Staten vil forme de kommende generationer

Lagt på d. 23/01-22


Udskriv


Vil man ændre verden, hvilket vi ser med en enorm dæmonisk drivkraft søges gjort i dag, så er det børnene man skal have fat i.

Og her er Statens uddanelsesinstitutioner vigtige. Her har man i ca. en menneskealder formet befolkningerne og vendt dem til religionen om evolution, væk fra Gud. Det var første vigtige formation af verden, som åbner en masse muligheder. Hvis ikke mennesket nysgerrigt og åbent lærer at stille de rigtige spørgsmål om tilblivelsen, men accepterer at vi er et produkt af fortidens tilfældige sekvenser her på Jorden, sammen med al anden biologisk liv, så kan vi narres til at tro at vi er en ubetydelig del af en betydelig lukket kreds, som vi nu har rejst os på to ben for at ødelægge.

De sidste 30 år har der været stort pres på at overbevise verden om, at vi ødelægger klimaet. Børn lærer det i skolen - "I er alle avancerede dyr, der ødelægger Jorden". Vi ser hvordan Greta Thunberg er pacet frem på verdensscenen, som et elitært trofæ, der forkynder det religiøse budskab om undergang, hvis ikke vi føjer elitens befalinger.

I 2009, da Al Gore var den nyttige idiot på scenen, i klimaets navn, talte han til en ungdomskonference i Washington D.C, hvor han hånede den ændre befolkning og satte eleverne op imod dem, som jo med livserfaring og dybere forståelse for verden end børn, er sværere at nå med nye lærdomme, der ikke giver mening. Han sagde:

Da jeg var på jeres alder, og borgerrettighedsrevolutionen udfoldede sig, og vi børn spurgte vores forældre og deres generation: 'Forklar mig igen, hvorfor det er okay, at loven officielt diskriminerer mennesker på grund af deres hudfarve?' Og da vores forældres generation ikke kunne svare på det spørgsmål, så begyndte loven at ændre sig. 

Der er nogle ting om vores verden, som du ved, som ældre mennesker ikke ved. Hvordan kan det være? Ser I, i en periode med hurtige ændringer, virker de gamle antagelser nogle gange bare ikke længere, fordi de er forældede1

Nu vil Staten gerne, at vi alle sammen føjer os og gør som de siger, når de siger, "kom og bliv vaccineret". Om end der har været alt for mange voksne mennesker, der har undladt at gøre sig eftertankens anstrengelse og ladet sig selv og sine børn deltage i det elitens globale medinaleksperiment, så har der ikke været den ønskede tilslutning.

Så må Staten jo igen have fat i børnene, for så uddør modstanden med de gamle stædige generationer, mens den nye formede generation tager over. Og som forsøg på at nå det mål, har Sundhedsstyrelsen kørt en videoreklamekampagne rettet mod børn, der ser børnevideoer på Youtube og i deres spil. En kampagne med seks videoer, hvor de forsøger at favne en bred del af befolkningen. Det er 24Syv programmet Mette & Magten2 der har sat fokus på det. Videoerne kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside3.

Anne Kirstine Cramon fra Mette & Magten interviewer en mor, der oplevede at hendes søn blev præsenteret for en video, den med Fioana, som håber på at hun kan lave flere ting, når hun bliver vaccineret. Fioanas mor, som har fået 30.000 for at deltage i kampagnen, fortæller, "Jeg tænker, at vores datter Fioana, ligesom alle andre, har en bekymring for: Smitter jeg nu nogen?" - og så sætter Sundshedsstyrelsen underteksterne til fed og fremhæver, "Kommer jeg for tæt på? Er det sikker nok for mig at kramme min mormor og morfar".

Det er samvittighedsløst, respektløst, umoralsk og uetisk, at Staten på den måde søger at forbigå børnenes forældre. Det viser os at Staten mener at vide bedre. Og hvor stopper det? Der sidder dødelige mennesker i Statens favn, som er uddannet i samme system som du og jeg, og ved ikke mere om verden, om videnskab om biologi, end du og jeg. De ved ikke om vaccinerne skader børnene nu og i fremtiden, og om de så vidste alt, er de i Statens skød for at udføre et betalt stykke arbejde, hvilket i den grad gør dem uegnede til at opdrage vores børn. Det er kommunistisk og møgbeskidt, og jeg er skuffet ud over alle grænser, over det vi har set fra myndighederne de sidste to år - min tillid og respekt er væk for evigt. 

