 29-04-2020
29The spike glycoprotein of the new coronavirus 2019-nCoV contains a furin-like cleavage site absent in CoV of the same clade”, SienceDirect, april 2020
30As China Cracks Down on Coronavirus Coverage, Journalists Fight Back”, The New York Times, d. 14-04-2020
31 Jeg skrev ganske kort om hende i 2009, se ”Ufarlig vaccine igen bevist skadelig
32Despite rules about misinformation, a YouTube video calling coronavirus a “false flag” related to 5G racked up millions of views
33Retningslinjer for annoncørvenligt indhold
34Is 5G technology bad for our health?”, Medical News Today, d. 23-08-2019
355G Technology is Considered a Global Health Risk by Some Scientists”, The Science Times, d. 03-06-2019
365G, Mitochondria & Coronavirus - A Tale Of Depolarization”, EvolutaMente.it, d. 22-02-2020
375G network coming to Wuhan”, Hubei - China, d. 16-04-2018
38Scientists warn of potential serious health effects of 5G”, Actu Environment, 11. September, 2017
39International Appeal - Scientists call for Protection from Non-ionizing Electromagnetic Field Exposure”, EMFscientist.org, d. 21-09-2019
40There’s a lot of confusion about radiofrequencies, wireless devices and health. Here are the facts.”, Wireless Health Facts
41Seruminstituttet lavede fejl i afgørende beregning”, Berlingske, d. 18-05-2020
42 Epidemiologist: Coronavirus could be ‘exterminated’ if lockdowns were lifted”, The College Fix d. 07-04-2020
43Nobel Prize winner: Data shows lockdowns were 'huge mistake'”, WND, d. 04-05-2020
44Pandemi forstærker angstramtes bekymringer”, Kristeligt dagblad d. 17-04-2020
45Nearly half of global workforce risk losing livelihoods in pandemic - ILO”, Reuters, d. 29-04-2020
46Exasperation Grows Over Delays Trying To Sign Up For Unemployment, ‘People Have No Food, People Are Talking About Suicide’”, CBS New York, d. 27-04-2020
47Spanish minister says older people found 'dead and abandoned”, The Guardian, d. 23-03-2020.
48Forskere: Regering må gribe ind efter mislykket svensk strategi”, Jyllands-Posten, d. 14-04-2020
49WHO roser Sveriges coronastrategi: Det er en fremtidig model”, Jyllands-Posten, d. 29-04-2020
50The data is in — stop the panic and end the total isolation”, The Hill, d. 22-04-2020
51Partier forlanger svar fra regeringen om smittefaren i Danmark: - Det er en meget alvorlig sag - TV 2
52Testtelte for corona skyder op i Fælledparken i København”, TV 2 Lorry, 18-04-2020
53Sløret er løftet: Nye hvide telte skal bruges til 20.000 daglige corona-test”, dr.dk, d. 21-04-2020
542.500 kroner i bøde for at opholde sig på Islands Brygge”, DR Nyheder, d. 27-04-2020
55Mor fik bøde for at opholde sig på Islands Brygge: - Jeg bliver harm og ked af det”, TV2 Nyheder, d. 26.04.2020
56Politiet skifter strategi: Nu falder bøden før dialogen”, DR Nyheder, d. 26-04-2020
57Årsberetning 2018”, Årsberetninger - Politiklagemyndigheden
58New York antibody tests: 2.7 million possibly infected with coronavirus statewide”, syacuse.com, d. 23-04-2020
59New ICD code introduced for COVID-19 deaths”, National Vital Statistics System, d. 24-03-2020
60First COVID-19 death reported in San Antonio”, KAST.com, d. 22-03-2020.
61COVID-19: The Primary Deep State Goals”, State of the Nation, d. 25-04-2020
62MN Senator And Dr. Reveals HHS Document Coached Him On How To Overcount COVID-19 Cases…”, The Clover Chronicle, d. 06-05-2020
63Renowned Forensic Doctor Destroys Media ‘ Killer Virus’ Lies: ‘ Nobody Has Died Of Covid 19 In Hamburg Without Previous Illnesses’”, Rair Foundation USA, d. 07-05-2020
64Rechtsmediziner Klaus Püschel: Kein Grund für Todesangst in Hamburg wegen Corona”, Sat.1, d. 07-04-2020
655,000 People Died After Andrew Cuomo’s Order Forcing Nursing Homes to Accept Coronavirus Patients”, Life News, d. 12-05-2020
66COVID-19 Projections -United States of America”, IHME, opdatering fra 12-05-2020.
