Sejr over verden, igennem okkult medicin

af Kim Andersen
Lagt på d. 09/08-21


Udskriv
Oversigt


Der er mange aspekter af medicinindustrien, som er blevet og fortsat bliver undersøgt og afsløret, hvor magt og økonomi oftest får fokus. Jeg vil i denne artikel vise nogle af de åndelige aspekter der er i det, for medicin er igennem hele menneskets historie blevet brugt og misbrugt, og der er et åndeligt aspekt i det, som jeg her sætter fokus på. Og jeg begynder med ikonet, der kendetegner medicinalindustrien.

Da kong Ezekias blev konge over Juda, afskaffede han offerhøjene, og fordi Israelitterne tilbad slangen som Moses havde lavet i ørkenen, knuste han den.

Historien ganske kort: I ørkenen blev folket utålmodigt og talte imod Gud og Moses, ”Hvorfor førte I os ud af Ægypten, når vi skal dø i Ørkenen? Her er jo hverken Brød eller Vand, og vi er lede ved denne usle Føde”. Gud lod der da komme fyrrige eller skinnende / brændende slanger over folket, med den vigtige lære, at synd straffes. Ordet ”fyrrige” oversættes ofte giftige, på grund af det brændende bid slangen har, men der er et spil imellem slangens bid og dens skinnende udtryk (hvorfor Moses lavede slangen af kobber). Slangen symboliserer synden, der oprandt hos slangen, Satan, og smerten ved dens bid, syndens konsekvens, der forårsager døden. Folket forstod budskabet og kom til Moses og sagde, ”Vi har syndet ved at tale imod HERREN og dig”. Moses lavede en skinnende kobberslange og satte den på en stang, så alle der kikkede på den, blev helbredt (4. Mos. 21:4-9).

Jesus forklarer at den begivenhed var et forbillede på at Han blev gjort til synd, for at helbrede os (Joh. 3:14-16). Men Israel begyndte at tilbede slangen (2. Kong. 18:1-4) og kaldte den Nehusjtan, et navn der antyder både dens slangeform (nahash, slange) såvel som materialet (neḥoshet, bronze), som Moses havde lavet den af.

Jeg kan forestille mig Satan fandt stor glæde ved at kunne indføre illusionen om at slangen kunne helbrede, i hvert fald inførte han narrativet i den græske mytologi, hvor Asklepios stav eller dansk, Æskulaps stav blev et symbol på helbredelse. Ikke helbredelse fra Gud, men helbredelse fra den okkulte verden.

Æskulap er søn af ingen anden end solguden Apollo og hans elskerinde, prinsessen Coronis – som i Corona. Han blev dyrket i Thessalien, Grækenland, hvor hans præster blev kaldt asklepiaderne. De drev lægevirksomhed og han er i mytologien en gud, der udviklede en kur mod døden. Æskulaps stav blev dette symbol på medicin, og ses over hele verden i forbindelse med læger, medicin, apoteker og ikke mindst Verdenssundhedsorganisationen.

Desuden blev Asklepios det 13. stjernetegn som aktiveres mellem 30. november og 12. december, kendt som Ophiuchus, slangeholderen – et passende stjernebillede præcis for denne tid. Se mere i Ophiuchus, slangeholderen.

Medicin er blevet et af midlerne til at sejre over verden.


Lad os se på FN’s logo


Logoet er gjort af fire forskellige symboler:

  1. Laurbær blade, som stammer fra Romertiden, betyder sejr
  2. Cirklerne betyder De otte veje i heksekraft, eller Viljen til liv i den okkulte verden. Det er et symbol for de otte nætter af menneskeofringer (Eight Nights of Human Sacrifice) - jeg ved ikke så meget om dette ritual, men Doc Marquis, der var førstegrads Illuminat-heks, nævner ritualet.
  3. De otte cirkler er opdelt i fire felter, i alt 32, og centrum der udgør det 33. felt, og symboliserer derfor Frimurernes højeste og suveræne 33 grad, dvs. Illuminati.
  4. Planeten Jorden

Bogstaveligt talt betyder dette logo: ”Sejr over verden, igennem okkultisme.

Lad os så se på Verdenssundhedsorganisationens logo:


Her er FN’s logo beriget med Æskulaps stav, symbolet for okkult medicin, hvilket beriger den okkulte betydning til at sige: ”Sejr over verden, igennem okkult medicin”.

Ser du sammenligningen? Som Æskulap havde sine præster, har WHO sine medicinalfirmaer, der producerer medicin mod Corona, identisk med navnet på Æskulaps mor, Coronis, hvis navn betyder ”krans”. Som nævnt i Corona, elitens forandringsagent, betyder Corona det samme - krone, tiara, diadem, krans – verden er i dag et offer der krones med en antikristelig krone, en Corona for et antikristeligt kongerige af diktatur og undergang. I bogen A History of Medicine illustreret af Robert Thom, ses Æskulaps præster gå rundt i hvide klæder, og jeg kan sagtens forestille mig at det har været rigtigt, ligesom fagfolk inden for medicin i dag også går i hvide klæder.


I okkult forståelse, er børn det stærkeste offer man kan bringe. Mens der har været meget fokus på om der er celler fra aborterede børn i vaccinerne, er der ingen tvivl om at celler fra babyer er brugt til test og udvikling af Covid-19 ”vaccinerne”, hvilket selv fact-checker siderne erkender,

Pfizer og Moderna udførte imidlertid bekræftelsestest (for at sikre, at vaccinerne virker) ved hjælp af fostercellelinjer. Og Johnson & Johnson bruger fostercellelinjer til udvikling af vacciner, bekræftelse og produktion.1

Aborter er ceremonielle menneskeofringer til Satan, der igennem tiden har formet verdens tanker til at give så stor en støtte til abort i samfundene, at fåtallet giver det nogen dybere eftertanke. Når det blandes med medicin, hvilket omfang det end må have, så er det okkultisme, så er det okkult medicin! Og det vi ser i disse dage er præcist hvad WHO logoet forkynder, Sejr over verden, igennem okkult medicin.

