Den skyldige vaccineregering

Lagt på d. 24/06-22


Udskriv


Søren Brostrøm erkender "Vi er blevet klogere, og vi ville ikke gøre det samme i dag, lyder det fra Søren Brostrøm" mens Mette Frederiksen i sin uvidende magtrus udtrykker, "børnene har ikke taget skade af at få vaccinen. Så jeg tænker ikke, at det var meget problematisk, lyder svaret fra statsministeren". Men det er ikke en sætning hun selv har udtænkt, det har hendes elskede løgnhals1 Allan Randrup.

Søren Brostrøm, speciallæge i gynækologi og obstetrik og direktør for Sundhedsstyrelsen siger:

Med den viden, vi har i dag, fik vi ikke meget ud af at lade børn vaccinere mod coronavirus sidste år... derfor nu må "tage læringen videre"... for at bevare tilliden – vil jeg indrømme og sige, at vi er blevet klogere, og vi ville ikke gøre det samme i dag. Og det kommer vi heller ikke til fremadrettet2

Søren Brostrøm taler om læring - hvad i alverden er det for nogle uerfarne mennesker der står på landets tinde og dikterer regler for os - vi er blevet deres praktik-projekt - de har INGEN er faring med det de laver eller anbefaler og så kalder de sig eksperter og mener de kan dække sine handlinger ind under at det er læring. 

Han siger, "Jeg vil se alle børneforældre, som har vaccineret deres barn, i øjnene og sige: "I gjorde det rigtige og tak, fordi I lyttede"" - forældre skubbede bange og autoritetstro sine børn ind i vaccinehallerne og lod dem deltage i et globalt vaccineforsøg, hvor producenten havde informeret om få sjældne bivirkninger, der efterfølgende eksploderede til 1291 kendte bivirkninger3. Med chance for at blive ramt hårdt på helbredet uden nogen gevinst i form af beskyttelse fra vaccinen, er folk blevet løget for og løgneren står rankt på landsdækkende TV og siger, "I gjorde det rigtige og tak, fordi I lyttede". Det var ikke engang for børnenes skyld Søren Brostrøm anbefalede vaccinen, det var for at de ikke skulle slå deres forældre og bedsteforældre ihjel.

Tror Brostrøm virkelig at fordi han erkender at han ikke vidste bedre, og fortsat mener at forældrene gjorde det rigtigt, at så har han undgået et tillidsbrud?

Jeg håber ikke jeg er den eneste der er rasende og ikke giver hverken Regering eller Folketing nogen form for tillid mere - de har ingen omgang i hovedet til at forstå de ødelæggelser de støber med deres barnlige ledelse. Der var masser af information ude på daværende tidspunkt, men Regeringen ville ikke lytte. Christine Stabell Benn kunne på forhånd fortælle at det ikke virkede, hvilket B.T. udgav et interview om4. DE VILLE IKKE LYTTE. Max Schmeling, der er statistiker og anvendt i Byretten såvel som Landsretten, har nu skrevet 4. åbne breve til Epidemiudvalget5, hvor han beviser at vaccinerne, særligt bestemte sendinger, er voldsomt sygdomsfremkaldende - men det forlyder fortsat at vaccinerne er sikre og effektive, hvorfor man fortsat anbefaler dem til alle over 50.

Tænk lige over det - vi betaler danske politikere for at regere landet i vores favør. Deres opgave er at indsamle al tilgængelig information, og på baggrund af det tage voksne, ansvarlige beslutninger - og det var ikke Allan Randrups galskab de ikke ville lykke til, som desuden godt vidste at vaccinerne ikke virkede som de lovede.

Mette Frederiksen er ufortrøden:

Vi har skullet håndtere noget at det sværeste i vores levetid, uden rigtigt at vide hvad det er, vi har med at gøre. Det, de danske muligheder [myndigheder] har valgt, er at være ærlige – også om det vi ikke har vidst noget om6

Og det vilde er, at dagen efter viser det sig at Brostrøm INGEN læring tager med sig. Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme og medlem af regeringens referencegruppe om epidemihåndtering udtrykker at vi risikerer nedlukning, hvis ikke 2-6-årige får influenzavaccine og siger:

Vi ved med influenza, at børnene er motor, og derfor er det afgørende at få dem vaccineret... Ifølge ham er det nemlig et "realistisk scenarie", at vi i Danmark til vinter kommer til at opleve en så omfattende corona- og influenzaepidemi, at hospitalsvæsenet risikerer at blive alvorligt overbelastet – hvis altså vi ikke lykkes med at få vaccineret den gruppe, der forventes at drive smitten.

Konkret har Jens Lundgren et mål om, at 90 procent af de 2-6-årige bliver vaccineret mod influenza.7

Med det samme er Brostrøm på galskabens sti igen,

Direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, mener ligesom Jens Lundgren, at det er afgørende at få børnene vaccineret mod influenza, og at tallet var for lavt sidste år.

- Det vil være med til at forebygge smitte og beskytte de ældre, og derfor vil vi gerne have en højere tilslutning, end det lykkedes sidste år, siger han til TV 2.

