Efter Corona - den næste pandemi planlægges

Lagt på d. 28/12-22


Udskriv


For tre år siden, den 18. oktober 2019 i New York, var Johns Hopkins Center for sundhedssikkerhed vært i partnerskab med World Economic Forum og Bill og Melinda Gates Foundation for en øvelse kaldt Event 201, en pandemiøvelse på højt niveau. De sagde dengang at der er ca. 200 epidemibegivenheder i verden årligt, og denne pandemiøvelse - få måneder før verden lærte Covid-19 at kende, handlede om det år, hvor epidemi 201 - den alvorlige pandemi - rammer, nemlig en coronavirus.

Den 23. oktober 2022, næsten præcist tre år efter, holder samme okkulte treenighed endnu en øvelse ved Grand Challenges årsmøde i Bruxelles, Belgien. Det skal siges, at det er ikke alle øvelser der bliver til virkelighed - i 2001 havde de en "Dark Winter" øvelse, vedr. et skjult koppeangreb på amerikanske borgere, i 2005 "Atlantic Storm" vedr. et bioterrorangreb og i 2018 "Clade X"1. Tiden var tilsyneladende ikke moden, eller det var blot forberedelser til når det gunstige øjeblik endelig lagde sig til rette.

I år var det "Catastrophic Contagion" (Katastrofal smitte), hvor "10 nuværende og tidligere sundhedsministre og højtstående embedsmænd i folkesundheden fra Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, Indien, Tyskland, samt Bill Gates, medformand for Bill & Melinda Gates Foundation" mødtes for at "træffe hastepolitiske beslutninger med begrænset information i lyset af usikkerhed"2.

Der fortælles ikke ret meget om øvelsen på Johns Hopkins egen side, men fra Reuters fakta-tjek side, som forsøger at dementere at der er tale om pandemiplanlæggelser (også med henvisninger til Event-201), fortælles der at:

De deltog alle i simulerede WHO-sundhedsrådgivningsmøder, der blev afholdt i 2025 for at behandle en fiktiv infektionssygdom kaldet "Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025", som bliver "en pandemi med en højere dødelighed end COVID-19" og "uforholdsmæssigt" rammer børn og unge.3

Forkortet kaldes den nye pandemi på ironisk vis SEERS, et akronym der på engelsk betyder "seere", personer der får et syn, sandsigere, clairvoyanter, åndemanere. 

Hvad end der sker, er WHO svedig af spænding, for som leder af WHO's sundhedsnødprogram, Dr. Michael Ryan, advarede om:

der kan være en "endnu mere alvorlig" pandemi i fremtiden, efterhånden som nye mutante og meget infektiøse stammer af Covid-19 spredes... Han fortsatte med at beskrive pandemien som et "wake-up call", og sagde, at det har givet WHO muligheden for at lære, hvordan man reagerer på sådanne nødsituationer bedre.
Vi skal tage os sammen; vi skal gøre os klar til noget, der kan blive endnu mere alvorligt i fremtiden.

Dr. Ryan forklarede, at planeten er skrøbelig, og "vi lever i et stadig mere komplekst globalt samfund, og disse tendenser vil fortsætte."4

Én ting er sikkert - Eliten har fået indført værktøjer - i alle verdens lande - til at være klar til noget, hvornår som helst. Og hvis ikke sandsigerne får ført SEERS ud i verden i 2025, så kan der hurtigt skabes en situation i den smeltende permafrost:

Et hold europæiske forskere har fundet hele 13 såkaldte 'zombie-virusser', der har været nedfrosset i den sibiriske permafrost... På grund af klimaforandringerne er dele af permafrosten tøet op.
I fremtiden vil vi se en lang række hidtil frosne og for længst glemte virusser komme frem, når jorden tør op.

Hver gang, vi kigger, vil vi finde en virus. Det er sikkert. Hver gang, vi leder efter smitsomme virus i permafrosten, vil vi finde det, udtaler Jean-Michel Claverie, der er medforfatter til studiet, der beskriver de optøede virusser, til Washington Post.5

Washington Post er dog ret sikker på at det ikke vil skabe en global pandemi... Ligesom det meste af verden var helt afslappet ang. Corona - indtil det blev gjort til en global pandemi - en stor global forkølelseskrise. Der er mange kort i ærmerne og medierne tryller med når befolkningen skal narres til at tro de kommende narrativer og af skræk for at dø lade sig skyde langt ind i evigheden af sprøjer ladet med giftblandernes dødsvæsker (se Sejr over verden, igennem okkult medicin).

1 "Past exercises held by the Johns Hopkins Center for Health Security", Johns Hopkins Center for Health Security
2 "Catastrophic Contagion", Johns Hopkins Center for Health Security
3 "Fact Check-‘Catastrophic Contagion’ video is fictional and does not support claims about pandemic preparedness exercises", Reuters Fact Check, d. 15-12-2022
4 "Current coronavirus pandemic ‘very severe’ but ‘not necessarily the big one’ – WHO", RT News, d. 29-12-2020
5 "https://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab/zombie-virus-fundet/9537844", Ekstra Bladet, d. 05-12-2022


Debat: Efter Corona - den næste pandemi planlægges

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • jørgen andreasen
  d. 29-12-2022; kl. 10:31

  "Hvem kan sejre over verden uden den som tror at Jesus er guds søn",
  -så vær helt rolig, der sker ikke en sejr over verden med okkult medicin.
 • Kim Andersen
  d. 29-12-2022; kl. 14:12

  Jeg synes det er citeret lidt ude af kontekst. Jesus sagde, "Dette har jeg talt til jer, for at I skal have fred i mig. I verden har I trængsel; men vær frimodige, jeg har overvundet verden.«" (Joh. 16:33). På trods af Jesus har overvundet verden, så får fjenden så hårdt et tag i verden i den kommende tid, at hvis ikke Jesus griber ind, vil intet menneske overleve (Matt. 24:22).

  At overvinde verden i versets kontekst, handler om troen, og ved troen har vi fået Guds Ånd som er større end verden (1. Joh. 4:4) - hvilket vi ved er Guds segl og panten på vores frelse (2. Kor. 1:22; 2. Kor. 5:5; Ef. 1:14). Ved troen ser og forstår vi sandheden, vi har Hans kærlighed og overvinder dermed verdens ondskab og ikke mindst fortabelse - Jesu sejr bragte os evigt liv, og det er den sejr over verden der er tale om, at "Den, som har Sønnen, har livet; den, som ikke har Guds Søn, har ikke livet." (1. Joh. 5:12-13).

  Johannes fortsætter og forklarer at "hele verden er i den Ondes vold" (1. Joh. 5:19), og den Onde er denne verdens fyrste indtil Jesus kommer tilbage og indfrier skødet, som han købte tilbage med sit blod, herunder ejerskabet over verden.

  Sejren over verden igennem okkult medicin munder ud i dyrest mærke, og ingen kan være en retmæssig borger på denne klode uden det mærke. Vi så forgængeren til det i coronakrigen.

  Men - jo - vær helt rolig - har du Jesus, har du det evige liv. Men denne verden bliver alt andet end mere rolig og fredelig i tiden der kommer. Og det er alt sammen et kæmpe bevis for Bibelens troværdighed.


Relaterede nyhedsblogs

Sygdom [61]; World Economic Forum [12];

Flere nyhedsblogs fra 2022