Omikron rammer isoleret forskerhold i Antarktis

Lagt på d. 01/01-22


Udskriv


Der er et sammensurium af mundbind, afstand, coronapas, nedlukninger og et supervåben kaldt vacciner, i myndighedernes torturkasse, og de er ikke bange for at bruge det hele på én gang, imod befolkningen. Der er ingen tvivl om at de allerhelst ville kunne lukke os alle inde hver vinter. Men er det det rette værktøj til problemet?

I nyhedsbloggen Kina forberedte sig på en tredje verdenskrig med biologiske våben fortæller jeg om at Kinesiske forskere har forberedt sig på en tredje verdenskrig, kæmpet med biologiske og genetiske våben, inklusive coronavirus i de sidste seks år, som med vinden kan blæses ind over en befolkning. Kim Varming (speciallæge i klinisk Immunologi på Ålborg Universitetshospital) fortæller også hvordan virus spreder sig via aerosoler, og måske i virkeligheden er over alt, så de der er modtagelige, bliver syge. Formentlig derfor har det vist sig at nedlukninger ikke virker på smittedæmpningen.

Den tanke vinder yderligere fodfæste, idet et isoleret forkserhold i Antarktis på Belgiens Princess Elisabeth Polar Station, er blevet smittet med Omikron:

Polarforskere i det afsidesliggende Antarktis er blevet ofre for coronavirus, på trods af at de har taget strenge sundhedsmæssige forholdsregler, er fuldt vaccineret og milevidt fra civilisationen.
To tredjedele af de 25 ansatte... har fået Covid, rapporterede avisen Le Soir, der beviser, at der ikke er nogen flugt fra den globale pandemi.

Omicron-udbruddet skete på trods af, at alt personale bestod adskillige PCR-tests, var i karantæne og boede et af de mest fjerntliggende steder i verden... Alle 25 forskere var fuldt vaccineret, og én fik et booster-skud. Inden de tog afsted til stationen, gennemgik de en PCR-test i Belgien to timer før de fløj til Sydafrika.

I Sydafrika gik de i karantæne i ti dage og tog endnu en PCR-test. En yderligere test var nødvendig, når man forlod Cape Town til Antarktis og en sidste fem dage efter det.

En person testede positiv syv dage efter ankomsten til stationen den 14. december. Personen blev isoleret, men test viste, at to andre havde fanget virussen. De tre blev evakueret den 23. december, men virussen fortsætter med at sprede sig.1

Det er ikke første gang det er sket, og det er ikke sket fordi Omikron er en frygtelig farlig virus. Helt tilbage i 1973 er det registreret at isolerede forskere bliver syge, bl. på Adelaide Island Base: 

Seks ud af 12 mænd, der overvintrede på en isoleret antarktisk base, udviklede sekventielt symptomer og tegn på almindelig forkølelse efter 17 ugers fuldstændig isolation. Undersøgelse af prøver taget fra mændene i forbindelse med udbruddet har ikke afsløret et forårsagende årsag...

Det sidste fly fløj den 18. marts, og der blev indført total isolation. I løbet af de næste 17 uger blev der ikke observeret nogen forkølelse af de 14 mænd på basen, som var blevet bedt om at rapportere symptomer, og ingen luftvejssygdom blev påvist klinisk. To mænd forlod basen med deres hundehold i slutningen af juni i 6 måneder, hvor de ikke led af nogen luftvejssymptomer.

Tolv mænd blev efterladt ved basen, og den 14. juli 1969 fik en mand luftvejssymptomer, der meget lignede dem ved en mild til moderat svær forkølelse, som beskrevet af Tyrrell (1965). I løbet af de næste 2 uger led otte ud af de 12 mænd på basen af lignende luftvejssymptomer, og yderligere to havde nysenfald...

Symptomerne hos en mand (D. S.) kan have været relateret til overanstrengelse i den kolde luft. Han vendte tilbage fra en studietur 3 dage efter starten af udbruddet, og 2 dage senere klagede han over en tilstoppet næse og let øget næseflåd, der varede i 3 dage.2

Giver det mening i vintermånederne at lukke befolkningen inde i hver sin celle, om det er lejlighed eller villa, for at forhindre forkølelse? Det lader til at det er som Kim Varming siger, virus er i luften, og de der er modtagelige bliver smittet - på Princess Elisabeth Polar Station blev 17 af 25 smittet, og 8 af 12 på Adelaide Island Base. I det menneskelige virom er der 380 trillioner virusser, og kan det være at et svækket immunforsvar, eller den rette tilstand f.eks. forårsaget af overbelastning af kroppen, kan føre til at man får sygdomssymptomer? 

Jeg synes at se ganske tydeligt, at forskere, eksperter, virologer m.v. har et meget forskelligt syn på hvordan det hele fungerer, og jeg ser mange grunde til ikke at tage deres udtalelser for gode, sandfærdige ord - jeg har ganske enkelt mistet tilliden til ekspertudtalelser - for der er eksperter der med modsigelser råber ud i hvert sit verdenshjørne med deres fakta og indicier. 

Det her føjer bare til bevisbunken der anklager regeringerne for at have grebet det coronakrisen helt forkert an. Myndighederne er uvidende og ukyndige, og bør aller højest udstede frivillige anbefalinger, frem for med alle uvishederne og modsigelserne at tvinge fængsling og medicin ned over befolkningen.

1 "Covid reaches the Antarctic: polar researchers report outbreak at remote station", The Telegraph, d. 30-12-2021
2 "An outbreak of common colds at an Antarctic base after seventeen weeks of complete isolation", Cambridge University Press, d. 15-05-2009


Debat: Omikron rammer isoleret forskerhold i Antarktis

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Bjørn
  d. 02-01-2022; kl. 17:13

  Omikron = Endnu en vrøvle"variant"

  ???? Dr. Andrew Kaufman EXPOSES Omicron! - There IS NO VIRUS! - MASS Depopulation Event? 
  http://newtube.app/user/C2K/Lx...

  ???? Dr. Thomas Cowan explains the "concoction" of Omicron Variant
  https://brandnewtube.com/v/WyT...

  Fantasierne er uendelige for personerne bag fupnummeret ???? 


Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Politik [116]; Sygdom [60];

Flere nyhedsblogs fra 2022