Venstrefløjens sorg over Israels gidselbefrielse

Lagt på d. 15/06-24


Udskriv


Det er ingen overraskelse for nogen, at denne verden styres af venstreorienteret politik, en politisk ideologi, der igennem de sidste år har udviklet sig til radikal socialisme der mere og mere ligner rendyrket kommunisme. Og med deres tankeløse fokus på lighed, er uligheden mellem Hamas og Israel et emne, der er blevet vanviddets bytte, så alt er vendt på hovedet.

Sidste weekend blev fire israelske gidsler frigivet i en dristig redningsaktion, hvilket udløste en bølge af reaktioner verden over. Mens Israel fejrede redningen af deres borgere fra de brutale terroristers kløer, skabte det samtidig vrede og forargelse blandt mange i den vestlige verden. Flere fremtrædende skikkelser, herunder den britiske avisjournalist Owen Jones og den australske broadcaster Clementine Ford, udtrykte deres modstand mod fejringen af redningen. Begivenheden har sat gang i en intens debat om de moralske og etiske implikationer af aktionen, og reaktionerne spænder fra begejstring over de reddede liv til kritik af de civile tab i Gaza.

Ganske kort om befrielsen. Israel befriede de fire gidsler gennem en dramatisk militæroperation i Nuseirat flygtningelejren i Gaza. Operationen, der tog flere uger at planlægge, involverede israelske specialstyrker, der brugte ikke-militære køretøjer og forklædninger for at overraske de Hamas-krigere, som holdt gidslerne. Soldaterne ankom i civile køretøjer, herunder en hvid Mercedes van, og nogle var klædt som Hamas-krigere eller civile for at blande sig med lokalbefolkningen.
Operationen begyndte klokken 11 lokal tid, hvor israelske enheder samtidigt angreb to bygninger, hvor gidslerne blev holdt. En af de befriede gidsler, Noa Argamani, blev fundet i en lejlighed, hvor israelske soldater overraskede de bevæbnede vagter. Der opstod en voldsom skudveksling, og operationen medførte omfattende bombardementer af området.

Ifølge Gazas sundhedsmyndigheder blev mindst 274 palæstinensere dræbt og 698 såret under operationen, selvom IDF bestrider disse tal og anslår, at færre end 100 blev dræbt. Gidslerne blev til sidst evakueret til Middelhavskysten og fløjet ud med helikopter.

De fire gidsler. De fire israelske gidsler, der blev reddet under operationen i Gaza, er Noa Argamani (25 år), Almog Meir Jan (21 år), Andrey Kozlov (27 år og Shlomi Ziv (40 år). Noa blev fundet i en lejlighed sammen med bevæbnede vagter. Hendes opholdssted blev kendt, da israelske specialstyrker lykkedes med at overraske vagterne og befri hende uden at blive opdaget til at begynde med. De øvrige tre gidsler blev holdt i en anden bygning i nærheden. Begge bygninger var tæt beboet, hvilket gjorde redningsoperationen særlig udfordrende og risikabel på grund af den høje koncentration af civile i området.

Venstrefløjens vanvid. Man skulle mene, at alle der besidder menneskelig medfølelse, ville kunne glæde sig over at Israels civile fanger er blevet reddet. Hvorfor der er nogle der ikke kan det, er uforståeligt, men her er lidt information, der giver et kik ind i deres tankegang.

Owen Peter Jones, en britisk venstreorienteret avis klummeskribent, kommentator, journalist, forfatter og politisk aktivist skrev i en tweet at:

Dette er en alvorlig, alvorlig krigsforbrydelse. Skam over dem, der fejrer det.1

For ham er Israels befrielse af sine borgere fra en terroristgruppe en alvorlig krigsforbrydelse. Ville det han have samme følelse, hvis han var et gidsel?

Clementine Ford, der er en australsk feministisk forfatter, klummeskribent, radiovært og offentlig taler siger i et klip:

Du ved, der er virkelig noget så uhyggeligt ved et regime, der allerede har gjort så mange forfærdelige ting, men næsten virker...uhyggeligt...som virker glade over at overgå sig selv, over at forklæde kombattanter som humanitær hjælp for at slagte 200 mennesker.2

Situationen ses med tunnelsyn i Hamas' favør - der i stor grad beskrives som uskyldige gaza-borgere. Hun skoser Israel for at redde sine borgere, frem for at skose Hamas, der har taget uskyldige mennesker som gidsler i knapt 3/4 år. Oven i købet har de holdt dem skjult i tætbefolkede områder, hvor chancerne for at alle er Hamas-terrorister er mere sandsynligt end ikke.

