Den Europæiske Meteorologiske Tjeneste: Uvejr

Lagt på d. 14/08-22


Udskriv


Der er på alle områder i samfundet, en tendens til globalisering, hvilket Gud afslørede ville komme i den sidste tid (en verdensøkonomi, Åb. 13:16-18, en verdensregering, Åb. 13:7, et verdensmilitær, Åb. 13:7 og en verdensreligion, Åb. 13:12-15).

Det meteorologiske samfund globaliseres også, og i forlængelse af nyheden Vejret og skræmmekampagner, hvor DMI advarer om "farligt vejr", advarer EUMETNET om "uvejr". EUMETNET (Den Europæiske Meteorologiske Tjeneste), "giver en ramme til at organisere samarbejdsprogrammer mellem sine medlemmer inden for de forskellige områder af grundlæggende meteorologiske aktiviteter"1. Og organiseringen er bl.a. at klimaalarmismen skal ensrettes. Én af deres samarbejdspartnere er "World Meteorological Organisation", der har FNs logo med Nordstjernen i toppen.


Læs mere om FNs (og WHOs) logo her Sejr over verden, igennem okkult medicin, og læg Nordstjernens symbolske værdi oveni "vejledning, håb, held, frihed, standhaftighed og endda livets formål"2 - set med elitens briller på.

Det siger sig selv at EUMETNET repeterer DMI's advarsler om farligt vejr og blæser METEOALARM (formodentlig "meteorologialarm"), så resten af EUs befolkning kan programmeres med alarmismen og frygten for ganske naturligt sommervejr.

På iPhone viser vejrappen, med data fra EUMETNET, en advarselstrekant med titlen "Uvejr"


Sagt med Nordstjernens symbolik, og det kan lyde søgt, men ikke destomindre er det planerne, hvilket Gud afslører i Bibelen: Igennem EUMETNET vejleder eliten samfundene i klimapropaganda, i håbet om at standhaftig alarmisme vil medvirke til at overvinde verden og etablere deres verdensorden, og med held nedbringe befolkningstallet på planeten Jorden - hvilket er deres formål med livet - deres version af frihed.

Det er som om de har siddet og ventet på at sommeren brød igennem, så alarmerne kunne afprøves. Det er samme metode der er brugt igennem Corona-krigen - frygten for det almindelige. Tyttebær-Majas væsen er udgydt i alle offentlige medier, hvor hun rigtig kan bringe dystre nyheder til gru og skræk i hele befolkningen.

1 "About Us", eumetnet.eu
2 "The North Star - Meaning and Symbolism", Symbol Sage


Debat: Den Europæiske Meteorologiske Tjeneste: Uvejr

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Konspiration [53]; Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2022