Verden konspirerer mod Israel

af Kim Andersen
Lagt på d. 13/01-24


Udskriv
Oversigt


Verden svirer med anklager imod Israel, fra alle sider – fra øverste sted til den forbipasserende på gaden – alle synes at samle sig imod Israel. Selv kristne, der jf. Bibelen burde kende Guds planer med Israel, forsøger at balancere mellem ønsket om Israels ophør som stat og respekten for Guds vilje.

Der er ingen tvivl om at der er korrupte, onde og indflydelsesrige jøder i verden. De var der på Jesu tid, som jeg fortæller om i ”Hemmelige samfund og Antikrists komme”, farisæerne – de kabbalistiske okkultister. Og de er her stadig og har samme planer, om at underlægge sig verdens samfund – inkl. dig og mig – Antikrist er fuldendelsen af den plan.

Der er jøder som Jeffrey Epstein (som jeg vil sige mere om, om lidt), George Soros der var en progressiv, kommunist-socialistisk globalist og milliardær i de øverste lag af eliten, og har finansieret både USA’s demokrater og World Economic Forum m.fl. Eller Henry Kissinger, der som rådgiver til både den Amerikanske regering og Komitéen af 300 (der ledes af den Britiske monark, nu Kong Charles III, hvis stamtræ kan føres tilbage til Kong David), har påvirket både amerikansk og global økonomi i retning af Antikrists rige. Familien Rothschild og Rockefeller bør i den grad også nævnes, da de har enorm indflydelse på global økonomi igennem nærmest alt fra olie til filantropi og bank og finans til klimaprogrammet, og ikke mindst igennem global politik og diplomati. Mange flere kan nævnes som Facebooks Mark Zuckerberg, WhatsApps Jan Koum der igennem sociale medier har været et stort redskab for eliten i informationsindsamling om verdens borgere – langt ind i den private sfære.

Desuden, ifølge flere kilder som Dan Bowns ”Engle og Dæmoner” og Jim Marrs’ ”The Rise of the Fourth Reich”, rapporterede BBC den 16. november 1984, at den berømte britiske filantrop og finansmand Cecil Rhodes var medlem af Illuminati og hans berømte trust etablerede Rhodes-stipendierne finansieret af Nathan Rothschild, var designet til at rekruttere de smarteste unge hjerner til Illuminati, hvoraf Bill Clinton var en. Wikipedia fortæller envidere om Rhodes-stipendierne at de har gavnet premierministre fra Malta, Australien og Canada, USAs præsident Bill Clinton og mange andre[1] . Ingen af de nævnte var i Clintons tid af jødisk afstamning (Maltas Eddie Fenech Adami, Australiens Paul Keating og Canadas Brian Mulroney), men de arbejde mod samme mål som resten af verdens udvalgte politikere.

Men at der er elitære folk der også er jøder, betyder ikke at Israel er korrupt. Sådanne mennesker findes i alle samfund, og hvad Israel angår, så er det noget Gud håndterer. I Ez. 20:36-38 beskriver Gud sin plan: ”Som jeg gik i Rette med eders Fædre i Ægyptens Ørken, vil jeg gå i Rette med eder, lyder det fra den Herre HERREN. Jeg vil lade eder gå under Staven og føre eder fuldtalligt frem. Jeg vil fraskille dem, der var genstridige og faldt fra mig; jeg fører dem ud af deres Udlændigheds Land, men til Israels Land skal de ikke komme; og I skal kende, at jeg er HERREN”. Og denne lutring af Israel vil foregå i den forestående trængsel, Jakobs trængsel (Jer. 30:7).

Med andre ord er kampen mod Israel ikke en kamp imod Israel, men imod Guds løfter. Han har lovet Israel, for over 3.500 år siden, at Han i de sidste dage ville samle dem i deres forfædres land (5. Mos. 30:1-5), og det er den tid vi lever i nu, hvorfor vi nu og for evigt vil se Staten Israel på landkortet. Det er ikke fordi Israel er et dydsfolk for Gud, men fordi Gud for evigt står ved sine løfter. Det er ikke for Israels skyld Han gør det, men for sit eget navns skyld, hvilket Han tydeliggør 4 gange i samme kapitel fra Ezekiel (Kap. 20) og igen i Ez. 36:22-23 , ”Det er ikke for eders Skyld, jeg griber ind, Israels Hus, men for mit hellige Navns Skyld, som I har vanæret blandt de Folk, I kom til. Jeg vil hellige mit store Navn, som vanæres blandt Folkene, idet I har vanæret det iblandt dem; og Folkene skal kende, at jeg er HERREN, lyder det fra den Herre HERREN, når jeg helliger mig på eder for deres Øjne”. Sagt med andre ord, gør Han det også for din og min skyld, at vi kan se og erfare at Han er Gud, troværdig og almægtig, der mægter til at gøre som Han har sagt – handling og ord forenes, hvorfor Gud kan kalde sig sandheden (Joh. 14:6). Guds frelse af Israel imod alle verdens odds, beviser for dig og mig, at Hans løfte om også at frelse os, står ved magt for evigt – ”Thi med hjertet tror man til retfærdighed, og med munden bekender man til frelse” (Romerne. 10:10) – og det står fast!

Lad os kikke på nogle af de vanvittige beskyldninger mod Israel som florerer på nettet.

Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell og Mossad


Mange mener (herunder f.eks. Alex Jones, men også en video jeg vil gennemgå her) at Jeffrey Epstein med sin berygtede ø, ”Lille St. James”, der er en 72 hektar ø med flere villaer, omkring 3 km. ud for St. Thomas kyst, en del af De Amerikanske Jomfruøer i Caribien, handler om at ”få noget” på dagens magthavere. Det er en ring der kontrollerer dem igennem afpresning – formodentlig blot én blandt mange. Og Epstein er et elitært redskab til at få deres undersåtter som Clinton til at følge deres taktstok, igennem at udnytte deres svagheder.

Hvad har det så med Israel at gøre? Det kræver lige lidt historie, for at sammenknytte Robert Maxwell, Epstein og Israel (Mossad).

Samson-muligheden:
Tilbage i 1991 blev det foreslået af Seymour M. Hersh i hans bog ”The Samson Option: Israels Nuclear Arsenal and American Foreign Policy”, at Robert Maxwell (en britisk mediemogul - Ghislaine Maxwell – Epsteins kærestes far) arbejdede for Mossad, den Israelske efterretningstjeneste. Den viden fik Hersh fra Ari Ben-Menashe – en tidligere israelsk efterretningsagent, der påstod at Maxwell havde spillet en stor rolle i desinformation[2] ang. Israels atomprogram. Hersh skriver bl.a.:

Ben-Menashe rapporterede, at Nicholas Davies arrangerede et møde for ham med Robert Maxwell på Maxwells kontor. Under denne korte session gav Maxwell udtryk for sin bevidsthed om, hvad der skulle gøres ved Vanunu-historien.

Først lige en smule kontekst:

Davies var udenrigsredaktør for Daily Mirror, en søsteravis til Sunday Mirror. Han havde et samarbejde med Ari Ben-Menashe, idet de var de partnere i et internationalt våbensalgsfirma kaldet ”Ora Limited”, som har opereret fra Davies hjem i London siden 1983. Dette firma, der ifølge Ben-Menashe blev oprettet med den israelske regerings godkendelse, var involveret i at lette våbenstrømme til Iran, hvilket var en del af mange lignende undercover-operationer rundt om i verden.

Vanunu-historien kredser om Mordechai Vanunu, en tidligere tekniker ved atomanlægget i Dimona i Israel (en israelsk by i Negev-ørkenen). Vanunu arbejdede på atomanlægget fra august 1977 i cirka otte år, primært i ophøringsanlægget kendt som Machon 2, eller ”Tunnelen”. Anlægget, håndterede stærkt radioaktive materialer, og var et af de mest følsomme områder på Dimona. På trods af strenge sikkerhedsforanstaltninger opdagede Vanunu, at sikkerheden ikke var så stram, som den skulle være.

Vanunus fotografier, der blev sendt direkte til Israel af Ben-Menashe - han var under strenge ordrer om at holde sig væk fra den israelske ambassade - skabte kaos. Ben-Menashe fik at vide næste morgen: ’De er ægte.’ Han fik også at vide, at Peres personligt håndterede krisen. Ben-Menashe fandt ud af en af årsagerne få dage senere: Der var frygt for, at Vanunu vidste, at Israel havde udstationeret kernetaktiske landminer langs Golanhøjderne, og at han ville tale om det. Landminerne var blevet placeret i begyndelsen af 1980erne, da Vanunu stadig arbejdede i Dimona.

