Davos, djævelen og shamanen

Lagt på d. 20/01-24


Udskriv


WEF's årlige møde i Davos, Schweiz, foregik for gang nr. 54 i år (2024) fra mandag d. 15 til fredag d. 19 januar. Hovedpunkterne omfattede diskussioner om global sikkerhed, klima- og energistrategier, kunstig intelligens' indvirkning på samfundet, skabelsen af job i en ny æra og håndtering af finansielle sårbarheder. Globale ledere og interaktive sessioner med eksperter fra industrien kommer sædvanligvis med deres underholdning i form af ligegyldige indlæg. 

Det var fokus på bl.a. krisen i Mellemøsten, især Gaza, uden konkrete løsninger på en palæstinensisk stat eller en våbenhvile - hvilket er alle tåbernes svar på en løsning. Yemens konflikt, der påvirker Rødehavets handelsruter, blev også fremhævet. Kinas økonomiske åbenhed var et emne, midt i investorernes forsigtighed. Kunstig intelligens' potentiale og regulering, Argentinas gældsomlægning, globale økonomiske udfordringer som inflation og geopolitiske risici, europæiske bankkonsolideringer og oliens fortsatte relevans var nøgleemner. Ukraines situation blev også behandlet, hvilket understregede behovet for fortsat støtte.

Én af sessionerne d. 17. januar (onsdag), handlede om klima, hvor panelet bestod af 

- Gim Huay Neo, administrerende direktør ved World Economic Forums Center for Natur og Klima, med tidligere erfaring fra Temasek og McKinsey & Co.
- Katharine Hayhoe, klimaforsker og professor ved Texas Tech University, kendt for sit arbejde med kommunikation om klimaforandringer.
- Ajay Banga, tidligere administrerende direktør for Mastercard og en indflydelsesrig figur i den globale finansielle serviceindustri.
- Kristalina Georgiewa, administrerende direktør for Den Internationale Valutafond, med en baggrund i økonomi og miljømæssig bæredygtighed.
Jesper Brodin, CEO for IKEA, kendt for sit fokus på bæredygtighed og innovation i detailhandlen.
André Hoffmann, næstformand for Roche Holdings, med stor vægt på bæredygtighed og bevaringsindsats.

Bemærkelsesværdigt er, at ingen af dem har forstand på klima (ligesom Al Gore ikke har det, som også deltog i sessionen) - ingen af dem kan forsvare hvorfor CO2 skulle have noget med klimaforandringer at gøre. De er bare opportunister der søger adgang til alle de milliarder som regeringerne verden over stjæler fra borgerne i klimaets navn.

Sidst i sessionen, blev høvding Putanny Yawanawá fra Amazonas Yawanawá-stamme, der ligger i Acre-regionen i det nordvestlige Brasilien, inviteret på scenen for at udføre et shamanistisk ritual. Og hendes budskab var dette:

Beskeden, jeg skal bringe, er stemmen fra alle folk i skoven, os indfødte folk, naturens stemme, skovens stemme, for at sige, at helbredelsen er inden i os, vores spiritualitet, den er inden i en alliance, og foreningen, enheden af ​​vores tanker, af vores tanker. Vi regner med jer og beder om jeres hjælp, alle mennesker, så vi kan forene os, holde i hænder og forene vores hjerter, forene vores tanker, i samme retning, for helbredelse af planeten. Og helbredelsen er åndelig. Så jeg vil bede alle mennesker om, at skoven, vores skov er vores liv, om hjælp og bede om, at vi alle må være forenet i vores hjerter og i vores tanker. Og når vi alle er forenet i vores hjerter og tanker, vil vores Moder Jord lytte til os.1

Efter den lille New Age besked, der i sig selv afslører at både WEF og klimaprogrammet bunder i New Age mysticisme, iværksætter shamanen en "velsignelses" ceremoni, der indeholder samme dæmoniske kræfter som den karismatiske bevægelse i de sidste 100 år har udgydt over sine medlemmer. Shamanen udtaler nogle besværgelser - formodentlig på sit indfødte sprog, Yawanawa2, hvorefter New Age's dæmoniske entiteter blev udgydt over panelet. 

Davos Shaman, 2024


Forummet hvori det foregik, er ikke parat til de store manifestationer - særligt ikke når det er offentligt. Men det, der sker er en åndelig overførsel. Den okkulte verden efterligner Guds virke - Jesus åndede på disciplene efter Han var opstået "Modtag Helligånden!" (Joh. 20:22), og da Åndsudgydelsen skete på pinsedag var det ligeledes med et åndepust (Apg. 2:2). Når det ikke er Guds Ånd der "velsigner", så er det de onde ånder. Og det er præcis det, shamanen udgød over panelet. Det kendes også som kundalini-kraften - slange-kraften, der på trods af være anset for at være en guddommelig, feminin kraft, er Satan i forklædning, som siges at ligge snoet som en slange ved enden af rygsøjlen, klar til at springe op for at manifestere sig gennem de påståede ”chakraer” kroppens centre for den universelle kraft (dæmonbesættelse)3

Det kan manifestere sig på mange måder. I karismatiske sekter ser samme udgydelse sådan ud, men med en anden manifestation:Det påstås i de kredse at det er Helligånden der virker, og de kalder det "slået i ånden", hvilket er den karismatiske betegnelse for at kundalini-kraften rejser sig. Kundalinikraft i afgudsdyrkelsen forbindes ofte med Moder Natur gennem begrebet primal energi. Opvågningen af denne energi menes at forbinde et individ til den større, universelle livskraft, som ligner forbindelse med essensen af Moder Natur. Denne forbindelse understreger enhed og indbyrdes afhængighed mellem mennesker og den naturlige verden, hvilket afspejler tanken om, at den energi, der strømmer gennem naturen, også strømmer gennem os.

Derfor blæste eller åndede shamanen på panelet i WEF, og det viser os den åndelige natur af ledelsen i denne verden, såvel som hvem denne verdens fyrste er. Samtidig ser vi den åndelige natur af de karismatiske sekter.

1 "Climate and Nature: A Systemic Response Needed", World Economic Forum, Twitter/X, d. 17-01-2024 - spil frem til 01:04:00
2 En kunstig intelligens kunne lytte sig frem til følgende, uden at kunne oversætte ordene: "Antumã, antumã txai anu, nà, nukamahua nuri, nukamai, nukamuaka, nà, nuri, nuiua, nawa honshinan vupan kentushinan xavauakin, shinan muki kirani, tsan xavai kirani, tsan muki kirani."
3 Se mere i "Sundhedsbevægelsens New Age bedrag" og "Kontemplativ bøn"


Debat: Davos, djævelen og shamanen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Dæmoneri [10]; Falsk religion [82]; Klimaforandringer [178]; World Economic Forum [12];

Flere nyhedsblogs fra 2024