67U.S. Field Hospitals Stand Down, Most Without Treating Any COVID-19 Patients”, NPR, d. 07-05-2020
68Universitetshospital lukker sin coronaafdeling på grund af for få indlagte”, Jyllands-Posten, d. 16-05-2020
69Nicolai Wammen: »Vi har ikke set så slem en økonomisk situation siden Depressionen i 1930'erne«”, Jyllands-Posten, d. 16.05-2020
70Wuhan protests: Incinerator plan sparks mass unrest”,
71Low Serum Cholesterol Level Among Patients with COVID-19 Infection in Wenzhou, China”, SSRN, d. 01-03-2020
72Covid-19: a remote assessment in primary care”, The BMJ, d. 04-04-2020
73Mediernes historier om medicin gør patienter utrygge”, 18-01-2019
74By the Numbers: Air Quality and Pollution in New York City”, State of the Planet, d. 06-06-2016
75How safe is your drinking water? A new report in New York finds reason for concern”, Democrat & Chronicle, d. 19-12-2019
7699% of Those Who Died From Virus Had Other Illness, Italy Says”, Bloomberg, d- 18-03-2020
77Clinton: 'Never waste a good crisis'”, Independent, d. 06-03-2009.
78 Albert G. Mackey, An Encyclopædia of Freemasonry, Volume 2, (Masonic History Company, 1917), side 537.
79CNBC Analyst: Global Bank, Global Currency Within 15 Years”, Paul Joseph Watson, Infowars, d. 27-02-2009
80GLOBAL ISSUE, COVID-19”, World Economic Forum, Strategic Intelligence
81Forbud mod at samles flere end ti personer forlænges”, dr.dk, d. 06-04-2020
82København ensretter byens mest populære gå- og løberute”, dr.dk, d. 21-03-2020
83Københavns Politi forbyder ophold på Islands Brygge i seks dage”, Politiken, d. 25-04-2020
84Green zones: A proposal to exit the COVID-19 lockdown”, VOX, CEPR Policy Portal, d. 25-04-2020
85Brown ser 'ny verdensorden' efter krise”, Tagryggen, d. 31-01-2009
86Gordon Brown calls for global government to tackle coronavirus”, The Guardian, d. 26-03-2020
87Politiet skrotter opholdsforbud på Islands Brygge”, TV 2 Lorry, d. 01-05-2020
88Flere hundrede demonstrerer på Rådhuspladsen: - Hvis det var farligt, var det vel ikke tilladt”, TV2 Nyheder, d. 16-05-2020
89Tyskere demonstrerer mod tab af rettigheder under coronakrise”, TV2 Nyheder, d. 25.04-2020
90 ”Arrival of the Antichrist”, af Doc Marquis
91WHO advarer mod brug af pengesedler”, Nyheder 24, d. 04-03-2020
92Dirty money: The case against using cash during the coronavirus outbreak”, CNN, d. 07-03-2020
93DSB lancerer fem tiltag mod coronavirus”, TV2 Fyn, d. 10-03-2020
94Det sidste håndtryk”, Weekendavisen, d. 01-05-2020
95Sådan virker en test for coronavirus - og disse nye testmetoder er på vej”, videnskab.dk, d. 26-03-2020
96Inaccurate Virus Models Are Panicking Officials Into Ill-Advised Lockdowns”, The Federalist, d. 25-03-2020
97Study Suggests Potential High Rate of False-Positives For Some COVID-19 Testing”, Collective Evolution, 16-03-2020
98DNA”, INTERPOL
99Global DNA Profiling Survey Results2016”, INTERPOL
100 Se videoen i bunden, og gå frem til 14:10.
101A majority of vaccine skeptics plan to refuse a COVID-19 vaccine, a study suggests, and that could be a big problem”, The Conversation, d. 04-05-2020
102WHO anslår, at der hvert år dør op til 650.000 mennesker af luftvejssygdomme relateret til sæsoninfluenza”, Statens Serum Institut, d. 18-12-2017.