Denne nyhed udløste en stor desinformationsindsats fra Israel, fortalte Ben-Menashe: ’At stoppe enhver historie. At sprede budskabet om, at det er løgn.’ Davies gjorde sit arbejde på Sunday Mirror, sagde Ben-Menashe, og arbejdede direkte med Robert Maxwell, udgiver af Mirror Group-aviserne, den største gruppe af populære tabloider i Storbritannien, inklusive Daily og Sunday Mirror. Davies leverede rammerne for Vanunu-historien den 28. september, huskede Ben-Menashe, og derefter ’gik det til Maxwell. Han arbejdede direkte med Maxwell.’ På et tidspunkt arrangerede Davies en møde for Ben-Menashe med Maxwell på hans kontor på niende sal. Maxwell gjorde det klart under den korte session, huskede Ben-Menashe, at han forstod, hvad der skulle gøres med hensyn til Vanunu-historien. ’Jeg ved, hvad der skal ske,’ sagde Maxwell til Ben-Menashe. ’Jeg har allerede talt med dine chefer.’[3]

Vanunu gav et interview til The Sunday Times og de fotografier, han tog af produktionsenhederne på Dimona, udgjorde de første omfattende beviser på Israels evne til at fremstille fusion eller termonukleare våben. Materialerne gav detaljerede indblik i hvordan Dimona-anlægget fungerede, som tidligere ikke var kendt af offentligheden eller det internationale efterretningsfællesskab.

Det var her Robert Maxwell’s desinformations-arbejde begyndte. Maxwell var som udgiver af Mirror Group-aviserne, direkte involveret i en større desinformationskampagne iværksat af Israel, med det formål at imødegå den potentielle indvirkning af Vanunu-historien. Nicholas Davies fra Sunday Mirror, under Maxwells ledelse, leverede rammerne for historien om Vanunu, hvorefter Maxwell selv direkte håndterede sagen. Malloy, et medlem af Maxwells stab, erindrede, at Maxwell beordrede personalet til at tage de fotografier, der var blevet erhvervet fra Vanunu, til den israelske ambassade.

Denne handling antyder Maxwells hensigt om at hjælpe israelske interesser ved at sikre, at den israelske regering havde adgang til fotografierne, før de kunne blive bredt spredt eller analyseret af andre parter. Maxwells beslutning om at dele disse afgørende fotografier indikerer hans involvering med Israel og dets efterretningsoperationer.

Amerikansk Kompromat:
Senere i 2021 udkom Craig Unger med sin bog ”American Kompromat: How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power, and Treachery” (Amerikansk Kompromat[4] : Hvordan KGB dyrkede Donald Trump og relaterede fortællinger om sex, grådighed, magt og forræderi), hvor han bl.a. siger,

Min bog vil vise, hvordan kompromat fungerer ved at undersøge Jeffrey Epsteins pædofile sexhandelsoperation, hvor han fik sine penge fra, hans forbindelser til den israelske efterretningstjeneste og til Robert Maxwell, Ghislaine Maxwells far, som arbejdede så tæt sammen med KGB. Ligeledes vil den se nærmere på, hvordan den russiske efterretningstjeneste trængte ind i Epsteins operation og placerede russiske statsborgere inden i den, som infiltrerede det højeste niveau af Silicon Valley og den amerikanske tech-sektor som en del af Vladimir Putins angreb på Amerika[5]

Unger forklarer at Ghislaine, blev rapporteret at have været aktivt involveret i sin fars forretninger, især mod slutningen af hans liv. Hun fungerede som kurér for ham i følsomme sager og var involveret i finansielle transaktioner, der kunne have haft forbindelser til hans hemmelige aktiviteter. Unger skriver bl.a.:

I sine sidste år sørgede Maxwell for, at Ghislaine rejste med ham rundt i hele Amerika, fordi han ønskede hendes selskab. Og han inkluderede hende tydeligt i nogle af sine mere skumle foretagender.

Som ingen fremmed over for korporativ skurkagtighed, fungerede Ghislaine som kurér for sin far i følsomme sager – især i det sidste år af hans liv, hvor han udvidede til New York og stod over for knusende gæld. Ifølge The Final Verdict var det Ghislaine, dengang otteogtyve år, der fløj over fra London på Concorde med hendes ni aktiebeviser til en værdi af omkring 200 millioner dollars (cirka 400 millioner dollars i 2020-værdi) for at bringe dem til sin fars advokat, Ellis Freedman. Dette viste, at Macmillan Publishing, som Maxwell havde købt i 1989, til gengæld ejede Berlitz-kæden af sprogskoler, med hundredvis af afdelinger over hele verden[6] .

Derudover giver Unger andre årsager til at mistænke Ghislaine og Jeffrey for at være involveret med Mossad. Robert Maxwell brugte angiveligt sin virksomhed, herunder Mirror Group Newspapers, til at lette ulovlige og hemmelige Mossad aktiviteter for Israel, såsom våbensalg til Iran.

Israels salg af våben til Iran, især i tider med konflikter eller spændinger mellem de to nationer, virker kontraintuitivt og i modstrid med Israels nationale sikkerhedsinteresser. Der har været tilfælde i historien, hvor sådanne transaktioner har fundet sted, ofte påvirket af bredere geopolitiske strategier eller hemmelige operationer. F.eks. i internationale relationer, kan nationer nogle gange indgå transaktioner med modstridende lande af strategiske årsager. For eksempel havde Israel under Iran-Irak-krigen i 1980erne en strategisk interesse i at sikre, at ingen enkelt magt, især Irak under Saddam Hussein, dominerede regionen. At sælge våben i hemmelighed til Iran kunne have været en måde at balancere magten i regionen på. At engagere sig i hemmelige våbenhandler, kan være en metode for efterretningstjenester til at infiltrere eller få indflydelse i modstandssystemer. Sådanne operationer kan give værdifuld efterretning eller indflydelse på den modsatte nations militære eller politiske beslutninger. Man skal heller ikke underkende at våbenaftaler, selv med modstandslande, kan være økonomisk lukrative. Indtægterne fra disse salg kan bruges til at finansiere andre hemmelige operationer eller militære behov uden direkte statsstøtte eller offentlig bevidsthed.

Unger nævner også at der var mistanke om, at Ghislaine kunne have været en kanal for at flytte penge fra Robert Maxwell til Jeffrey Epstein, hvilket tydede på involvering i skjulte finansielle aktiviteter.

Med andre ord, er påstanden om Ghislaine og Epsteins samarbejde med Mossad svært tynget af usikkerhed og primært etableret af ”guilt by association”, hvilket er en anklage, hvor nogen dømmes uretfærdigt på grund af deres forbindelse til en anden person eller gruppe, selvom der ikke er direkte skyldsbeviser eller belastede handlinger. Men det kan være sandt og omstændighedsmæssige beviser (indicier) kan forstærke anklagen, men det er ikke holdbar dokumentation.

Epsteins skygge: Ghislaine Maxwell:
I tredje afsnit af trillogi-dokumentaren fra Sky ”Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell[7] fra 2021, interviewes Ari Ben-Menashe der siger:

Robert Maxwell arbejdede for israelsk efterretningstjeneste. Han var en agent i lang tid. Han var faktisk en højtstående agent. Jeg arbejdede sammen med ham. Jeg var på en måde ansvarlig for at føre tilsyn med, hvad han gjorde for os… Epstein begyndte også at arbejde med israelsk efterretningstjeneste, hvor han solgte, gav eller indsamlede hemmeligheder, alt efter hvordan man ønsker at formulere det, ja. Det er korrekt. De indsamlede hemmeligheder for israelerne

Tidligere CIA agent, John Kiriakou udtaler om Robert Maxwells organisering at:

En af de ting, jeg lærte tidligt hos CIA, og dette er bestemt konsistent i andre efterretningstjenester, er, at de ofte er flergenerationsorganisationer. Du ønsker folk i den samme familie, fordi de ved, at du er loyal. Lad os bare sige, for argumentets skyld, at det var israelerne, der var involveret, og at Ghislaine Maxwells far allerede havde et forhold til de israelske tjenester. Ghislaine var vigtig og veltilsluttet og arbejdede på et højere samfundsplan end de fleste andre. Så jeg tror slet ikke, det er en urimelig tanke at tro, at hun fortsætter sin fars arbejde”.

Epstein Maxwell Israel forræderi:
En anden video, der fik mig på sporet af Sky’s dokumentar er ”Epstein Maxwell Israel Treason[8] , der forsøger at trække trådene mellem Israel, Maxwell og Epstein endnu længere.

Videoen behandler bl.a. at:


Bevisførelsen for deres engagement med Mossad er bl.a. igen Ari Ben-Menashes vidnesbyrd. Men der påpeges også følgende punkter:


Så med det, forsøges Epsteins voldtægts-ø forbundet med Israel og Mossad. Epstein og Maxwells aktiviteter, herunder seksuel afpresning af indflydelsesrige personer, blev udført for at tjene Zionistiske eller israelske interesser. Operationerne havde som sagt til formål at sikre indflydelse over magtfulde personer i forskellige lande. Der henvises til ideen om, at begge amerikanske politiske partier er påvirket eller kontrolleret af Zionister, at Epsteins og Maxwells påståede operationer var en del af en større plan for at udøve Zionistisk indflydelse over amerikansk politik. Derfor udtrykker videoen en kritisk holdning til Israel og Zionismen, og antyder at disse enheder deltager i umoralske eller ulovlige aktiviteter for at fremme deres interesser.

Problemet i alt det her er, at masserne med denne anklage ser med foragt på Israel, uden forståelse for at denne type højt spil foregår i alle lande. Menig dansker kan ikke stilles til ansvar for regeringens støtte af Ukraine. Menig amerikaner kan ikke stilles til ansvar for de amerikanske magthavere og rigmænds seksuelle overgreb. Menig israeler kan ikke stilles til ansvar for Mossads aktiviteter i verden.