Med WHO på toppen, der igennem løgne, overdrivelser, psykologiske skræmmekampagner og magtmisbrug har fået gennemtrumfet deres djævelske plan over hele verden, så alle, både små og store, rige og fattige, frie og trælle modtager denne Corona vaccine, overgiver i en blanding af uvidenhed, ligegyldighed og frygt for magthavernes dominans, deres liv i medicinaløkonomiens hænder - i ”giftblandernes” hænder - en iøjnefaldende oversættelse i den danske 1948 oversættelse fra det Danske Bibelselskab - det kikker vi på om lidt.

Ikke bare almindelige mennesker, men i en massiv grad er verdens ansvarshavende i alverdens retninger blevet så store vaccinofile medicinister, at også dyr skal vaccineres. Eksperter fra England (University of East Anglia (UEA), Earlham Institute) og USA (University of Minnesota) har været i sit fantasifulde hjørne og fundet at udvikling af virussen hos dyr, efterfulgt af overførsel til mennesker, udgør en betydelig langsigtet risiko for folkesundheden, og Cock van Oosterhout, professor i evolutionær genetik ved UEA udtrykker:

Det giver mening at udvikle vacciner til kæledyr, til husdyr, bare som en sikkerhedsforanstaltning for at reducere denne risiko. Det vi skal være som et menneskeligt samfund, er at vi skal virkelig være forberedt på enhver eventualitet, når det kommer til Covid. Jeg tror, at den bedste måde at gøre dette på er faktisk også at overveje at udvikle vacciner til dyr. Interessant nok er russerne allerede begyndt at udvikle en vaccine til kæledyr, som der er meget få oplysninger om.2

Og i samme artikel udtrykker Kevin Tyler, chefredaktør for Virulence, med reference til Mette Frederiksens forbrydelse mod grundloven, sin bekymring som han mener bør være verdens bekymring at

mens mink blev slagtet i Danmark, ’hvis du tænkte på husdyr, selskabsdyr, så tænkte du måske over, om du kunne vaccinere for at forhindre det i at ske’”.

Hvilken forfærdelig verden hvis disse intetanende eksperter fik lov at styre den – som ”sikkerhedsforanstaltning” skal vi være forberedt på ”enhver eventualitet” - så hvad en den fantasifulde ekspert kan finde på, skal vi forberede os imod. Det er jo galskab.

Det er misforstået at vaccination af alle mennesker og dyr fjerner en virus. Vaccinerede der bliver smittet (kaldt breakthrough cases), bliver brugt til at jagte u-vaccinerede, der bliver beskyldt for at holde pandemien i gang, hvilket vil presse tiloversblevne u-vaccinerede til at tage vaccinen. Men sandheden vender i den anden retning. Den fremgangsmetode vil blot skabe nye prominente varianter, fordi jo flere der er vaccinerede, som ikke kan modstå og fange de nye varianter som dannes når de bliver smittet, vil bære dem rundt til hinanden, og derved holde gang i pandemien3 - endog producere endnu flere varianter. Uvaccinerede der har været smittet, har en bredere immunitet, end vaccinerede, for det spikeprotein man lærer immunforsvaret at kende ved ”vaccinen”, er kun 20% af virussen4. Når det ændrer sig, bare 3% som er forskellen på Wuhan spikeproteinet og Delta-varianten, så er immunforsvaret forsvarsløst. Hvorimod alle de andre 80% af virussens proteiner, lærer igennem naturlig smitte immunsystemet hele virussen at kende, så selvom spikeproteinet ændrer sig, så undgår man enten smitte, eller får milde symptomer, fordi immunforsvaret hurtigt sætter ind.

Det ses i Israel, hvor en fjerde bølge er i gang:

Landets sundhedsministerium sænkede tidligere på måneden sin projektion om, at Pfizer ville være 95,3% effektiv til kun 64% mod Delta, og advarede om, at det kunne være endnu lavere, da omkring 90% af nye bekræftede tilfælde hos personer over 50 år er fuldt vaccineret.5

I England er 40% der indlægges færdig vaccineret.

Storbritanniens videnskabelige chefrådgiver Patrick Vallance sagde, at 60% af mennesker, der bliver indlagt på hospitalet med COVID-19, er uvaccinerede6

60% er uvaccinerede, hvilket fortæller at 40% er færdigvaccineret. I USA er det så almindeligt at fuldt vaccinerede bliver smittet, at CDC, da de rundede 10.000 indberetninger, nu kun registrerer indlæggelser og død7. Men de selvstændige stater tæller stadig og Bloomberg fortæller:

Men i månederne siden er antallet af vaccinationsgennembrudstilfælde vokset, ligesom risikoen de præsenterer. Og selvom CDC er stoppet med at spore sådanne sager, har mange stater ikke gjort det. Bloomberg indsamlede data fra 35 stater og identificerede 111.748 vaccinationsgennembrudstilfælde i slutningen af juli, mere end 10 gange CDCs tal i slutningen af april.8

Zoomer man ind på en stat, her Massachusetts, er 74% smittede vaccinerede:

I juli 2021, efter flere store offentlige begivenheder i en by i Barnstable County, Massachusetts, blev der identificeret 469 COVID-19-tilfælde blandt indbyggere i Massachusetts, der var kommet til byen i løbet af 3.-17. juli; 346 (74%) forekom hos fuldt vaccinerede personer.9

Det har fagfolk advaret om siden begyndelsen af den vaccinofile æra, men igennem censur og bagvaskelse har befolkningen fået en mavefornemmelse, en ubegrundet aversion imod andre informationer, så når mediernes udvalg af ”eksperter” siger A, så må det være lægfolk med sølvpapirshatte (uddannede eller ej) der siger B. Så idiotien fortsætter.

San Diego Zoo og San Diego Zoo Safari Park er i gang med at vaccinere deres dyr.

