Irans ambassade og retalierings ping-pong - tester eliten Gud?

Lagt på d. 19/04-24


Udskriv


Mens Israel fik Irans angreb til at ligne en fåmælt fiasko, og verden derfor forsøger at dæmpe behovet for retaliering, så ligner situationen at eliten er i gang med at trykprøve tiden. Angrebet fra Iran og dets proxy-celler, er dybt alvorlig. Havde Gud ikke været med Israel, og havde de ikke haft deres Iron Dome, ville katastrofale ødelæggelser have lagt Israel i ruiner. 

Ifølge Albert Pikes brev ang. de tre verdenskrige1, så skal den Tredje verdenskrig begynde mellem araberne og jøderne, og brede sig til hele verden. Krigen begyndte i Israel, d. 7. oktober, 2023, anstiftet af Iran igennem deres proxy-celler herunder Hamas. Israel har utrætteligt søgt og udryddet Hamasterroristerne, og er gået efter operationelle lokationer. Herunder en gren af Irans væbnede styrker, grundlagt efter den iranske revolution i 1979, for at forsvare landets islamiske system og forhindre intern uro og kupforsøg. IRGC har betydelig politisk og økonomisk magt i Iran og er involveret i militære og sikkerhedsmæssige operationer både inden for og uden for landets grænser. IRGC opererer ved siden af Irans regulære væbnede styrker og har sine egne jord-, luft- og søstyrker samt specialstyrker og en frivillig milits kendt som Basij. De er også kendt for at have en betydelig indflydelse i Irans økonomi gennem kontrol over store virksomheder og offentlige projekter.

Det er et hovedkvarter for IRGC som er blevet omdrejningspunktet for eskaleringen af krigen. Israel bombede 1. april 2024 dette hovedkvarter, som var lokaliseret ved siden af den Iranske ambassade i Damaskus, Syrien, for at ramme terrorister der var direkte ansvarlige for Irans vedvarende angreb på den jødiske stat. På bedste propagandistiske vis, er det lykkes alverdens medier at vedblive i gentagelsen af, at Israel bombede ambassaden, og det er med denne propaganda Iran efter sigende har rationaliseret sig frem til at være berettiget til at angribe Israel.

Lad os først se på missilerne som Iran forsøgte at ødelægge Israel med - desuden også med jord-til-jord-missiler, og droner fra Yemen, Libanon, Irak og Syrien.

Det iranske angreb i lørdags markerede første gang, at Iran har indledt et direkte militærangreb på Israel på trods af årtiers fjendskab, der går tilbage til landets islamiske revolution i 1979. Angrebet skete mindre end to uger efter et formodet israelsk angreb i Syrien, der dræbte to iranske generaler i en iransk konsulær bygning... Iran lancerede hundredvis af droner og missiler mod Israel i weekenden som svar på et åbenbart israelsk angreb på landets ambassade i Syrien den 1. april, der dræbte to iranske generaler...

Journalist og øjenvidne Josh Einiger fortsætter sine rapporter fra Israel, hvor han fik et nærmere kig på et iransk ballistisk missil.

Den gigantiske brændselscelle endte i Det Døde Hav, eller de fandt den inden for de sidste 24 timer, og de kørte den til en militær installation, hvor de vil inspicere den og finde ud af mere information om, hvordan den blev opsnappet af deres egne styrker.2

Læg mærke til gentagelsen af at Israel angreb en "konsulær bygning", "landets ambassade i Syrien".

På en militærbase nær kysten blev vi vist brændstoftanken til en Emad- eller 'Styrkens Søjle'-missil, som blev opfanget, da den trængte ind i israelsk luftrum den aften.

Den er 11 meter lang, men med en sprænghoved på størrelse med en lille bil, ville den have været endnu større ved affyring.

Den har en rækkevidde på 1.000 miles, en last på et halvt ton sprængstoffer, er præcis inden for 10 meter og blev lørdag affyret i dusinvis mod Israel.