Uanset hvad, er Israel det jødiske folks land – uanset hvad verden mener, gør og siger – for Gud har givet dem landet – tilmed støttede 138 lande i sin tid Balfour-erklæringen, mens 9 var imod og 41 undlod at stemme.

Desuden – hvis Mossad har brugt Epstein til at lokke indflydelsesrige personer i en sex-fælde, er det da Mossad der kan beskyldes for voldtægtsforbrydelserne? Hvert eneste individ der har besøgt Epsteins ø, har velvilligt deltaget i overgrebene. Hvem ved sine fulde sanser, ville besøge en ø berygtet for at være en pædofili-ring? Og ikke bare én gang, men kontinuerligt.

Bill Gates var flere gange hos Epstein i hans kæmpe Manhattan byhus – et af byens største, der ud over at være prydet med billeder af venner som Woody Allen, Bill Clinton og kronprins Mohammed bin Salman fra Saudi-Arabien, også var dekoreret med stole betrukket med leopardprint, en skulptur i dobbel størrelse af en nøgen afrikansk kriger og et indrammet billede af en kvinde, der holder et opiumrør og kærtegner et løveskind, tillige med en ”kvindelig dukke i naturlig størrelse hængende fra en lysekrone[9] . Gates er også set 37 gange i Epsteins Boeing 727[10] – også kaldt ”Lolita ekspressen”, fordi den blev brugt til at flyve piger til sex-øen – og spørgsmålet svirer, var der piger på flyet med Gates? Men det var bare frokostmøder, siger Gates, mens hans tidligere kone ville skilles fordi hun havde indset, at hans forhold til Epstein ikke var ”sundt”, og hun kunne ikke stole på, hvad hende og Bill havde. Melinda indrømmede at hun ”ikke kunne lide, at han havde møder med Jeffrey Epstein”, og beskriver ham som ondskab personificeret[11] .

Andre navne der fremgår af de frigivne Epstein dokumenter, afslører ikke nødvendigvis hvem der har begået overgreb. Men igen må man spørge, Hvem ved sine fulde sanser, ville besøge en ø berygtet for at være vært for en pædofili-ring? Personer der nævnes inkluderer Bill Clinton (mere end 50 gange[12] - og havde i 2016 allerede fløjet mindst 26 gange på Epsteins Boeing[13] ), Prince Andrew (Kong Charles’ lille bror), Alan Dershowitz (en fremtrædende amerikansk advokat, juridisk forsker og forfatter), Stephen Hawking, Al Gore, Bill Richardson (tidligere, nu afdøde, New Mexico-guvernør), George Mitchell (senator i Maine), Thomas Pritzker (milliardær og Hyatt Hotels administrerende formand), Glenn Dubin (milliardær og hedge fund manager), Marvin Minsky (forsker), Michael Jackson, George Lucas (skaberen af ”Star Wars” og ”Indiana Jones”), David Copperfield (tryllekunstner), Naomi Campbell (britisk supermodel og skuespillerinde), Kevin Spacey, Leonardo Dicaprio, Cate Blanchett, Bruce Willis og Cameron Diaz (alle skuespillere)[14] .

Hvis Epsteins ø var et Mossad-program, for at skabe snavs på indflydelsesrige mennesker, hvad laver forskere og skuespillere så på øen? Det vidner mere om at øen var en paradisø for psykisk syge mennesker, der har fornedret sig til helvedes dybeste afgrund og forgrebet sig på børn, end en israelsk honningkrukke for mægtige politikere.

Trump nævnes også, og republikanere forsøger at give det skin af at demokraterne er så belastet af alle de venstrefløjspersoner der nævnes, at de forsøger at smøre snavset af på skuldrene af republikanerne. Trump fremgår flere gange i flylogs frigivet under Ghislaine Maxwells retssag om sexhandel[15] , men han besøgte aldrig hverken Epsteins ø eller Manhattanbolig, siges der. Samtidig fokuseres der på at Trump angiveligt udelukkede Epstein fra Mar-a-Lago tilbage i 1999, for at have chikaneret en ung pige, mens andre husker et citat fra 2002, hvor Trump i en telefonsamtale siger:

Jeg har kendt Jeff i femten år. Fantastisk fyr… Han er meget sjov at være sammen med. Det siges endda, at han holder lige så meget af smukke kvinder som jeg gør, og mange af dem er på den yngre side. Ingen tvivl om det - Jeffrey nyder sit sociale liv[16] .

Hvem der har gjort hvad og hvornår, bliver måske afsløret i fremtiden, men det ser ikke godt ud for personerne her – og der er efter sigende omkring 170 af dem.


Hvorfor gennemgår jeg alt det her? For at vise, hvordan de tillokkede individer selv er seksuelle rovdyr, mennesker der igen og igen vælger at associere sig med det, de burde løbe langt og hurtigt væk fra, og at de ikke har afsløret pædofili-ringen lægger til, at de selv er onde mennesker der sætter syndens lyster frie hvor de kan. Det er et kæmpe problem for verdens samfund, at sådanne mennesker sidder på de poster de gør. Det er ikke noget under at verden former sig efter Antikrists ånd og kommende rige.

Hjernevask af Gazas børn


Siden Israel i 2005 trak sig ud af Gaza, har araberne givet Israel skylden for alt. En palæstinensisk komponist, Mahmoud Jreri, udgav i 2016 sangen ”Blame It On The Jews”, der siger:

Ved du, hvordan vi afslutter enhver diskussion?
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Vi forbruger, men producerer aldrig
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Jeg affyrede skud i luften ved min brors bryllup
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Kuglen faldt og ramte min bror i hovedet
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Jeg kørte mine børn, kørte uden sikkerhedssele
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Jeg slog mine børn, slog dem med et bælte
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
De bestak mig, og jeg diskriminerede mellem mennesker
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Jeg voldtog flere piger midt på pladsen
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Jeg er troende, og alle andre er fordømt
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Jeg dræbte min datter, fordi hun bar en kjole
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Stammen er staten, og staten er stammen
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Vi elsker korruption og betragter folket som en fest
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
De unge elsker ikke deres land, de elsker emigration
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Ungdommen afsluttede universitetet og tigger nu til livets ophold
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Vi giftede pigen bort og gav hendes mand hendes medgift
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Kvinden vil have rettigheder, og moderen vil kontrollere sin datter
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Vi ønsker at rejse ISIS og glemmer, at de er vores opdragelse
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Verden er ikke uskyldig, men problemet ligger i os
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
En forræder mod nationen, forrådte den for et stipendium
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’
Dræb stammen, hvis du vil have dit sind til at helbrede
Giv jøderne skylden, giv jøderne skylden’[17]

Det er svært at tro at det er andet end satire, men denne propaganda foregår på Hamas’ børne-tv. Udover at børnene indoktrineres med alverdens løgne som at det er de kriminelle, plyndrende, børnemyrdende zionister der har stjålet palæstinensernes land og dræbt alle, så har Hamas i deres Tvprogram ”Tomorrows Pioneers” f.eks. opfundet bien Nahoul, der fornøjer sig med at plage katte og løver. Løverne bliver så rasende over mishandlingen, at en af dem gentagne gange forsøger at angribe Nahoul. Det er ikke biens mishandling af dyrene der får fokus, men at Israels angreb på Gaza forhindrede Nahoul at nå til hospitalet før den døde[18] . Samtidig hyldes biens martyrium, og Israel beskyldes for at forhindre Nahoul i at komme til Israel og modtage medicin som Gazas egne hospitaler ikke har[19] .

I en 2022 episode af programmet, undervises børnene at jøderne plotter om at ødelægge Al-Aqsa moskeen – de graver tunneller under den for at den til sidst skal kollapse, så de kan bygge deres falske tempel[20] . Både udgravningerne under moskeen og kæmpe tunnel-systemer, er præcis hvad palæstinenserne selv gør. Samtidig bedyrer programmet med absolut vished, at det falske Salomons tempel aldrig har eksisteret og aldrig vil blive bygget – det er Guds Ord de er oppe imod her. Paulus fortæller at antikrist ”sætter sig imod og ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så han tager sæde i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud” (2. Tess. 2:4), hvilket sammen med Dan. 9:27 , ”i Ugens sidste Halvdel skal Slagtoffer og Afgrødeoffer ophøre” tydeliggør, at templet bliver bygget. Historiske kilder, både Bibelske og sekulære kilder, beskriver det jødiske tempel – det er ikke historien men de jødehadende arabere der tager fejl.

Palæstinensisk børne-tv er det, vi kender som søndagsskole i kristne lande, hvor børn lærer de gammel-testamentlige historier om hvordan Moses kom over havet, historierne om David og Goliat m.v. inkl. hvorfor Jesus måtte dø for at vi skulle leve. Hamas underviser på lignende måde i stærkeste religiøse toner børnene i at de skal blive martyrer over hele kloden – men undervisningen bunder i løgn og fornægtelse af historiske fakta.

Hamas har en Mickey Mouse lignende figur kaldt Farfur, som ønsker at blive forsker, eller andet som andre store mennesker i den arabiske historie, men de onde jøderne forhindrer dem i det, for de ødelægger deres hjem, så de ikke kan finde deres bøger og notesbøger[21] .

