Krigstrommerne mod Taiwan buldrer

Lagt på d. 27/05-24


Udskriv


Som jeg nævner i artiklen Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring er der stemmer der forkynder, at Taiwan vil blive en del af Kina. Kina giver i de tydeligste grafiske billeder udtryk for hvad deres planer er.

I en video udgivet af kinesisk stats-tv, ses en animation fra det, de kalder Eastern Theatre Command, der viser et angreb på Taiwan, og beskriver nogle praktiske detaljer om øvelserne. I videoen siges der.

Magtovertagelse og krigskontrol: Håndtering af nødsituationer i hele byen med hurtig reaktion, hvilket effektivt tester og forbedrer troppers evner. Folkets Befrielseshær i Østlige Kampområde fortsætter med fælles øvelser omkring Taiwan-øen i 2024, der involverer koordination både indenfor og udenfor ø-kæden. Øvelserne tester fælles magtovertagelse, angreb og kontrol. I morges udsendte Østlige Kampområde animationer af øvelser tæt på Taiwan-øen og omkringliggende øer, med simulerede angreb på sømål. Dagens aktiviteter inkluderer anti-ubåd øvelser i det sydvestlige havområde ved Taiwan-øen og netværksøvelser med fly og skibe. Der er tæt taktikkoordination for fælles angreb på vigtige mål og kontrol af vigtige ruter. Luftvåbnet fortsætter med krigspatruljer omkring Taiwan-øen og omkringliggende øer, med flere jagerfly og bombefly hurtigt flyvende til målområder.1

Videoen ligger på The Telegraphs YouTube side og i en artikel skriver de:

Kinesisk stats-tv har udgivet en animation, der viser simulerede angreb på Taiwan, der viser missiler, der affyres mod øen, før de rammer byer som Taipei, øens hovedstad, og Kaohsiung.
Optagelserne, der blev frigivet fredag, kommer mens Kinas militær fortsætter med sin andendags-kamp omkring Taiwan, og tester dets evne til at "erobre magten" og kontrollere nøgleområder på øen.

Beijing hævdede, at øvelserne blev iværksat for at "straffe" Taiwans nye præsident, Lai Ching-te, som Beijing har stemplet som "separatist".

De to dages øvelser i Taiwan-strædet og omkring grupper af Taiwan-kontrollerede øer nær fastlandets kyst - som en taiwansk embedsmand sagde omfattede falsk bombning af udenlandske fartøjer - startede torsdag, kun tre dage efter præsident Lai tiltrådte.

Taiwan har fordømt Kinas handlinger og har selv indsat jetfly og et mobilt luftforsvarssystem til at overvåge øvelserne.2

Som nævnt ofte før, er elitens nye verdenskort tegnet med Taiwan tilhørende Kina. Her er et kort fra EU's hjemmeside fra 2006, med verden opdelt i 10 regioner:


Kina har siden 71 kaldt Taiwan for en provins i Kina. En side med navnet "Mainland Affairs Council, Republic of China (Taiwan)", har en liste fra 1971-2000, hvor kinesiske aviser 35 kalder Tawian, Kinas provins3.

Men Kina er ikke den eneste. Til spørgsmålet om hvad det betyder at "vi er styret af generalforsamlingens resolution fra 1971", hvilket en journalist forklarer at "Resolutionen fra 1971 ændrede Taiwans repræsentation fra Republikken Kina til Folkerepublikken Kina", svarer Stephane Dujarric, cheftalsmand for FN's generalsekretær at:

Det betyder, at vi betragter Taiwan som en provins af Kina.4

Med andre ord, anerkender FN ikke Taiwan som et selvstændigt land. FN's Generalforsamlingsresolution 2758, vedtaget den 25. oktober 1971, anerkender Folkerepublikken Kina (PRC) som den eneste legitime repræsentant for Kina i FN. Resolutionen medførte, at Republikken Kina (Taiwan) blev fjernet fra sin plads i FN og de tilknyttede organisationer.

Denne resolution betød, at FN og dets medlemsstater anerkender PRC som den legitime regering, der repræsenterer hele Kina, inklusive Taiwan. Derfor er Taiwan ikke anerkendt som et selvstændigt land i FN-systemet.

Det er en del af ændringen verden skal igennem før trængslen. De 10 kongeriger som Daniel så (Dan. 7:24) og som Johannes godt 500 år senere også blev vist (Åb. 17:12), vil få herredømme med Antikrist, hvilket betyder at verden skal opdeles før trængslen. Det er en proces der kan ske meget hurtigt, igennem 3. verdenskrig.

En interessant side jeg faldt over, "Three World Wars" (Tre Verdenskrige), hvis indhold jeg nævner her er helt tilbage fra 2023, har fingeren på pulsen. Forfatteren nævnes ikke eksplicit på siden. Meget af indholdet er inspireret af Albert Pike, der beskrev 3 verdenskrige før de brud ud. Websiden diskuterer ofte hans ideer og teorier, især dem relateret til fremtidige verdenskrige og deres konsekvenser, og forfatteren skitserer optakten til 3. Verdenskrig således:

Indledning - Begivenhederne, der fører op til starten af Tredje Verdenskrig, inklusive den 11. september 2001.

Akt 1 - Mellemøsten. Udbredt konflikt, der bringer hele regionen i krigens flammer, muligvis udløst af Iran eller militante i Pakistan, der bruger nordkoreansk leverede atomvåben. Den første scene i denne akt er den amerikanske invasion af Irak den 20. marts 2003.

Akt 2 - Israel i krig - Mod sine arabiske naboer, muligvis Palæstina. En palæstinensisk stat vil blive etableret, så alle israelere bliver fuldstændig adskilt fra palæstinenserne (lyt efter omtale af en 7-årig traktat, der skal bekræftes af en verdensleder - sandsynligvis Bush), kun for at Israel kort derefter angriber Palæstina voldsomt.

Akt 3 - Fjernøsten - Hårrejsende atomkonfrontation, der truer menneskehedens eksistens - Peter Lemesurier, forfatter af The Armageddon Script, s. 223, skrevet i 1981. Inkluderer Kinas invasion af Taiwan og en nuklear eksplosion på Koreahalvøen.

Akt 4 - Erosion af tilliden til 'Systemet' så alvorlig, at borgere vil blive paniske og opgive friheder og den konstitutionelle regeringsform. Planen kalder på opløsning af den amerikanske forfatning, udløst af et tilstrækkeligt betydningsfuldt 'terrorist' angreb. Den endelige hensigt er at indføre en global regering og en verdensreligion.

Akt 5 - Kollaps af USA's og andre vestlige økonomier og moral.

Akt 6 - Betydelig befolkningsreduktion ved hjælp af naturlige og menneskeskabte katastrofer.

Tæppefald. Hvem kan sige, hvordan denne krig vil ende?5

Den fremstilling beskriver praktisk talt det, vi ser i dag. Jeg synes det er ved at være tydeligt at Taiwan som land snart ser sin sidste dag. I Bibelsk perspektiv er det en del af oprettelsen af de 10 kongeriger, hvilket viser os at vi fortsat nærmer os tiden for at vi skal hjem. Det er ikke gået i stå - der arbejdes ihærdigt på at afslutte denne nådens tid!

1 "Chinese state media releases simulation of attacks on Taiwan", The Telegraph, YouTube d. 24-05-2024
2 "China releases animation of simulated attacks on Taiwan", The Telegraph, YouTube d. 24-05-2024
3 "Beijing Claims: 'Taiwan Is A Province Of China'", Mainland Affairs Council, Republic of China (Taiwan), d. 28-08-2000
4 "Taiwan is a province of China, says UN spokesperson", CGTN, YouTube, d. 26-05-2024
5 "WW3 - World War Three in Detail, showing Start Date, Casualties, Leaders and More", Three World Wars


Debat: Krigstrommerne mod Taiwan buldrer

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; FN [36]; Tidens ende [78];

Flere nyhedsblogs fra 2024