Stående ved siden af den virker påstandene om, at Irans angreb på nogen måde var en symbolsk gestus eller blot en lille indsats, pludselig absurde.

Hvis bare én af disse ballistiske missiler havde nået et israelsk befolkningscenter, ville det have været ødelæggende.3


Ca. 15 meter lang inkl. sprænghoved med 500 kg. sprængstof, med en rækkevidde på 1.600 km, og en nedslagspræcission inden for 10 meter. Efter sigende blev der skudt 110 af sådanne afsted - men alle blev skudt ned.


Ambassaden der påstås at være den, Israel fejlbedømte og angreb, hvilket generelt betragtes som en alvorlig overtrædelse af internationale normer og konventioner, viser sig, som sagt, ved nærmere eftersyn og billeddokumentation at være forkert. Her ses de to bygninger før angrebet, ambassaden til venstre og IRGCs hovedkvarter til højre.


Dette er efter angrebet, hvor ambassaden igen er til venstre og den røde firkant til højre, er hvor IRGCs hovedkvarter var:


Ambassaden står uberørt. Det begynder at forlyde at det var en konsulær bygning ved siden af hovedambassadekomplekset der blev ramt, men medierne fortsætter med at sige at omtale det som ambassaden eller ambassade komplekset. Det er som om eliten igennem sine medie-megafoner forsøger at få Israel/Hamas krigen til at eskalere til en større regional krig, som man ville forvente det, hvis de ville udfolde den Tredje verdenskrig. 

Prikker eliten til Guds timeplan - mærker de efter om Guds tid til sidste akt af denne tidsperiode er nu?

I morges ved 7tiden, lancerede Israel et målrettet luftangreb på Isfahan-luftbasen i Iran, som ligger tæt på et atomkraftværk, som svar på et Irans angreb. Iran forsøger offentligt at nedtone hændelsen for at undgå en optrapning, og angrebet har efterladt Iran i en position, hvor det nu er dem, der skal beslutte, hvordan de skal reagere uden at eskalere situationen yderligere.

Israels gensvar er snedigt og en alvorlig advarsel til Iran - som endnu ikke rigtig har forstået hvad der skete.

Gengældelse og Afskrækkelse: Angrebet var en direkte respons på tidligere iranske angreb med raketter og droner mod Israel. Ved at målrette en vigtig militærbase tæt på et atomkraftværk, sender Israel et stærkt signal om, at de har kapacitet til at ramme kritiske infrastrukturer i Iran som gengældelse.
Demonstration af militær kapabilitet: Israel demonstrerede sin evne til at trænge gennem Irans luftforsvar og præcist ramme vigtige mål, hvilket understreger styrken af Israels militære kapaciteter og teknologier.
Strategisk Besked: Udover det umiddelbare militære mål synes angrebet også at tjene det formål at kommunikere både regionalt og internationalt, at Israel vil handle resolut for at beskytte sin sikkerhed og forhindre Irans militære eskalation, især med hensyn til atomtrusler.
Forebyggelse af fremtidige trusler: Ved at angribe en base tæt på et atomkraftværk, kan Israel også have til formål at underminere eller forsinke Irans potentiale i at udvikle eller udnytte atomteknologi til militære formål.

Det er en absolut spændende situation, og den afslører for os om Guds tid er nu. Lad os nøje følge med og se om det eskalerer, eller om eliten er tvunget til at holde inde en lille tid endnu...

1 Se "Israels forsvarsstyrker: Iran affyrede 200 droner og missiler"
2 "Live updates: Iran will respond within seconds of Israeli counter-strike, official says", ABC7 Chicago, d. 16-04-2024
3 "Seeing Iranian missile fuel tank up close makes claims that attack on Israel was symbolic seem absurd", sky news, d. 16-04-2024


Debat: Irans ambassade og retalierings ping-pong - tester eliten Gud?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [54];

Flere nyhedsblogs fra 2024