Det er absurd, fordummende og direkte ondskab, da manipulationen af børn følger dem op i voksenlivet og lever nu i flere generationer af arabere, der alle føler sig som ofre under de onde morderiske jøder. Det kommer f.eks. til udtryk med den palæstinensiske kvinde, der på TikTok kalder sig ”mayuhnaise maya”, der forsøgte at bevise sit palæstinensiske ophav ved at tage en DNA-test fra 23andMe, en genetikvirksomhed, som hun mener er i konspiration med Israel for at slette sandheden om at palæstinenserne hører til i Israel (som hun kalder Palæstina).

Hun nævner at DNA-tests er ulovlige i Israel, hvilket er sandt, men hvorfor er det sandt? I Israel er DNA-testning underlagt visse juridiske restriktioner på grund af loven om genetisk information fra 2000. Denne lov beskytter privatlivets fred og værdighed mod misbrug af genetisk information og gør det ulovligt at bruge DNA-testsæt rettet mod forbrugere, uden en retskendelse eller særlig tilladelse fra Sundhedsministeriet. Dog er der undtagelser for medicinske formål og forskning, hvis der gives informeret samtykke. Rabbinske domstole i Israel kan også beordre DNA-tests i familieretlige sager. Alternativer for dem, der er interesserede i DNA-testning, omfatter brug af autoriserede tjenester eller rejser til lande, hvor DNA-testning er lovlig.

Det er altså ikke for at forsøge at skjule Israels manglede DNA-mæssige ret til landet – det er på baggrund af omfattende dokumenteret historie jøderne nu er tilbage i Israel.

Lyt til hendes fortælling og husk på, at det palæstinensiske folk blev opfundet i 1964 – 20 år efter Israel blev en nation igen – i sit eget historiske land. Og husk også at det hun kalder Palæstina ikke er et land, men områder i Israel, som er et land.

For over et år siden bestilte jeg en 23andMe DNA-test, ikke fordi jeg var usikker på min genetiske oprindelse, men mere fordi jeg gerne ville se mine slægtninge, om der var noget om min sundhed eller andet. Jeg ville have alle testene, så jeg bestilte den luksuspakke. Jeg sendte min spyt, og så fik jeg mine resultater tilbage, og jeg var ekstremt chokeret, da jeg åbnede mine resultater. Jeg vidste, at jeg ville være 100% arabisk, men da jeg åbnede det, stod der, at jeg var 100% libanesisk og jordansk. Og jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke har noget jordansk afstamning. Jeg mener, de tre lande plejede at være ét, men de har gjort det ret godt med at finde ud af, hvem der stammer fra hvilken region genetisk. Så jeg blev chokeret, da jeg fandt ud af, at jeg var 100% libanesisk og jordansk. Til kontekst, min far er libaneser, og min mor er palæstinenser. Så naturligt nok blev jeg panikslagen. Jeg tænkte, oh my god, hvis jeg ikke er palæstinenser, ville jeg have været knust. Så jeg ringede til mine fætre, og min fætter, hvis mand tog den samme DNA-test og også er palæstinenser, fortalte mig, at 23andMe ikke tester for Palæstina eller Israel. Så jeg ville gerne lave mere research, selvfølgelig. Jeg er meget forvirret over, hvorfor de ikke tester dette store område i denne region, hvor de tester alle disse lande, undtagen dette, og så begyndte jeg at finde ud af, at de ikke tester for Palæstina eller Israel. Der er disse artikler om folk, der tog 23andMe DNA-testen som palæstinensere og ikke fik Palæstina. Der er alle disse subreddits på Reddit om folk, der deler deres tests og ved, at de er palæstinensere, men får enten egyptisk, jordansk eller syrisk oprindelse, og nogle fik endda iransk. Og så fandt jeg denne underskriftsindsamling fra 2020 for at anerkende Palæstina i deres DNA-tests. Jeg har brug for, at I forstår, hvor vanvittigt det er, at den mest populære DNA-test-ancestorselskab på internettet ikke anerkender et helt land i den DNA-test, de leverer. Det giver ingen mening, og som vi ved, er DNA-tests ulovlige i Israel. Så jeg tror virkelig, at grunden til, at de ikke tester for Palæstina er, fordi de ved, at genetisk set stammer disse mennesker ikke fra dette land. I stedet for at stå ved sandheden besluttede 23andMe bare at udelade hele landet. Dette er et fremragende eksempel på en skandaløs sletning af sandheden om, at palæstinenserne hører hjemme på dette land og har ret til at vende tilbage til det land, de er genetisk forbundet med”.[22]

Igen, det bedste hun har lært, er at give Israel skylden for at hendes DNA-test ikke viser hun er palæstinenser. Palæstinensere er arabere, genetisk forbundet på tværs af Mellemøsten. Det er historisk set et logisk og naturligt udfald af en DNA-test, at arabiske mennesker der bor i Gaza og på Vestbredden DNA-mæssigt vil teste positive som f.eks. egyptiske, jordanske, syriske og iranske. Det er umuligt at teste positivt for ”landet Palæstina”, for det eksisterer ikke. Det svarer til at nogle danskere genindtager Skåne og kalder det Fjordlandia, og forventer DNA-tests for de tilflyttede danskere tester positivt som Fjordlandere. Det er meningsløs vrøvl, som for at følge den palæstinensiske logik munder ud i, at Sverige skulle konspirere med DNA-test firmaet for at skjule at svenskere ikke hører til i Sverige.

Hvad Israels befolkning angår, viser de en genetisk diversitet, som afspejler landets komplekse migrationshistorie og kulturelle udvekslinger. Den jødiske befolknings genetiske struktur, som udgør en væsentlig del af Israels befolkning, viser fælles aner mellem mellemøstlige og europæiske befolkningsgrupper. Denne mangfoldighed skyldes historiske bevægelser og interaktioner med forskellige befolkningsgrupper over tid, hvilket bidrager til Israels rige genetiske mosaik[23] .

På samme måde, når hun nævner at hun vidste at hun var 100% arabisk, så er det i en DNA-test højst usandsynligt, på grund af den komplekse historie med menneskelig migration og genetisk sammenblanding. Konceptet at være 100% – hvad som helst genetisk – er ofte forsimplet, for menneskelige befolkninger har altid været mobile og blandet sig med nabogrupper. DNA-tests kan indikere en høj procentdel af herkomst fra en bestemt region, som den Arabiske Halvø, men disse resultater afspejler et statistisk skøn baseret på nuværende videnskabelige forståelse og tilgængelige referencepopulationer, ikke et endeligt mål for etnisk renhed.

Hun er ganske enkelt uoplyst og bedraget, og hun er opdraget dertil – Israel skal have skylden. Der er et motto der florerer som siger, ”No Jews, No News”, og det er som om det er en verdslig version af Bibelens forudsigelse hvor Gud siger ”Se, jeg gør Jerusalem til et berusende Bæger for alle Folkeslag trindt om; også Juda skal være med til at belejre Jerusalem. På hin Dag gør jeg Jerusalem til Løftesten for alle Folkeslag - enhver, som løfter den, skal rive sig på den! Og alle Jordens Folk skal samle sig imod det” (Zak. 12:2-3).

Israel – Jerusalem, er på mærkeligste vis blevet verdens fokus, som Gud forudsagde det. Det vil fortsætte og blive mere intenst, som vi nærmer og trængslen. Hvis Satan kan udrydde Israel – og det synes tydeligt at være hans mål, så kan han fremstille Gud som en løgner, hvilket ikke er muligt for ”Gud er ikke et Menneske, at han skulle lyve” (4. Mos. 23:19).

9/11 og jødisk konspiration


Der er fremstillet alverdens ideer om at angrebene på World Trade tårnene var nøje planlagt af jødiske bagmænd. Blandt anklagerne er følgende[24] :

Mossad stod bag angrebene.
Forskellige versioner af denne teori har cirkuleret siden 2001. Det primære bevis, der ofte nævnes for at understøtte denne teori, er den afkræftede påstand om, at fem israelske Mossad-agenter blev pågrebet den 9/11, mens de angiveligt filmede og fejrede angrebet. Historien om de dansende israelere optræder ofte i adskillige konspirationsteorier.

Jødiske neokonservative stod bag angrebene.
Tilhængere af denne teori hævder, at lederne af den indflydelsesrige neokonservative politiske ideologi i USA, hvoraf mange var jødiske, sammen med medlemmer af Bush-administrationen planlagde og fik hjælp fra Mossad til at gennemføre angrebene for at gavne Israel. Denne teori hævder, at tilhængere af Israel udklækkede planen i god tid før 9/11, med det formål at invadere Irak og andre mellemøstlige lande for at tillade USA og Israel at erobre kontrollen over ressourcer og magt i dette område.

De jødisk-kontrollerede medier og regering manipulerede fortællinger om angrebene og arbejdede for at forhindre sandheden i at komme frem.
Konspirationsteoretikere hævder, at sandheden om israelsk og jødisk involvering i 9/11-angrebene er blevet undertrykt, fordi jøder kontrollerer medierne og regeringen, herunder 9/11-kommissionen, der har til opgave at efterforske og rapportere om angrebet. De hævder endvidere, at mægtige jøder med vilje manipulerede fortællingen om begivenhederne for at skyde skylden på muslimske individer og nationer og for at bedrage den amerikanske offentlighed.