Zoetis, en farmaceutisk dyrlæge, donerede lige nok doser til at vaccinere 180 dyr i haven og 90 dyr i safariparken. Det er en to-dosis vaccine designet til dyr som gives med tre ugers mellemrum… dette er et vigtigt skridt i retning af beskyttelse af både dyr og mennesker.

Det er vigtigt at vaccinere dem, fordi de er en del af vores samfund. Vi kan sprede infektioner til dem, og de kan sprede dem tilbage til os, så for at få den hørte immunitet i vores samfund, ønsker vi at vaccinere så mange dyr som muligt,’ sagde Dr. Lamberski.10

Også dyrene i naturen er under overvågning

Forskere ved det amerikanske landbrugsministerium (USDA) analyserede blodprøver fra mere end 600 hjorte i Michigan, Illinois, New York og Pennsylvania i løbet af det sidste årti, og de opdagede, at 152 vilde hjorte, 40 procent af rådyrene der blev testet fra januar til og med Marts 2021, havde antistoffer mod SARS-CoV-2, virussen, der forårsager COVID-19. Yderligere tre hjorte fra januar 2020 havde også antistoffer.

Deres tilstedeværelse betyder, at hjorte sandsynligvis var stødt på virussen og havde derefter bekæmpet den. Dyrene virkede ikke syge, så de havde sandsynligvis asymptomatiske infektioner, siger agenturet. Omkring 30 millioner rådyr lever i USA… forskerne skrev også, at det også er vigtigt at kigge efter virussen hos rovdyr og ådselædere, der kan spise hjorte.11

Hvad det udvikler sig til, kan blive fatalt. Én ting er at Æskulaps medicinindustri ser potentielle milliarder i vaccinationer til dyr. En anden ting er Agenda 21, som nu, helt eller delvist, er Agenda 2030, der indeholder planer om at reservere 50% af Amerikas landjord til vildmark – reservater, hvor mennesker ikke må opholde sig – og hvilken opportun mulighed at bruge Covid-19 som løftestang, for at beskytte mennesker og dyr fra at smitte hinanden...

Medicin handler om økonomi, ikke sundhed!


Medicin er penge, og med tiden blev Hermes’ stav, kaldt Caduceus, blandet med Æskulaps stav. Hermes (eller Merkur) var gud for handel og Apollo gav Hermes staven til brug i hans vigtige rolle, som gudernes sendebud. Igennem 1500-1800tallet blev hans stav forvandlet til et symbol for medicin.

1500tallet blev caduceus brugt som trykkerens mærke i almindelig publicering. Johann Froben i Basel, Schweiz, og hans søn brugte det i vid udstrækning. Andre trykkere gjorde det også. Måske var der en parallel i, at Hermes var budbringeren til guderne og en trykker en budbringer til folket!

I 1800 -tallet brugte John Churchill i London, en medicinsk forlægger, også caduceus som et trykmærke. Andre britiske medicinske forlag fulgte ikke trop, men praksis blev bredt vedtaget af medicinske forlag i USA. Caduceus var således utilsigtet forbundet i nogle lægers tanker, med medicin.12

Det ville være et humoristisk sammentræf, hvis ikke det havde været så tragisk. De gamle okkulte symboler blev blandet, og forkynder nu medicinsk handel.

I 1992 undersøgte Walter J. Friedlander 242 logoer hos firmaer i Amerika fra sent 1970 til tidligt 1980, som var relateret til helse eller medicin, enten professionelt (medicinske eller allierede sundhedsfaglige foreninger, bestyrelser eller skoler; hospitaler; offentlige lægelige eller sundhedsagenturer; frivillige sundhedsorganisationer; og medicinske foreninger) eller kommercielt (profit-hospitaler; professionel forvaltningsanliggender; medicinske ansættelsesbureauer, herunder kommercielle sygeplejerskeregistre; kirurgiske, medicinske eller farmaceutiske fremstillings- eller salgsvirksomheder; forsikringsselskaber; kommercielle plejehjem; kommercielle handelsskoler; ambulancetjenester; kommercielle laboratorier; og bogudgivere eller forhandlere), hvori Æskulaps stav eller Caduceus var en integreret del af logoet.

Resultaterne er som følger: Faglige organisationer som helhed er mere tilbøjelige til at bruge Aesculapius’ stav(62%), mens kommercielleorganisationer er mere tilbøjelige til at bruge caduceus (76%). Forskellen er statistisk signifikant. Undtagelsen hertil er hospitaler; 14 af 38 (37%) brugteAesculapius’ stavog 24 af 38 (63%) brugte caduceus; dette er ikke markant anderledes end kommercielle brug af disse to symboler virksomheder.13

Friedlanders forklaring på den forskellige brug er at

professionelle medicinske organisationer har oftere søgt en reel forståelse for betydningen af de to symboler, hvorimod kommercielle organisationer har været det mindre interesserede i det historiske grundlag for deres logo eller insignier, og mere bekymrede for hvor godt et bestemt symbol vil blive genkendt af det ikonografiske usofistikerede publikum, de forsøger at tiltrække til deres varer.”

Det er ikke nogen hemmelighed at filantroper som Bill Gates investerer i vaccine og presser derfor verdens befolkning til at modtage vaccinerne - for der er vanvittig stor avance på det. Han fortæller:

ved at investere i globale sundhedsinstitutioner, oversteg vi alle disse afkast: De 10 milliarder dollars, som vi gav tilat hjælpe med at tilvejebringe vacciner, medicin, myggenet og andre forsyninger i udviklingslandene, skabte et anslået 200 milliarder dollars beløb, i sociale og økonomiske fordele14

Der bliver handlet for 4.021.733.280.000 kr. medicin om året (over 4 trillioner kroner), opgjort i 201915, og det er uden tvivl steget markant i 2020-2022.

Medicin er handel med menneskeliv.