I "Mette & Magten" podcasten, fortæller moderen som interviewes om drengens reaktion, og moderen fortæller om at: "Jeg kunne jo godt mærke selv, at mine egne fordomme eller antagelse af den (videoen), at jeg lige skulle pakke den væk, så jeg spurgte bare sådan helt neutralt: Kunne du lide reklamen, og han siger nææh, og det er jo der jeg skal lade være med at komme med nogle ledende spørgsmål, ved jeg jo godt". 

STOP! Det er præcis der forældre IKKE skal holde tilbage. Forældre skal fortælle sine børn hvad der er op og ned - netop stille ledende spørgsmål der sporer børnene ind på den kritiske tankerække der er vigtigt, for at navigere i denne verden. De skal fortælle deres børn ting som at ingen mennesker må røre ved deres kønsdele, at de ikke skal gå med fremmede, at de ikke skal lade nogen i verden bestemme, om de skal modtage medicinsk behandling. Det er forældrenes ansvar at forklare sine børn hvad der er ret og vrang!

Drengens mor siger videre, "Men jeg sad med sådan en lidt flad fornemmelse, fordi jeg kunne jo godt mærke at han egentlig måske ikke havde lagt mærke til hvad der foregik." Den flade fornemmelse ville have været en opløftende og glad fornemmelse, hvis hun havde fortalt sin søn hvad det var han lige havde oplevet. Statens syge hjernevask kunne været blevet til en uddannelse for hendes søn, til at forstå at man altid altid altid skal tænke selv, og ikke bare kan stole og handle ukritisk på hvad andre siger.

Vi ser altså igennem det her, at vi i Danmark har en Stat der bruger kommunistmetoder, til at forandre verden til hvordan de synes den skal se ud. Vi skal være på vagt, og råbe op over de mindste ting vi oplever med Staten, for ellers ender det alt for hurtigt i kinesiske tilstande. Den fjerde statsmagt, journalisterne, har svigtet os, så vi må bruge alle de kanaler vi har til rådighed, til at dele, råbe højt, sige vores mening og uddanne hinanden.

Videoerne er blevet trukket tilbage, fortæller Eva Tolstrup Ziegler, som er kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen og forklarer til Mette & Magten at:

Det er uhensigtsmæssigt og beklageligt, at børn er blevet eksponeret for de her videoer uden deres forældre, og vi har stoppet annonceringen med dem... Jeg kan godt forstå, at man kan være i tvivl, om man kan stole på vores vaccinefilm, når vi har betalt en familie for at medvirke og indtage et bestemt standpunkt. Det har vi ikke været opmærksomme på og det er dumt.4

Magnus Heunicke, den ræv, har ingen kommentarer... Han er på udkik efter næste skandale der kan helliges målet.

1 Staten hjernevasker børn for at 'genopdrage' deres forældre til grønt diktatur
2 "Mette & Magten: Sundhedsstyrelsen skjuler vaccinevideoer i børnespil", Spreaker.com, d. 22-02-2022
3 "Film om covid-19 vaccination af 5-11 årige", Sundshedsstyrelsen
4 "Sundhedsstyrelsen skjuler vaccinevideoer i børnespil: 'Uhensigtsmæssigt og beklageligt'", B.T., d. 22-02-2022


Debat: Staten vil forme de kommende generationer

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

  • Marzanna
    d. 23-01-2022; kl. 17:10

    Thousands of churches raise alarm about scope of new Canadian 'conversiontherapy' ban
    More than 4,000pastors protested against Canadian law that describes biblical morality as a'myth'
    https://www.foxnews.com/world/...


Relaterede nyhedsblogs

Børneopdragelse [15]; Vaccine [86];

Flere nyhedsblogs fra 2022