Bilderberg 2011

Lagt på d. 18/06-11


Udskriv


Så er der igen Bilderbergmøde - denne gang på Hotel Suvretta House i St. Moritz, Schweiz fra 9-12. juni - i hvert fald ét af møderne, for eliten ser ud til at forsøge at skjule sig bag det officielle Bilderbergmøde. Mere om det senere.

Sidste år var Bilderberg bange for den medie dækning de fik, hvilket jeg beskriver i artiklen "Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt", og det er ikke blevet bedre i år, hvilket Jim Tucker fortæller:

eliten er rasende over patriot bevægelsen og den alternative mediedækning af Bilderbergmøderne, og frigivelsen af information af muldvarper og insidere...eliten forsøgte at få medie magnaten Rubert Murdoch til at overbevise The Guardian i England, og the Irish Times til at nedskalere deres dækning af Bilderbergerne, men det kunne han ikke...Bilderbergerne er forbløffede over tilstedeværelsen af demonstranter og alternative medier.1

Det er formentlig årsagen til at der blev holdt et sideløbende møde... Danskernes medier er som altid dukse i elitens mediekontrol. Danmarks Radio nævner d. 11. juni mødet og siger:

Gruppen består af omkring 100 af verdens politiske og økonomiske ledere, men hvem, det er, er ikke offentliggjort...Hvor præcis, gruppen mødes, er uklart. Men David Roth, præsident for Unge Socialister i Schweiz, siger, at gruppen har booket det femstjernede Suvretta-hotel i fire dage.2

Hvis DR havde haft lidt mere hjerte i den journalistiske efterforskning, hvilket de sagtens kan stable på benene på andre områder, så ville de have medlemslisten i hænderne, som så mange andre, den dag deres "dækning" af mødet blev lagt på nettet. Lokationen for mødet var allerede ude i medierne d. 21. marts, hvor siden Bilderberg 2011 afslørede det og fortæller tilmed at det allerede var afsløret ca. 2½ måned tidligere.

BT fortæller de sædvanlige konspirationsfantasier, og slutter af med en kommentar fra historiker Ingeborg Philipsen, der har lavet Ph.d. afhandling om Bilderberg, som siger:

Jeg tror mest, møderne har det formål, at de kan trykke hænder og småsnakke for at forbedre deres netværk, siger hun.3

Det er imponerende at så dårlig efterforskning kan påklistres mærkaten Ph.d. TV2 Finans er den længste artikel om mødet, jeg endnu har fundet iblandt de danske anerkendte medier, og her citeres tidligere Bilderbergmedlem Mogens Lykketoft (der også er underlagt tavshed) - og selvfølgelig er der ikke noget om snakken - ja, altså: "Det kan da godt være, at der bliver indgået nogle aftaler i korridorerne" siger Lykketoft4 - og det kan man da kalde kontrollen, i kampen om ord.

Tidligere Illuminatimedlem Doc Marguis giver et lille historisk overblik over hvordan Illuminati kontrollerer verden igennem Bilderberg deltagerne:

Tirsdag d. 22. november, 1910, holdt Senator Nelson Aldrich et hemmeligt møde på Jekyll Island Club (en jagtklub) i Georgia, som var ejet af J.P. Morgan. Han havde inviteret syv mænd, der var ledere i Amerika og alle multimillionærer.

1) A. Piatt Andrew, som var assisterende sekretær i finansministeriet.
2) Nelson Aldrich selv, der var leder for "senate finance committe" )finanskomite senatet)
3) Henry P. Davidson, senior partner ved J. P. Morgan.
4) Charles D. Norton, direktør for J. P. Morgans første nationalbank i New York.
5) Benjamin Strong, direktør for J. P. Morgans Bankers Trust Company.
6) Frank Vanderlip, direktør for National City Bank i New York.
7) Paul Warburg, kendt som den rigeste mand på jorden

Mødet havde tre grundlæggende punkter.
1) Hvordan de kunne skabe en centralbank i Amerika
2) Hvordan de kunne omgås Præsident William Howard Taft, som var kendt for at have sagt, at hvis de præsenterede ham for sådan et dokument, ville han omstøde det på stedet.
3) Hvordan de kunne skjule centralbankens sande natur fra amerikanerne.

Det var igennem centralbanken Illuminati tog kontrol over Amerika. Efter det første Bilderberg møde i 1954, blev Federal Reserve Act en realitet, og fra da af, ville Amerika langsomt blive ødelagt.5

Krig
Bilderberg har absolut noget med verdens begivenheder at gøre. Og ifølge Tucker var et af hovedemnerne i år Libyen:

Globalisterne ønsker at skabe en "blodig krig" i regionen...Høje oliepriser og ekstreme priser reflekteret ved benzinpumperne, vil blive brugt til at opnå støtte fra borgerne til fortsat militæraktion i Mellemøsten.1

Denne udtalelse er også støttet af insider information. Et andet sted fortæller Tucker at:

Eliten vil have en "stor blodig krig i mellemøsten, som involverer alle lande undtagen Israel som bliver beskyttet"6

Israel beskyttes selvfølgelig, for det er (som Bibelen har sagt os) Israels "trone" der skal forberedes for Illuminatis despot, Antikrist (2. Tess. 2:4). Som deres protokol siger:

Når Israels Konge tager kronen, givet ham af Europa, på sit hellige hoved, vil han blive verdens patriark....Vores konge vil være i konstant sammenhørighed med folket, og lave taler til dem fra tribunen, hvis berømmelse i samme time vil spredes i hele verden7

Når Mellemøsten skal under kontrol (igennem tumult - "Order Ab Chaos"), er det ikke underligt at Anders Fogh som NATO generalsekretær også mødte op på Bilderberg mødet. Som DR så flot fik sagt det i begyndelsen af tumulten: "Opstanden i Ægypten er et udtryk for at den Nye Verdensorden er nået til mellemøsten"8. Der høres ofte i medierne at NATO’s militæraktioner støtter oprørerne i deres ønske om demokrati, hvilket f.eks. kommer til udtryk hos Hillary Clinton, nu amerikansk udenrigsminister, der bad:

de 53 AU-lande om at støtte overgangen til demokrati i Libyen... Alt for mange afrikanere lever under ledere, der har været ved magten i mange år. Mænd, der bekymrer sig mere om, hvor længe de regerer, end om det, der er bedst for deres land... Den gamle måde at regere på, er ikke længere acceptabel9

Demokrati og krige er som fortalt i "Amerikanske, Engelske og Franske styrker i Libyen" og "Tumulten i mellemøsten", Illuminatis redskab til at vinde global kontrol på de mange forskellige områder, og NATO er en del af verdensmilitæret, der som bebudet fredsstyrke, er krigsmaskinen. Det er ikke underligt at landene i Afrikas Union (AU), som fortalt i ovenstående artikel fra Politiken, "har fordømt Natos luftangreb mod Libyen".

For at få overtaget i Mellemøsten skal terrororganisationer (hvis ry ind til nu har virket som spydspids for at nedrive Vestens frihed igennem "Krig mod Terror" programmet) nedbrydes, stadig under fanen "Krig mod Terror", hvilket Fox News afslører:

USA bygger en hemmelig CIA luftbase i den Persiske Golf region, for at angribe terrorister i Yemen, og derved forberede for at en mulig anti-amerikansk fraktion vil overtage Yemen og udelukke U.S. styrker fra at jagte en dødelig Al Qaeda fraktion der.10

Hemmeligt og top-hemmeligt
Som omtalt tidligere, så var der i år parallel-møder i Schweiz. Et "offentligt" der i år blev afsløret ca. 3 måneder på forhånd, og et andet, der ikke har fået mediedækning, som blev afholdt i Geneve, Schweiz. Bilderberg 2011 fortæller:

Mødet i St. Moritz er et kneb, en farce, ynkeligt. Ingen tvivl om at interessant information vil diskuteres i St. Moritz, men andre mere skumle møder med ledende komité medlemmer vil foregå i Geneve, Schweiz mens Bilderbergerne er i Schweiz.
På mange måder giver det mening. Vores fokus vil være på St. Moritz, hvor der vil være Bilderbergere, men nogle yderligere møder vil ske i Geneve, fordi de tror vi ikke ved noget om det. De vil at vi skal rette vores fokus på St. Moritz, hvor vi vil protestere og forsøge at finde ud af hvad der sker på det møde, alt imens de laver planer i forholdsvis sikkerhed i Geneve.

Forskellige kilder har indikeret at noget sker i Geneve. Det mest vigtige er et individ som arbejder for et sikkerhedsfirma, der har lækket at firmaet han arbejder for, er blevet ansat til en begivenhed i Geneve fra 8-12. juni. Firmaet er tavst om begivenheden, hvilket han mener er underligt. Han kender ikke det præcise sted, eller hvem sikkerheden er for, alt han ved er at begivenheden kaldes Operation Romantik.

En anden kilde indikerer at møderne vi kender til er vigtige, men de hemmelige møder som dem i Geneve, bruges til at lave mange beslutninger og bestemme agendaen. Mødet som det i Geneve, involverer de mest magtfulde af de magtfulde. Bilderbergerne har gjort os til grin, men nu har vi den bedste hånd11


Google og Microsoft
Som sidste år, var både Google og Microsoft med på Bilderberg mødet (det, i St. Moritz). Uden tvivl er der tiltag på den den teknologiske front, vedrørende internettet, software og computere. Alt det skrev jeg om sidste år i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt, og den er lige så aktuel i år, som sidste år, hvor NATO og Mellemøsten også var på tegnebrættet.

Igen må man spørge - hvad laver de to firmaer på et politisk hemmeligt møde?

1 "Jim Tucker: Libya War and Wider Middle East Conflict On Bilderberg Agenda", Infowars.com, d. 09-06-2011

2 "Hemmelighedsfuld gruppe mødes i Schweiz", DR Nyheder, d. 11-06-2011

3 "Superhemmeligt topmøde i Schweiz", BT, 11-06-2011

4 "Verdens mægtigste mødes i 'hemmelig' klub", TV 2 Finans, 09-06-2011

5 Citat fra videoen "Frontmen of the Illuminati"

6 "Insider Leaks Reveal Full Bilderberg Agenda On War and Alternative Media", Inforwars.com, d. 16-06-2011

7 Protokol 15, afsn. 23, 24.

8 Tumulten i mellemøsten

9 "USA: Oprøret venter for alle Afrikas diktatorer", Politiken.dk, d. 13-06-2011

10 "Source: Drone Base Set for Persian Gulf Region", Fox News, d. 15-06-2011

11 "Part of Bilderberg 2011 conference also meets in Geneva, Switzerland?", Bilderberg 2011, 03-06-2011


Debat: Bilderberg 2011

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bilderberg [11]; Libyen [7];

Flere nyhedsblogs fra 2011