Magog hvæsser sværd igen

Lagt på d. 27/01-22Rusland har igennem længere tid, i hvert fald de sidste 15 år1, jævnligt prikket til verdenssituationen for at mærke efter om den indestængte længsel efter magt og rigdom, som Bibelen har åbenbaret ligger i Magogs hjerte, kan forløses (Ezekiel kap. 38-39).

Nu er det tid igen, og The Sun fortæller:

En massiv manøvre er allerede startet i Oman-bugten syd for Iran, som vil fortsætte indtil næste lørdag, ifølge Bild.

I løbet af de kommende uger vil krigsspil med Putin-allierede Hviderusland omfatte mere end 140 krigsskibe og støttefartøjer - samt 60 fly, 1.000 stykker militærudstyr - og omkring 10.000 soldater, sagde forsvarsministeriet.

Stedfortrædende russisk forsvarsminister Alexander Fomin hævder at formålet med øvelserne er at beskytte nationale interesser i oceanerne, og at "beskytte Ruslands interesser og dets allierede Belarus.

Han sagde: »Målet med øvelsen er at finjustere opgaverne med at undertrykke og afvise ekstern aggression under en defensiv operation, modvirke terrorisme og beskytte EU-statens interesser (Rusland og Belarus).«

Øvelserne udføres i to faser, med den første varige indtil 9. februar, sagde det hviderussiske forsvarsministerium.

Meddelelsen blev lavet en dag forud for Crunch-forhandlinger mellem amerikansk statssekretær Antony Blinken og den russiske udenrigsminister Sergei Lavrov i Genève - hvor der håbes at spændingerne over Ukraine vil blive desarmeret...  Frygten stiger for at Rusland i søvne kan gå ind i en Vietnam-stils krig i Ukraine, hvor de møder hård modstand fra guerillakrigere støttet af amerikanske specialstyrker.

Alarmerende bevis

Putin beskyldes for at samle 100.000 soldater på grænsen til Ukraine - men dets nabo håber, at enhver invasion vil se Kreml-styrker suges ind i 'dræberzoner' i en lang og blodig konflikt.

Den russiske leder kunne beordre sine styrker til at iværksætte, hvad han håber ville være et lynnedslag for en afgørende sejr over Ukraine.

Alarmerende nye beviser dukkede op i dag, om en enorm opbygning af tropper og militært isenkram på Ukraines nordlige grænse - inden for slående afstand fra hovedstaden Kiev.

Troppernes familier forventer, at de bliver involveret i en længere krig, efter at have fået at vide, at de kan være hjemmefra i ni måneder.

Putins styrker er nu i Hviderusland, mindre end 30 km fra Ukraines grænse, efter en stigning i troppe- og udstyrsbevægelser i de seneste dage fra Ruslands fjerne østen.

Nye videoer viser russiske faldskærmstroppers invasionsøvelser forud for fællesøvelserne med Hviderusland.2

The Sun har denne illustration af Ruslands verdensomspændende øvelse:


Samtidig har de et billede af et Russisk krigsskib i Storebælt på vej til Nordsøen


Det er ikke uden grund at Sverige retter ryggen og løfter øjenbryn, for der er frygt for konflikt med Rusland, i forbindelse med en mulig militær-konfrontation ved grænsen til Ukraine. TV 2 fortæller:

Svenske indbyggere på øen Gotland er torsdag vågnet op til patruljerende soldater i gaden.

Sverige har nemlig valgt at øge sine synlige militære aktiviteter på øen, oplyser generalløjtnant Michael Claesson, der er chef for fælles operationer, i en meddelelse torsdag.

Grunden er de øgede spændinger mellem NATO og Rusland, men også, at tre russiske flådefartøjer er blevet set passere gennem Østersøen... Og hvor nogle aktiviteter er synlige, vil andre aktiviteter ikke være synlige, fortæller Michael Claesson.
- På Gotland vil det helt sikkert kunne ses, men vi fordeler vores ressourcer flere steder end det, siger han og tilføjer, at forsvaret vil operere i luften, til søs, under overfladen og på landjord.3

Det Rusland opdager i disse dage er, at modstanden fra både USA og NATO ikke er mere end retoriske trusler. Tyskland sender 5.000 hjælme til Ukraine, under hån fra Kiev's borgmester der grinder og spørger, "Hvad sender Tyskland næste gang? Puder?"4. Biden overvejer personlige sanktioner mod Putin, hvilket han truer med vil ske hvis han invarderer Ukraine5. Frankrigs Macron, kræver klare svar fra den russiske præsident6, alt imens Tyskland, Australien, USA, England tilskynder sine borgere at rejse hjem, hvilket bekymrer Ukraine, for det kan øge spændingerne7. Det er den svageste respons der overhovedet kan mobiliseres, og Ruslands mod griber om sig.

I 1973, for 49 år siden, lavede Club of Rome et verdenskort, forudsagt af Gud for mere end 2.500 år siden (Dan. 7:25), hvor de opdelte verden i ti kongeriger8, og kongerige nr. 5 vil opsluge Ukraine.


Om det er Rusland der bruges til at danne superstat nr. 5, eller det sker på en anden måde - det kommer til at ske.

Det er endnu et bevis både for Bibelens troværdighed og at vi er i de sidste dage af endens tid. Snart indtræder trængselstiden, den Store Nulstilling, det råber hele verdenssituationen til alle der har øjne og ører. Se også Det 20. århundredes profetier for Skandinavien.

1 "Gog & Magog", Tagryggen
2 "AXIS OF EVIL Putin to encircle Europe with massive war games alongside China and Iran as 100,000 prepare to invade Ukraine", The Sun, d. 20-01-2022
3 "Sverige sender soldater på gaderne på Gotland – frygter konflikt med Rusland", TV 2 Nyheder, d. 14-01-2022
4 "Tyskland sender hjælp til Ukraine. I Kiev håner de indholdet: »Er det en joke?«", Berlingske, d. 26-01-2022
5 "Biden vil overveje personlige sanktioner mod Putin", Kristeligt Dagblad, d. 26-01-2022
6 "Macron vil forlange klare svar af Putin", Avisen.dk, d. 25-01-2022
7 "Ukraine Concerned 'Premature' Withdrawal of Australian, US, UK Citizens Will 'Increase Tensions'", The Epoch Times, d. 22-01-2022
8 "Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret", Tagryggen, d. 13-11-2009


Debat: Magog hvæsser sværd igen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Gog & Magog [23]; NATO [10]; Rusland [23]; Tidens ende [77];

Flere nyhedsblogs fra 2022