Jøder eller israelere havde forhåndsviden om angrebene og valgte ikke at informere den amerikanske regering.
En af de mest almindelige antisemitiske myter om 9/11 siger, at 4.000 jøder, der arbejdede i World Trade Center, blev informeret af israelske efterretningstjenester om at blive hjemme fra arbejde på den tragiske dag.

Zionister udnyttede 9/11-angrebene til at udvide overvågningen af amerikanske borgere.
Konspirationsteoretikere, der fremmer denne påstand, hævder, at zionister brugte angrebene til at skabe forhold i USA, hvor privatlivets fred kunne tilbagekaldes og en restriktiv politiovervågningsstat kunne implementeres i den nationale sikkerheds navn. Nogle hævder specifikt, at disse handlinger var inspireret af den formodede israelske behandling af palæstinenserne. Det er tydeligt et element 9/11 gav støtte til og mulighed for at udnytte, ikke bare i USA men i hele Vesten. Overvågningen, et stort skridt fremad mod Antikrists verdensorden, eksploderede i alle retninger. Mossad eller ikke – verdens politikere greb i vildskab muligheden.

De tekniske detaljer om angrebene stemmer ikke overens; derfor må hele den historiske fortælling være svigagtig.
En grundlæggende komponent i 9/11-konspirationsteorier, fremmet af både antisemitter og ikke-antisemitter, hævder, at de tekniske detaljer i den officielle historie ikke er understøttet af videnskabelige eller dokumenterede beviser. Antisemitiske tilhængere af denne konspirationsteori hævder, at hvis den officielle fortælling faktisk var opdigtet, og 9/11 var en begivenhed med falsk flag, så er enten jøder eller Israel uundgåeligt de mest sandsynlige syndere. Nogle giver alternative forklaringer på, hvordan angrebene angiveligt blev udført - såsom at hævde, at sprængstoffer snarere end fly og brande bragte tårnene ned - mens andre indrømmer, at de ikke ved, hvad der virkelig skete, bare at jøder eller Israel har skylden.

Mens der er seriøse beviser for at tårnene ikke blev bragt ned ved at fly fløj ind dem, men at det var springstoffer der senere blev skjult af computer genereret grafik, der viste animerede fly der ramte ind i de initielle springhuller. Se evt. ”9/11 The Great American Psy Opera Documentary”. At der skulle være forårsaget af jødisk engagement, er ikke andet end påstande.

Jødisk ejerskab”af World Trade Center. Konspiratister fokuserede på, hvad de ”jødiske ejere” af World Trade Center kunne vinde ved dets ødelæggelse.
Ifølge denne teori planlagde jødiske forretningsmænd - især Larry Silverstein, hvis firma for nylig havde indgået en lejekontrakt på World Trade Center-komplekset - at ødelægge tårnene i et forsøg på at skaffe millioner af dollars i forsikringspenge. Implikationen er, at deres interne viden om komplekset tillod dem at hjælpe Mossad med at eksekvere planen. Denne konspirationsteori inkorporerer den antisemitiske trope (sensationelle rapporter, forkerte fremstillinger eller opspind) ”jødisk lyn” og går til kernen af myten om den grådige jøde.

Mens der er elitære medlemmer der er jødiske, og som meget vel kan have været medplanlæggere af 9/11, så er det ikke bevis for generel jødisk konspiration. Det er et bevis for at der er jøder såvel som hedninge der er ondskabsfulde og er styret af magt, penge og sex – sådan som det altid har været.

Tunnel under moske


Der svirer alverdens konspirationer efter 10-12 personer blev arresteret i Chabad hovedkvarteret, på 770 Eastern Parkway, efter en ulovlig udgravning på 15 meter blev opdaget.

Hvad er Chabad? Det er en forkortelse for Chabad-Lubavitch, er en hasidisk jødisk bevægelse. Hasidisk jødedom, ofte blot omtalt som Hasidisme, er en religiøs og social bevægelse inden for den ortodokse jødedom, der opstod i Østeuropa i det 18. århundrede, grundlagt af Rabbi Schneur Zalman, også kendt som Alter Rebbe. Han forfattede den grundlæggende tekst til Chabad Hasidism, kendt som Tanya, og etablerede en ramme for bevægelsens lære og praksis. Det er en okkult gren af jødedommen, der lægger vægt på et personligt forhold til ”Gud”. Chabad lægger stor vægt på jødisk uddannelse, drift af skoler, førskoler og uddannelsesinitiativer mange steder. Bevægelsens pædagogiske filosofi søger at indgyde en kærlighed til jødisk arv og opmuntre jødisk overholdelse, hvilket følger den kabbalistiske jødedom. Med andre ord er disse jøder efterfølgere af de okkultister der slog Jesus ihjel (læs mere i ”Hemmelige samfund og Antikrists komme”).

Situationen er at Chabad-bevægelsen i New York, hvor tunneler er blevet opdaget under dens hovedkvarter, er blevet gravet af studerende tilknyttet Chabad. Begivenheden førte til politiaktion og anholdelser. Konflikten skyldes en længerevarende juridisk stridighed om ejerskabet af hovedkvarteret. Der er igangsat en efterforskning for at vurdere den strukturelle sikkerhed af bygningen, hvilket har medført midlertidig lukning af stedet. Deres handlinger synes at være en del af en intern konflikt inden for Chabad-bevægelsen, relateret til en længerevarende juridisk strid om ejendomsrettighederne[25] .

Videoklip fra hændelsen postes overalt på nettet og alt endevendes med stor levevillig fantasi. En madras fra tunnellerne har en plet på, der spænder fra at være jord fordi den er blevet brugt til at knæle på under udgravningerne, til at der er foretaget børnevoldtægter og mord på den, og dermed er tunnellerne blevet brugt til sex-handel med børn. Mens Hamas gravede tunneller for at modstå det jødiske tyranni, graver jøderne tunneller for at drive sex-handel med børn.

Der blev også fundet en madras uden pletter på, men den tales der ikke så meget om. New York Post har også en beskrivelse af begivenheden:

Optagelsen, som er lagt op på CrownHeights.Info's Instagram, fører seerne ned ad trapper og gennem gange til et rum fyldt med jord, hvor en omtrent 60 cm x 60 cm rist er fjernet fra væggen i bygningen, der grænser op til Chabad-Lubavitch World Headquarters i Crown Heights.

Videografen kravler derefter gennem hullet, som fører til en 90 cm høj jordtunnel, der angiveligt strækker sig omkring 15 meter og rundt om to hjørner til hovedkvarterets placering af dets lukkede mænds rituelle bad...

I det tilstødende bygnings rum fyldt med jord kan man se tøj og andre genstande spredt omkring, tilsyneladende efterladt af de oprørske gravearbejdere fra Chabad-Lubavitch-bevægelsen.

De påståede afvigende medlemmer af bevægelsen, som blev ledet af den afdøde rabbiner Menachem Mendel Schneerson, havde angiveligt gravet tunnelen under den 100-årige synagoge i næsten et år.

Tunnelen var åbenbart designet til at nå det forladte mænds mikvah - eller rituelle bad - omkring hjørnet for at udvide synagogen, ifølge det jødiske medie Forward.

Den underjordiske sti blev først opdaget sidste måned, da naboer rapporterede mistænkelige lyde, der kom fra under deres hjem, rapporterede Israel National News.

For noget tid siden brød en gruppe ekstremistiske studerende gennem et par vægge i tilstødende ejendomme til synagogen på 784-788 Eastern Parkway for at give dem uautoriseret adgang, sagde rabbiner Motti Seligson, talsmand for Chabad-Lubavitch, i en erklæring sendt på e-mail til The Post.

Tidligere i dag blev en cementblander bragt ind for at reparere disse vægge. Disse bestræbelser blev afbrudt af ekstremisterne, der brød gennem væggen til synagogen og vandaliserede helligdommen i et forsøg på at bevare deres uautoriserede adgang.

De er siden blevet anholdt, og bygningen er lukket i afventning af en strukturel sikkerhedsgennemgang.

Lubavitch-tjenestemænd har forsøgt at få ordentlig kontrol over lokalerne gennem New York State retssystemet; desværre, på trods af konsekvent at vinde i retten, har processen trukket ud i årevis, sagde Seligson.

Dette er selvfølgelig dybt foruroligende for Lubavitch-bevægelsen og det jødiske samfund over hele verden. Vi håber og beder om at kunne genoprette helligheden og anstændigheden af dette hellige sted hurtigst muligt.

En anden erklæring fra hovedkvarteret tilføjede, at gruppen af unge agitatorer primært var i USA på studievisa.

Disse individer har opholdt sig ulovligt i synagogen og forsøgt at tage kontrol ved at nedbryde vægge for at forbinde kælderen med den tilstødende bygning med henblik på at udvide helligdommen, sagde den.

Der tages skridt til at tilbagekalde deres studievisa og repatriere dem til deres oprindelseslande.

Efter opdagelsen af tunnelen kaldte synagogens ledelse strukturingeniører ind for at vurdere bygningsskaderne, og mandag ankom cementblandere for at fylde den, hvilket udløste et oprør.

Gruppen af oprørske ortodokse jødiske mænd, der menes at være for det meste i deres teenageår og tidligt i tyverne, blev filmet, mens de rev træpaneler og træstøttebjælker ned, mens de desperat forsøgte at komme ind i deres tunnel.

