Rusland-Ukrainekrigen er ikke hvad vi bliver fortalt

Lagt på d. 04/12-22


Udskriv


Ofte hører vi om at Ukraine klarer det godt og genindtager byer og områder okkuperet af russiske styrker. Men tal, der ikke var for offentlighedens ører, blev af præsidenten for EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, for en kort stund åbenbaret, for at blive censureret væk igen.

30. november 2022 informerede Leyen om dødstallet på den ukrainske side:

Det anslås, at mere end 20.000 civile og mere end 100.000 ukrainske soldater er blevet dræbt indtil videre.

Se videoen her, den uredigerede på venstre side og den redigerede på højre:

Lederen af PR-afdelingen i Ukraines væbnede styrker, Bogdan Senik siger at:

Vi kan ikke bekræfte dette tal, understrege, at tabene af den ukrainske hær er officiel information og er underlagt stemplet af begrænsning af offentliggørelse.1

Efterfølgende forsøges der igennem "Ukrainske offentlige tv-nyheder" på Twitter at få det store tal ned, ved at informere om at det er både døde og sårede der er tale om2. Det fortæller os at tallene er gyldige. Man kan undre sig over EU's åbenbaring af de hemmelige tal. I samme interview til Pravda siger Senik:

På samme tid, hvis det, som Europa-Kommissionens leder gav udtryk for, tillader os at holde aggressorlandet ansvarlige, kan vi kun støtte handlinger, der vil bidrage til den juridiske straf for dem, der organiserede folkedrabet på det ukrainske folk.1

Måske er det målet med informationen. Hvis profetierne om Rusland er sande, dels de skandinaviske men i særdeleshed de bibelske om magogkrigen (Ezekiel kap. 38-39), så giver det god mening at de med tallene forsøger at ægge verdens vrede mod Rusland, for at give Rusland årsager til at udføre de profeterede gerninger.

Som jeg fortæller i "Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring" er Ukraine på elitens verdenskort en del af Supernation 5, domineret af Rusland. Det skal virkelig gå helt galt for Rusland, hvis ikke det lykkes at få Ukraine bragt i knæ. Der er ødelæggelser, fortæller Ursula Leyen i samme bekendtgørelse, for 4.458.330.000.000 kroner (4,46 trillioner kroner / 600 milliarder euro - næsten det dobbelte af Danmarks BNP på 2.504.178.000.000). Oven i det, er Rusland Ukraine markant overlegen, viser tal fra "The Military Balance"-rapport fra The International Institute for Strategic Studies (IISS), der blev offentliggjort i begyndelsen af krigen. Det fortæller Ekstra Bladet:

På mandskabssiden har Rusland har 900.000 aktivt mandskab i sine væbnede styrker... en reserve på to millioner mennesker... Ukraine har 196.000 aktive tropper i sit militær, mens de har en reserve på 900.000.3

Det betyder at halvdelen af Ukraines tropper er døde, eller om Bogdan Senik taler sandt, ukampdygtige. Rygterne siger at Rusland har mistet nogenlunde samme antal kampdygtige mænd, men det har kun reduceret mandskabet med 1/9 mod Ukraines 1/2. Derudover har Ukraine kun en reserve på samme størrelse som Rusland har kampklare mænd.

Ekstrabladet har lavet denne grafiske oversigt:


Med al den hjælp Ukraine har fået fra Vesten, har de endnu ikke formået at vende krigen. Det synes med andre ord som propaganda når medierne forsøger at fremstille håb for Ukraine.

Der er ikke ord for den ondskab der ligger til grund for denne krig. En elitær, menneskefjendsk forsamling af bemægtigede mennesker, har et mål for verden, og ondskaben for det mål ses i denne krig.

1 "General Staff on the Losses of Armed Forces in the War with the Russian Federation: The numbers are closed, but the aggressor must be punished", Pravada, d. 30-11-2022
2 "SUSPILNE NEWS", Twitter, d.30-11-2022
3 "Så stærkt er Ruslands militær", Ekstra Bladet, d. 02-03-2022


Debat: Rusland-Ukrainekrigen er ikke hvad vi bliver fortalt

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Frank
  d. 05-01-2023; kl. 20:22

  Jeg kan nu se ud af tråden, at jeg har svaret på en kommentar, du har givet til en anden, før (tråden er bvygget anderledes, end jeg er vant til). Mine kilder er de almindelige nyhedsudsendelser, ABC, CNN, DR osv og de danske dagblade på nettet. 

