Ruslands indtog i Skandinavien forårsaget af Finland og Sverige i Nato?

Lagt på d. 09/04-22


Udskriv


På nuværende tidspunkt ved ingen med sikkerhed, om det er Gud er har talt eller ikke. Vi ved med sikkerhed at Gud har talt, når det sker. Og lad mig for god ordens skyld, give et par Bibelske eksempler på det.

250 år før Judas (Nordrigets) Kong Josias blev født, profeterede Sjemaja fra Bethel imod Kong Jeroboam (Israels, Sydrigets konge) og hans afgudsalter i Bethel, og sagde "'Alter, Alter! Så siger HERREN: Der skal fødes Davids Hus en Søn ved Navn Josias, og på dig skal han ofre Højenes Præster, som tænder Offerild på dig, og han skal brænde Menneskeknogler på dig!' Og samtidig kundgjorde han et Tegn, idet han sagde: 'Dette er Tegnet på, at HERREN har talet: Se, Alteret skal revne, så Asken derpå vælter ud!'" (1. Kong. 13:1-3). Ca. 350 år senere, blev det opfyldt (2. Kong. 23:14-16) og folket vidste at det var Gud der havde talt.

Eller da folket i Jerusalem (Nordriget) var genstridige og gik imod Gud, profeterede Ezekiel imod folket og Gud sagde bl.a. at "Min vrede skal udtømme sig, og jeg vil køle min Harme på dem og tage Hævn, så de skal kende at jeg, HERREN, har talet i min Nidkærhed, når jeg udtømmer min Vrede over dem" (Ez. 5:13). Efter James Usshers gennemgang, blev dette profeteret 7 år før folket i Jerusalem blev ført i fangenskab i Babylon, i 587 f.Kr.

Nyhedsbloggen "Det 20. århundredes profetier for Skandinavien" handler om profetier over Skandinavien, hvor tre uafhængige profetier - fem hvis vi tæller Emanuel Minos og damen fra Valdres med - fortæller om Ruslands indtog i Skandinavien.

De elitekontrollerede medier har nu lært os, at Ruslands krig imod Ukraine er forårsaget af at NATO er kommet for tæt på, et brud på fortidens løfter om ikke at optage flere lande mod Øst1.

Vi må fortsat huske på at det hele, fra elitens side, er et skuespil. Som Peter Lemesurier sagde det i 1981, citeret i "Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring, "Manuskriptet er nu skrevet". Putin og Zelenskyy er begge forenet igennem bl.a. World Economic Forum, og har hver deres planlagte rolle i krigen. Og når vi læser overskrifter som "Finland og Sverige kan snart tilslutte sig NATO, foranlediget af russisk krig i Ukraine", så er det endnu en akt i stykket på verdensscenen. Og kan det blive Ruslands teatralske indtog i Skandinavien, at prøve at foregribe Finland og Sveriges medlemsskab af NATO? Rusland kan endnu nå at hærge de lande, uden at NATO kan gribe ind.

Finland og Sverige kan snart tilslutte sig NATO, tiltag, der sandsynligvis vil gøre Moskva rasende, og som embedsmænd siger, vil yderligere understrege Ruslands strategiske fejl ved at invadere Ukraine.
NATO-embedsmænd fortalte CNN, at diskussionerne om, at Sverige og Finland tilslutter sig blokken er blevet ekstremt alvorlige siden Ruslands invasion, og højtstående embedsmænd i det amerikanske udenrigsministerium sagde, at sagen kom op på denne uges NATO-udenrigsministermøde, hvor udenrigsministrene fra Stockholm og Helsinki deltog.

Embedsmænd sagde, at drøftelserne understreger, i hvilket omfang Vladimir Putins invasion kun har tjent til at genoplive og forene NATO-alliancen - det stik modsatte af Putins erklærede mål, før krigen begyndte. Den russiske præsident havde krævet, at NATO ophørte med at ekspandere mod øst og optage nye medlemmer og beskyldte blokken for at true den russiske sikkerhed. I stedet har NATO øget sin støtte til Ukraine og forbereder sig på at byde nye medlemmer velkommen.2

Tiden vil vise om Gud har talt. Én tin ved vi Gud har sagt, og det er at Rusland kommer til at gå imod Israel. Og Ukraine, efterfulgt af den fortsatte blodfærd ind i Sverige og måske Finland tillige med Polen og de Baltiske lande, med fangearme ind i Nordnorge og Danmark, kan munde ud i Ruslands endelige på Israels bjerge (Ez. 39:1-6).

Lad os våge holde øje, for Herrens dag er nær - Jesus kalder os snart hjem!

1 "Ruslands trusler begrundes med 31 år gammelt løfte, som aldrig blev givet", TV 2 Nyheder, d. 10-01-2022
2 "Finland and Sweden could soon join NATO, prompted by Russian war in Ukraine", CNN, d. 09-04-2022


Debat: Ruslands indtog i Skandinavien forårsaget af Finland og Sverige i Nato?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Gog & Magog [23]; NATO [10]; Rusland [23]; Skandinavien [10]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2022