En anden optagelse fra templet på Eastern Parkway viste politiet, der forsøgte at holde snesevis af hasidiske jødiske mænd tilbage, mens de skubbede sig ind i den 6 meter brede indhegning og væltede træbænke i deres vrede.

Mindst et dusin mænd blev taget i forvaring, kilder fortalte The Post. Ti modtog kriminelle forseelsesanklager, en anden blev anklaget for at obstruere regeringsadministration, mens en anden modtog en stævning for uordentlig opførsel, sagde kilderne.[26]

Så religiøse unge mennesker, forsøgte at udvidde synagogen for at få adgang til deres rituelle mikvah bad. Det er for Chabad-bevægelsen en skamplet, og har som du kan læse, resulteret i interne spændinger. Det er altså ikke noget bevægelsen står inde for.

Men nettet eksploderer med det, af retfærdiggørelse af Hamas’ tunneller. Der er absolut ingen sammenlignelighed. I 2021 pralede Hamas med at de havde 500km tunneller i Gaza[27] . Ud over at gå ned i 80 meters dybde, er tunnellerne forbundet med sygehuse, børnehaver, skoler og meget mere, med ét eneste formål – krigsførelse mod Israel. Reuters har lavet denne grafik der viser en del af tunnelsystemet[28] :


Uanset hvad formålet med denne 15 meter tunnel under 770 Eastern Parkway har været, så kan det på ingen måde anvendes til at bagvaske Israel – det er direkte latterligt og søgt ud over alle grænser.

Bagvaskelse virker


Verden er belastet af mennesker, der mener at høre og se, fordi de forstår hvad de almindelige, elitekontrollerede medier siger. Der er to vigtige årsager til, at bagvaskelse og propaganda virker. Den ene er at disse mennesker er for dovne, for ukritiske, for ligeglade – hvad end årsagen er, til at bekymre sig om sandhed. Men det er blot et symptom på en en underlæggende åndelig kamp, hvilket er den anden årsag.

Daniel får at vide, at når trængselstiden kommer, skal Mikael stå frem, som er fyrsten der værner om Israel (Dan. 12:1). Denne Mikael er samme person som hjalp englen (formodentlig Gabriel) i kampen mod perserrigets fyrste (Dan. 10:13), der kom til Daniel fra himmelen, og det viser os at betydningen at Mikael rejser sig, er af åndelig karakter. Men det har sit synlige udtryk, f.eks. igennem at det daglige offer ophører (Dan. 12:11. På samme måde er det med informationskrigen mod Israel. Den fænger på trods af alle løgnene, fordi der er en stærk dæmonisk kraft bag, og verdens mennesker – herunder desværre også kristne mennesker, bedrages og deltager i udbredelsen af løgnene. Derfor virker bagvaskelse og propaganda.

Det virker ikke nødvendigvis fordi de mindre vidensbemidlede er i flertal, men fordi de er aggressive nok til tage deres følelser på gaden og udgyde utryghed og frygt, for konsekvenserne ved at overhøre dem. Den nye koranlov er et eksempel på det. Man frygter konsekvenserne ved at behandle Koranen imod muhamedanernes foreskrifter, og for at drukne den årsag, har de inddraget alle religiøse skrifter. Det har i historien ikke været et en tanke, før muhamedanere besluttede at beskytte konceptet Koranen. For at give det et yderligere filosofisk spin, definerer man ytringsfriheden som værende ”at give mennesker ret til at skrive, hvad de vil. Give ret til at trykke. Og at andre mennesker skulle have adgang til andres tanker. Den har aldrig handlet om, at man skal urinere på andres bøger, at man skal pakke den ind i mystiske ting, eller at man skal skænde den eller brænde den, sagde Mette Frederiksen.[29]

borgerforslag.dk skinner uvidenheden også igennem. Der er oprettet forslag der siger (tallene er registreret d. 09-01-2024):


Det er også hos de ophøjede borgere på Christiansborg, at uvidenheden hærger. For mens der var politisk enighed om at stoppe støtten til palæstinenserne efter 7. oktober 2023, blev pengene senere udbetalt med en form for bonus, for man fandt at pengene ikke endte hos terrorister.

Danmarks udviklingsstøtte til palæstinenserne bliver i den kommende tid sat på pause.

Det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse… Danmark har afsat i alt 450 millioner kroner i bistand til palæstinenserne fra 2021 til og med 2025, og alene i 2023 var den samlede bistand fra Danmark planlagt til at være 235,5 millioner kroner.

Det var planlagt at udbetale omkring 94 millioner kroner til palæstinenserne under et bilateralt landeprogram, og her mangler der stadig at blive udbetalt 72 millioner kroner under programmet. Det er den støtte, som Danmark nu sætter på pause. Almindelig nødhjælp, som sikrer palæstinenseres basale behov, vil ikke blive stoppet.[30]

Men der gik ikke længe før de gav det, der næsten matchede beløbet der var holdt tilbage – før de havde nogen ide om hvorvidt pengene endte i lommerne på terrorister, så tog de chancen og dydssignalerede yderligere 50 millioner i lommerne på Hamas:

Danmark stempler nu ind med bidrag, der skal tage hånd om den eskalerende humanitære krise, der udvikler sig omkring Gaza og Vestbredden.

Regeringen vil nemlig donere 50 millioner kroner i humanitært bidrag til civile palæstinensere… Helt konkret vil 33 millioner kroner af bidraget gå til FNs hjælpeorganisation for palæstinensiske flygtninge (UNRWA), som skal hjælpe med støtte af akutte humanitære behov for civile i Gaza og på Vestbredden. De resterende 17 millioner kroner vil gå til den Internationale Røde Kors Komités (IRC) indsatser i Gaza.[31]

Efter en månedstid, blev den oprindelige støtte genoptaget:

Eksisterende kontrolmekanismer sikrer i tilfredsstillende grad, at pengene går til de tiltænkte formål, og at der ikke ydes direkte eller indirekte støtte til organisationer og personer, som er omfattet af EU’s og FN’s terrorliste. EU og Sverige er nået tilsvarende konklusioner ved deres gennemgange… Europa-Kommissionen og Sverige har også afsluttet deres undersøgelser. Konklusionerne er, at de eksisterende kontrolmekanismer virker efter hensigten, og der er heller ikke fundet eksempler på omdirigering af støtten til uønskede formål.[32]

Pengene går igennem UNRWA (FNs Hjælpe- og Arbejdsagentur for Palæstinensiske flygtninge), som i løbet Israels afvæbning af Hamas, er opdaget værende med-terrorister. Dels har det vist sig at UNRWA’s ansatte selv er Hamas-relaterede, og dels er det tydeligt at Hamas tager hvad de vil have fra UNRWA – inkl. humanitærstøtte og byggematerialer.

Her ses en nedgang til Hamas’ tunnelsystem, og det der ses, er at tomme cementposer fra UNRWA er brugt som stødbeskytter:


Her ses et en Hamas-terrorists vest, som Israelsk militær fandt ved siden af hans UNRWA-identifikationskort.


Lyt også til dette interview med Hillel Neuer, der er administrerende direktør for UN Watch, en non-profit organisation, dedikeret til at holde FN ansvarlig for dets grundlæggende principper. Han interviewes af Laura Cellier fra i24 News, der er en international 24-timers nyheds-tv-kanal beliggende i Jaffa Port, Tel Aviv, Israel.

Laura Cellier: FNs agentur, der er ansvarlig for palæstinensiske flygtninge og deres efterkommere, UNRWA, har afvist en udtalelse fra en af de befriede gidsler, som sagde, at han var blevet holdt fanget af en UNRWA-lærer. Gidslen fortalte den israelske journalist Almog Boker, at læreren havde holdt ham fanget på et loft og frataget ham mad. Boker siger, at han ikke vil afsløre gidslens navn af hensyn til dem, der stadig holdes fanget. UNRWA skrev på sociale medier, at disse påstande var ubegrundede. Vi er her for at tale om det. Hillel Neuer er en international menneskerettighedsadvokat, forfatter og administrerende direktør for United Nations Watch. Han er med os nu. Hillel, tak fordi du er med os. I stedet for at undersøge påstandene eller vidnesbyrdet fra denne tidligere gidsel, valgte UNRWA at benægte dem direkte. Hvad er din reaktion på det?

Hillel Neuer: Desværre er dette en typisk form for reaktion fra UNRWA. I løbet af de seneste år har vi præsenteret dem og verden for beviser på, at UNRWA-lærere støtter jihadi-terrorisme gennem UNRWA-skoler i Gaza, Libanon, Syrien, Vestbredden, Jordan, og uundgåeligt er UNRWAs reaktion at benægte, at nedtone, at forsøge at afvise bekymringer i stedet for at adressere problemet. Så det overrasker mig ikke, at de angreb journalisten ad hominem ved at sige, at dette kan være misinformation. Dette er en troværdig journalist - UNRWA bør anerkende, at deres lærere er involveret med terrorisme, og de bør adressere problemet, anerkende det, i stedet for at gå til angreb og lave ad hominem-angreb mod en journalist.