Tilbuddet om influenzavaccine til børn vil gælde fra 1. oktober, samtidig med at der åbnes for fjerde stik mod coronavirus til alle borgere over 50 år.

Inden da skal alle sejl sættes til for at informere forældrene, så de lader deres børn vaccinere, fortæller Søren Brostrøm.

- Vi starter en informationskampagne fra midten af september, og så skal vi generelt gøre det nemmere at få vaccinen, så forældre ikke skal sætte en hel dag af, ligesom flere oplevede sidste år, siger han.

Det er er ganske enkelt farlig, umoden og barnlig ledelse tilført voksen stolthed og magtrus. At Regeringen anbefaler, endog presser mennesker til at gøre noget den ikke ved noget om, bør som det mindste lægge klart og tydeligt op til, at det er et frit valg, og at man selv står med ansvaret for bivirkningerne. At øve sig på befolkningen, at efterfølgende være legende og lallende ligeglad og gøre det hele én gang til, uden at stå ved forbrydelserne, råber til himmelen om det, Bibelen kalder drengekådhed.

Da Israel, som nutidens Danmark og resten af verdens lande, havde lukket Gud ude af deres samfund, advarede Gud folket igennem Esajas og sagde, "Jeg giver dem Drenge til Øverster, Drengekådhed skal herske over dem". Brostrøms uerfarne drengekådhed er et symptom på at Gud er ude af samfundet. Og advarslen til Israel fortsætter "I Folket undertrykker den ene den anden, hver sin Næste; Dreng sætter sig op imod Olding, Usling mod Hædersmand" (Es. 3:4-5) - er det ikke præcis det vi har oplevet i vores samfund igennem de sidste to år? Det er  i øvrigt.

Igen: De skal ikke sige at de ikke havde muligheden for at have taget den rette beslutning i tide, for én af landets eksperter Christine Stabell Benn satsede liv og levned råbte hurtigt op - men de ville ikke lytte. Og det er på befolkningens bekostning, både økonomisk, samfundsmæssigt og helbredsmæssigt.

Uretfærdigheden får lov, for nu, at gå uirettesat hen. Jeg er ked af, men må acceptere, at dommen over disse menneskers ugerninger må vente til Jesus kommer igen.

1 Se "Flere løgne fra højeste sted" og "De ukyndige/løgneriske myndigheder"
2 "Set i bakspejlet fik vi ikke meget ud af at vaccinere børnene, erkender Brostrøm", TV 2 Nyheder, d. 22-06-2022
3 Pfizerdokument åbenbarer 1.291 opdagede skader efter "godkendelsen"
4 "Professor Christine Stabell Benn advarer mod at vaccinere børn og unge", YouTube, d. 24-06-2021
5 "Åbent brev til: Folketinget, Epidemiudvalget, Epidemikommissionen, Sundhedsministeren, Statsministeren, Sundhedsstyrelsen,
Lægemiddelstyrelsen og Statens Serum Institut - Endelig dokumentation for signifikante forskelle i bivirkningsgrad
for Covid-19 vaccinebatches i Danmark.
"
6 "Mette Frederiksen står ved beslutning om at vaccinere børn", TV 2 News, d. 23-06-2022
7 "Vi risikerer nedlukning, hvis ikke 2-6-årige får influenzavaccine, siger Lundgren", TV 2 News, d. 23-06-2022


Debat: Den skyldige vaccineregering

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Lone Granhøj El Imam
  d. 26-06-2022; kl. 14:06

  Alt har dybere mening, skjult agenda og world economic forum. ser sig som den rigtige vej, at kontrollere hele verdens befolkning. Follow the money og svaret findes der. Alt har foregået i det skjulte, men blir blotlagt nu. At stå ved dig selv og sige nej. Tage sin beslutning og ansvar for det liv, vi hver især står og har.
  Lyset og kærligheden er med os, og vi er alle på vej. 
 • Kim Andersen
  d. 26-06-2022; kl. 16:05

  Hej Lone.
  Jeg er er enig i det meste du siger. 
  Det er stærkt tvivlsomt at det, der bliver kortlagt, er sandheden. Men for os der har luret hvad der forgår, vil en hvilken som helst manipuleret sandhed genkendes.

  Det andet er at lyset og sandheden er Jesus. Det er jo rigtigt at Han er med os, der tilhører Ham, hvem Han har frigjort fra Guds vrede fordi vi ved troen er blevet frelst. Men det er tydeligt at alt vi oplever er tilrettelæggelsen af den trængsel og det mørke der kommer over Jorden, for at dømme ugudeligheden og nøde alle der hader Jesus til at vende om, ændre holdning til Ham og blive frelst.

  Verden er med hast på vej ind i menneskehedens største mørke, så derfor kan jeg ikke være enig i din tanke at vi lyset og kærligheden er med os.


Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Mette Frederiksen [10]; Søren Brostrøm [9]; Vaccine [86];

Flere nyhedsblogs fra 2022