Der er i den grad penge i medicin, og med det pres der lægges på verdens befolkning, for at modtage Covid-19 ”vaccinerne”, er det ganske enkelt handel med menneskeliv. Man påstod at den mest sikre vej til flokimmunitet, var vaccination af 60% af befolkningen. Som vaccinationsforsøget blev rullet ud, steg det til 70% og så 85% og nu erkender Seruminstituttet at:

Hvis vaccinerne var 100 procent effektive mod de varianter, der er i spil nu, og vi havde en 100 procent vaccinationsdækning blandt dem, der er 12 år og ældre, så kunne vi tale om at nå egentlig flokimmunitet imod deltavarianten. Men sådan er virkeligheden desværre ikke, det kan vi ikke opnå16

Samme erkendelse kommer resten af verden til at få, for ”vaccinerne” virker ikke - det har censurerede fagfolk sagt lige siden begyndelsen. Vaccine er til de svage der har størst sandsynlighed for at dø af smitten. Men det er der ikke nok penge i, så selvom man ikke opnår det ønskede resultat, vedholder man at vaccinen fortsat er vigtig, og presser nu børn og unge til at modtage den.

Samtidig arbejder de danske sundhedsmyndigheder målrettet for at øge vaccinetilslutningen blandt de målgrupper, der halter bagefter. Det gælder særligt de unge.

Senest meddelte Sundhedsstyrelsen onsdag, at der skal åbne pop-up-vaccinationssteder flere steder i landet, blandt andet nær uddannelsesinstitutioner.”16

I den nærmeste fremtid, vil verden få en global, digital økonomi. Og det økonomiske centrum vil være i Babylon, som Antikrist vil etablere som handelshovedstad for den nye verdensorden, hvilket ses igennem symbolikken i Zakarias Bog kap. 5 vers 6-8:

Jeg spurgte: Hvad er det? Og han svarede: Det er Efaen, som kommer. Og han vedblev: Det er deres Brøde i hele Landet. Og se, et Blylåg løftedes, og se, i Efaen sad en Kvinde. Og han sagde: Det er Gudløsheden! Så stødte han hende ned i Efaen og slog Blylåget i over Åbningen.”.

Fortolkning af vers 6-8:


Så et handelscentrum vil opstå, som Gud på én time vil slå med ødelæggelse, hvilket Johannes beskriver i Åb. 18. Jordens konger og handelsmænd vil græde over dette, for de handlede alle med Babylon – de er, siger Jesus i Åb. 18:23 , alle forførte af byens medicin, deres trolddom og hekseri, og Åb. 18:12-13 fortæller om deres handelsvarer, og at de handlede med menneskesjæle. Når medicinindustrien gennemtvinger en u-testet vaccine i alle mennesker på Jorden for at få penge, med et kalkuleret tal for vaccinedød og skade, hvad andet er det, end et fysisk udtryk for handel med menneskesjæle?

Udenfor er giftblanderne


Jesus siger til Johannes, ”Udenfor er hundene og giftblanderne og de utugtige og morderne og afgudsdyrkerne og enhver, som elsker og øver løgn” (Åb. 22:15). Og giftblanderne er her ordet phármakos, der beskriver brugen af medicin, narkotika og forbandelser, tillige med forgiftning og heksekunst.

Som selv fact-checker siderne erkender, er der brugt celler fra aborterede børn, og alvoren i det, er stor, bl.a. at der bag abortsektoren står en stærk satanisk kraft, der med forbandelser og heksekunst indgyder okkulte tanker og praksis i samfundene, så selv menneskeofringer under fanen abort er blevet en naturlig del af hverdagen. Og med denne forbandelse og heksekraft frembringes medicin, som nu sprøjtes ind i hele verdens befolkning.

Covid-19 ”vaccinen” er en forgiftning af legemet, hvilket opfinderen af mRNA genterapien, Robert Malone advarede producenterne om, tilbage i september 2020. Man troede i begyndelsen at coronavirussens spikeprotein bare var et antigen, ”nøglen” som virussen bruger til at åbne kroppens celler, så den kan inficere cellen17. Men spikeproteinet er mere – det er et biologisk aktivt patogen, der forårsager at blodet størkner og danner blodpropper – og ”Lægemiddelstyrelsen oplyser, at de har modtaget næsten 50.000 indberetninger om formodede bivirkninger efter vaccination. Det tal er en del højere end de 7000 indberetninger, styrelsen normalt modtager på et år i forbindelse med alle former for lægemidler18. Det informerede Robert Malone om til de forskellige bestyrelser eller komiteer - USAs føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed FDA, der tog beslutningerne i processen. De mente ikke det var et problem, fordi de ikke mente at dokumentationen var fyldestgørende.

Men studier blev sat i gang der viste at spikeproteinet kan åbne blodhjernebarrieren, en tæt membran omkring blodkarrene i centralnervesystemet der beskytter centralnervesystemet, herunder hjernen, fra virusser, giftstoffer og lignende. Spikeproteinet åbner denne membran så alle urenheder i blodet kan påvirke centralnervesystemet, påvirke psyken, forårsage svimmelhed, uklarhed, følelsesløshed i lemmerne m.v. Forskere ved SALK institute, der ”udforsker livets fundament, søger nye forståelser inden for neurovidenskab, genetik, immunologi, plantebiologi og mere19, eller som deres motto siger, ”hvor kuren begynder”, har lavet et studie der viser at spikeproteinet skader cellerne. De siger bl.a. at ”proteinet beskadiger celler, hvilket bekræfter COVID-19 som en primær vaskulær sygdom” og at:

Tidligere undersøgelser har vist en lignende effekt, da celler blev udsat for SARS-CoV-2-virus, men dette er den første undersøgelse, der viser, at skaden opstår, når celler udsættes for spike-proteinet alene.20

Det betyder at giftblanderne ved deres injektionsvæske får verdens mennesker til selv at producere patogenet, giften der ødelægger os. Det kaldes cytotoksicitet, et ord fra græsk kytox der betyder hulrum eller celle og toxikon der betyder pilegift.

Man har frigivet en undersøgelse af den første obduktion af en patient, der er død af vaccinen.

