Programmerbar valuta

Lagt på d. 02/04-22


Udskriv


Der vil komme en tid, sagde Gud, hvor alle, både små og store, rige og fattige, frie og trælle skal tilkendegive sin troskab mod en global leder og hans globale system, ved som væsen at lade sig indføre i hans evige forfald med et mærke, en enhed under huden, hvorigennem alle er ejet og overvåget. I dag er det kendt som IoB - Internet of Bodies - legemernes internet, hvor alle mennesker på Jorden er registreret og kontrolleret på internettet.

Det at kunne kontrollere køb og salg, er en af elitens hedeste drømme, for pøblen skal ikke snyde dem for penge. Og der udvikles ideer som aldrig før inden for dette, og en ny valuta er på vej: centralbankernes digitale valua, der kan programmeres.

Der arbejdes med både programmerbare penge og programmerbare betalinger.

Programmerbare betalinger:

Med programmerbare betalinger kan funktioner indeholde komplekse forbehold, der medfører en række fordele...
Hvis man tager en specifik situation, inden for fremstilling og industri, vil maskine-til-maskine programmerbare betalinger gøre det muligt for maskiner at bestille deres egne dele og materialer, når lagrene løber tør. For smart måling kan elbiler betale for opladning ved hjælp af en forudprogrammeret smart kontrakt, hvilket betyder, at hele transaktionen kan gennemføres uden menneskelig indgriben. Introduktionen af programmerbare betalinger i IoT-verdenen er en varsel om helt nye forretningsmodeller.

For B2B giver indførelsen af programmerbare betalinger potentialet til at automatisere betalinger og sende penge samtidig med at modtage tjenester og dermed forbedre produktiviteten i erhvervslivet. Programmerbare betalinger har potentialet til at gøre transaktioner langt mere effektive og bekvemme.1

Det er jo smart. Køleskabet kan selv bestille bøfferne - eller rettere de elite-korrekte linser eller regnorme, som med smagsekstrakt og kunstig farve kan komme til at smage som og ligne bøf, når der ikke er mere i køleskabet. Samtidig kan Alexa eller Google Home bestille en spændetrøje, når du brokker dig over at hverken smag eller konsistens, kommer i nærheden af det du i en forgangen fri verden lærte om bøf.

Programmerbare penge

Den mere uhyggelige del er denne:

Programmerbare penge er penge med indbyggede regler, og det kommer med begrænsninger for brugeren. Med disse regler kan penge også programmeres til at have en udløbsdato eller være begrænset til visse varer, for eksempel. En Centralbanks digitale valua med disse begrænsninger ville påvirke valutaens ydeevne - og komme med håndgribelige juridiske konsekvenser. Dette ville helt sikkert påvirke accepten af Centralbankens digitale valua.

Kom igen? Det er feriepenge-idiotien på steroider - brug dine deponerede feriepenge i tide, eller de gives til kattens værn. Udløbsdato på pengene, begrænsninger for hvad de kan bruges til. Den gode tid, hvor man fik sine penge i kontanter og kunne gøre med dem hvad man ville, er væk, og vores friheder på alle områder slagtes, af teknokratiske dæmoner.

Bageren der ikke vil lave perverse kager til kunderne, eller entreprenøren der ikke vil bygge aflivningscentre for fremtiden dissidenter, deres forretning kan lukkes fuldstændigt, da pengene kan programmeres til ikke at kunne betale til de moralske firmaer. Eller, en side som denne du læser på nu - ytringsfriheden ønsker man ikke at forgribe sig på, men man kan forhindre at penge kan bruges til at betale for webhosting.

Men det ville de mennesker som vi voksede op sammen med, som vi gik i skole med og legede med, som voksede op i vores frie samfund med interesse for statskundskab og blev politikere, aldrig acceptere! Det skal lige med i glansbilledet, at de også fik en tur igennem Klaus Schwabs "Unge Globale Ledere", og nu er blevet smittet med en sygdom i hjernen, der hedder globalifascistikakontrollatisatanis. En frygtelig sygdom, der får dem til at sige, "Jeg stormer Himlen, rejser min Trone deroppe over Guds Stjerner, tager Sæde på Stævnets Bjerg i yderste Nord, stiger op over Skyernes Højder, den Højeste lig". Har vi ikke hørt de ord før? Nåhjo, de er jo taget ud af Satans egen mund, afsløret af Gud i Es. 14:13-14. Men teksten fortsætter og hovmod står for fald, "ja, ned i Dødsriget styrtes du, nederst i Hulen! Ser man dig, stirrer man på dig med undrende Blikke: 'Er det ham, som fik Jorden til at bæve, Riger til at skælve, ham, som gjorde Verden til Ørk og jævnede Byer, ikke gav Fangerne fri til at drage mod Hjemmet?'".

Jo, dagens politikere direr af begejstring over hvordan de kan mikrokontrollere befolkningen med programmerbare penge. Og det kommer (selvfølgelig) til kraftigt udtryk i England:

Bank of England har opfordret ministrene til at beslutte, om en centralbanks digital valuta skal være "programmerbar", hvilket i sidste ende giver udstederen kontrol over, hvordan den bliver brugt af modtageren.

Tom Mutton, en direktør ved Bank of England, sagde under en konference i mandags, at programmering kunne blive et nøgleelement i enhver fremtidig centralbanks digital valuta, hvor pengene først vil blive programmeret til at blive frigivet, når noget skete.

Han sagde: "Du kunne indføre programmerbarhed - hvad sker der, hvis en af deltagerne i en transaktion sætter en begrænsning på [fremtidig brug af pengene]?