  Det er muligt, at russerne ikke "har taget fat endnu", men hvornår de gør det, vil jeg ikke spekulere i. Ukraine er hverken Tjetjenien eller Georgien. 
  Jeg kalder .alt det med biblen for konspiration og spekulation i forbindelse med krig, for det er en gammel cirkushest, der bliver trukket af stalden, hver gang der er en konflikt. Det kan være meget spændende på sin egen måde, men også temmeligt trættende i læææængden. Og det var det sidste fra mig her.

  Over and out.

 • Frank
  d. 04-01-2023; kl. 23:53

  Russerne har ikke formået at gøre fremskridt trods deres nominelle styrke. Ukraines hær er tilsynelande undergået  en kvalitativ forandring siden 2014. Dens udstyr virker til dels meget mere moderne end den russiskes. Russernes strategier og taktikker har ikke virket. De kunne ikke indtage Kiev og måtte trække sig tilbage fra Kherson efter en ukrainsk offensiv. De har i månedsvis forsøgt at indtage Bhuktan uden held. 
  Glem ikke´, at russernes motivation i høj grad er lig nul, hvilket blandt andet viste sig, da der blev indledt en mobilisering til "specialoperationen", som det blev kaldt i Kreml. Ukrainerne er til gengæld topmotibverede for at forsvare deres land.½
 • Kim Andersen
  d. 05-01-2023; kl. 16:55

  Hej Frank.

  Personligt er jeg meget tilbageholdende med at tro de almindelige medier når det kommer til kritik af Rusland - både når det vedrører dødstal, militærisk formående og den mentale tilstand hos soldaterne. Desuden er der ofte modstridende informationer om samme begivenheder fra de to parter.

  Som Ekstra Bladet har skitseret, er Ukraine oppe imod en modstander der er ca. 10 gange så stor. End ikke med al den hjælp Europa har forsøgt at løfte Ukraine med, er det lykkes dem at komme nogle vegne. Og jeg tror ikke at Rusland er nået i nærheden af at tage fat endnu.

  Hvad hensigterne fra Russisk side er, ved vi ikke, men kan med Bibelen se hvor det kan lede hen. Rusland vil ikke kalde det en krig, hvorfor udmattelsesscenen utrætteligt fortsætter. Og det giver stor frustration hos Russerne, der presser på for at militæret kan få lov at udløse en "storstilet mobilisering" og Putin har den holdning at "forsvare moderlandet er alle russeres hellige pligt og lovede sejr i Ukraine". ("Soldiers' widows group calls on Putin to order major mobilisation for Ukraine war")

  På et tidspunkt i den nærmeste fremtid, vil Rusland kunne udvise en styrke der kan samle de arabiske nationer mod Israel, hvilket Bibelen fortæller, så der er noget der ikke passer med mediernes rapportager.
 • Frank
  d. 05-01-2023; kl. 17:46

  Du begynder med vat gentage dig selv, når du citerer Ekstrabladet. Hvorfor de tal skulle passe, når du ikke stoler på medierne, må du afklare med dig selv, 
  I øvrigt forholder jeg mig til, hvad der er relevant på slagmarken ud over de tal du nævner, uden at gå ind i alt det konspirationssnak, som du bruger så meget plads og tid på.
 • Kim Andersen
  d. 05-01-2023; kl. 18:10

  Hej Frank.

  Ja, hvem kan tro på Ekstra Bladet? Men det er dog kun en grafik de har lavet ud fra "The Military Balance" rapport fra "The International Institute for Strategic Studies". Jeg mener der er mere tyngde bag det, skønt det er Ekstra Bladet der har illustreret forskellene.

