Corona-kommitteens retssag begynder 5 februar

Lagt på d. 29/01-22Det er ikke tomme ord. "Anerkendt advokat lægger sag mod verden.". Reiner Fuellmich og hans Corona-kommitte, igangsætter retssagen mod Bill Gates, Dr. Anthony Fauci, Dr. Drosten (der med sin falske rapport fik anbefalet PCR tensten til WHO), BlackRocks kapitalforvalter, Pfizer-laboratoriet m.fl. d. 5 februar 2022. Det fortæller den franske avis, FranceSoir, der har interviewet Reiner Fuellmich. Spørgsmålet jeg tror melder sig hos alle er, om det vil lykkes, og hvad det vil komme til at betyde i verden. Men først interviewet med Fuellmich:

I denne eksklusive udredning, modtog vi endnu en gang den tyske advokat Reiner Fuellmich til at fortælle os om forløbet med arbejdet i Corona-udvalget. Medstiftet sammen med sin kollega, Viviana Fisher, med den hensigt at kaste lys over realiteterne i Covid-19-pandemien, er hans konklusion efter en række interviews med mere end 100 førende eksperter rundt om i verden uden appel: der er ingen pandemi, kun en falsk pandemi af positive tilfælde, muliggjort af utidig screening ved hjælp af RT-PCR-tests, afsporet fra deres oprindelige funktion og upålidelige. Ved at skabe en armada af patienter, der ignorerer hinanden, står politikerne i spidsen for vestlige stater, med støtte fra mainstream-medierne.

Reiner Fuellmich, der blev fremtrædende gennem sine sejre i højprofilerede retssager mod bilgiganten Volkswagen og Deutsche Bank, fortæller os, at den længe ventede offentlige retssag mod de enkeltpersoner der 'trækker i trådene' (Bill Gates, Dr. Anthony Fauci, Dr. Drosten, BlackRock-formueforvalteren, Pfizer-laboratoriet...) åbner i weekenden den 5. og 6. februar. Med tillid til, at de tiltalte vil blive fundet skyldige, indleder Corona-udvalget denne juridiske procedure med en gruppe internationale advokater.

Dette vil blive afholdt under særlige forhold, uden for de eksisterende retslige rammer i Europa, som er korrupte og sandsynligvis ikke vil skabe fuld tillid til afholdelsen af ??en retfærdig rettergang, betror han os. Proceduren vil derfor foregå i en folkedomstol med rigtige dommere, advokater, sagkyndige og vidner.

Han præciserer, at denne offentlige procedure er udformet på en sådan måde, at den nyder godt af et kraftigt ekko i befolkningerne. Det vil blive transmitteret live og optaget for dem, der ønsker at se retssagen i replay. Størstedelen, hvis ikke alle, af de alternative medier vil videresende retssagen, da det ikke overraskende ikke vil være muligt at udsende det på YouTube-platformen eller i de almindelige medier, forklarer advokaten.

Når det er sagt, er det ikke umuligt at forvente, at mainstream-medierne ikke vil være i stand til at ignorere denne ekstraordinære begivenhed og derfor bliver nødt til at dække den. Men for ikke at give flanken til denne pressens taktik, der består i at deformere og nazificere enhver form for opposition, en metode som den bruger ad nauseam [i overflod], specificerer hr. Fuellmich på forhånd, at han ikke vil acceptere interviews under retssagen.

I denne udredning vendte den tyske advokat også tilbage til årsagerne til denne "falske pandemi". Han mener, at denne operation blev iværksat af finansindustrien, med det formål at dække over sine forbrydelser gennem de seneste tredive år, som er blevet for synlige. Som i dag, på tidspunktet for den såkaldte subprime-krise [bankkrisen i 2007/08], ville det finansielle oligarki for første gang have forsøgt at aflede offentlighedens opmærksomhed fra sit underslæb ved hjælp af H1N1-influenzaen i 2009.

De burde have været fordrevet dengang: disse bankfolk, reddet takket være skatteydernes skatter, forbryder sig igen, i værre grad. Ifølge hr. Fuellmich er grunden til, at de ikke blev det, fordi vi troede på vores respektive regeringer, da de meddelte, at de traf foranstaltninger med henblik på at bekæmpe finansmafiaen. Det var forkert, da han insisterer på, at vores regeringer på grund af deres korruption ikke er vores regeringer. Og for at konkludere: Da vi ikke kan regne med, at vores regeringer griber til handling, eller at vores medier informerer os, er det denne gang på tide, at folket selv tager tyren ved hornene.1

Hvad kommer der ud af det? Der er ingen tvivl om, at de almindelige medier vil fyldes af gengivelser der beskytter narrativet, som vi har oplevet det igennem de sidste to år. Det vil gengives som konspirationsteoretikere der interviewer hinanden, som har det tilfælles at de er mistroiske over for systemet. Et eksempel er farmaceuten Christian Heebøll-Nielsen, der i Sundhedspolitisk Tidsskrift nedgør både Fuellmich og den "bevægelse" han tilhører, som på uvidenskabelig basis mener at "vi ikke kan stole på pcr-testen. At masker ikke virker, eller ligefrem er farlige. At vaccination er et stort, ufrivilligt eksperiment"2. Bevægelsen er i bund og grund ikke er andet end ansvarlig for vaccinemodstanden.

