Alarm: Voldelige optøjer i ramadanen

Lagt på d. 02/04-22Som opfølgning på "Islams profetiske håb: Staten Israel forsvinder i 2022" også "Udslettelsen af Esaus hus truer", er der et dokument fra den Israelske organisation "Ad Kan!", der betyder "Indtil nu!", med undertitlen "Unge israelere for Israel", som fortæller om Arabernes forventning om Israels fald i 2022. Og der er et par ting der er vigtige at få med.

Som jeg sagde, er det ligegyldigt hvorvidt informationerne er sande og korrekt fortolket eller ej. Pointen er at det giver Araberne håb og mod til at bekrige Jøderne. Dokumentet er på hebræisk, så oversættelsen er ikke den bedste. Men med bedste redskaber og formåen kan det tydes. Og det fortæller bl.a.:

I en tale holdt i Gaza, af højtstående Hamas-figur, Fathi Hamad ('Abu Masab'), et medlem af Hamas Politiske Bureau, sagde i 2014, "Fjenden har 8 år tilbage, kun 8 år tilbage i vores hær, indtil han forsvinder. Vores land er i en afgørende kamp."1

Araberne har altid talt om Israels udslettelse, det er ikke noget nyt. Men tilbage i 2014 - ja 30 år tilbage, fortæller dokumentet - talte Araberne om Israels udslettelse i 2022, og der er i disse dage en særlig anspændt atmosfære i Israel. Så anspændt at premiereminister Naftali Bennett har bedt alle der har våbenlicens om at bære deres våben på sig i offentligheden:

Premierminister Naftali Bennett opfordrede onsdag autoriserede israelske våbenejere til at bevæbne sig i offentligheden, og gav detaljer om forskellige foranstaltninger, der blev truffet i kølvandet på tre dødelige terrorangreb i den seneste uge.

"Borgere i Israel, vi oplever i øjeblikket en bølge af morderisk terrorisme," sagde Bennett i en videoerklæring.

"Hvad forventes af jer borgere i Israel? Årvågenhed og ansvar. Åben dine øjne. Den, der har en licens til at bære et våben, er det tid til at bære det”...

Premierministeren tilføjede, at politiet er gået over til at arbejde i en nødsituation, og at Israels forsvarsstyrke (IDF) vil forstærke politienheder "med 15 kompagnier af vores bedste soldater."

Andre forstærkninger til retshåndhævelsen omfatter en ny reaktionsenhed af politimotorcykler, den type enhed, der eliminerede terroristen i Bnei Brak tirsdag, bemærkede han.

Grænsepolitiet vil også blive forstærket med tre yderligere kompagnier, herunder et placeret nær Gaza-striben.

Det israelske militær stationeret på Vestbredden og langs adskillelsesbarrieren blev forstærket med 15 bataljoner, "en meget betydelig styrke," bemærkede Bennett.

"På nuværende tidspunkt har vores styrker udført mere end 200 efterforsknings- eller arrestationsoperationer. Terroristens hjem i Ya'abad er allerede blevet kortlagt til nedrivning, og vi arbejder på at rive det ned så hurtigt som muligt, for at skabe afskrækkelse," sagde han.

Han beordrede også en hård kurs mod ulovlige våben i arabiske samfund og mod alle med tilknytning til Islamisk Stat, herunder med forebyggende arrestationer. Angriberne i Hadera og Beersheba har begge hævdet bånd til jihadistgruppen.2

Der er yderst skærpet årvågenhed i Israel, og det er ikke uden grund, for Arabernes håb er vakt. Dokumentet fra "Ad Kan!" fortsætter,

I 2014 etablerede Hamas-bevægelsen i Gaza "Institution of Promise End of Days" (institution for løfte om dagenes ende). Den 30. september 2021 afholdte denne institution konference i Gaza, som blev overværet af Yahya Sanwar og andre højtstående personer indenfor Hamas og andre fraktioner. Konferencen handlede om planerne for dagen efter likvideringen af staten Israel og "befrielsen" af Palæstina. På konferencen blev der truffet principbeslutninger om palæstinensernes adfærd i overgangsfasen mellem afskaffelsen af staten Israel og etableringen af den nye palæstinensiske stat på Israels ruiner... forberedelserne til befrielsen af Palæstina begyndte med denne befrielsesånd, der herskede på konferencen, og naturligvis også med forberedelserne af de krigere, der er ivrige efter at befri landet og de hellige steder - vi er på vej mod sejren Gud har lovet sine tjenere.