Laura Cellier: Det er ikke den første anklage mod UNRWAs adfærd, som du påpeger, den er også anklaget for at lukke øjnene for, at terrorister bruger dens faciliteter til at opbevare våben. Men også, jeg mener det var omkring 20 UNRWA-ansatte, der på sociale medier roste Hamas for angrebene den 7. oktober. Jeg mener, hvor integrerede er terroristerne i denne institution?

Hillel Neuer: Ja, som du sagde, Laura, der har været tilfælde, hvor Hamas-terrorister blev fundet at være en del af UNRWA, hvor nogen, der var valgt til Hamas Politbureau, faktisk var en ledende embedsmand hos UNRWA. Det har vi set, men i andre tilfælde, som vi dokumenterede for nogle uger siden, har vi også set, at UNRWA-lærere, skoleinspektører og andet personale åbent, offentligt fejrede grusomhederne den 7. oktober. En direktør for Khan Younis Training Center, hendes navn er Rawia Helles. Hun sagde, at en af angriberne fra Hamas var en helt og en prins, andre sagde, at vi skal mejsle datoen den 7. oktober i historien som en stor dag. Så systematisk fandt vi UNRWA-personale, der fejrede den 7. oktober. Og du ved, at hvad UNRWA ofte vil sige, er, at ja, du fandt kun 20, du fandt kun 150. Og disse er bare et par dårlige æbler. Men faktum er, at vi har set, at UNRWA-personale fuldstændigt støtter disse opildningshandlinger, f.eks. da en lærer, hvis navn var Riyad Nimr fra Libanon, blev suspenderet af UNRWA, fordi han på Facebook støttede terrorisme. Han blev omfavnet af UNRWA-lærernes fagforening. Så disse såkaldte få dårlige æbler er fuldstændig omfavnet af lærersystemet. UNRWA har et systematisk problem med støtte til antisemitisme og jihadi-terrorisme. De nægter at adressere problemet og værre, vores udenrigsministerier, hvad enten det er Canada, hvad enten det er Udenrigsministeriet, hvad enten det er europæiske udenrigsministerier, så står de skulder ved skulder med UNRWA og adresserer ikke problemet.

Laura Cellier: Nå, det er det, jeg gerne vil spørge dig om. Fordi det har været en dårligt bevaret hemmelighed i mange år, ikke sandt? Takket være folk som dig, [ved vi] at UNRWA, er integreret med Hamas, eller Hamas er integreret med UNRWA. Hvornår vil vi se europæiske, amerikanske, canadiske skatteydere sige, ja, faktisk ønsker vi ikke rigtig, at vores penge går til denne institution og til folk, der støtter terrorisme.

Hillel Neuer: Vi begynder at se noget af det. Jeg var i Bundestag sidste uge i Tyskland, og der er ledende medlemmer af parlamentet der, der er meget oprørte over dette. Men indtil nu beskytter regeringerne og bestemt de forankrede udenrigsministerielle, diplomatiske embedsmænd UNRWA, og de garanterer, at pengene når frem uden nogen handling for at stoppe støtte til terrorisme inden for denne organisation. Det skal ændres.[33]

En IDF-talsmand har til udenlandske medier frigivet en optagelse af en samtale på arabisk mellem IDF-talsmanden og en beboer i Gaza, om hjælpen der kommer ind i Gaza-striben gennem Rafah-overgangen: mad, drikke, medicinsk udstyr, diesel og gas. I samtalen præciserer beboeren, at Hamas har en finger med i alt. De kontrollerer fuldstændig den bistand, der administreres af UNRWA,

Hamas har kontrol over UNRWAs administrationsarbejdere, og de styrer UNRWA. De er dem, der styrer i agenturet, og dem der styrer alle andre steder… De sørger for deres egne folk først.[34]

Når 75 Hamas terrorister skjuler sig på UNRWA-skoler, og Israel angriber – dræber 25 af dem hvorefter 50 overgiver sig, lyder det således i nyhederne (Hamas’ Al Jazeera rapporterer og verdens medier gentager):

Hamas har sagt, at omkring 30 mennesker blev dræbt i et israelsk angreb på en FN-tilknyttet skole i Jabalia-flygtningelejren i det nordlige Gaza, mens klokken tikker ned på en planlagt våbenhvile mellem den palæstinensiske gruppe og Israel.

Torsdag rapporterede Gazas sundhedsministerie om 27 dræbte fra det angreb på Abu Hussein-skolen, der blev drevet af FNs nødhjælps- og arbejdsorganisation for palæstinensiske flygtninge (UNRWA), som husede fordrevne palæstinensere, der flygtede fra vold og intenst bombardement i andre dele af Gaza.[35]

Hvad Røde Kors angår, har de totalt svigtet Israels berørte. De besøgte ikke de israelske fanger i Gaza, for at se til at de fik de nødvendige fornødenheder. Og mentaliteten kommer til udtryk sådan her:

Dor Steinbrechers søster, Doron, 30 år, blev bortført af Hamas-terrorister den 7. oktober fra Kibbutz Kfar Aza. Hun blev trukket ud af et beskyttelsesrum og sendte en besked til vennerne: De er her, de har mig.

Det var det sidste, familien hørte fra veterinær sygeplejersken. De har ingen idé om, hvorvidt hun er i live.

Hendes forældre, Roni og Simona, gik til Røde Kors for at bede dem om at overføre medicin til deres datter, som hun skal tage hver dag.

Hendes bror Dor fortalte CNN: Min søster skal tage sin medicin dagligt. Hun har sandsynligvis ikke taget den siden den 7. oktober.

Min mor havde nogle møder med Røde Kors, og hun fortalte dem, at min søster har brug for sin medicin.

De fortalte hende, at vi skulle bekymre os mere om de arabere på den anden side, folkene i Gaza, og mindre om vores kære. Det var meget chokerende.… Røde Kors er blevet stærkt kritiseret af frigivne gidsler og gidselfamilier for ikke at gøre noget for at hjælpe dem.[36]

En anden artikel fra ”Palestinian Media Watch” (PMW) fortæller at de Palæstinensiske Autoriteter (PA) bruger de samme kriterier for at betale offentligt ansatte som til at belønne terrorister:

$1,7 milliarder af PAs budget i år gik til Hamas-styrede Gazastriben… Med PA, der betaler hundredvis af millioner dollars direkte til terrorister og deres familier og har sendt milliarder af dollars til den Hamas-styrede Gazastrib, er det på tide, at vestlige donorer genovervejer visdommen og moralen i at finansiere den terrorstøttende Palæstinensiske Myndighed.

PA bruger de samme kriterier for at betale offentligt ansatte og belønne terrorister

De følgende to meddelelser fra PA, der viser identiske fradrag og betalinger for PAs offentligt ansatte og fængslede palæstinensiske terrorister, beviser, hvad Palestinian Media Watch gentagne gange har afsløret: Terroristfanger og familier til terrorister, der betragtes som martyrer, anses for at være PA-ansatte og modtager lønninger - ikke social velfærd - ligesom offentligt ansatte.

På grund af PAs økonomiske krise foretager PA identiske delvise lønbetalinger til PAs ansatte, terroristfanger og familier til afdøde terrorister. De vil alle modtage 65% af deres månedlige løn, men mindst 2.000 israelske shekler, plus 14% af de penge, der skyldes dem fra tidligere fradrag:

PAs terrorbelønninger (Betal-for-at-dræbe)PA-lønninger til ansatte
Palestine Post meddeler begyndelsen af udbetalingen af lønningerne til fangerne, familierne til martyrerneog de sårede for november [2023] gennem de centrale postkontorer og hæveautomaterne i den Palæstinensiske Postbank. Dette er til en sats på 65% [af deres løn], men ikke mindre end 2.000 israelske shekler (lidt over $500 -Red.), i tillæg til 14% af de midler, som de har ret til, dvs. penge tilbageholdt fra tidligere lønninger på grund af PAs økonomiske krise, ifølge den sats, der er fastsat af [PA] Finansministeriet.
[Palestine Post, Facebook-side, 1. dec. 2023]
I dag annoncerede [PA] Finansministeriet, at i overensstemmelse med aftalerne mellem [PA] regeringen, den Monetære Autoritet og banksystemet, er det blevet besluttet at udbetale 65% af de [PA] offentlige ansattes lønninger for november [2023], og ikke mindre end 2.000 [israelske shekler (lidt over $500 -Red.), i tillæg til 14% af saldoen af de gæld, der har akkumulerettil fordel for de ansatte indtil 30. november 2023.
[WAFA, officielt PA-nyhedsbureau, 27. nov. 2023]

Det er vigtigt at bemærke, at selvom fradragene er de samme, er terroristfangernes lønninger meget højere, op til så meget som 12.000 shekler/måned, sammenlignet med den gennemsnitlige offentligt ansattes løn, cirka 4.000 shekler/måned.

En separat meddelelse i Gaza udtalte, at betalingerne kun ville blive foretaget i Rafah, formodentlig da kamphandlingerne nord for Gaza gjorde det umuligt.

