Libanon tilhører Israel

Lagt på d. 04/07-24


Udskriv


Det er kendt - i hvert faldt har jeg nævnt det mange gange, at Esaus hus, herunder det palæstinensiske folk, ifølge Bibelen, ganske tragisk vil blive udryddet. Det er i sig selv bibelprofeti i opfyldelse i vores tid. Men med den forestående krig mod Libanon, står endnu en profeti for at blive opfyldt.

Israel forbereder sig på en større konflikt med Hezbollah i Libanon. Ifølge rapporter fra Bild, er datoen endda fastsat. Bild skriver under overskriften "Israels invasion af Libanon forventes at være forestående":

En anden åben krig kunne opstå, fordi den libanesiske terrormilits Hezbollah ikke stoppede sine angreb mod Israel. Israels hær forbereder sig på et "ekstremt scenarie".

Selv tidspunktet for en mulig israelsk offensiv mod terroristerne siges at være sikker.1

Amir Tsarfati tilføjer at det vil ske ved udgangen af denne måned2, og siger at det er første gang en etableret avis tæt på den israelske regering har fastsat en dato for konflikten efter afslutningen af Rafah-operationen i Gaza. Jeg ikke har kunne bekræfte denne oplysning. Han fortæller endvidere at der har været vedvarende angreb fra Hezbollah mod Israel, herunder et nyligt angreb, hvor 30 raketter blev affyret mod nordlige Israel, hvor Iron Dome-systemet fangede raketterne i luften. Desuden har der været droneangreb, som har resulteret i sårede israelske soldater.

Israels forsvarsstyrker (IDF) har allerede begyndt at trække kampvogne og pansrede køretøjer fra Gaza til den nordlige del af Israel. Den israelske forsvarschef godkender allerede slagplanerne for den kommende konflikt. Der er rapporter om daglige raketangreb fra Hezbollah mod nordlige Israel, og Israel svarer igen med luftangreb på Hezbollah-mål i det sydlige Libanon. Israelske tropper er allerede i gang med øvelser langs den nordlige grænse, hvilket observeres af Hezbollah, som dermed er klar over, at deres dage langs grænsen er talte. 

Israel planlægger at skubbe Hezbollah-styrkerne op over Litani-floden for at fjerne truslen mod de israelske bosættelser langs grænsen. Dette indebærer både luftangreb og mulige landmanøvrer. Derudover planlægger Israel at trække to af deres tre divisioner fra Gaza, så kun én division forbliver i Gaza, mens de to andre forbereder sig på konflikten mod Hezbollah.

Hezbollah har erklæret, at de vil fortsætte deres angreb, så længe Israel er til stede i Gaza. Israel har på den anden side ingen planer om at trække sig ud af Gaza i den nærmeste fremtid. Israelske styrker vil fortsætte med at operere i Gaza for at forhindre Hamas i at genopbygge deres styrker.

Gud har gentagende gange erklæret at det område der kaldes Libanon, hører til Israel. 

4. Mos. 34:1-12 og 5. Mos. 1:7, handler om Guds påbud til israelitterne om at bryde op fra Horeb og drage til forskellige regioner, inklusive Libanon, som en del af deres rejse til det forjættede land. Det er en del af Guds løfte til israelitterne om at give dem det lovede land, som strækker sig fra Amoritternes bjerge, gennem forskellige geografiske områder, inklusive Kana'an og Libanon, til Eufratfloden.

Løftet gentages flere gange (se f,eks. 5. Mos. 3:25; 5. Mos. 11:24; Jos. 1:4; Jos. 11:17; Jos. 13:6; 1. Kong. 9:19), og videre i Bibelen kommer vi til Obadias der fortæller om udryddelsen af Esaus hus. Han nævner også at "de bortførte fra Israels hær skal besidde kana’anæernes land helt til Zarepta" (KJV), hvor Zarepta ligger nordpå mellem Tyrus og Sidon i Libanon.

Med andre ord, profeterede Obadias at Israel ikke blot skulle tage palæstinensernes områder i eje, men også Libanon.

Og det er det vi også ser lægge sig til rette foran vores øjne i dag - i konteksten af at "så skal Riget være HERRENS" (Ob. 1:21) - hvilket er når Jesus sætter sig som Konge i Jerusalem. Det fortæller, sammen med de mange, mange andre tegn, at Jesus snart kommer!

Vi ved selvfølgelig ikke endnu, om en krig mod Hezbollah / Libanon sker nu - men det synes både uundgåeligt og planlagt.

1 "Israel-Einmarsch in den Libanon soll kurz bevorstehen", Bild, d. 01-07-2024
2 "MidEast Update | Jul 2, 2024", Behold Israel with Amir Tsarfati, YouTube, d. 02-07-2024


Debat: Libanon tilhører Israel

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogsFlere nyhedsblogs fra 2024