Tallet 666 er dødens mærke

af Holger Skov Særkjær
Lagt på d. 25/11-04


Udskriv
Oversigt


Dette tal er udbredt i dag – men vi tænker ikke over det

Dødens mærke findes på de varer, du køber, og har til formål at vænne dig til antikrist. Var stregkoderne blot sat på for oplysninger om en vare, var det så nødvendigt at inddele kodelinjen i 3 afsnit? De tre lodrette streger markerer skjult 6 tallets tilstedeværelse. Endnu medfører dette mærke ikke død men vil snart gøre det. En række amerikanske oplysninger bekræfter, at snart, meget snart vil man gå over til et pengeløst samfund, som vil kræve at alle skal have et mærke eller et nummer på hånd eller pande. Og Danmark vil sikkert meget snart følge efter.

Mærket i sig selv har det første og sidste græske bogstav Chi, Xi, Sigma af Kristi navn. Det midterste bogstav ligner en slange og viser hen til Djævelen. På græsk kaldes mærket ”charagma og betyder at indgravere eller præge.

At tage mærket er at bekende, at man vil følge antikrist. Der står i Åb. 14:9-11 i King James m. fl.: ”Hvis nogen tilbeder dyret og hans billede og tager imod hans mærke på panden eller på hånden, da skal han selv drikke af Guds vredes vin, som bliver udøst ublandet i hans vredes bæger. Han skal pines med ild og svovl foran de hellige engle og foran Lammet. Og røgen fra deres pine stiger op i al evighed. Og de har ingen hvile hverken dag eller nat, de, som tilbeder dyret og hans billede, og hver den, der tager imod hans navns mærke.

Og i 16:2 står: ”Så gik den første (engel) og tømte sin skål ud over jorden, og et ondt og grusomt sår slog ud på de mennesker, som havde dyrets mærke, og på dem som tilbad hans billede.” Det er sagt tydeligt, at Guds vrede er stor over dem, der tager dyrets mærke på hånd eller pande.

I Åb. 13:17 står dette alvorlige budskab: ”…ingen kan købe eller sælge uden den, som har mærket eller dyrets navn eller tallet for hans navn.”

Og i Åb. 20:4 læser vi: ”Og jeg så troner, og nogen satte sig på dem, og der blev givet dem at holde dom. Derefter så jeg sjælene af dem, som var blevet halshugget for Jesu vidnesbyrds skyld og for Guds ords skyld, de, som ikke havde tilbedt dyret eller hans billede og som ikke havde taget imod hans mærke på pande eller hånd.”

I 1999 blev det bekendtgjort i A&E (Arts and Entertainment), at man nu havde fremstillet en speciel, hurtigarbejdende guillotine. Hvis nogen afviser at tage imod dyrets mærke på sig, skal de miste hovedet.

Fald ikke i søvn i den tro, at sådant ikke sker foreløbigt. Det gør det, og er du ikke årvågen, vælger du sikkert at tage dødens mærke på dig.

Det er dødens mærke, fordi dit endeligt derved er ildsøen, der brænder med ild og svovl.

Snart vil mærket blive obligatorisk også i vort land. Måske i begyndelsen blot som en personlig kode, så banksvindel kan undgås. Men med sikkerhed kan vi sige, at mærket derefter snart sættes i kraft i udvidet betydning. Satan vil have de kristne fraskilt, så han er fri for dem. Og mærket er en effektiv måde at gøre det på.

Vær årvågen, så du ikke uden at tænke over det tager dødens mærke, Djævelens tegn, på din hånd eller pande, når det kommer.


Debat: Tallet 666 er dødens mærke

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Emne: Endetiden

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation