Forbindelse mellem trådløs netstråling og Covid-19

Lagt på d. 11/01-22Allerede for mere end 4 år siden, var det kendt at trådløs stråling påvirker helbredet, idet 170 forskere i 37 lande havde undersøgt og fundet det. Det informerede jeg om for 1½ år siden, i artiklen Corona, når eliten tester verdenssamfundet. Nu er der igen forskere der har kikket på det og gennemgået mange års peer-reviewed studier. Som de skriver, 

Der er en stor mængde peer-reviewed litteratur, siden før Anden Verdenskrig, om de biologiske virkninger fra trådløs kommunikationsstråling, der påvirker mange aspekter af vores sundhed... vi opsummerer bioeffekterne af trådløs kommunikationsstråling-eksponering fra den peer-reviewede videnskabelige litteratur offentliggjort over årtier... Den peer-reviewede videnskabelige litteratur i verden har dokumenteret beviser for skadelige bioeffekter fra trådløs kommunikationsstråling-eksponering, herunder 5G-frekvenser over flere årtier. Den sovjetiske og østeuropæiske litteratur fra 1960'erne til 1970'erne viser betydelige biologiske effekter... vi undersøgte over 250 peer-reviewede forskningsrapporter fra 1969 til 2021, inklusive anmeldelser og undersøgelser af celler, både i dyr og mennesker.

I undersøgelsens sammenfatning, eller abstract, skriver de:

I denne undersøgelse, undersøgte vi den peer-reviewede videnskabelige litteratur om de skadelige bioeffekter af trådløs kommunikationsstråling, og identificerede flere mekanismer, hvorved trådløs kommunikationsstråling kan have bidraget til COVID-19-pandemien som en giftig miljøfaktor. Ved at krydse grænserne mellem disciplinerne biofysik og patofysiologi, præsenterer vi bevis for, at trådløs kommunikationsstråling kan: (1) forårsage morfologiske ændringer i erytrocytter, herunder echinocyt- og rouleaux-dannelse, der kan bidrage til hyperkoagulation; (2) forringe mikrocirkulationen og reducere erytrocyt- og hæmoglobinniveauer, hvilket forværrer hypoxi; (3) amplificere immunsystemets dysfunktion, herunder immunsuppression, autoimmunitet og hyperinflammation; (4) øge cellulært oxidativt stress og produktionen af ??frie radikaler, hvilket resulterer i vaskulær skade og organskade; (5) øge intracellulært Ca2+, der er afgørende for viral indtræden, replikation og frigivelse, ud over at fremme pro-inflammatoriske veje; og (6) forværre hjertearytmier og hjertesygdomme.

Kort sagt er trådløs kommunikationsstråling blevet en allestedsnærværende miljøstressfaktor, som vi foreslår kan have bidraget til ugunstige sundhedsresultater for patienter inficeret med SARS-CoV-2 og øget alvoren af ??COVID-19-pandemien. Derfor anbefaler vi, at alle mennesker, især dem, der lider af SARS-CoV-2-infektion, reducerer deres eksponering for trådløs kommunikationsstråling så meget, som det med rimelighed er muligt, indtil yderligere forskning bedre afklarer de systemiske sundhedseffekter forbundet med kronisk trådløs kommunikationsstråling-eksponering.1

En lille ordbog:
Erytrocytter: 
Røde blodceller, der produceres i knoglemarven.
Echinocytter:
Skadede røde blodceller (med et kantet eller stjerneformet udseende)
Rouleaux dannelse:
De røde blodlegemer stables oven på hinanden.
Hyperkoagulation:
Voldsom blodstørkning der kan danne propper.
Mikrocirkulation:
Blodomløbet i de mindste blodkar, som er indlejret i organvævene. Uden mikrocirkulation ville organerne svigte.
Hæmoglobinniveauer:
Findes i de røde blodceller og repræsenterer blodprocenten.
Hypoxi:
Delvis mangel på ilt (anoxi er total mangel på ilt)
Oxidativ stress:
En kædereaktion af elektronoverførsler mellem atomer eller molekyler, der kan skade vores DNA, celler og cellemembraner, hvilket kan være årsagen til en række sygdomme f.eks. hjerte-kar-sygdomme, kræft og andre degenerative sygdomme (ødelæggelse af funktion eller struktur af vævet og organer).

Altså kan trådløs kommunikationsstråling forårsage skader på de røde blodlegemer, forårsage dannelser af blodpropper - særligt i de mindste blodkar (som dem vi har i lungerne, som desuden ikke kan ses på MR skanninger) og nedsætte blodprocenten og ilt-indholdet i blodet, tillige med at forårsage hjerte-kar-sygdomme, kræft og forårsage skade på væv og organer. For ikke at tale om at det kan forstærke immunundertrykkelse, resultere i at immunforsvaret angriber kroppens egne celler forårsage hyperinflammation, der kan forårsage organsvigt.

I konklusionen skriver de bl.a.:

Trådløs kommunikationsstråling-eksponering er en udbredt, men ofte forsømt, miljømæssig stressfaktor, der kan forårsage en lang række negative bioeffekter. I årtier har uafhængige forskere verden over, lagt vægt på sundhedsrisici og kumulative skader forårsaget af trådløs kommunikationsstråling. Den evidens, der præsenteres her, stemmer overens med en stor mængde etableret forskning. Sundhedspersonale og politiske beslutningstagere bør betragte trådløs kommunikationsstråling som en potentielt giftig miljøstressfaktor. Metoder til at reducere trådløs kommunikationsstråling-eksponering bør stilles til rådighed for alle patienter og den generelle befolkning.

Dermed er der chancer for at vi med udrulningen vil af 5G vil opleve hyppigere tilfælde af sygdom, og sværere sygdomsforløb, fordi mikrobølgerne, som jeg fortælle i tidligere nævne artikel, forårsager at cellemembranen svækkes og fordrer at virusser lettere trænger ind i kroppens celler.

Der er flere idéer til hvad det er der forårsager at alle der har taget dyrets mærke, får bylder (Åb. 16:2). Måske er der denne naturlige teknologiske årsag til det - at den fortsatte udrulning af 5G, slutteligt vil forårsage kæmpe biologisk skade.

Os der har omvendt os til Jesus og har taget imod frelsen, vi er her ikke til at finde ud af hvad der går galt. Dem der er her og rammes af ulykkerne, vil spotte Gud for deres smerter (Åb. 16:11), så det virker til at fact-tjekkernes løgne uhindret fortsætter langt ind i trængslen.

1 "Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G", PubMed Centra, d. 29-10-2021


Debat: Forbindelse mellem trådløs netstråling og Covid-19

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Sygdom [60]; Teknologi [20];

Flere nyhedsblogs fra 2022