Vi elsker overvågning - PET jubler

Lagt på d. 21/10-11


Udskriv


Programmet "Krig Mod Terror" har udført sit hverv. Befolkningen er blevet programmeret, og afgiver gerne sin anonymitet og frihed, i talen om sikkerhed og tryghed.

Danskerne føler sig mere trygge og beskyttet mod blandt andet terror, jo flere overvågningskameraer, sikkerhedsvagter, hegn og skannere de møder på offentlige pladser, trafikknudepunkter og butikscentre.

Det viser rapporten 'Sikkerhed og tryghed på befærdede steder', som Politiets Efterretningstjeneste offentliggør i dag.

»Det er overraskende for os, at det er tryghedsskabende, at folk møder fysiske og synlige sikkerhedsforanstaltninger mod bl.a. terror«, siger afdelingschef i PET's afdeling for forebyggende sikkerhed Anja Dalgaard-Nielsen.


Ofte hører man, imod overvågningsskepsissen, at hvis man intet har at skjule, bør man ikke være bange for overvågning. Ergo er det fordi jeg har skumle planer, jeg er imod overvågning. Men præcis af hvilken årsag er det man tror, at etableringen af den fortsatte landsdækkende overvågning aldrig vil blive udnyttet med ikke-borgervenlige hensigter? Og hvem definerer hvad skumle planer er?

Vi ved vi står ved dørtærsklen til et globalt samfund, en Ny Verdensorden. Bibelen har fortalt det for tusinder af år siden, og den fortæller også at der skal komme en despot, Antikrist, der vil forsøge at nedkæmpe dels det jødiske folk, men også alle andre der tror på Jesus, eller blot stiller sig op som aktivister imod riget.

Vi har nu fået en kirkeminister der tror, at alle de mange navne for de forskellige religioners gud, i virkeligheden peger på én og samme Gud. Alle religioner er (og skal være / blive) lige1. Hvis vi som kristne da ødelægger dette budskab, og dermed den globale politiske stabilitet ved at sige, at der kun er én vej Gud, nemlig Jesus, der døde og opstod for vores synd, som ikke er i nogen anden religion, så har vi det igen, som den fortsatte historie igennem tiderne har vist, at vi vil blive forfulgt. Hvor skal vi skjule os? Stille og roligt vil denne lære cementeres, og det bliver endnu mere politisk ukorrekt at tale om Jesus. Jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at fortælle venner, bekendte, kolleger om Jesus. En dag vil jeg bestemmes at være en kriminel person, der bestemt ikke er glad for overvågning.

Justitsminister Morten Bødskov udtrykker en ganske forførende og falsk tryghed over for skeptikerne:

Det er vigtigt at bemærke her, at det skal ske under kontrol og på et oplyst grundlag. Overvågning skal tilrettelægges efter behov – er det f.eks. af hensyn til terrorbekæmpelse eller til ro i nattelivet... Vi skal jo ikke ud i et Big Brother-samfund, slet ikke. Overvågning skal ske i respekt for den personlige frihed og integritet


Bliver overvågning mindre brugbar og truende fordi vi ved, at det er der? Uanset om kameraer bliver sat op under bannere, om det gøres med skruetrækkere eller boremaskiner, så er udfaldet det samme.

1 "Indisk guru førte kirkeminister ind i kristendommen", www.b.dk, d. 20-10-2011
Kilde: politiken.dk


Debat: Vi elsker overvågning - PET jubler

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Kontrol [92]; Overvågning [28]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011