"Der kunne være nogle socialt gavnlige resultater af det, der forhindrer aktivitet, som ses at være socialt skadelig på en eller anden måde. Men det kan samtidig være en begrænsning af folks frihedsrettigheder.”

Han advarede om, at regeringen ville blive forpligtet til at gribe ind og træffe den endelige beslutning.

Mutton sagde: "Det er en virkelig delikat debat, der skal føres. Det er ikke noget, vi selv kan afgøre, det er op til regeringen at føre an."2

De mennesker, der for kort tid siden lukke alt ned, som forsøgte at tvinge alle til at tage en uafprøvet dødssuppe af en vaccine, som bekæmpede al sandfærdig information, slog alle mink i Danmark ihjel, som udelukkede ikke-føjelige mennesker fra dele af samfundet - altsammen fordi de troede at det var det rigtige at gøre - politikere som manipulerede med tal og statistikker for at foregive at de havde ret - de skal føre an i sager om, hvordan vi kan og må bruge vores egne penge. Ikke nok med de bestemmer hvor mange penge vi skal aflevere ved foden af deres embede, men de skal også bestemme hvordan vi bruger resten. 

Verdens politikere har vist sig inkapable til at håndtere private anliggender. Deres embede skal indskrænkes til at styre det minimale af vores fællesinteresser, for de har ikke evnen til at gabe over mere - det ses synligt og tydeligt i alt der er blevet ødelagt igennem de sidste to år.

En digital valuta... åbner også op for nye teknologiske muligheder, herunder programmering: det giver en part i en transaktion, såsom staten eller en arbejdsgiver, mulighed for at kontrollere, hvordan pengene bliver brugt af modtageren.
En potentiel anvendelse kunne være kontrol over ydelsesbetalinger, sagde Sandra Ro, administrerende direktør for Global Blockchain Business Council.

Hun sammenlignede en programmeret digital valuta med det amerikanske system til at betale for fordele med kuponer, da det kunne have et lignende mål om at begrænse modtageren til kun at købe væsentlige ting såsom mad for pengene.

Tidligere på måneden sagde Sir Jon Cunliffe, en vicedirektør i banken, at digitale valutaer kunne programmeres til kommercielle eller sociale formål, helt ned til den måde, børn bruger lommepenge på.

Han fortalte Sky News: "Du kunne tænke på smarte kontrakter, hvor pengene kun ville blive programmeret til at blive frigivet, hvis der skete noget.

»Man kunne godt finde på at give sine børn lommepenge, men programmere pengene, så de ikke kunne bruges til slik. Der er en lang række ting, som penge kan gøre, programmerbare penge, som vi ikke kan med den nuværende teknologi."

Nu har Gud fortalt os at det vil komme, og vi ser at Han har ret. Gud hånede folkets afguder og sagde, "Forkynd, hvad der siden vil ske, at vi kan se, I er Guder! Gør noget, godt eller ondt, så måler vi os med hinanden!.. Hvo forkyndte det før, så vi vidste det, forud, så vi sagde: "Han fik Ret!" Nej, ingen har forkyndt eller sagt det, ingen har hørt eders Ord. Først jeg har forkyndt det for Zion, sendt Jerusalem Glædesbud." (Es. 41:23-27). Ligeledes sagde Jesus at "Jeg siger jer det allerede nu, før det sker, for at I, når det er sket, skal tro, at jeg er den, jeg er" (Joh. 13:19), og med "at jeg er den, jeg er" refererer Jesus tilbage til da Han viste sig for Moses og sagde, "Således skal du sige til Israelitterne: JEG ER har sendt mig til eder!" (2. Mos. 3:14). Med andre ord, Jesus er Gud.

Men vi kender ikke Guds tid i detaljer. Vi kender ikke dagen og timen (Matt. 25:13), men så absolut at tiden er nær (Matt. 24:32-33). Derfor må vi skubbe så hårdt tilbage som vi kan, mens vi er her. Vi er nødt til at gennemgrænske de menneskers liv, som søger embede i samfundet. Hvem er de, hvordan er de - er de magthungrende eller frihedssøgende? Vi er nød til at kende vores embedsfolk og stemme dem ud, der ikke har vores samfunds bedste for øje. Ud med Klaus Schwabs unge globale ledere, ud med globalisterne og klimakrigerne. Vi er nødt til at gøre vores bedste for at vælge rigtigt - det har aldrig været mere vigtigt end nu.

Vigtigst af alt - vælg Jesus. Snart kommer Han tilbage og regerer verden. "han dømmer ej efter, hvad Øjnene ser, skønner ej efter, hvad Ørene hører. Han dømmer de ringe med Retfærd, fælder redelig Dom over Landets arme. Voldsmanden slår han med Mundens Ris, gudløse dræber han med Læbernes Ånde" (Es. 11:3-4). Med andre ord, jordiske dommere, dømmer ud fra det, de hører og ser. Men Jesus vil dømme efter det, der skjuler sig i mennesket - Han dømmer retfærdigt.

Verdens begivenheder råber så højt at døve han mærke lydbølgerne at GUDS ORD ER SANDT. Jesus kommer lige om lidt. Snart er vi hjemme hvor vi hører til. Denne verden er på vej i afgrunden. Men boliger med fred, glæde, frihed, kærlighed - legeme-, sjæl- og ånds gennemtrængende kærlighed, venter os, der elsker Jesus!

1 "How to bring the benefits of programmability to CBDC", G+D Spotlight, d. 12-08-2021
2 "Bank of England tells ministers to intervene on digital currency 'programming'", The Telegraph, d. 21-06-2021


Debat: Programmerbar valuta

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Kontrol [93]; Kryptovaluta [4]; Overvågning [29]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2022