ISIS - tegnebogen møder mobilen

Lagt på d. 27/01-11


Udskriv


I artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt fortæller jeg om den digitale Gaia, en elektronisk globalisering der skal løfte mennesket op på næste evolutionære niveau, og kulminere i et system, der styrer al økonomisk handel - også kaldt Dyret mærke, 666. Det er det pengeløse samfund, som kristne mennesker, interesseret i Bibelens profetier for fremtiden, har forkyndt de sidste mere end 40 år.

Salget af såkaldte Smart Phones, er i enorm fremgang, og med en sådan elektronisk enhed, der kan koble sig på nettet - den elektroniske allestedsnærværende ånd - er det nærmest en selvfølge at den skal erstatte så meget som muligt af det, vi ellers går rundt med i lommerne og i tegnebogen.

Et system til at håndtere betalinger via mobiltelefon, kaldes ISIS, hvor tre af de største amerikanske udbydere. at&t, T Mobile og verizon, er gået sammen for at tilvejebringe det teknologiske fremskridt. Det er ganske enkelt underligt, at kalde et sådan system ISIS, for det passer ind i hele Antikrist konceptet. Tænk over disse sammenligninger:

1) Illuminati, der sidder på klodens rigdom, har pyramiden som logo, med det alt seende øje - Osiris' / Horus' øje som "topsten" - den endelige verdensleder.
2) Isis er Himmeldronningen.
3) Isis og Osiris er forældre til Horus.
4) Isis og Horus er identisk med romernes Fortuna og Jupiter, og dermed den romerske moderkirkes gudinde og søn, Maria og Jesus.
5) Romerriget er under genopstandelse, for nu under navner Europa Unionen, skabt af Illumninati's "Club of Rome".
6) Horus er Antikrist.
7) Moderkirkens fader, paven er den falske profet, himmeldronningen Isis' (Marias) hengivne, som vil undertvinge hele verden tilbedelse af Antikrist / Horus.

Kan du se hvordan det hele "tilfældigvis" hænger sammen? Isis, Horus, Illuminati, Antikrist, den falske profet, den romerske moderkirke, dyrets mærke, økonomisk kontrol. Er det en tilfældighed? Eller er det djævelsk genialitet?

Jeg er ikke i tvivl. Med navnet ISIS ser vi med okkultismens briller at der peges hen til skabelsen af et pengeløst samfund, der føder verden et "mærke", et kommende apparat, der vil vokse til og med den teknologiske ånd, internettet, binde menneskeheden til despoten Antikrist, som kræver total underkastelse og hengivenhed som livsbetingelse. Hengiv dig frivilligt til systemet, frasig dig den levende Frelser - eller dø. Det har været Bibelens advarsel de sidste 2.000 år.

Sandheden er dog, efter Bibelens Ord, det modsatte. Frasig dig dette system og hengiv dig frivilligt til den opstandne Frelser - eller dø. ISIS mobilbetalingssystemet er ikke det endelige mærke, men det er et stort skridt mod en modnet teknologi, der kan bæres i højre hånd, eller i panden (Åb. 13:16). Den modning kommer i trængslen, som vi står lige over for. Det er ISIS ét af beviserne der forkynder.
Kilde: www.paywithisis.com


Debat: ISIS - tegnebogen møder mobilen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; EU [50]; Internet [12]; Kontrol [92]; Teknologi [20]; Tidens ende [78]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2011