Bill Gates opkøber endnu mere jord

Lagt på d. 26/06-22


Udskriv


Jeg tænker at mange efterhånden har blot en lille ide om at der lurer en fødevarekrise ude i horisonten. Under mottoet for den nye verdensorden "Du ejer intet. Og du vil være glad", som er nedfældet af Danmarks socialist Ida Auken, opkøber elitære og moralske undermåler Bill Gates endnu mere jord - for det du ikke ejer, det ejer de.

Jeg fortæller i Hungersnød i en verdensorden af knaphed at han i 2021 opkøbte land 9 gange større ind Danmark, og nu har an opkøbt endnu mere:

En enhed tilknyttet Bill Gates, milliardær og medstifter af Microsoft, ser ud til at have købt omkring 2.100 tønder af det nordlige Red River Valley landbrugsjord i North Dakota i en aftale, der stille og roligt blev indgået med ejerne af Campbell Farms, en kartoffel landbrugsgruppe med hovedkontor i Grafton, North Dakota, i november sidste år.
Ingen involveret i aftalen ser ud til at være ivrige efter at tale om det.

Offentlige skøder viser, at transaktionen beløber sig til omkring 13,5 millioner dollars1

849 hektarer jord, svarende til 8,5 km2, er ikke nogen nævneværdig størrelse - men denne handel blev uden nogen egentlig omtale opsnappet, og hvor meget land bliver opkøbt af eliten under deres forskellige associerede organisationer?

Når elitens snoge har tilstrækkeligt land tilgængelig på sine hænder, gør det dem i stand til lettere at foregive en fødevarekrise, der kan fjerne uønskede menneskelige emner fra Jorden, hvilket er Satan ønske og elitens befaling.

Læs mere om den planlagte hungersnød her: En ny verdensorden af knaphed

1 "Entity linked to billionaire Bill Gates pays $13.5 million for Campbell Farms' North Dakota farmland", Agweek, d. 09-06-2022


Debat: Bill Gates opkøber endnu mere jord

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Befolkningsreduktion [45]; Den Store Nulstilling [13]; Hungersnød [5];

Flere nyhedsblogs fra 2022