Det bliver en informationskrig, og Bigtech er imod Fuellmich og hans team af 1.000 advokater og 10.000 medicinske eksperter3, og selvom de er klar over spillets uligheder, så vil det blive svært at bryde igennem censuren.

Lad os antage at Bill Gates, Fauci, Drosten, Pfizer m.v. bliver dømt. Tager det os tilbage til den verden vi kendte for to år siden?

Vi er nødt til at erkende, at vi lever i de sidste dage. Og verden er forandret på en måde vi aldrig har set før. Et udtryk for denne forandring er bl.a. at trods restriktionernes ophør, vil folk stadig vedblive i brugen af mundbind. Professor i infektionssygdomme på Rigshospitalet Jens Lundgren, har nemlig tilkendegjort sin holdning - Omikron spreder sig og derfor er det "en god idé at beholde mundbindet på, når man bevæger sig rundt i meget befolkede områder, for så minimerer man risikoen for at smitte andre, mens smittetrykket endnu er højt"4. Men denne seneste nedlukning har vist enhver der endnu selv tør tænke, at ingen restriktioner virker. Smitteraten har nået vanvittige højder efter nedlukningen - hvilket også, på tværs af nationerne, var tilfældet i 20205. På trods af at stort set alle der har meldt sig ind i det globale medicinaleksperiment, med to og tre modtagede injektioner alligevel også har modtaget Corona, så vedbliver de i narrativet, at det var godt de deltog, for ellers ville de nok være blevet mere syge. Det er liturgi, et religiøst mantra, uvidenskabeligt og ubevist, men den psykologiske programmering har virket, og befolkningerne vil også modtage alle fremtidige anbefalede skud - betalt, vel at mærke, med dine og mine daglige anstrengelser i hverdagen, som vi snublende og væltende har forsøgt at bevare trods alle regeringens forhindringer for at tvinge os ind i medicinaleksperimentet. 

Uanset hvad der sker, er store dele af verden programmeret til at leve i den nye post-corona verden, og det er et kæmpe problem, for det ender i trængslen, med én leder over dem alle, som Bibelen har forkyndt os.

Så bliver den gamle verdensorden dømt - den gamle kapitalistiske orden, hvor Oligarkerne som Fuellmich henviser til - vil verden så blive god igen? Tiden er ikke til det. Den gamle orden skal væk, og uanset hvad vi gør for at bevare den, vil den forsvinde. Alle anstrengelser vil arbejde for den nye verdensorden. Dommen over nutidens oligarker, vil afpudse og glorificere nye oligarker, og oligarkernes oligark vil stå frem på skuldrene af fortidens oligarker, og bedyre at hans oligarki kommer med fred, retfærdighed, kærlighed, balance og svar på alle de svære spørgsmål, som eliten har bragt på scenen som trussel imod kloden. 

Vi kan glæde os over at se Pfizer blive kastet til Jorden, men i en verden der har vendt Gud ryggen, vil intet virke til gode for klodens befolkning. Ethvert onde vil erstattes af et større onde, og det er dommen over en verden, som vil leve i Skaberens univers uden Skaberen.

Med al respekt for Fuellmich og hans hårdtarbejdende team, og med oprigtig anerkendelse af at de har hjertet det rette sted, så spiller deres anstrengelser lige i favnen på Antikrist. Det er målet for denne endetid. Uden Gud vil strømmen lede os til udmundeingen, uanset hvor hårdt vi kæmper imod.

Det betyder, at har du taget imod troen på Jesus, og omvendt dig til Ham, så er det gode nyheder. For os, er det vores Far, vores Frelser der forbereder en lys og glædelig fremtid for os, som ikke er set siden syndefaldet, hvor ondskaben er dømt, hvor retfærdigheden og sandheden råder med Jesus som konge over hele kloden, hvor verden er som Han har tænkt den, frem for hvordan mennesker har tilrettelagt den. Om den tid siger Gud til Israel, "Thi mine Tanker er ej eders, og eders Veje ej mine, lyder det fra HERREN; nej, som Himlen er højere end Jorden, er mine Veje højere end eders og mine Tanker højere end eders" (Es. 55:8-9) og Han fortsætter med at beskrive hvordan Jorden vil bugne af frugtbarhed, en diametral modsætning til denne politiserede verden, hvor hungersnød truer i horisonten (se En ny verdensorden af knaphed).

Kongen kommer snart og dømmer oligarkiet, og den retssag får en effekt med store dønninger over hele kloden, som da syndfloden i fordum udryddede ondskaben.

1 ""Corona Committee's trial against Bill Gates, Fauci, BlackRock... should start on February 5" Reiner Fuellmich", FranceSoir, d. 27-01-2022
2 "Skepsis mod corona har bragt querdenker-bevægelsen sammen", Sundhedspolitisk Tidsskrift, d. 22-11-2021
3 "Team of 1,000 lawyers and 10,000 Medical Experts Start Nuremberg 2 Trial against World Leaders for Crimes Against Humanity", Biotech Express Magazine, d. 24-11-2021
4 "Professor anbefaler at beholde mundbindet på", TV 2 Nyheder, d. 26-01-2022
5 "Questions for lockdown apologists", Medium.com, John Pospichal, d. 24-05-2020


Debat: Corona-kommitteens retssag begynder 5 februar

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Tidens ende [77]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2022