Europa i en før-krigstid

Lagt på d. 31/03-24


Udskriv


I et interview til det konservative tyske nationale dagblad "Die Welt", siger Polens premierminister Donald Tusk at Europa er på tærsklen til krig.

Som opfølgning på nyheden "Verden forbereder sig på krig" vil jeg kort tilføje denne information, for vi er af eliten blevet narret. Først vil jeg pointere Henry Kissingers udtalelse i forbindelse med Hamas’ angreb mod Israel:

Det var en alvorlig fejl at lukke så mange mennesker ind med en helt anden kultur og religion og opfattelser, fordi det skaber en pressionsgruppe inde i hvert land, der gør det1

I en nyhed fra 2015, fortæller jeg om det muslimske Hijrah, som betyder udvandring. Det Kissinger beskriver, er en oldgammel militærstrategi som EU bruger imod befolkningerne - fri bevægelse i EU. Nationerne skal blandes, og sammenholdet nedbrydes - det har været de foregående verdensriges strategi igennem historien, og det er det stadig. 

Donlad Tusk siger:

Krig er ikke længere et begreb fra fortiden. Det er ægte, og det startede for over to år siden. Det mest bekymrende i øjeblikket er, at bogstaveligt talt ethvert scenarie er muligt. Vi har ikke set en situation som denne siden 1945... Jeg ved godt, det lyder ødelæggende, især for den yngre generation, men vi skal vænne os til, at en ny æra er begyndt: førkrigstiden. Jeg overdriver ikke; det bliver tydeligere for hver dag.2

Allerede da Rusland for to år siden angreb Ukraine, begyndte stemningen for en verdenskrig at præsentere sig. Jeg skrev artiklen "Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring", hvor jeg uddyber begrundelsen for denne bekymring, og den lever stadig.

Donald Tusk, 

advarer Europa om at gennemtænke alle scenarier med henblik på Rusland. Han fordømmer samtidig en asylpolitik, der svækker EU i kampen mod dets fjender.3

Igen ses hvordan den politiske verden, som har skabt denne situation til formålet, nu fordømmer situationen og advarer om farerne for de usammenhængende samfund i den kommende verdenskrig.

Jesu ord giver voldsom genklang i nutiden, "folk skal rejse sig mod folk, og rige mod rige" (Matt. 24:7). Det er en verdenskrig Han beskriver, hvor verdenens folk skal rejse sig mod verdenens folk, etniske grupper der angriber andre etniske grupper. Og det, vi hører fra den politiske scene i dag er, at det også vil ske indefra, i de enkelte nationer. Fjenden er inden for murene. Mens medierne og meningsdannerne slås om hvorvidt integrationspolitikken er fejlslagen eller ikke, så hører vi nu fra højeste sted, at af samme årsag er der skabt pressionsgrupper i samfundende - grupper af mennesker der forsøger at påvirke offentligheden og beslutningstagere igennem lobbyisme og offentlige kampagner for at opnå deres mål. 

Krig og propaganda er tænder på samme gaffel, og i årevis har eliten forfinet sine evner inden for masse-kontrol, eller masseformation. I artiklen "Coronakrisens psykologiske ofre" citerer jeg Mattias Desmet, professor i klinisk psykologi ved Ghent University i Belgien, og han forklarer at der skal være mindst fire betingelser opfyldt for at lykkes med fænomenet.


Rygter om krig der materialiserer sig, sammen med falske rygter - propaganda, vil skabe grundlaget for interne stridigheder og svække os i forsvaret mod eksterne kræfter. Løgn og frygt skabte under coronakrigen disse forhold, og det er ved at ske igen. Fjenden har et andet navn, men bagmændene er de samme.

Det lader ikke til at det er løs krudt i geværet denne gang. Det tyder på at at Jesus kommer meget snart!

1 "Henry Kissinger on Hamas attacks fallout: Germany let in too many foreigners ", Politico, d. 11-10-2023
2 "Europe in ‘pre-war era,’ warns Poland’s Prime Minister Tusk, citing Russia’s threat", CNN, d. 29-03-2024
3 "„Eine solche Situation haben wir seit 1945 nicht mehr erlebt“", Welt, d. 29-03-2024


Debat: Europa i en før-krigstid

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Krig / Verdenskrig [3];

Flere nyhedsblogs fra 2024