ABC's globale redaktør, John Lyons, rapporterede om de fantastiske nyheder om gidsler, der blev reddet sådan her.

Breaking. Gidselredning. Gazanske-myndigheder siger at mindst 210 palæstinensere er dræbt og 400 såret under kraftig bombardement af lejren under redningen af de fire israelere. Gidslerne blevet taget af Hamas for 8 måneder siden fra Nova-musikfestivalen3

Igen er der fokus på det "palæstinensiske" tab - uagtet situationens udfoldelse. IDF beskriver at redningsstyrkerne over for:

en massiv mængde skud og panserværnsgranatkaster i Nuseirat, hvilket førte til, at landtropperne og det israelske luftvåben gennemførte større angreb i området.
Angrebene, rettet mod de områder, hvorfra Hamas-agenter åbnede ild, var rettet mod at beskytte redningsstyrkerne og gidslerne.4

Som altid overdriver Hamas dødstallet, og samme artikel fortæller:

Hamas' regerings mediekontor sagde, at mindst 210 mennesker blev dræbt under operationen.
IDF erkendte, at de dræbte civile palæstinensere i kampene, men de lagde skylden på Hamas for at holde gidsler og kæmpe i et tæt civilt miljø.

"Vi kender til under 100 [palæstinensiske] tab. Jeg ved ikke, hvor mange af dem der er terrorister," sagde IDF's talsmand, kontreadmiral Daniel Hagari i en briefing med journalister, rapporteret af Reuters.

Den manglende evne til at forstå situationen skinner klart igennem hos alle kritikerne. At bruge granatkastere i et tæt bebygget område er ikke den bedste idé, hvis man bekymrer sig for civile tab. Hamas er måske de eneste der ikke bekymrer sig om palæstinensiske dødsfald - hvilket ses dels igennem at de skjulte gidslerne i det tætbefolkede boligområde Nuseirat, men også igennem Hamas-leder Yahya Sinwar der udtaler:

"Vi har israelerne lige, hvor vi vil have dem," sagde Sinwar i en nylig besked ifølge Journal til Hamas embedsmænd, der arbejder på at formidle en aftale med Qatar og egyptiske embedsmænd. Konklusionen her, bemærkede Journal, var, at Sinwar mente, at yderligere israelske fjendtligheder og stigende palæstinensiske tab spillede hans organisations hænder. I en separat meddelelse sammenlignede han tabet af palæstinensiske liv i Gaza med dødstallet i andre revolutionære konflikter, herunder Algeriets uafhængighedskrig. Han sagde, at "disse er nødvendige ofre."5

Hamas er bedøvende ligeglade med civile mennesker. De udnytter, underkuer, mishandler og dræber dem som lus. De har ingen følelser for sit folk, og ser deres undergang som nødvendige tab. Men Israel får skylden.

Francesca P. Albanese, FN's særlige rapportør for de besatte palæstinensiske områder, tweetede:

Lettet over, at fire gidsler er blevet frigivet. Det burde ikke være sket på bekostning af mindst 200 palæstinensere, inklusive børn, dræbt og over 400 såret af Israel og angiveligt udenlandske soldater, mens de perfidt skjulte sig i en nødhjælpslastbil. Dette er "humanitær kamuflage" på et andet niveau. 

Israel har brugt gidsler til at legitimere drab, skade, lemlæstelse, sult og traumatisering af palæstinensere i Gaza, samtidig med at volden intensiveres mod palæstinensere i resten af det besatte område og Israel. 

Israel kunne have frigivet alle gidsler, levende og uskadte, for 8 måneder siden, da den første våbenhvile og gidseludveksling blev foreslået. Alligevel nægtede Israel, for at fortsætte med at ødelægge Gaza og palæstinenserne som folk. Dette er et folkemorderisk forsæt omsat til handling. Krystalklart.6

I hendes hoved, har Israel ét for øje. At deres civile fanger hos Hamas, skal forblive fanger som undskyldning for Israel til at legitimere drab, skade, lemlæstelse, sult og traumatisering af palæstinensere i Gaza. Det er en absurd tanke. De israelske soldater ville ikke have behøvet at gemme sig perfidt (forræderisk), hvis Hamas-terrorister ikke havde taget gidsler og skjult dem. IDF har ført hidtil uset krigsførelse i Gaza, hvor Hamas-krigere spænder fra civilister, til FN medarbejdere (UNWRA) til journalister osv. - med et trods alt minimalt civiltab. Hvis Israels mål var som Albanese påstår, kunne de have gjort det ubeskriveligt meget "bedre". 

Der har været en del polemik omkring Israels nedlukning af Al Jazeera i Israel. Påstandende om at kanalen var Hamas' talerør blev bekræftet idet flere af deres medarbejdere var Hamas-krigere7.

  1. Ismail al-Ghoul - Journalist hos Al Jazeera. Han blev arresteret af IDF under en skudveksling med terrorister på Gaza’s Shifa Hospital.
  2. Ismail Abu Omar - Korrespondent hos Al Jazeera. Han beskrives som næstkommanderende i Hamas’ Eastern Battalion of Khan Yunis. Han filmede sig selv deltage i massakren i Nir Oz den 7. oktober og postede det på sociale medier. Han underskrev også sit navn til et Telegram-foto af en myrdet IDF-soldat, hvis lig blev taget af Hamas ind i Gaza.
  3. Hamza al-Dahdouh - Journalist hos Al Jazeera. Han blev dræbt i et IDF-luftangreb. Ifølge IDF var han operativ i "Electronic Engineering Unit" og en regional embedsmand i "Rocket Unit" af Palestinian Islamic Jihad. IDF hævder, at han opererede en drone, der udgjorde en trussel mod israelske soldater nær Rafah.
  4. Mustafa Thuraya - Kameramand hos Al Jazeera. Ifølge IDF opererede han en drone og var operativ i Hamas’s Al-Qadisiya Battalion. Hans navn optrådte på en liste over operativer, der kæmpede for Hamas.
  5. Muhammed Wishah - Medarbejder hos Al Jazeera Mubasher. Han er anklaget for at være en kommandør i Hamas' militære fløj. Ifølge IDF var han beskæftiget med anti-tank våben før han begyndte at udvikle luftvåben i Hamas Air Force i 2022. IDF fandt kompromitterende materiale på hans laptop, der blev beslaglagt under operationer i det nordlige Gaza.

Det er ikke svært at forstå, men det er utroligt hvad IDF står midt i for at beskytte sin befolkning. At der er så mange mennesker som ikke forstår det, mener jeg afslører en dæmonisk aktivitet i aktion - samme Masseformation som under Corona (Se "Coronakrisens psykologiske ofre").

Når jeg nu er ved Al Jazeera, så har Israels forsvarsstyrker bekræftet, at:

tre af gidslerne, der blev reddet lørdag fra fangenskab i den centrale Gaza-by Nuseirat, blev holdt i hjemmet hos Abdallah Aljamal, en anden Hamas-'journalist'.

"Gidslerne blev holdt fanget af Abdallah Aljamal og medlemmer af hans familie i deres hjem. Dette er yderligere bevis på Hamas' terrororganisations bevidste brug af civile hjem og bygninger til at holde israelske gidsler fanget i Gaza-striben. Israelske sikkerhedsstyrker vil fortsætte med at gøre alt for at bringe gidslerne hjem... Aljamal var bidragyder til det pro-Hamas Qatar-baserede nyhedsmedie Al Jazeera og 'fotojournalist' for den anti-israelske, USA-baserede nonprofitorganisation Palestine Chronicle.

Aljamal og flere familiemedlemmer, inklusive hans far, der var læge, blev dræbt lørdag, mens de forsøgte at forhindre de israelske styrker i at redde Argamani."9

Abdallah Aljamal kan dermed føjes til listen over Al Jazeera medarbejdere i Hamas' tjeneste, ligesom hans "civile" familie har tjent Hamas godt. Noa Argamani, pigen der blev bortført bag på en motorcykel, og som nærmest er blevet ikonet for terrorangrebet d. 7. oktober, var én af dem Aljamal-familien holdt fangne i deres hjem.

Apropos Al Jazeera, så er lyder deres rapport om redningen af israelske gidsler sådan her:

Israels krig mod Gaza-opdateringer: Dødstallet fra Nuseirat-angreb stiger til 2108

Igen ses at Al Zazeera står i Hamas' tjeneste. Nuseirat-angrebet... Havde Hamas givet fangerne tilbage - eller ladet være med at bortføre israelske civile borgere, ville der ikke have været noget angreb.

Tidligere IDF-talsmand Jonathan Conricus blev interviewet på BBC, og blev stillet dette spørgsmål vedrørende befrielsesaktionen:

Der er rapporter om kvinder, om børn der er blandt de døde. Det ser ud til at være et højt civilt dødstal. Kunne der have været en advarsel til de civile for at få dem ud i tide?

Jonathan Conricus svarer:

Vi kan naturligvis ikke forvente, at Israel advarer forud for et angreb for at trække gidsler ud eller redde gidsler, for så ville terroristerne dræbe gidslerne, og det ville være i strid med formålet, ja, for at sige det simpelt, det ville faktisk modarbejde formålet10

Dan Abrams kommenterer i samme video:

Måske skulle vi have advaret Osama Bin Ladens nabolag før raidet på hans tilholdssted, måske smidt nogle flyveblade, så ingen af hans uskyldige underordnede ville blive såret i processen. Du ved, lad os stole på æresystemet og tro på, at de ikke ville fortælle ham, at SEAL Team Six er på vej.


Leder for "De Australske Grønne", Adam Bant, tweetede at:

Vi ønsker alle gidsler frigivet, vi ønsker alle politiske fanger løsladt, og vi ønsker at vide, hvordan drabet på 200+ palæstinensere i angrebet i går aftes kan retfærdiggøres af Israels regering og Labour-regeringen, der nægter at gribe ind for at presse Netanyahu til at stoppe invasionen.11

Som du ser, er der en manglende vilje hos de galne venstreorienterede, til at forholde sig til situationen. De vælger at forholde sig til et øjebliksbillede, men vil ikke holde kæderækken af de begivenheder der førte til det øjebliksbillede.

Dette indblik i den venstreorienterede tankegang, viser os fundamentet for den antisemitiske galskab12 - en ubegrundet, unuanceret, ulogisk uvilje imod Israel. Det er som om tanke er erstattet af instinkt. Satan skildres som et dyr - en slange og en drage (Åb. 12:9), ligesom den falske profet (Åb. 13:8) og Antikrist (Åb. 13:1) omtales som dyr - ligesom Daniel ser fire verdslige kongerier (Babylon, Medo-Persien, Grækenland, og Rom), der skildres som dyr (Dan. 7:3 og Dan. 7:17). Dyr har instinkter. Man kan undre sig over at Satan ikke for tusindvis af år siden har omvendt sig, idet han kender sin evige skæbne i ødelæggelse. Men han kan ikke. Hans instinkt er at hade - det er hans natur. Det samme med dæmoner - de er som de er, de kan ikke omvende sig. Og dæmonbesættelse / dæmonindflydelse gør netop det, at mennesker mister deres fornuft og drives af instinkter og impulser. 

Hvordan kan en muslims mor være så afkoblet fra menneskelighed at hun føder børn til døden? I en udsendelse på Libya Mostakbal TV den 19. maj 2023, roste den libyske vært Afaf Abdel Mohsen det palæstinensiske folk for at få mange børn med det formål at "skubbe" dem i døden og martyrdøden. Hun udtalte, at palæstinenserne opdrager deres børn med en bevidsthed om at blive martyrer i kampen mod Israel:

Afaf Abdel Mohsen: "Hvorfor får [palæstinenserne] så mange drenge og piger? Jeg hørte et smukt svar på dette spørgsmål: "Vi får så mange [børn], så vi kan skubbe dem mod døden, mod martyrdom."

Muhammad Abd Al-Haqq: "Lad mig fortælle dig en anekdote om min afdøde bedstefar. Før han ville gå med til at gifte nogen fra familien bort, ville han sige: 'Vil der komme børnebørn?' Fyren ville sige: 'Inshallah, Hajj.' Men min bedstefar ville sige: 'Nej! De har atombomber, og vi har afkomsbomber.' Vi har gode efterkommere..."

Mohsen: "Allah! Allah!"

Al-Haqq: "Spørgsmålet om at få børn er meget vigtigt. Ligesom de siger, at i Benghazi får de mange børn, i Palæstina, i Haifa og i Jaffa, og palæstinenserne, hvor de end måtte være, tillægger stor betydning til spørgsmålet om deres efterkommere."

Mohsen: "De bruger dem til deres modstand, Allah være lovet. De ofrer dem for martyrdom. Når en mor siger: Jeg føder mange børn, så jeg kan opdrage dem til modstand, kærlighed til deres hjemland og æren i at vende tilbage til dette land, ved at bruge deres blod, ved at ofre dem..."13

(Inshallah betyder "Hvis Gud vil" eller "Gud villig", og Hajj er en ærestitel, der gives til en muslim, der har gennemført pilgrimsfærden til Mekka)


Hvilken mor, indeholdende menneskelig egenskab og moderkærlighed, vil kunne sige om sit barn, at hun har fået det for at lade det dø i krig - for at udgyde dets blod? Der er noget helt, helt galt med de mennesker, og jeg tror at det der er sket, er at de er blevet dæmonbesat - eller under stærk inflydelse af dæmoniske påvirkninger, underkuet af dæmoner der fjerner menneskelighed og indfører instinkt i mennesker. 

Som verden fjerner sig fra Gud, som den forarges over Gud og væmmes over Gud, vil verden overtages af dyrisk instinkt der hader for at hade. Og det er det, vi ser i praktisk talt alle sager der vedrører Israel. Er der mon derfor Gud kan sige, "jeg gør Jerusalem til et berusende Bæger for alle Folkeslag trindt om... På hin Dag gør jeg Jerusalem til Løftesten for alle Folkeslag - enhver, som løfter den, skal rive sig på den! Og alle Jordens Folk skal samle sig imod det" (Zak. 12:2-3). Det er konsekvensen af endetidens frafald, effekten af syndens fylde i verden. Samme galskab vil vendes mod alle i trængslen, som ikke tager dyrets mærke, og vi kan som troende allerede mærke trængslens skygger - hadet imod kristendommen og vores Herre og Frelser. Det betyder at tiden er nær for at Han henter os hjem.

1 "Owen Jones @OwenJones84", X/Twitter, d. 08-06-2024
2 "Leftists around the world left ‘heartbroken’ after four Israelis were rescued from Gaza", Sky News Australia, YouTube, d. 10-06-2024 - se fra 00:43
3 "John Lyons @TheLyonsDen", X/Twitter, d. 08-06-2024
4 "‘Operation Arnon’: How 4 hostages were freed from Hamas captivity in central Gaza", The Times of Israel, d. 08-06-2024
5 "Israel shrugs at Palestinian civilian casualties. So does Hamas.", The Washington Post, d. 12-06-2024
6 "Francesca Albanese, UN Special Rapporteur oPt @FranceskAlbs", X/Twitter, d. 08-06-2024
7 "The Growing List of Al Jazeera Terrorists", Commentary, d. 21-03-2024
8 "Israel’s war on Gaza updates: Death toll from Nuseirat attack rises to 210", Al Jazeera, 08-06-2024
9 "IDF Confirms: Israeli Hostages Were Held Captive by Al Jazeera Contributor", The Jewish Press, d. 09-06-2024
10 "BBC asks IDF why there was no warning for secret raid | Dan Abrams Live", NewsNation, YouTube, d. 11-06-2024
11 "Adam Bandt @AdamBandt", X/Twitter, d. 09-06-2024
12 Se også "Verden konspirerer mod Israel" og "Profeti om jødeforfølgelse materialiseret"
13 "Libyan TV Show Host Afaf Abdel Mohsen Praises Palestinians For Having Many Children, Pushing Them To Become Martyrs; Palestinian Journalist Muhammad Abd Al-Haqq: They Have Nuclear Bombs, We Have 'Offspring Bombs'", MEMRI-TV, d. 19-05-2023


Debat: Venstrefløjens sorg over Israels gidselbefrielse

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antisemitisme [8]; Israel i krig 2023/24 [54];

Flere nyhedsblogs fra 2024