Vejret og skræmmekampagner

Lagt på d. 13/08-22


Udskriv


Når man fodres med frygt, over 30 graders sommer, så bør man stoppe op og undre sig over hvorfor og til hvad det skal bruges.

Lyt engang til dette fra TV-avisen fra 8. august i 1975:

Det var i august måned 1975. Solen bragede ned fra en skyfri himmel og temperaturen lå på over 30 grader i skyggen. Det var lige før "familien Danmark" havde fået sol og varme nok, for stort set havde hver eneste dag i både juni og juli været lige sådan. Det var en hedebølge der fik salget af øl, sodavand og ispinde fordoblet, i forhold til de samme måneder året før. Hundrede tusinder flygtede ud ad byen, ud til strandene.
På tv-avisens redaktionsmøde om morgenen, blev der drøftet hvad der var sket rundt om i verdenen og hvilke emner der skulle med i aftenens tv-avis. Sidst på mødet blev vejret selvfølgelig taget op. Hver dag, under hedebølgen, fremkom der alle mulige ideer til hvordan man kunne lave en ny vinkel på denne utrolige varme sommer.

- Nu kan vi vist ikke vride mere ud af den hedebølge,  jeg tror vi skal stoppe den føljeton, sagde redaktionschefen.

Og traditionen tro, blev mødet sluttet af med at der blev spurgt om der var nogen der havde ideer til aftenens tv-avis...

- Når Bent Jensen, som aftenens studievært, skal til at fortælle om vejret og at hedebølgen vil fortsætte og det især er varmt for os som sidder indendørs, så zoomer jeg langsomt ud i et totalbillede og nu ser man at Bent Jensen sidder midt ude i Køge Bugt med skrivebord, telefon, vandglas, mikrofoner og fødderne i vandet.

Der blev helt stille i redaktionslokalet.

- Det er fandeme morsomt, kan du overtale Bent Jensen til det så er der grønt lys til projektet, sagde en grinende redaktionschef.

Da den folkekære nyhedsvært Bent Jensen, med sit landskendt specielle grønlandske perleslips, mødte op på redaktionen, forelagde jeg ham min ide. Han så på mig og jeg blev et øjeblik nervøs for at han ville nægte at være med til sådan noget pjat. Men der tog jeg fejl. Han knækkede fuldstændig sammen af grin, gav mig et venskabeligt dask på skulderen og sagde det er alle tiders ide, hvornår skal vi afsted?1


Det var før hele verden skulle bildes ind at der var noget galt med vejret, endsige at det er vores skyld.

Nu, i 2022 forlyder det således fra DMI, i en artikel med titlen "Varsler om farligt vejr":

Varsel for hedebølge i store dele af Danmark, og lørdag morgen tæt tåge på Sjælland.Et højtryk med varm luft, masser af sol og svage vindforhold ligger over Danmark, men bevæger sig langsomt mod øst.

Den varmeste dag ventes at blive lørdag hvor temperaturen stedvis kan nå op over 30 grader. Definitionen for hedebølge er, at midlet af de højeste registrerede temperaturer målt over 3 sammenhængende dage overstiger 28 grader.

Lørdag morgen er der også varsel for tæt tåge på Sjælland.

Vi holder løbende øje med udviklingen og opdaterer ved behov.2

Artiklen viser et kort over Danmark, der stort set er malet orange, og der er en oversigt, der med en trekant i samme orange farve forklarer, at det er vejr kategori 2, "Farligt vejr"


For 47 år siden, før der var fokus på den politiske plan om at nedskære befolkningstallet markant, var der ingen frygt, ikke noget farligt vejr. Folk gjorde hvad de skulle gøre, for at nyde det - og uden tvivl for nogle, for at holde det ud. Men det var ikke farligt. Det var dengang der blev slået varmerekord i Danmark, som ikke er overgået endnu, på 36,4 grader i Jylland, Holstebro. Årsagen til varmen, fortæller Eigil Kaas, var at:

Vi havde en ganske fastlåst vejrsituation med et højtryk over Danmark, der trak særdeles varm luft fra østlige retninger ind over landet – det blev derfor igennem en længere periode bare varmere og varmere - ikke kun hos os i Danmark men også i landene omkring os.3

I resten af overstående artikel, messer Eigil Kaas den alarmistiske trosbekendelse.

Hvorfor er det farligt nu? Vi har få dage denne sommer med god varme, hvorimod der var tale om måneder i 1975. Det forklarer Vagthavende meteorolog, Mette B Wagner. Ud over at vejret "kan påvirke dine omgivelser og forstyrre trafik og forsyning" som ovenstående artikel fortæller, så fortæller hun at:

nogle mennesker elsker høj sol og sommervarme, mens andre foretrækker køligere vejr, for det kan være svært at få væske nok – og svært at sove om natten pga. varmen. Særligt ældre, kronikere og småbørn skal passe på, og derfor varsler DMI for hedebølge.4

Det er den samme propagandistiske teknik der bruges i klima-krigen, som blev brugt i Corona-krigen. Virkeligheden bliver defineret ud fra de svageste led i samfundet. Corona blev defineret som global krise, selvom det primært var ældre, svage mennesker der blev ramt hårdest - uagtet at mange ældre kom let igennem influenzaen. Nu igen. Vejret er ikke farligt, fordi ældre, kronikere og småbørn kan få et ildebefindende hvis ikke de tager sine forholdsregler. I "gamle dage" havde man informeret om at det er vigtigt at få vand i varmen, men nu er 30 grader en national rædsel.