Araberne har forberedt sig på denne tid, og synes at være alvorlige omkring sit forsøg på at udrydde Israel - for denne "profeti" eller dette "numerologiske mirakel" ansporer araberne til terror:

I maj 2021 dræbte den palæstinensiske terrorist Muntser Shelby den afdøde Yehuda Guetta og sårede to andre i et skudangreb ved Tapuach-krydset i Samaria. I januar 2022 rapporterede en palæstinenser, at hans bror mødtes med terroristen Shelby i retten og spurgte ham hvorfor han udførte angrebet. Fordi han tror på Sheikh Jarrars beregninger og "fordi han var bange for at Palæstina villeblive befriet før han kunne gøre noget for det, så han ville gerne gøre noget for palæstina".

Efter afslutningen på ramadanen i maj 2021 og de optøjer der fandt sted under den, og især i de seneste uger, vil mange muslimers forventninger til opfyldelsen af "profetierne" om elimineringen af Israel snart stige. Opmuntrende sange, citater og videoer på arabiske  sociale medier, cirkulerer giver øgede forventninger om Israels forestående ødelæggelse, fra begyndelsen af ramadanen til juli 2022, og giver næring til atmosfæren på Muslim Street, som kan materialisere sig i form af et voldsomt udbrud.

Videoerne opfordrer muslimske troende til at være parate til at forsvare Al-Aqsa-moskeen og til at udføre voldelige optøjer i hele Israel under ramadanen, som de hævder vil være et vendepunkt i den palæstinensiske kamp mod Israel.

Det er alvorlige udsigter. Og lad mig gentage enden på denne konflikt: Araberne forventer at udslette Israel. Men Gud har lovet Israel at samle dem i deres oprindelige land, og har forkyndt igennem Obadias, at en tid vil komme, hvor ingen af Esaus hus, de nutidige navngivne palæstinensere, vil undslippe undergangen. Det er ikke overraskende eller nyt at arabernes følelse af at arbejde for en verden uden en Israelsk Stat, opfyldes af at myrde civile Jøder. Men det er først nu det virkelig kommer frem i lyset, hvad der er blevet forkyndt i moskeerne - formodentlig i hele verden, at det er nu tiden er kommet.

Araberne opfordrer til at forsvare Al-Aqsa moskeen. Der er mange teorier om hvordan Jødernes tredje tempel skal bygges på tempelpladsen, og én af dem er, at Al-Aqsa moskeen skal fjernes. Er det mon det, vi kan se frem til i løbet af de næste måneder? Er det etableringen af en palæstinensisk stat der venter? Jeg har selv forventet at det ville ske, for så kunne Israel omgås de forskellige menneskerettighedsbegrænsninger idet, det så ville være en anerkendt stat der fører krig mod en anden anderkendt stat, frem for en stat der fører krig mod et minoritetsfolk. 

Om tiden nu er kommet, det ved vi ikke for nuværende. Men snart vil det blive kendt, og hvor end tragisk det hele er, så forkynder det at Guds tid stunder til. Snart slår klokken 24 og Jesus kommer som tyven om natten. Verden eksploderer, mens Guds folk som elsker Ham, er hjemme hos Jesus og venter på at komme tilbage med Ham og rydde op i Satans løgn, mord og ødelæggelser. 

Jesus kommer snart!

1 "Frygt for voldeligt udbrud af israelske arabere og palæstinensere på grund af "beregninger af profeti" fra Koranen om ødelæggelsen af ??staten Israel mellem april og juli 2022"
2 "PM tells licensed Israeli owners to carry their guns amid ‘murderous terror wave’", The Times of Israel, d. 30-03-2022


Debat: Alarm: Voldelige optøjer i ramadanen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [103]; Palæstina [44]; Palæstinensisk stat [22]; Tidens ende [77];

Flere nyhedsblogs fra 2022