Israels forsvarsstyrker: Iran affyrede 200 droner og missiler

Lagt på d. 14/04-24


Udskriv


Den seneste militære konfrontation mellem Iran og Israel markerer en alvorlig eskalering i den allerede spændt geopolitiske situation. 

Iran har igangsat et direkte angreb mod Israel. Over 200 droner blev affyret mod israelsk territorium, herunder Tel Avivs luftrum, hvilket tvang en af landets største lufthavne til at lukke. Disse droner blev ikke kun sendt fra Iran, men også fra proxygrupper i Irak, Syrien og det sydlige Libanon. Målene for disse angreb var primært militærbaser, og en af disse baser husede F-35 kampfly, som er centralt i Israels luftforsvar.

Lad os her lige mindes okkultisternes planer fra tilbage i 1871, for hvordan de har planlagt at splitte os og verden ad i den kommende tid:

Den Tredje Verdenskrig skal anstiftes ved at udnytte forskellene forårsaget af ’Illuminatis agentur’, mellem de politiske zionister og lederne for den islamiske verden. Krigen skal udføres på en sådan måde at Islam (den muslimske/arabiske verden) og politisk zionisme (staten Israel) gensidig ødelægger hinanden.
Imens vil de andre nationer, når de er yderligere delt omkring dette emne, være tilbageholdt for at kæmpe til kanten af fuldstændig fysisk, moralsk, spirituel og økonomisk udmattelse. Vi vil slippe nihilisterne og ateisterne løs, og vi skal fremprovokere en drabelig social kataklysme, som i al sin gru vil vise nationerne med al tydelighed effekten af absolut ateisme, oprindelse af brutalitet og af det værste blodige oprør.

Da vil borgerne overalt, tvunget til at forsvare sig selv imod verdens revolutionære minoriteter, udrydde disse civilisationens ødelæggere, og mængden, desillusioneret med kristendommen, hvis guddommelige ånder fra da af vil være uden kompas eller retningslinjer, ivrige efter et ideal, men uden at kunne se hvor dens tilbedelse kan foretages, vil modtage det sande lys igennem en universel manifestation af Lucifers rene lære, som endeligt vil føres ud i offentligheden.

Denne manifestation vil være resultatet af den generelle reaktionære bevægelse som vil komme efter ødelæggelsen af kristendom og ateisme, begge besejret og udryddet på samme tid.1

Angrebet fra Iran har affødt en strøm af international fordømmelse. Præsident Joe Biden afbrød sin weekend for at koordinere et svar med sit nationale sikkerhedsteam, og han har klart udtrykt Amerikas "ubetingede" støtte til Israel. På et møde i FN's Sikkerhedsråd hævdede Iran, at deres angreb var et legitimt forsvar mod tidligere israelske aggressioner, specifikt et angreb på den iranske ambassade i Syrien.

Israels Iron Dome-missilforsvarssystem reagerede prompte ved at nedskyde flere af de indkommende droner . 99% blev fanget. Premierminister Benjamin Netanyahu forsikrede offentligheden om, at Israel var klar til at håndtere enhver situation, både defensivt og offensivt. Han understregede, at enhver fjendtlig aktør, der forsøger at skade Israel, vil møde en hård gengældelse.

Det ligner umiskendeligt at okkultisternes planer udfolder sig - snart vil Rusland også trækkes imod Israel og vi ser at Bibelens sidste profetiske informationer er ved at materialisere sig. Vi skal snart hjem!

I Iran ses den sædvanlige arabiske lykke over angreb på Israel. Dr. Fad Zazi, der er associeret professor ved Fakultetet for Verdensstudier ved Universitetet i Tan, kaster lys over denne stemning efter angrebet2. Dr. Zazi rapporterer, at iranerne følte en stærk tilfredsstillelse ved nyheden om angrebet, med mange mennesker, der gik på gaderne for at fejre - det er ikke en palæstinensisk ting, men en arabisk ting - den arabiske verden har sagt som usagt, et ønske om Israels undergang. Dette kommer i kølvandet på flere israelske angreb mod iranske interesser i Syrien og andre steder, som har skabt et ønske om gengældelse fra den iranske offentlighed.
Dr. Zazi rejser to vigtige spørgsmål i hans analyse:

Havde Iran ret til at svare? Han argumenterer for, at når et lands konsulat og embedsmænd bliver angrebet, som det er sket med Iran, giver internationale love som Wienerkonventionen et land ret til at reagere.

Var det den rette beslutning at bruge denne ret? Her er svaret også ja ifølge Dr. Zazi, da han mener, at en mangel på respons kunne have opmuntret Israel til yderligere angreb.

Dr. Zazi understreger, at det direkte angreb på Israel har potentielt sat scenen for en større eskalering, ikke kun mellem de to nationer, men også potentielt inddragende globale magter som USA. Han kritiserer også den amerikanske udenrigspolitik og beskriver Israels handlinger i Gaza som folkedrab, støttet af USA, hvilket fremkalder stærke reaktioner globalt.

Dr. Zazis kommentarer viser, at der er en dyb splittelse i international opfattelse af konflikten. Mens nogle ser Irans handlinger som en nødvendig gengældelse, ser andre dem som en farlig eskalering, der kunne destabilisere ikke blot regionen men også den globale orden. Det er klart, at Irans beslutning om at angribe har været kalkuleret med hensyn til både intern og ekstern politik, og reaktionerne fra såvel Israel som USA vil være afgørende for de næste skridt i denne fortsat udfoldende krise.

Denne konflikt er mere end en simpel bilateral strid; den er et udtryk for de dybere geopolitiske spændinger, der præger vores tid. Som Dr. Zazi påpeger, kan handlinger og reaktioner i denne konflikt have langvarige effekter på den internationale orden - med andre ord, på skabelsen af Anrtiktists Nye Verdensorden.

Netanyahu har ganske kort talt til nationen:

I de seneste år, og særligt i de seneste uger, har Israel forberedt sig på muligheden for et direkte angreb fra Iran. Vores forsvarssystemer er udrullet, og vi er forberedte på ethvert scenarie, både i forsvar og angreb. Staten Israel er stærk, IDF er stærk, og vores samfund er stærkt. Vi værdsætter USA's støtte til Israel, samt støtten fra Storbritannien, Frankrig og mange andre lande. Vi har et klart princip: Den, der skader os, vil vi skade. Vi vil forsvare os mod enhver trussel med åndsnærværelse og beslutsomhed. Jeg ved, at I, Israels borgere, også opretholder denne åndsnærværelse. Jeg opfordrer jer til at følge vejledningerne fra hjemmefrontens kommando. Sammen vil vi stå stærke, og med Guds hjælp vil vi overvinde alle vores fjender.3

Verden venter med spænding på Israels respons. 

1 "Albert Pike Letter to Mazzini"
2 "Iran Attacks Israel | Iran Professor After Attack On Israel: "Iranians Are Quite Happy":", NDTV, d. 14-04-2024, YouTube
3 "Iran-Israel attack: Netanyahu responds to wave of drones", The Times and The Sunday Times, d. 14-04-2024, YouTube

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: Israels forsvarsstyrker: Iran affyrede 200 droner og missiler

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [54];

Flere nyhedsblogs fra 2024