Der er intet i vejen med vejret. Nyd at sommeren endeligt er kommet. Varme perioder har altid gavnet mennesket og gjort livet godt - og det ændrer sig ikke fordi der er en politisk elitær klike, der mener noget andet. For over 1000 år siden, i 986. e.Kr., byggede Erik Den Røde et samfund op i Sydgrønland, som endte med 280 bondegårde5. Både dyr og afgrøder trivedes. Et par hundrede år efter, blev bønderne jaget væk at det kolde vejr. Det var før den industrielle tid dannede grundlaget for den opblomstring af det gode liv, som vi nyder i dag. Nu er vi inde i en generel varm periode af Jordens historie, samtidig med vores teknologi der også hjælper med at gøre livet godt. Problemet er ikke vejret. Problemet er ene og alene en lille teknokratisk, elitær gruppe af satanister, der hader det gode liv for "pøblen", og det er en frygtelig historie vi efterlader fremtiden, hvor milliarder af mennesker lod sig bedrage af en lille dødskult.

1 "TV-avisen gik i vandet.", www.drmuseum.dk
2 "Varsler om farligt vejr", DMI, 13-08-2022
3 "10 spørgsmål til professoren – voldsom varme", DMI, 13-08-2022
4 "Meteorologens kommentar - Uddybning af vejret", DMI, d. 10-08-2022
5 "Warming or Cooling?", Heartland Institute, d. 01-12-2000


Debat: Vejret og skræmmekampagner

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • BR
  d. 15-08-2022; kl. 11:40

  Vil gerne korrigere postulatet om, at vi er inde i en varmere periode. Dette er ikke tilfældet globalt set og det er det store helhedsbillede der er interessant, hvor man ikke udvælger specielle landarealer og råber "GLOBAL OPVARMNING".
  For at understøtte mit postulat, er der megen oplysning/information at hente på denne side af Tony Heller - https://realclimatescience.com.
  Gang på gang kan man finde tidsskrifter, oversigtskort, grafer osv. vedr. Grønlands iskappe, tropiske storme, voldsommere vejr, temperaturer etc. der overgår nutiden, på Tony Hellers hjemmeside og eksempelvis på newtube.com hvor man indtaster hans navn i søgebaren. 
  En ældre engelsk/canadisk herre, Tim Ball, har også skrevet små bøger om samme evner. Han er manden, som afslørede Michael Mann(The Hockey Stick) i uvidenskabelig uredelighed vedr. "Global Warming". Kort fortalt sammenkoblede Michael Mann to målemetoder, hvorved han frembragte "beviset" for "Global Warming", hvilket var uvidenskabeligt fup. 
  Her er en lille afsløring af den kommende agenda, efter fupnummeret "Covid19" inde fra selve maskinrummet af løgnagtig journalistik:
  LEAKED VIDEO: CNN Director ADMITS Climate Change The Next 'Pandemic Like Story' 
  http://newtube.app/TonyHeller/...

  Som ganske godt velbeskrevet på tagryggen.dk, så er der ingen tvivl om, at det ikke er kærlighed til sin næste, der driver værket, da hverken dødssprøjterne, "grøn energi" eller skræmmekampagner om vejrliget, har noget med tryghed og omsorg for menneskeheden at gøre - Tværtimod! 
  Vi vil fortsat vende blikket mod Skaberen og håbe på et snarligt stop af menneskers skøre fantasier. 
 • Kim Andersen
  d. 16-08-2022; kl. 17:11

  Tak for de links! Det er en interessant afsløring. Der er ingen tvivl om at eliten ønsker at når solen skinner, så skal alle tænke global opvarmning.

  Når jeg siger at vi er inde i en varmere periode, så er det med reference til den lille istid, der efter den middelalderlige opvarmning begyndte omkring 1450 og sluttede omkring 1880, hvor man også begyndte at notere temperaturer. Så fra da af blev det helt naturligt varmere og det toppede i omkring 1940. Siden da har det varieret op og ned. Generelt blev det koldere indtil 1975, hvor der kom en pludselig opvarmning igen til op i 1980'erne. Men det meste af opvarmningen skete før 1940, hvorefter varmen faldt til trods for industriens øgede CO2 udledning.

  Ang. det med hockeystaven, så viste gennemsnittet af de to to datakilder sammenlagt, en kølende tendens https://tagryggen.dk/newsblog/...

  Det hele er som du siger, fup fra ende til anden.


Relaterede nyhedsblogs

Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2022