Ny forskning: Beretningen om vaccineskader, forårsager vaccineskader

Lagt på d. 25/11-22


Udskriv


Vi tog alle en chance. Nogle tog chancen med coronasmitten, og nogle tog chancen med både vaccinen og coronasmitten. Eller sagt på en anden måde, nogle tog chancen at de ville overleve uden vaccine, og andre at de ville overleve med.

I begge tilfælde, tog vi hver især den chance vi selv følte var rigtig, og vi har selv båret konsekvenserne af det valg. Regeringernes politiske indgreb for at tvinge os til at tage vaccinerne, har trods presset efterladt ansvaret hos hvert individ, uden anerkendelse af lidelse og død for mennesker der er bukket under for presset.

Og konsekvenserne har været voldsomme som følge af vaccinerne. Jeg har selv kendskab til to i min omganskreds, der er blevet alvorligt - livsbegænsende alvorligt skadet umiddelbart efter vaccinationerne. Det anerkendes bare ikke. Pfizer havde i begyndelsen af året (2022) registreret 1291 bivirkninger, men myndighederne anerkender dem ikke - og som de forsøgte at give ikke-vaccinerede skylden for smittetrykket, hvilket nu er tilbagevist, forsøger de nu at give beretningerne om vaccineskader skylden for at vaccineskaderne opstår.

Lyt til denne abstrakt for en undersøgelse kaldt "Covid 19-vacciner og fejlfortolkningen af opfattede bivirkninger":

I en tid med Covid 19 og massevaccinationsprogrammer er anti-vaccinationsbevægelsen over hele verden i øjeblikket på et rekordhøjt niveau. Meget af denne anti-vaccinationsfølelse kan tilskrives de påståede bivirkninger, der foreviges på tværs af sociale medier fra anti-vaccinationsgrupper. Frygtpåvirkning og misinformation, der får frit løb af mennesker uden videnskabelig uddannelse til at terrorisere folk til at forblive uvaccinerede, får ikke bare folk til at forblive modtagelige for virale udbrud, men kan også forårsage flere bivirkninger set i vaccinationsprocessen. Denne korte gennemgang vil tilbyde data, der kan påvise, at misinformation, som fortsættes af anti-vaccinationsbevægelsen, kan forårsage flere dødsfald og bivirkninger fra enhver vaccine. En minigennemgang af publiceret litteratur er blevet udført og fundet, at mental stress tydeligvis forårsager vasokonstriktion og arteriel sammentrækning af blodkarrene. Derfor, hvis forsøgspersoner er paniske, bekymrede, stressede eller bange for vaccinationen, vil deres arterier trække sig sammen og blive mindre i og omkring det tidspunkt, hvor de får vaccinen. Denne biologiske mekanisme (sammensnævring af vener, arterier og kar under mental stress) er den mest sandsynlige årsag til, hvor der har været blodpropper, slagtilfælde, hjerteanfald, svimmelhed, besvimelse, sløret syn, tab af lugt og smag, der kan have været opleves kort efter vaccineadministration. Patientens ekstreme mentale stress kan højst sandsynligt tilskrives den frygtindgydende skræmmetaktik, der anvendes af forskellige anti-vaccinationsgrupper. Dette dokument har ikke til formål at udelukke alle bivirkninger der ses, men det er højst sandsynligt, at mange tilsyneladende bivirkninger, der ses kort efter en forsøgsperson har modtaget en vaccine, kan være resultatet af begrænset eller overbelastet blodgennemstrømning fra blodkar eller arteriel konstriktion forårsaget af følelsesmæssig pine eller placebo baseret på frygt omkring vacciner.1

Jeg har delt ting på sociale medier under coronakrigen, som var sande, og som nu er anerkendt som sådan, som blev slettet med anklager om løgn og misinformation. Og var der økonomiske bagmænd undervaccinekampagnerne der knoklede for at få slettet alle belastende udsagn, så er den interesse nu langt større med det globale arsenal af kommunistiske politikere verden over, der desparat forsøger at vaske fingre og skjule skidtet der er smurt tykt ud over alle verdens samfund. Censuren er kommet for at blive - sandheden skal undertrykkes for at beskytte samfundenes kriminelle øverster - borgere som du og jeg, som vi har betroet med et embede de har forrådt.

At have den frækhed at give de mennesker - som selv er blevet skadet - skylden for skaderne, af den grund at de søger hjælp og information om hvordan de bliver raske igen efter de klamme vacciner - og har kærlighed nok til at advare andre, det er hjerteløse, umenneskelige overgreb som man alene kan forvente af diabolske psykopater, som ingen følelse har for omgivelser og medmennesker.

Der er rigtig nok en stor bevægelse igang, som sætter fokus på de mange millioner skader vaccinerne har forårsaget. Og det er bestemt med rette, for det er dybt, dybt alvorligt, og samme politikere der med lethed købte smædekampagner med penge taget fra borgernes fælleskasse, imod det de kaldte vaccinetilbageholdenhed og forsøgte at gøre roulettestikket hipt, har ingen planer om at se alvoren af resultatet for deres gerninger i øjnene. Den alvor står vi selv med, efter svie og smerte på alverdens måder, grudnet vaccinepresset.

Se denne dokumentar om vaccinernes ravage i menneskekroppen, "Pludselig død":


1 "Covid 19 vaccines and the misinterpretation of perceived side effects", BioMedicine, Volume 12, Issue 3, Article 1, 2022


Debat: Ny forskning: Beretningen om vaccineskader, forårsager vaccineskader

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Sygdom [60]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2022