Den første post-mortem-undersøgelse nogensinde af en patient vaccineret mod COVID-19 har afsløret, at viralt RNA blev fundet i alle organer i patientens krop, hvilket betyder, at vaccinen enten er ineffektiv, eller at coronavirus faktisk spredes hurtigere hos vaccinerede personer.

Sammenfattende bekræfter resultaterne af vores obduktions casestudie hos en patient med mRNA-vaccine den opfattelse, at ved første dosis vaccination mod SARS-CoV-2 immunogenicitet allerede kan induceres, mens steril immunitet ikke er tilstrækkeligt udviklet, konkluderede undersøgelsen.

Med andre ord, selvom COVID-19-vaccinen udløste et immunrespons i kroppen, så det ikke ud til at stoppe spredningen af viruset og derfor spredningen af skadelige virale pigproteiner i hele kroppen.

Dette er blot mere videnskabeligt bevis på, at COVID-19-vaccinen sandsynligvis gør mere skade end gavn, og faktisk endda kan fremskynde spredningen af coronavirus.21

Det er ikke gen-teknologien i sig selv, der er farlig. Den kunne ved yderligere forskning vise sig at være rigtig god. Det er RNA koden der indsættes i cellerne, som er farlig. Og det er en genial plan, en global menneskeofringsceremoni for den okkulte verden, og eliten overtager verdensøkonomien fuldstændig. Robert Malone kalder ”vaccinen” for et ”fundamentalt biovåben”22 - det betyder at vi som folk, som individer er i krig. Og hver vaccinerede er en soldat faldet i krig. Det efterlader den rest af u-vaccinerede alene i kampen mod giftblandernes toxikon – deres pilegift i sprøjterne.

De mennesker der står bag den ”vaccine” her, de er så langt fra Gud som Satan selv er det, og Jesus advarer dem at deres fortabelse venter. De får ikke del i Hans rige og har del i søen der brænder med ild og svovl – den endelige dom (Åb. 21:8), og selv når Han slår dem, omvender de sig ikke fra deres trolddomskunster (Åb. 9:21), igen pharmakeía, der indeholder betydningen af medicin, apotek, trolddom og hekseri.

Det er med ærgrelse og foragt at jeg læser artikler der fortæller at kirker omkring i verden deltager i det psykologiske pres, for at få deres medlemmer til at modtage pilegiften. Den prominente stemme i nogle kristne kredse, Franklin Graham, søn af 33gradrs frimurer og evangelist Billy Graham, ligestiller omsorg med vaccinen og skriver på sin facebook:

Jeg er endda blevet spurgt om hvis Jesus fysisk gik på jorden nu, ville han da være fortaler for vacciner. Mit svar var, at ud fra lignelsen om den barmhjertige samaritaner i Bibelen, vil jeg sige - ja, jeg tror, at Jesus Kristus ville gå ind for, at folk brugte vacciner og medicin til at behandle lidelser og redde liv.23

Til ABC News udtalte han at

Jeg tror, at hvis der var vacciner til rådighed på Kristi tid, ville Jesus have henvist til dem og brugt dem… Jeg mener, at det er problematisk for en præst at fortælle nogen, at man ikke må tage vaccinen, for hvad ville der ske, hvis vedkommende fik coronavirus og døde?24

Er det mindre problematisk hvis præsten anbefalede nogen at tage vaccinen og de døde af den? Jesus ville have brugt vaccinen, siger han, hvilket betyder, hvis man kender Jesus, der er en ”walk the talk” mand, at Han selv ville tage vaccinen, og det er på trods af at Franklin efterfølgende skrev på sin Facebook side (også citeret ovenfor), ”Behøvede Jesus selv en vaccine? Selvfølgelig ikke. Han er Gud”. Der ses tydeligt en vandring på æggeskaller, hvilket ikke ville være nødvendigt hvis sandheden var dominerende. Nu skildres der mellem publikum, for at manipulere læserne til at tage vaccinen.

Der er tilmed oprettet en side for ”En kristen erklæring om videnskab i pandemiske tider”, hvor kristne teologer, forfattere, forskere, og almindelige mennesker som du og jeg, pr. dags dato næsten 8.000 har underskrevet erklæringen, der bl.a. siger:

Vi, undertegnede, går sammen som kristne, der opretholder autoriteten i Guds ord og ser videnskaben som et redskab til at forstå Guds verden. Vi opfordrer alle kristne til at følge råd fra folkesundhedseksperter og støtter forskere, der laver afgørende biomedicinsk forskning om COVID-19.

Vi er dybt bekymrede over polariseringen og politiseringen af videnskaben i det offentlige forum, når så mange liv er på spil. Ordet videnskab er blevet et våben i kulturkrigene. Forskere bliver bagvasket og deres fund ignoreret, mens konspirationsteorier går viralt. Desværre synes kristne lige så modtagelige over for disse tendenser. Eftertænksomme kristne kan være uenige om den offentlige politik som reaktion på coronavirus, men ingen af os bør ignorere klare videnskabelige beviser.25

Ovenikøbet misbruger de menneskers tro og skriver

Derfor, på grund af vores tro på Jesus Kristus, vil vi: Gå med masker… Blive vaccineret. Korrigere misinformation… Arbejde for retfærdighed… Bede

Selv i kristne kredse, der synes at skulle og påstår at kæmpe for sandheden, peges der som i elitens medier på de ”eksperter”, der enøjet og yderst presserende pacer global vaccine frem. Alle de forskere, hvoraf mange er prominente og erfarende forskere inden for vaccine, som netop advarer imod politiseringen af vaccinen, de bagvaskes og ignoreres af medierne såvel, desværre, som kirkerne.

Ikke nok med at kirkerne forbryder sig imod sine medlemmer, de medvirker til at giftblanderne forbliver giftblandere og vedholder dem i deres plads i den evige ild, mens deres synder hober sig op, ét menneskelig efter det næste. De medvirker til at eliten med okkult medicin kan sejre over verden.