Tidligere lønninger til terrorister blev ligeledes betalt af PA efter de samme kriterier som de offentligt ansatte på trods af den økonomiske krise:

PAs terrorbelønninger (Betal-for-at-dræbe)PA-lønninger til ansatte
Det palæstinensiske postvæsen meddeler starten af løn (rawatib) udbetalinger til fangerne, martyrernes familier og de såredegennem de centrale post kontorer og Palæstinensiske postbank hæveautomater til en sats på 50% [af fuld løn], og minimum 1.800 [israelske] shekler (lidt over $480 -Red.), i henhold til den sats, der er fastsat af [PA] Finansministeriet, startende i dag, torsdag den 30. nov. 2023, for oktober 2023 lønningerne.
[PLO Kommissionen for Fangers Anliggender, Facebook-side, 30. nov., 2023]
Fangernes lønninger (rawatib)[vil blive udbetalt] i morgen, torsdag [30. nov. 2023], gennem postafdelingerne i distrikterne.[PLO Kommission for Fangers Anliggender,Facebook-side, 29. november 2023]
I dag meddelte [PA] Finansministeriet og Pengeautoriteten, at de offentlige ansatte og pensionisterne vil få udbetalt 50% af deres lønninger onsdag den 29. november 2023, og ikke mindre end 1.800 [israelske] shekler (over $480 -Red.), og dette er på et lån fra bankerne. I en fælles udtalelse sagde Finansministeriet og Pengeautoriteten, at Finansministeriet vil bære omkostningerne ved dette lån, og at dette tiltag bliver taget for at betale lønningerne for oktober 2023.
[WAFA, officielt PA-nyhedsbureau, 27. nov. 2023]

PA sendte også $1,7 milliarder til Hamas-styrede Gazastriben i det forløbne år. Det vil aldrig blive kendt, hvor meget af disse penge gik til at bevæbne Hamas og bygge deres terrortunneller, som faciliterede grusomhederne den 7. oktober…

Palestinian Media Watch har for nylig rapporteret, at Røde Kors spiller en central rolle i at bistå med betalingerne til terrorister.

Den Palæstinensiske Myndighed (PA) er kendt for at betale hundredvis af millioner dollars direkte til terrorister og deres familier hvert år. Derudover har PA sendt milliarder af dollars til Gazastriben, som styres af Hamas, penge som ikke er gennemsigtigt regnskabsført. I lyset af disse handlinger foreslås det, at vestlige donorer bør genoverveje visdommen og moralen i at støtte den Palæstinensiske Myndighed, i betragtning af dens tilsyneladende rolle i finansiering og støtte af terrorisme.[37]

Samme artikel citerer en udtalelse fra Muhammad Shtayyeh (PA premierminister), der på Al-Araby TV (Qatar-baseret), udtalte (citeret via YouTube, 10. december 2023): ”Vi opgav ikke Gazastriben, og vi vil ikke opgive Gazastriben, fordi de er vores folk... Vi giver Gazastriben 1,7 milliarder dollars fra Det Palæstinensiske Selvstyres budget om året, som vi bruger på Gazastriben.

Verdens ledere ønsker at kontrollen med Gaza skal overleveres til PA – og det er ganske rigtigt hvad Israel siger – PA er bare mere Hamas.

Bagvaskelse og propaganda virker, fordi mennesker er uvidende og accepterer at den lette information er den rette information. Hvad TV’et siger, er sandt!

Det er uundgåeligt at antisemitismen rejser sig i mindst lige så stor grad som ved Anden verdenskrig, og bliver den jæger der jager jøderne til deres gamle land Israel. ”Se, jeg sender Bud efter Fiskere i Mængde, lyder det fra HERREN, og de skal fiske dem; og siden sender jeg Bud efter Jægere i Mængde, og de skal jage dem fra hvert Bjerg, hver Høj og Klippernes Kløfter” (Jer. 16:16).

Afslutning


Det er ikke kun muhamedanerne der vil Israel til livs. Det er hele verden. I konteksten af Magog-krigen, hvor Rusland og Israels omkringliggende naboer vil gå imod Israel, fortæller Gud at ”Sabæerne og Dedanitterne, Tarsis Købmænd og alle dets Handelsfolk skal sige til dig: Kommer du for at gøre Bytte, har du samlet din Skare for at røve Rov, for at bortføre Sølv og Guld, rane Fæ og Gods og gøre et vældigt Bytte?” (Ez. 38:13). Det indikerer at alle Israels allierede, alle dem der angiveligt er for Israel, de bliver passive og ser blot til, at Israel står for en udslettelse.

Det fortæller at verden i ledtog med denne verdens fyrste, vil Israel til livs. Mens verden står på den anden ende for at støtte araberne i Gaza og på Vestbredden, råber om folkedrab og fordømmer Israel for alverdens overtrædelser. Men når tiden kommer, hvis verden for alvor vender sig imod Israel, er der ingen fordømmelser. ”Da samler jeg alle Folkene (nationerne – de forenede nationer FN?) til Angreb på Jerusalem; Byen indtages, Husene plyndres, Kvinderne skændes, og Halvdelen af Byens Indbyggere vandrer i Landflygtighed; men Resten af Folket skal ikke udryddes af Byen” (Zak. 14:2) – men ikke én sanktion til fordel for Israel! Det vi læser her er, at Gud dels dømmer de ugudelige jøder, men også de ugudelige nationer. Han vender Israels skæbne og for evigt skal Israel bo trygt, uden fjender der ønsker at udrydde dem.

Thi se, i de Dage og på den Tid, når jeg vender Judas og Jerusalems Skæbne, samler jeg alle Hedningefolk og fører dem ned i Josafats Dal. Der vil jeg holde Rettergang med dem om mit Folk og min Arvelod Israel, som de spredte blandt Folkene; og de delte mit Land, kastede Lod om mit Folk, gav en Dreng for en Skøge og solgte en Pige for Vin, som de drak” (Joel. 3:6-8).

I al denne ulykkelighed, ser vi profeti gå i opfyldelse. Som tidligere citeret ”Se, jeg sender Bud efter Fiskere i Mængde, lyder det fra HERREN, og de skal fiske dem; og siden sender jeg Bud efter Jægere i Mængde, og de skal jage dem fra hvert Bjerg, hver Høj og Klippernes Kløfter” (Jer. 16:16). Det ser vi for vore øjne. Igennem løgn og svig, igennem konspiratoriske anstrengelser, ser vi verden drejes imod Israel.

Der er mange flere beskyldninger mod jøderne end denne artikel rummer. En sidste jeg lige vil nævne er Corona:

Centrets grundlægger, Professor Dina Porat, skrev en analyse af årsagerne til stigningen i antisemitiske hændelser og understregede den negative indvirkning af sociale netværk, der forstærker antisemitismen. Ifølge Professor Porat førte udsættelsen for konspirationsteorier, der blomstrer på internettet, til, at folk i højere grad blev udsat for dem under pandemiens nedlukninger, hvor folk blev hjemme og limet til deres skærme. Disse skadelige idéer omfattede påstande om, at Covid-19-virussen var blevet manipuleret og spredt af Israel og jøderne, forklarer hun. Nogle af dem, der var forgiftet af sådanne teorier i så lang tid, kom ud af nedlukningerne bitre og aggressive. Professor Porat understreger også Irans bestræbelser på at sprede antisemitisk propaganda gennem sociale medier og finansiere specifikke kanaler, samt behovet for at gøre disse bestræbelser kendte og fordømme dem.[38]

Beskyldningerne kender ingen grænser, og det eskalerer. Det får store konsekvenser for verden, og derfor er stemmerne der er for Israel vigtige i denne tid.

Referencer


[1] Cecil Rhodes - https://en.wikipedia.org/wiki/Cecil_Rhodes
[2] Forskellen på misinformation og desinformation er at førstnævnte er falsk eller vildledende information, der spredes uden intentionen om at bedrage eller skade, mens desinformation er falsk eller vildledende information, der spredes med hensigt om at bedrage eller skade.
[3] The Samson Option: Israels Nuclear Arsenal and American Foreign Policy”, af Seymour M. Hersh, side 112.
[4] ”Kompromat” er et russisk ord, der er en sammentrækning af ”kompromitterende materiale”. Det henviser til indsamling af informationer om en person, ofte af følsom eller skandaløs karakter, som kan bruges til at afpresse, diskreditere eller manipulere den pågældende, især i politiske, sociale eller diplomatiske sammenhænge. Denne praksis har været almindelig i spionverdenen og politik, især i Sovjetunionen og Rusland, men den forekommer også i andre lande. Kompromat kan omfatte forskellige typer af informationer, som for eksempel ulovlige aktiviteter, seksuelle eskapader, økonomiske misgerninger eller korruption.
[5] American Kompromat” af Craig Unger, e-bog, kapitel 1, afsnit 5.
[6] American Kompromat”, kapitel 13, afsnit 1.
[7] Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell”, Sky.com, TV miniserie fra 2021
[8] Epstein Maxwell Israel Treason”, Rumble, d. 30-12-2023
[17] Blame It On The Jews”, Genius, d. 22-08-2016
[19] Samme sted fra 01:07:34
[20] Samme sted fra 53:57.
[21] Hamas Mickey Mouse hatred show continues”, YouTube, d. 14-05-2007
[24] Se artiklen ”Antisemitic Conspiracies About 9/11 Endure 20 Years Later”, Anti-Defamation League, d. 09-09-2021
[28] Inside the tunnels of Gaza”, af Adolfo Arranz, Jonathan Saul, Stephen Farrell, Simon Scarr and Clare Trainor, d. 31-12-2023


Debat: Verden konspirerer mod Israel

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Endetiden

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation