Corona konstateret i Norge før Kina

Lagt på d. 28/01-22


Udskriv


Tilbage i december 2020, begyndte det at komme frem, at Corona eksisterede i USA før den - ifølge det politiske narrativ - blev identificeret i Kina, 27. december 2020. Det afslørede blodprøver fra Røde Kors1.

Det samme kommer nu frem i Norge:

I Norge tages der blodprøver fra alle gravide for at kontrollere for syfilis, og alle disse prøver opbevares for at overvåge infektionssygdomme. Eskild ledede den forskergruppe, der sidste år havde adgang til at teste alle blodprøver ved Ahus (Akershus Universitetshospital) fra december 2019 til december 2020 for antistoffer mod coronavirus.

Under dette projekt fandt forskerne på Ahus antistoffer mod covid-19, helt tilbage til december 2019. Det er en måned før det første tilfælde blev påvist i Europa, og i samme periode som det blev påvist i Wuhan i Kina.

- Vi havde slet ikke regnet med det, vi troede, at vi ville se de første sager i marts eller april, siger Eskild.2

Det er svært at rykke ved videnskabens forudindtagelser i dag - konsekvenserne ved at ændre fundamenterne der er lagt, synes for store - stolthed, hovmod, økonomi m.v. kommer i klemme, trods det i fordum var videnskabens pligt at blive klogere. Derfor rykker man ikke ved at Corona kommer fra Kina, og at det hele skyldes at Kina ikke alarmerede verden tidligt nok.

Der er også den varme kartoffel, at PCR-testen i 2 år nu, er blevet brugt i troen på at den detekterer SARS-CoV-2 - men i og med at 1) CDC i juli 2021 trak anbefalingen for brug af PCR-test tilbage, for at erstatte den med en multiplekset metode der kan "lette påvisning og differentiering af SARS-CoV-2 og influenzavirus"3, og 2) at den almindelige sæson Influenza stort set har været udryddet de sidste 2 år, så tyder det stærkt på at PCR-testmetoden fra begyndelsen - og fortsat - detekterer ganske almindelig influenza.

Det er svært at tro på, fordi verdens politikere, og deres udvalgte panel af medicinaleksperter og journalister, med drabelige og alarmerende restriktioner har formået at sætte fokus på hvert eneste smittetilfælde kloden rundt. Det får det til at synes, at vi med Coronakrisen har stået i en helt unik situation, der dog ikke har været anderledes end det vi kender, ved en hård influenzasæson. 

Anne Eskild, som er overlægen ved Akershus universitetssykehus der interviewes i den Norske artikel, indrømmer selv at "Flere af prøverne kan være falske positive, selvom de fleste af prøverne havde en høj koncentration af antistoffer". 

At vi i har haft to hårde sæsoner, kan tale imod at det blot er influenza - med mindre man forstår hvad det gør ved immunforsvaret at spritte af, holde afstand, ikke røre ved ting, gå med mundbind og isolere sig i månedsvis. Det kvæler immunforsvaret, og oven i det, er det globale medicinforsøg med corona "vaccinen" med til at tilsidesætte det, der måtte være tilbage af det. Det er logisk og naturligt, at verdens befolkning bliver sårbare, med den unaturlige tilgang til virkeligheden.

Da de danske politikere, trods et smittetal som er eksploderet her under tredje og seneste nedlukning, til næsten 50.000 flere smittede dagligt i 2021, i forhold til 2020, besluttede at fjerne alle restriktioner, fjerne Corona fra listen over samfundskritiske sygdomme og åbne landet igen, gispede verden omkring os. Den Belgiske avis Politico og den Amerikanske Blomberg kommenterede at, 

Danmark afslutter virusrestriktioner i næste uge og omklassificerer Covid-19 som en sygdom, der ikke længere udgør en trussel mod samfundet, selvom infektioner rammer rekordhøjt... Det nordiske land, et af de mest vaccinerede i verden, vil ikke forlænge pandemiforanstaltningerne ud over den 31. januar.4

Ligeledes Politico:

Udmeldingen kommer, da en ny undervariant af Omicron, BA.2, vinder fodfæste i Danmark og driver infektioner op, med 46.000 nye COVID-19-tilfælde registreret onsdag... Omkring 82 procent af Danmarks befolkning er fuldt vaccineret med to doser, hvoraf 50 procent er boostet med en tredje dosis5

Bemærk her hvordan de begge noterer at Danmark er et af de mest vaccinerede lande, som også har den største smittespredning i verden - det er i hvert fald sådan Jyllands-Posten tolker det Bloomberg skriver:

I artiklen står der bl.a., hvordan Danmark ikke længere ser corona som en samfundskritisk sygdom, mens en grafik viser, hvordan Danmark er det land i verden, hvor omikron forholdsvist har spredt sig hurtigst.6

Offentligheden undrer sig, mens enhver der ejer logikkens tanke ser, at verden stadig er underlagt kausaliteteffekten - årsag-virkning. Når man tvinger folk til på unaturlig vis at leve afsondret fra sine omgivelser, og samtidig "vaccinerer" hele befolkningen, så sker det vi ser her. Det politiske narrativ anklager virkningen - nye mutationer, mens årsagen - restriktioner og DNA terapi kaldt vacciner, bliver censureret.

Jeg synes at se, at alt hvad der kunne opsnuses af virus de sidste to år, er blevet kaldt Corona. Findes Corona? Seruminstituttet har ikke isoleret SARS-CoV-2 og det har man heller ikke i England7. Nogle påstår at ingen i verden har isoleret den - og måske er det sandt... 

1 "SARS-CoV-2 - en Amerikansk og Kinesisk virus!", Tagryggen d. 29-12-2020
2 "Norske coronafunn overrasker: ? Det startet nok mye tidligere", VG, d. 27-01-2022
3 "CDC trækker nødtilladelsen af PCR-test tilbage", Tagryggen d. 24-12-2021
4 "Denmark Declares Covid No Longer Poses Threat to Society", Bloomberg, d. 26-01-2022
5 "Denmark becomes first EU country to scrap all COVID-19 restrictions", Politico, d. 26-01-2022
6 "Udlandet kigger mod Danmarks lempelser af restriktionerne mod corona", Jyllands-Posten, d. 26-01-2022
7 "England har heller ikke isoleret SARS-Cov-19", Tagryggen, d. 30-12-2020


Debat: Corona konstateret i Norge før Kina

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82];

Flere nyhedsblogs fra 2022