Udslettelsen af Esaus hus truer

Lagt på d. 30/03-22


Udskriv


Arabiske separatister leger med ilden og skubber til borgerkrig i Israel. Det er endnu en spændt situation, der står i rækken for profetisk opfyldelse, og råber med i bevisernes kor om at Jesus kommer snart. Det er profeteret at Israel skal udrydde Esaus hus, hvilket er det nuværende navngivne palæstinensiske folk. De er ikke et særegent folk, men er Arabere.

Mottoet "Befri Palæstina" bærer en håbefuld arabisk men urealiserbar drøm, som Bibelen forkynder vil ende med palæstinensisk udryddelse. Selvom Koranen tilkendegiver Bibelen som den endelige autoritet1, er folket utrætteligt ignorante omkring deres endelige, hvilket uden tvivl bliver forårsaget af deres blodige længsel efter at se Israel drevet i havet. Gud har sagt, "Jakobs Hus skal blive en Ild og Josefs Hus en Lue (Israel), men Esaus Hus (Palæstinenerne2)skal blive Strå, og de skal sætte Ild derpå og fortære det, og ingen af Esaus Hus skal undslippe, så sandt HERREN har talet" (Ob. 1:18).

Den palæstinensiske udslettelse stunder til og "Israel National News" fortæller, at 200.000 arabere er ved at bygge et internt militær i Israel, imod Israel:

IDF Brigadegeneral (Resserve) og tidligere minister Effi Eitam advarede tirsdag om, at den seneste bølge af terrorangreb udført af israelske arabere markerer begyndelsen på en voldelig opstand fra Israels arabiske sektor.
I en samtale med Galei Tzahal tirsdag morgen sagde den tidligere chef for National Religious Party - forløberen for det jødiske hjem-parti - at stigningen i voldelige terrorangreb udført af arabere med israelsk statsborgerskab er et symptom på et større problem i den arabiske sektor.

"Vi er nødt til at fortælle os selv sandheden: Vi er midt i et arabisk oprør, et islamisk-nationalistisk oprør mod ideen om Israel som det jødiske folks stat. De har [israelsk] statsborgerskab og har lige rettigheder i alt, men de er separatister."

"Disse 200.000 'gode' arabere har ikke brug for våben. Den [arabiske] sektor bygger en militær styrke mod staten, israelske arabere er ved at blive en separatistisk befolkning. Vi kan stå over for en situation, hvor borgere i landet gør oprør mod dets autoritet og dets suverænitet, inkluderet i væbnede undergrundsbevægelser."

"Selv terrorisme iblandt arabiske israelere selv, har til formål at svække staten Israels jødiske karakter. Og i stedet for at samle de ulovlige våben, forsøger vi at slukke ilden ved at hælde benzin på den."

"Det første, vi skal gøre, er at samle våbnene og demilitarisere den arabiske sektor for at stoppe med at sætte skub i terrorangrebene. Nu kommer vi til at se et våbenkapløb mellem israelere og arabiske borgere - en absolut fejl fra politiets side i at opretholde orden."3

Arabernes ubøjelige had imod Jøderne, ser i hverdagen sådan ud i Israel:

To grænsepolitibetjente, en kvinde og en mand – Shirel Abukarat fra Netanya og Yezen Falah fra landsbyen Kisra Sumei i Druze Galilæa – begge i alderen 19 – blev skudt og dræbt i centrum af Hadera søndag aften den 27. marts. Politibetjente der spiste middag på en nærliggende restaurant, dræbte de to bevæbnede mænd på stedet. Islamisk Stat påtog sig ansvaret for angrebet, i en erklæring på sin Telegram-konto. De bevæbnede mænd blev optaget af overvågningskameraer, mens de affyrede stormgeværer på en hovedgade i den normalt stille by i det centrale Israel. De ankom til Hadera tungt bevæbnet med et stort arsenal af pistoler, automatiske rifler, knive, en kasse ammunition, inklusive stjålne IDF klasse 5.56 kaliber kugler samt handsker. De var åbenbart indstillet på et storstilet overfald med mange ofre, før de blev afbrudt.

Politiet rykkede med styrke ned mod den israelske arabiske by Umm al-Fahm og arresterede fem formodede konfødererede – tre af dem lokale beboere, en bror og to fætre til en af de bevæbnede mænd. Den ene er mistænkt for at medvirke til angrebet; fire for at tilhøre en hemmelig ISIS-celle.

Premierminister Naftali Bennett udtalte tidligt mandag: "Et andet angreb fra Islamisk Stats tilhængere i Israel kræver, at sikkerhedsstyrkerne hurtigt tilpasser sig en ny trussel, og det har de," sagde han. Dette var en henvisning til det dødelige terrorangreb i den sydlige by Beersheba for seks dage siden, hvor en ISIS-tilhænger myrdede fire civile i en knivstikker-bil-ramning...

Begge angreb i Beersheba og Hadera blev begået af israelske arabiske borgere - det første en beboer i beduinbyen Houra i Negev, det andet fra den arabiske by Umm al-Fahm i det centrale Israel. Shin Bets indenlandske sikkerhedstjeneste efterforsker sig selv for at finde ud af, hvordan de fejlede i at kortlægge faren fra to terrorister fra Umm al-Fahm, hvoraf mindst én var kendt af dem.4

Det er uundgåeligt at tiden kommer, hvor Israel opfylder Guds forsyn. Hele verden fordømmer nu Russerne, fordi Rusland fører krig mod Ukraine, samtidig med at den støtter Araberne i at føre krig mod Israel. Rusland er bange for at NATO tager Ukraine, og Araberne er vrede over at Israel bebor områder, de har valgt at kalde okkuperet territorium, fordi Israel imod deres forventning tog områderne i 1973 under deres forenede Arabiske angreb - Libaneserne fra Nord, Syrien ned over Golanhøjderne fra Nordøst, den Arabiske Legion, de Irakiske styrker midt i landet og Ægypterne fra Syd. Historieprofessor David A. Rausch fortæller at,

Jordans kong Hussein sendte to af sine bedste panserbrigader til Syrien. Saudi-Arabien og Kuwait stod for de enorme omkostninger, mens de sendte tusindvis af tropper for at bekæmpe israelerne. Kuwait lånte sine britisk-fremstillede Lightning-jetfly til Egypten. Libyens Muammar Qaddafi omsatte fyrre franskfremstillede Mirage III-jagerfly og 100 kampvogne. Irakiske MiG-jagerfly samt kampvogns- og infanteridivisioner kæmpede på Golanhøjderne, mens en eskadron af irakiske Hunter-jetfly blev brugt af Egypten. Araberne forudsagde udryddelsen af den jødiske stat og 'befrielsen' af Palæstina5

Om man er for eller imod Israel, så er faktum, at når Araberne starter en krig, vinder Israel terræn. Og det er på vej til at ske igen. Kunne man dog bare forklare det til det Arabiske folk i og omkring Israel, så de kunne undslippe den frygtelige skæbne.

1 Læs Koranen eller Bibelen?
2 Læs Situationen i Guds land, Israel.
3 "'Israel is facing an armed revolt from the Arab sector'", Israel National News - Arutz Sheva, d. 29-03-2022
4 "Israel on high terror alert after two police officers killed in second ISIS attack'", DEBKAfile, d. 28-03-2022
5 "The Middle East Maze: Israel and Her Neighbors", af David A. Rausch, side 57.


Debat: Udslettelsen af Esaus hus truer

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [105]; Mellemøsten [73]; Palæstina [45];

Flere nyhedsblogs fra 2022