Putins favoritvært foreslår taktiske atomvåben mod Finland og Sverige

Lagt på d. 22/05-22


Udskriv


Rusland har mistet pusten. Rusland har ikke styrken. Det er et spørgsmål om tid før Putin taber ansigt. Det er generelt det, vi hører om Rusland. Men er det sandheden, eller er det igen mediernes egen farvelade der smøres på verdensbilledet?

Jeg har en mistanke om det, for Gud har fortalt os noget andet. At Magog, der både historisk og efter Bibelens beskrivelse peger på nutidens Rusland1, efter Guds Ord skal gå imod Israel, et land som alle omkringliggende arabiske nationer frygter, det får mig til at mistænke at der er noget vi ikke bliver fortalt, af de elite-kontrollerede medier.

Og der er forlydender om at der sker noget fordækt i Rusland:

Ved at fastholde, at krigen er en 'særlig militær operation' i Kreml-sprog, er Rusland teknisk set ikke i krig, og derfor kan frivillige soldater træde tilbage, og værnepligtige kan i teorien ikke sendes til Ukraine.
Der har dog været stigende rapporter om samordnede bestræbelser på at få russere til at melde sig ind i militæret, hvis styrker har lidt betydelige tab siden krigens start den 24. februar.

Den 13. maj rapporterede BBC Russian, at militærregistrerings- og hvervningskontorer i løbet af de sidste par uger har sendt mænd "stævninger". TV-stationen talte med mindst tre mænd, der rev disse anmodninger i stykker, omtalt i artiklen og overskriften, som sagde, at "hemmelig mobilisering er begyndt i Rusland."

Sidste måned rapporterede BBC Russian også, at siden starten af ??marts er tusindvis af ledige stillinger for kontrakteret militært personel blevet slået op på civile jobsøgningssider HeadHunter og SuperJob... Russiske regeringsinstitutioner over hele landet rekrutterer personale til "krigstidsmobiliseringsspecialister." En annonce for Ministeriet for Indre Anliggender i Moskvas nordvestlige distrikt, offentliggjort den 29. april, opfordrer kandidater til at udføre en række opgaver.

Disse omfattede udvikling og justering af "mobiliseringsplanlægningsdokumenter" og implementering af "særlige beslutninger fra føderale udøvende organer med hensyn til mobiliseringsparathed og mobiliseringstræning"... Glen Grant, en senior forsvarsekspert ved tænketanken Baltic Security Foundation, som rådgav Ukraine om dets militærreform, sagde... "Det er stille mobilisering i øjeblikket. De mobiliserer, men de siger ikke, at de mobiliserer"... "Min fornemmelse er, at de kommer til at mobilisere fuldt ud, fordi alt vil bryde sammen. De har ikke kapaciteten til at træne folk. De kommer til at gøre det stille og roligt i den hastighed, de har råd til. Lad os være ærlige omkring det, de har råd til at gøre det i denne hastighed i lang tid."
"Det vil være et transportbånd," sagde han, "ikke alle kommer ind på én gang."2

Rusland arbejder altså ikke strategisk set "efter bogen" - der tages andre strategier i brug, som her beskrives som langsom mobilisering af styrker, der på et givent tidspunkt kan gøre mere end hvad medierne krediterer Rusland for. 

Oven i den nyhed kommer, at der er stemmer der taler om at bruge taktiske våben imod Finland og Sverige:

En russisk tv-vært, som er meget tæt på Vladimir Putin, foreslog i en direkte udsendelse på den offentlige kanal Rossiya 1, mulig brug af atomvåben mod Finland og Sverige.

News of the Week, der sendes på den russiske offentlige kanal Rossiya 1, er statsoverhovedets favoritprogram. Dens oplægsholder, som er tæt på manden, der invaderede Ukraine, siges at have fremsat ironiske bemærkninger i live udsendelse, mens de præsenterede nyhederne på en mildt sagt subjektiv måde.

Efter Sveriges og Finlands anmodninger om adgang til NATO, forklarede Dimitri Konstantinovitch Kisselev, at anmodningen om, at de to lande skulle tilslutte sig denne organisation, ville være en alvorlig fejltagelse. Han afsluttede sit argument om den mulige optagelse af de to europæiske lande i NATO med følgende ord: "...og den nye kur med taktiske atomvåben udstationeret i denne region."... "Det er bedre at leve i fred," sagde oplægsholderen i sin argumentation, i form af en tyndt tilsløret trussel mod lande, der grænser op til Rusland. Han fortsatte: "Ingen lektie er lært af denne begivenhed (krigen i Ukraine)."

Ifølge oplægsholderen er europæiske NATO-medlemslande, der er farvet orange på kortet, således detaljeret som at skulle "kræve en passende reaktion fra Rusland."3

Grunden til at jeg spærrer øjnene op når jeg læser det her er, at jeg for nogen tid siden stødte på disse profetier om Skandinavien, som jeg kontinuerligt refererer til: "Det 20. århundredes profetier for Skandinavien", hvor der er profeteret at både Sverige, Norge og Danmark, tillige med Tyskland bliver taget af Rusland.

Ruslands rolle i endetiden er ikke lille. At gå imod Israel er ikke en lille opgave, og kræver enten et udsædvanligt raseri, eller et usædvanligt mod. Uanset om det er mod eller raseri, så kan en følelse så magtfuld meget vel føre til udfald andre steder i verden, og måske er det Gud der har talt i disse profetier for Skandinavien, for at det, når det sker, kan tjene som vidnesbyrd om at Gud virkelig er sandhed. Jesus forudsagde Judas' forræderi, for "når det er sket, skal tro, at jeg er den, jeg er" (Joh. 13:19), ligesom Han forudsagde Helligåndens komme "før det sker, for at I skal tro, når det er sket." (Joh. 14:29), eller at forfølgelsen af de troende ville komme "for at I, når den tid kommer, skal mindes, at jeg har sagt jer det" (Joh. 16:4). 

"Kom i Hu, hvad er forudsagt før, thi Gud er jeg, ellers ingen, ja Gud, der er ingen som jeg, der forud forkyndte Enden, tilforn, hvad der ikke var sket, som sagde: 'Mit Råd står fast, jeg fuldbyrder al min Vilje'" (Es. 46:9-10)

1 Se mere i Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring
2 "Russia Secretly Mobilizing Military as Kremlin Fears Conscription Backlash", Newsbreak, d. 17-05-2022
3 "Vladimir Putin's favourite TV presenter proposes nuclear weapon use against two European countries", Oh!MyMag UK, d. 18-05-2022


Debat: Putins favoritvært foreslår taktiske atomvåben mod Finland og Sverige

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Rusland [23]; Skandinavien [10];

Flere nyhedsblogs fra 2022