  Hvis du har bedre indsigt i hvad der faktisk sker på slagmarken, ville jeg sætte pris på hvis du ville henvise mig til dine kilder. Du kalder det jeg skriver for konspirationssnak. Men vi har et profetisk Ord i Bibelen der står "så meget fastere for os; det gør I vel i at agte på som på et lys, der skinner på et mørkt sted" (2. Pet . 1:19). Vi ved hvor verden er på vej hen fordi Bibelen har afsløret det, og jeg forsøger med kilder og Bibelens Ord at vise at Gud er sandhed, at Hans unikke fingeraftryk på Bibelen, herunder Evangeliet om Jesus, ses i profetiernes opfyldelse, som dagligt lægger sig til rette. Det er mit mål med det her, at vise at tiden rinder ud, for der ligger i det et stort håb for os der har Jesus - snart kalder Han os hjem.

  Uanset Frank. Tidens modenhed vil vise sig. Måske er det ikke nu tingene kommer til at ske, som Bibelen har sagt det. Men meget tyder på at tiden er moden. Jeg håber at du har Jesus og undslipper den nært forestående trængsel.
 • Frank
  d. 05-01-2023; kl. 18:14

  Det er dig, der fortolker det sådan, det vil jeg ikke blande mig i. Selv mener jeg mere, det handler om Jack & Bønnestagen, men sådan er vi jo så forskellige.
 • Kim Andersen
  d. 05-01-2023; kl. 19:26

  Lad os se, Frank. Tiden vil snart vise.

 • BVR
  d. 04-12-2022; kl. 15:32

  Hverken den russisk-ukrainske krig, "virusser", "pandemier", "klimaforandringer" og andre begivenheder der modstrider Bibelens grundprincipper, har til formål at føre til en slags fysisk verdenskrig. Den bagvedliggende agenda skilter man med og den er, at sammentømre kirke, stat og onde ånder under samme "husholdning" af religiøst vanvid. Den virkelige krig som pågår nu, er krigen mod Guds udvalgte folk, som overholder alle Hans bud og vejledninger. Hvad vi oplever nu er udlevelsen af de ondes plan om, at skabe totalt kaos overalt gennem krige, politik, oprør, forvirring osv. Folk vil rejse sig mod sine regeringer, da løsningen for deres problemer ikke kan findes der og dette sker allerede. "Løsningen" er planlagt for længst og det vil ske direkte gennem den katolske kirkes dekreter. Den trilaterale kombination af stat, religion(katolske kirkes dogmer) og spiritisme vil være magten, der vil gennemføre alt hvad de sætter sig for. Dog kun for en kort tid. Man må være opmærksom på dette:
  Den katolske kirke har for længst udpeget sin fjende og det er dem der følger De 10 Bud og med det menes der alle budene. Mange protestantiske kirker har allerede bøjet sig i støvet for den katolske kirke og anerkender derfor, at Jesus ikke er deres frelser og dermed har underlagt sig de hedenske skikke, som denne verdenskirke dyrker i rigt mål. Det er de samme ånder/guder, som dyrkes af buddhister, hinduister, shintoister, ja, alle de store religioner. Derfor vil foreningen af alle, de såkaldte religioner(afgudsdyrkelse og tilbedelse af skaberværket), foregå i et nu og være forståelig, da deres grundsyn i bund og grund er ens. Dette blændværk af forskellighed er et snedigt cover up og vil overraske mange, men set i rette sammenhæng, kan man forstå at foreningen og bedrageriet af de fleste mennesker vil ske under samme ledelse/religiøs påtagethed. Altsammen baseret på en stor løgn, som vil føre mange vild og det er dybt tragisk. 
 • Kim Andersen
  d. 04-12-2022; kl. 17:25

  Hej.

  Jeg synes at læse at du primært forholder dig til skabelsen af den globale religion, hvor verden i samhørighed vil tilbede dragen (Åb. 13:4).

  På samme måde arbejdes der på at indføre en global verdensorden med et globalt politisk styre (Åb. 13:7), et globalt militær (Åb. 13:15), en global økonomi (Åb. 13:16-17). 

  De ting du nævner i begyndelsen af din kommentar, er tydelige globale redskaber til at forme dette globale verdensrige.


Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; Rusland [23];

Flere nyhedsblogs fra 2022