103Bill Gates On Coronavirus: "I Can Hardly Believe We're In This Situation," "Super Dramatic"”, RealClear Politics, d. 02-04-2020
104Her er den nye coronahastelov: Mulighed for tvangsvaccination og forbud mod offentlig transport”, Altinget, d. 13-03-2020
105Next in Coronavirus Tyranny: Forced Vaccinations and "Digital Certificates"”, Mises Institute, d. 02-05-2020
106Gates Foundation calls for global cooperation on vaccine for 7 billion people”, Euractiv, d. 16-04-2020
107The third-leading cause of death in US most doctors don’t want you to know about”, CNBC, d. 22-02-2018
108iatrogene sygdomme”, Den Store Danske, 24-08-2017
109What you need to know about the COVID-19 vaccine”, GatesNotes, d. 30-04-2020
110Coronavirus attacking Europe is mutated strain from the original virus discovered in China”, Express, d. 18-03-2020
111Coronavirus mutations: Scientists puzzle over impact”, BBC, d. 06-03-2020
112How we must respond to the coronavirus pandemic | Bill Gates”, YouTube, d. 25-03-2020
113Responding to Covid-19 — A Once-in-a-Century Pandemic?”, The New England Journal of Medicine, d. 03-04-2020
114 Samme interview
11531 questions and answers about COVID-19”, GatesNotes, d. 19-03-2020
116AG Barr ‘very concerned’ about ‘personal liberty’ after Gates proposes digital vaccine certificates”, Life Site, d. 09-04-2020
117Invisible Ink Could Reveal whether Kids Have Been Vaccinated”, Scientific Ameracan, d. 18-12-2019
118World Leaders Join to Pledge $8 Billion for Vaccine as U.S. Goes It Alone”, The New York Times, d. 04-05-2020
119WO2020060606 - CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA
120Numbering of applications and priority applications - Current practice”, side 30
121H.R.6666 - COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act”, Congress.gov
122BEZH
123We’ve built BICHIP Crypto Coin to buy and sell our products.
124Bill Gates will use your microchipped body to mine cryptocurrency”, Biohackinfo, d. 20-04-2020
125Fig. 3”, WIPO IP Portal, tegninger for WO2020060606
126 Se videoen i bunden, og gå frem til 17:14.
127About DARPA”, Defense Advanced Research Projects Agency, About DARPA
128DARPA Deployment Of Hydrogel Mark Of The Beast”, Celeste Bishop Solum on Patreon, d. 05-03-2020
129Our Vision”, Profusa, Inc.
130Profusa and Partners Announce Initiation of Study to Measure Early Signs of Influenza Through Biosensor Technology”, Profusa, Inc.
131We Need to Get Digital ID Right”, ID2020
132How a tech NGO got sucked into a COVID-19 conspiracy theory”, The New Humanitarian, d. 15-04-2020
133KT gets Bill & Melinda Gates Foundation's W12b funding for epidemic research”, The Korea Herald, d. 17-05-2020
134KT joins hands with Bill & Melinda Gates Foundation to create response model for infectious diseases”, Korea IT Times, d. 18-05-2020
135Special Eurobarometer 488, Europeans’ attitudes towards vaccination”, side 28 og frem, European Commission, official website.
136How to deal with Covid-19 in a scientific and holistic way”, Bohemyan Blue Stay
137 I video 1, gå frem til 18:05
138 I video 1, gå frem til 29:01
139Bekymrede borgere kimer politiet ned - Indland”, Jyllands-Posten, 11-04-2020
140More than 900 Missouri residents who 'snitched' on lockdown rule-breakers fear retaliation after their details are leaked online”, Mail Online, d. 04-05-2020
141More than 900 who 'snitched' on lockdown rule-breakers fear retaliation”, WND, d. 03-05-2020
142Borgere opfordres til at indberette mistænkte corona-smittede”, DK Nyt, d. 24-03-2020
143Her er det 'stikker-skema' om coronavirus, som du ikke må se for regeringen”, Politiken, d. 25-03-2020
144Politiske reaktioner på hastelov: Derfor kom forslag om indtrængen uden retskendelse ikke igennem”, Politiken Sundhed, d. 13-03-2020


Debat: Corona, når eliten tester verdenssamfundet

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Emne: Endetiden

Relaterede nyhedsbogs


Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation