Klima-alarmisme: Alle lande opvarmes hurtigere end deres naboer

Lagt på d. 06/07-24


Udskriv


Det er almindeligt kendt blandt alle der gør sig en smule anstrengelse for at forstå klima-debatten, at klima for det meste forveksles med vejr. Spontane vejr-fænomener bliver skyldt på klimaforandring - hvilket underforstået er menneskeskabt. Det kommer til udtryk når man samler de alarmistiske nyheder.


Finland, Canada, Australien, Mexico, Afrika, Latinamerika og Caribien, Kina, Rusland, USA, Canada igen, Asien, Europa - hele kloden opvarmes 2-3 gange hurtigere... end hvad? - hele kloden? Det er meningsløs, ulogisk sludder, der afslører og understreger med stor fed pensel, at det er alarmisme. Alle artiklerne har sine videnskabelige forklaringer på alle rekorderne, men det er ikke virkelighed. Det klimapropaganda der udnytter et barskt men naturligt vejr. Lyt til dette fra EnergyPoint Research, som er en virksomhed der specialiserer sig i at levere uafhængig forskning:

Vejr og klima. Det er ikke svært at skelne mellem disse to beslægtede, men separate begreber. Ifølge NASA koges forskellen ned til tid. Vejr er atmosfæriske forhold over en kort periode, mens klima er, hvordan atmosfæren opfører sig over længere tid. Ændringer i vejret sker hurtigt og hyppigt, mens ændringer i klimaet sker gradvist og meget mindre hyppigt.
At være opmærksom på disse forskelle er afgørende for at skelne signalet fra støjen. Når forskere korrekt diskuterer klima, henviser de bevidst til langsigtede gennemsnit af ting som nedbør, temperatur, luftfugtighed, solskin, vindhastighed og fænomener som skyer, tåge, frost og storme samt andre atmosfæriske målinger. Dette hjælper dem med at se, hvordan klimaet ændrer sig, og hvilke faktorer der påvirker det.

Konklusionen er, at forskere i praksis måler vejr i minutter, timer, dage og måneder, mens de måler klima i år og årtier. Den periode, som Verdens Meteorologiske Organisation (WMO) foreslår og bruger, er 30 år.

Problemet er, at forskere og videnskabelige organisationer gentagne gange bruger vejrdata til at fremsætte påstande om klimatrends. Som et resultat kan deres påstande være vildledende eller unøjagtige. For eksempel har den amerikanske nationale oceaniske og atmosfæriske administration (NOAA) regelmæssigt udsendt rapporter, der indikerer, hvordan dette år eller et andet år er det varmeste eller et af de varmeste nogensinde registreret. Implikationen er, at disse ting er noget de ved med sikkerhed, og at det øger vores forståelse af klimatrends. Begge dele er en overdrivelse.

Tag for eksempel år 2022, som NOAA hævdede registrerede en gennemsnitlig sammenhængende global temperatur på 14,76°C. Dette var 0,86°C højere end det 20. århundredes gennemsnit på 13,90°C, hvilket førte NOAA til at erklære, at 2022 var det "sjette varmeste" år siden 1880. De rangerede også 2015, 2016, 2017, 2019 og 2020 som varmere end 2022.

Men disse diskrete sammenligninger år for år modsiger det langsigtede perspektiv for klimastudie. Det er vejr, der udgiver sig for at være klima. Og det er grunden til, at vi regelmæssigt får rapporter om, at et år er varmere end det foregående, eller som forbinder en lokal hedebølge i Argentina med klimaændringer, selvom den videnskabelige konsensus er, at klimaændringer kun kan påvises over 30 år.15

Bemærk at WMO (Verdens Meteorologiske Organisation) bruger et spænd på 30 års optegnelser for at konkludere klimaforandringer. WMO der i 2021 siger at Latinamerika og Caribien opvarmes hurtigere end det globale gennemsnit og 3 år efter - ikke 30, men 3 år efter påstår de at Asien varmer hurtigere end det globale gennemsnit. Det er vejr-alarmisme forklædt som klima.

Skal man tage 30 år for værende god klimaforskning? Ifølge deres religion, er kloden 4,5 milliarder år gammel - 4.500.000.000 år, der gennemsyrer klimaforskningen med uenighed - det er 56750000 menneskealdre, og så har man sat barren til 30 år - 1/3 menneskealder. De er tvunget til denne tåbesnak, fordi der ikke er tid til at danne politik bygget på solid videnskab. Går vi 2000 år tilbage til romertiden, så var den præget af varmere temperaturer som havde indflydelse på det romerske imperiums udvidelse og landbrugsproduktion. Nogle mener at den tid var varmere end i dag, og andre at den ikke var det - ingen ved det, og det er også ligemeget, for der skal laves politik der kan kontrollere verden - det globale vejr kommer de aldrig til at kontrollere - men ødelæggelsen af vores globale økonomi, er hvad vi får for de grønne afgifter.

Alarmismen kommer også til udtryk på meteorolog-kortene, hvilket fakta-tjekker siderne har skyndt sig at overfalde - for det er ikke, fakta-tjekker de, alarmisme der illustreres med kortene.

Ifølge brugere på sociale medier i både ind- og udland forsøger en tysk tv-kanal at opildne til klimapanik ved at farve vejrkort faretruende røde, hvor de tidligere var farvet en mere neutral grøn. Men tv-kanalen skiftede i 2020 leverandør på vejrudsigten, og den nye leverandør har længe brugt den røde farve... Men der er ikke tale om manipulation. Det tyske tv-program skiftede i 2020 til en producent, som illustrerer vejrkortene anderledes end den tidligere producent16

Skiftet fra et grønt kort der skildrer naturens farver, til et rødt der skildrer temperaturer, har intet med alarmisme at gøre - men er blot design.... Men det udtrykker menneskeskabt global opvarmning i for-programmerede mennesker - og de ved det!

I et ekstremt populært dansk facebookopslag sammenstilles to vejrkort over Sverige. Det ene er angiveligt fra 1998, mens det andet er fra 2023. Ifølge opslaget viser det, at tv-stationerne overdriver effekterne af klimaforandringerne. Men det er ikke forklaringen bag de forskellige kort... Men det første vejrkort er i virkeligheden fra 2016, og det andet er fra 2021... de to svenske medier, hvor vejrkortene er fra, oplyser, at de stadig bruger de grønne kort i deres almindelige vejrudsigter. De orange bliver brugt engang imellem for at vise temperaturforskelle17

Igen - det udtrykker menneskeskabt global opvarmning i for-programmerede mennesker - og de ved det! Når tallene ikke taler højt nok for sig selv, kan man assistere alarmismen med ild-røde farver.

Et skærmbillede fra en formodentlig en måned gammel vejrudsigt på TV2 har udløst arrige kommentarer på sociale medier. På trods af kun 11-18 graders varme i Danmark, er landet alligevel dækket af en glohed rød farve. Det er eksempel på mediers klimahysteri, skriver blandt andet facebookbrugere. Men i lige netop den vejrudsigt, hvor skærmbilledet stammer fra, kom værten til at tage et forkert kort med i studiet. I de øvrige vejrudsigter var kortene præget af den karakteristiske grønne farve... Men ifølge manden bag den pågældende udsendelse, vejrvært Peter Tanev, er der tale om en fejl fra hans side18

Det er op til den enkelte at bedømme hvad de vil tro om det. Men jeg har intet problem med at tro at det er en naturlig udvikling i klimahysteriet. Der er så meget propaganda som du ser i alle de gennemgåede artikler ovenfor, at det er umuligt andet end at anklage meteorolog-kortene for at hyle med i alarmismekoret.

Det kan ikke siges med stort nok eftertryk. Klimahysteriet er et program udtænkt til at tage kontrollen med hele kloden - vand, land og jord. Intet sted er undtaget. Kloden er underlagt elitens kontrol og de kan med dette program dreje verden hvorhen de vil. Må vi leve på planeten? Må vi spise kød? Må vi gifte os? Må vi have en nyttehave? Må vi få den pige vi ønsker os når vi har to drenge? Må vi køre uden for byzonen eller ind i byzonen for at besøge vores kære. Alt er i spil, kontrolleret og styret med løgn. Antikrist elsker det og følger nøje hver magtovertagelse med fryd, for han ved at hans storhedstid snart kommer.

1 "Finland is warming faster than the rest of the world", Helsinki Times, d. 15-01-2015
2 "Canada warming faster than the rest of the world, says Environment Canada", Toronto Star, d. 1-04-2019
3 "Canada is getting warmer faster than the rest of the world. Why is that?", CBC Canada, d. 05-01-2019
4 "Australia is Warming Faster than Global Average", Statista, d. 06-01-2020
5 "Mexico is warming faster than the rest of the planet, they say", San Diego Red, d. 27-02-2021
6 "Africa warming faster than rest of world: IPCC Sixth Assessment Report", Down To Earth, d. 12-08-2021
7 "Latin America and the Caribbean warming faster than global average", Meteored, d. 21-08-2021
8 "China warming up faster than rest of the world: Report", Hindustan Times, d. 04-08-2022
9 "The Arctic has warmed nearly four times faster than the globe since 1979", Communications Earth & Environment, d. 11-08-2022
10 "Russia's Climate Is Heating Up Faster Than the Rest of the World", Newsweek, d. 11-10-2022
11 "The U.S. is warming 60% faster than the world is, National Climate Assessment says: ‘We are not prepared for what’s coming’", Fortune, d. 14-11-2023
12 "Canada warming 2 times faster than rest of world, Sajjan warns", Global News Canada, d. 08-03-2024
13 "Asia Is Warming Faster Than the Global Average, Warns WMO", Health Policy Watch, d. 24-04-2024
14 "Europe warming almost twice as fast as global average, report says", Fox Weather, d. 23-04-2024
15 "Measuring Climate Change - A Matter of (Un)certainty", EnergyPoint, d. 31-01-2024
16 "Blodrødt vejrkort opfattes som forsøg på at skabe klimapanik. Men forklaringen er en helt anden", TjekDet, d. 27-07-2022
17 "Populært opslag sammenligner vejrkort for at udstille klimahysteri. Men forklaringen bag er en helt anden", TjekDet, d. 06-07-2023
18 "Det var 'en ren og skær fejl': Brændende rødt vejrkort trods sølle 11 grader udløser anklager om klimahysteri", TjekDet, d. 27-07-2023


Debat: Klima-alarmisme: Alle lande opvarmes hurtigere end deres naboer

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Fake News [11]; Klimaforandringer [179];

Flere nyhedsblogs fra 2024