Der findes også gavnlig medicin


Generelt er det meget klogt at holde sig fra medicinindustriens syntetiske kemi. Der er meget medicin der afhjælper ét problem, men skaber et andet, som man så kan få en anden medicin imod, der skabet et tredje problem osv.

Men der er god medicin, gennemtestet og afprøvet igennem mange, mange år, og det er ikke det, jeg taler imod her – jeg taler imod Covid-19 ”vaccinen”, som er et giftigt produkt fra elitens pengehungrige giftblandere, der sætter økonomi over menneskeliv.

Jeg synes det er på sin plads at citere fra bogen ”Helse For Enhver Pris”, for forfatteren giver en fint billede af hvordan tilliden til sygehusvæsenet er blevet ødelagt af medierne. Det er ikke det, vi ser nu, for her er det omvendt – den kritik der er rimelig og passende bliver censureret. Men der er hjælp at hente i systemet hvis man tænker sig om.

”Hvem kan forestille sig en tilværelse uden sygehuse? Praktisk talt ethvert menneske indenfor den vestlige verdens industrinationer kommer i dag til verden på en klinik. To ud af tre dør på et sygehus, og ikke så få af dem i et virvar af ledninger og infusionsslanger, mellem bippende computere, flimrende EKG-monitorer og forkromede redskaber - et forfærdende billede.

Angst for sygehuse
Flere og flere patienter er bange for sygehuset. Som et sjælløst mareridt af beton, glas og neonlys opfatter de den bygning, i hvilken de egentlig skulle modtage hjælp, og hvor man skulle kunne forvente medmenneskelighed og næstekærlighed.

Angsten begynder allerede med sygehuslugten, denne særlige duft at sterilitet. Den mindskes ikke ved synet af andre patienter med gipsben, langtidsdrop og blege ansigter. For i enhver patient nager for det første uvisheden: ”Hvad mon de finder hos mig? Hvilke undersøgelser skal jeg igennem? Vil det gøre ondt? Vil jeg overhovedet blive i stand til igen at forlade denne bygning?”

Snart er han iført sin anonyme hvide hospitalsskjorte, og han, som ankom gående, bliver nu i en seng kørt gennem endeløse gange, fra den ene undersøgelse til den anden.

En dør åbner sig. Sengen bliver skubbet ind i tusmørket.

En særlig summen fylder værelset, og kulørte lamper blinker i dunkelheden. Der er ingen på stedet, der nøjagtigt har forklaret ham, hvad det thorax er, som man vil ’skyde af’. Langsomt kan han skelne det spøgelsesagtige omrids af et kæmpeapparat; rør og slanger hænger over hans dyne, moderne teknisk udstyr til alderdommens ’Da-mokles-sværd’. Ventetiden forekommer ham i hans angsttilstand endeløs lang. Sekundviseren på det store ur snegler sig afsted fra den ene streg til den anden... Endelig viser røntgenassistenten sig. Hun hjælper ham ud af sengen, beder ham om at stå opret, og snart er billedet af brystkassen taget - det var jo ikke så slemt.

Mens han venter på den næste undersøgelse i en eller anden korridor, kommer han i tanker om en avisartikel, han for nylig har læst: ’Menneske-forsøg’ - ’Sjælløst sygehus’
- ’Fejlgreb: læger for retten’ - ’Uundgåelige operationer’
- ’Operationen lykkedes, patienten døde’. Alt dette svirrer rundt i hovedet på ham. Det billede, som journalisterne tegner af den moderne lægevidenskab, er forfærdende. Ofte bliver enkelttilfælde beskrevet af journalisterne som yderst stiliserede rædselshistorier, præsenteret sådan, at de fanger publikum. Avisernes overskrifter synes kun at omhandle sygehusvæsenet, når der er tale om uheldige episoder.

Man taler ikke så ofte om de hundreder af tilfredse patienter, om de mange medikamenter, der virker tilfredsstillende, og de tusinder af operationer, der forløb godt.

På den anden side bør man heller ikke pynte på de faktiske forhold: Når fejltagelser forekommer, skal vi ikke fortie dem med et skuldertræk. Vi bliver nødt til at erkende de problemer, den moderne lægevidenskab har ført med sig, inklusive det eensidige billede, den tegner af mennesket. I alt for mange år har man sat lægevidenskaben på en piedestal og næret helt urealistiske forventninger til den.

Gør sygehuset mennesker syge?
Sygehuset formidler ikke kun helbredelse, i mange tilfælde gør det også mennesker syge. Dette er blevet påpeget i forskellige studier: Helbredelsesprocessen bliver ’trukket i langdrag eller truet’, siger psykologen fra Munchen, Georg Sieber, - af ’ventetiderne, angst af større eller mindre omfang, forsinket afhjælpning af forskellige behov, følelsen af afmagt og det, at være prisgivet sygehuspersonalet.’

Samtalerne med lægen har oftest ingen beroligende virkning på patienten. I gennemsnit taler en sygehuslæge ikke mere end 1,7 - 3,7 minutter med den syge i forbindelse med de forskellige undersøgelser. Hvor ofte har jeg ikke selv oplevet, hvordan lægerne er mere interesserede i laboratorieundersøgelser og EKG end i de spørgsmål, patienten måtte have. Man mumler uforståelige latinske fagudtryk hen over patientens hoved og giver derved vedkommende anledning til at forestille sig de mest grusomme ting.

Endnu værre er det, når patientens navn bliver udeladt og erstattet med Den hysteriske eller med dødsetiketten ’Håbløst tilfælde’. På sygestuen bliver vedkommende måske benævnt som ’Galdeblæren’, ’Mavesåret’, ’Den irritable blindtarm’ eller ganske enkelt ’Den gamle ved vinduet’.

Spørgsmålet om lægevidenskabens værdi er da også ofte i søgelyset på trods af den tilsyneladende gode effekt, den kan have. Moliéres udtalelse synes at blive mere og mere aktuel, når han siger: ”De fleste mennesker dør af deres medicin og ikke af deres sygdom.” En moderne kritiker af brugen af lægemidler, dr. Robert Mendelsohn, siger ligeledes i slutningen af sin bog ’Confessions of a medical Heretic’: ’Advarsel: medicin, sådan som den bruges i Amerika i dag, kan være farlig for dit helbred.’

Værre end før
Det kan rent faktisk forekomme, at en patient har det dårligere efter en behandling end før.

Et eksempel: En ca. 50-årig forretningsmand konsulterede sin huslæge på grund af smerter i hoften. Lægen gav ham en cortison-injektion. Nogle få dage senere svulmede injektionsstedet op og udviklede sig til at blive en højrød, varm og meget smertefuld knude, som viste sig at være en byld, forårsaget af manglende renlighed i forbindelse

med indsprøjtningen. På sygehuset iå han i første omgang på den medicinske afdeling, hvor man afventende pumpede patienten med antibiotika. To dage senere var hele det venstre ben pludselig højrødt og hævet. Bylden havde via musklerne bredt sig nedefter. Nu blev han henvist til kirurgerne, som var nødt til ved en omfattende operation at skære hele benet op for at fjerne betændelsen. Først to måneder senere kunne patienten forlade hospitalet -med benet dækket af skæmmende ar og en stiv hofte - og alt dette på grund af en usteril sprøjte.

I det medicinske fagsprog betegnes en sådan sygdom som en ’iatrogen sygdom’ (iatrogen - forårsaget af lægen). Den kendte og omstridte kritiker Ivan Illich betegner virkningerne af den moderne lægevidenskabelige behandling som en af de hurtigst om sig gribende epidemier. Illich, som ikke selv er lægeuddannet, overdriver naturligvis en hel del her, men det kan ikke bestrides, at der er et gran af sandhed i hans udtalelser.

Unødvendige operationer
Mange operationer er i virkeligheden unødvendige. Især i Amerika arbejder mange kirurger efter devisen ’hersker der tvivl - så skær det væk’. Mildt sagt udtryk for en stor operationslyst. Af en stor US-undersøgeise fremgår det, at ud af 787.000 efterkontrollerede operationer, hvor kvinder fik fjernet livmoderen, kunne de 173.000 (= 22%) af indgrebene have været undgået. Lige så nytteløse var, efter undersøgerens udsagn, 14% af alle galdeoperationer, 29% af prostataoperationerne og hele 70% af alle de indgreb, hvor mandlerne operativt blev fjernet. Hyppigheden af fjernelse af blindtarmen synes at variere fra det ene land til det andet. I Tyskland foretager man således denne operation tre gange så ofte som i andre europæiske lande. ’En mærkelig sygdom’, bemærker socialmedicineren professor Pflanz spøgefuldt, ’den bryder næsten aldrig ud i en week-end og optræder tre gange hyppigere blandt funktionærer end blandt arbejdere.’ Vævsprøver taget fra fjernede blindtarme viser ydermere, at operationen i næsten en tredjedel af tilfældene var overflødig.

Den, der kender til vanskelighederne i forbindelse med at stille den nøjagtige diagnose, når det gælder blindtarmsbetændelse, bliver imidlertid mere forsigtig i sin dom. En kirurg foretrækker snarere at bortoperere ti blindtarme for tidligt fremfor at se en patient dø af perforeret blindtarm.

Værre end de overflødige operationer er dog den sløset-hed og de fejlgreb, som offentligheden får mere og mere kendskab til gennem medierne.

’Operationen lykkedes - patienten døde - således beskrev et frokostblad følgerne at en operation på en 16-årig. Kirurgen havde sat hans kvæstede nøgleben sammen med metaltråd, hvis ene ende efter operationen stak ind i brysthulen. Herfra gennemborede den lungepulsåren og afstedkom en indre blødning, som drengen døde af ti dage senere.

Sådanne fejlgreb er - paradoksalt nok - kærkomne indtægtskilder for sagførere - ikke kun i USA, men også i det øvrige Vesteuropa. Som hyæner venter de ved sygehusets port på ’kunder’, godtgør en amerikansk medicinervittighed - kun en smule overdrevet. Gennemsnitlig- en operation ud af hver syvende giver anledning til klageanmeldelse. Den følgende proces involverer enorme pengesummer - ikke sjældent over en million dollars - udaf disse beløb, som de sagkyndige i årevis kæmper om, kommer kun ca. 20% patienten til gode. Resten deler advokater og specialister imellem sig.

Piller i stedet for samtale
Laboratorieudstyr og elektronisk diagnosticeringsudstyr erstatter i stadig højere grad den personlige kontakt med patienten. Således ankom en patient fra USA til en af mine professorer i Zürich, en verdenskendt specialist i intern medicin, med ikke mindre end 89 laboratorieresultater, fra hæmoglobin til eksotiske enzymer som serumfruktose 1,6-difosfat-aldolase.

Den manglende kommunikation læge og patient imellem forsinker lægens chance for at stille den diagnose, som end ikke det mest avancerede udstyr kan afsløre.

I stedet for en udbytterig samtale fyldes patienterne med piller. Den, der har opholdt sig på et sygehus i tre uger, vil ofte opleve at blive behandlet med ni - ti forskellige former for medikamenter, og er man indlagt på et undervisningshospital, er der store chancer for, at man bliver behandlet med medikamenter, som endnu er på afprøvningsstadiet. Patienter, der er indlagt på en forsøgsafdeling, som ’forsøgspersoner’, bliver ofte genstand for flere røntgenundersøgelser, tests og blodprøver end nødvendigt. Journalisterne har kastet det barske begreb ’menneskefor-søg’ ind i behandlingsdebatten og ønsker hermed at henlede opmærksomheden på nazi-lægernes grusomme forsøg, en sammenligning, der uden tvivl skyder langt over målet.

Der hersker imidlertid ingen tvivl om, at en stor del af den medicinforskning, som finder sted, alene udføres af prestigemæssige årsager. På den anden side er det nu en gang nødvendigt endelig at afprøve virkningen af de nye medikamenter på mennesker, efter at de fleste risici er afprøvet på dyr. Og dog kommer man ikke udenom en vis følelse af ubehag...

Længsel efter en ny medicin
Den ikke helt ubegrundede frygt for den moderne lægevidenskabs behandlingsapparat forklarer, hvorfor stadig flere mennesker længes efter en medicin, der skåner dem fra angsten for sygehusene - efter en terapi uden vældige apparaturer, en medicin uden bivirkninger og helbredelse uden operation.

Det er netop disse ting, helseudøvere og naturlæger giver løfte om. Her kan den syge endelig få den så nødvendige menneskelige kontakt. Her udtrykkes diagnosen ikke i komplicerede latinske ord. Her omtales sygdommen i letforståelige vendinger - og betragtes på en alment forståelig måde. Måske drejer det sig om kroppens elektriske balance, eller om det vegetative nervesystem. Den sygdomsfremkaldende faktor må findes. Det kan også være fodens reflekszoner, der er blevet forsømt, - begreber, enhver ugebladslæser er fortrolig med. De forskellige urte- og biodrikke er ’naturlige’ og har derfor - ifølge naturlægernes mening - ingen bivirkninger. At forholdene ikke er så enkle, vil blive belyst i et senere kapitel i bogen.

De fleste patienter har et stærkt ønske om at kunne undgå operation. Den tyske naturlæge Pabst Köhnlechner peger i sin medicinkritiske bog ’Vermeidbare operationen’ på den kendsgerning, at hver syvende operation er unødvendig, og giver forskellige forslag til, hvordan operative indgreb efter hans mening kan undgås: Neuralterapeutiske injektioner med impletol skulle kunne forhindre en galdeoperation, og akupunktur helbrede for bihulebetændelse, ozoninjektioner i arterierne skulle kunne bevare rygere fra benamputation, og det homøopatiske middel Flor de Piedra bringe stofskiftet i balance. Med beundringsværdig sproglig elegance bliver de formodede redningstove kastet ud. De tove, som så mange mennesker, der står foran en operation, klamrer sig til.

Når naturlægerne advarer patienter mod den moderne lægevidenskab, undergraves tilliden i befolkningen til den almindelige lægestand. Den kritiske holdning, som måske i første omgang var saglig, har efterhånden udviklet sig til en generel advarsel mod lægernes behandlingsmetoder. Når fx en professor, som tidligere var en fremragende kirurg, efter at have bekendt sig til naturhelbredelsesmetoden siger til sin patient med prostatacancer, at han skal flygte så hurtigt, han kan, når han ser en urolog (urinvejsspecialist), er det ikke just med til at skabe tillid til lægen. Forfatteren til en bog om naturhelbredelse giver følgende råd til læserne: ’Hvis du ønsker at blive rask, skal du ikke sætte din lid til lægerne.’ Ikke så underligt, at flere og flere mister tilliden til den vestlige verdens lægevidenskab. Den patient, der igen og igen bliver affærdiget med bemærkninger som: ’Det skal nok gå!’ eller som altid blot bliver spist af med en recept, har god grund til at søge hjælp hos naturlægerne.

Forfatterens anmærkning
I det ovenstående kapitel har jeg med vilje beskrevet billedet af den moderne lægevidenskab så grelt, som det gengives i medierne. Min personlige menig er ikke så ensidig, selvom jeg har en kritisk holdning til nogle af de ekstreme aspekter, der knytter sig til de tekniske behandlingsmetoder, Jeg er overbevist om, at læger og plejepersonale på sygehusene har en oprigtig omsorg for deres patienter. Komplikationer er sjældne, men kan aldrig helt undgås.

Den, der fuldt ud sætter sin lid til mediernes beskrivelser af den moderne lægevidenskab får et fortegnet billede af sandheden. De positive og vellykkede resultater af den nutidige lægebehandling kan og må ikke miskendes.

Gennem personlige samtaler med både syge og raske har jeg erfaret, at den frygt og mistillid, de besidder i forhold til lægestanden, hovedsagelig stammer fra medicinkritikernes udtalelser. Følgerne heraf, samt menneskers fortvivlede forsøg på at finde alternative løsninger, vil blive omtalt i de følgende kapitler.”26

Referencer


3About Half The Cases Are Vaccine Failures”, The Highwire, d. 23-07-2021 - spol frem til 06:01
4Professor Christine Stabell Benn advarer mod at vaccinere børn og unge”, YouTube, d. 24-06-2021 – spol frem til 10:21
5How are COVID vaccines faring against Delta?”, News GP, d. 22-07-2021
10San Diego Zoo and Safari Park giving animals coronavirus vaccine”, ABC 10News San Diego, d. 22-07-2021
11Wild U.S. deer found with coronavirus antibodies”, National Geographic, d. 02-08-2021
12 The Battle of the Snakes – Staff of Aesculapius vs. Caduceus”, Premium Care Internal Medicine, d. 02-03-2021
13 ”The Golden Wand of Medicine: a History of the Caduceus Symbol in Medicine”, af Walter J. Friedlander, side 152-153
15 Pharmaceutical products, The Observatory of Economic Complexity
18Hospitaler under pres: Patienter frygter bivirkninger”, Ekstra Bladet, d. 03-08-2021
19ABOUT SALK”, Salk.edu
22 Se hele interviewet her: MRNA VACCINE INVENTOR CALLS FOR STOP OF COVID VAX, The Highwire, d. 25-06-2021 – spol frem til 37:36
23 Franklin Graham, Facebook, d. 24-03-2021
25A Christian Statement On Science For Pandemic Times”, Sign Now! A Christian Statement on Science for Pandemic Times Love your neighbor. Wear a mask.
26 ”Helse For Enhver Pris”, af Samuel Pfeifer, side 14-21


Debat: Sejr over verden, igennem okkult medicin

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Endetiden

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation