Ekstremt sjældent fossil fundet ved Møns Klint

Lagt på d. 19/04-11Endnu engang ses at "videnskaben" har valgt et forkert tidsmønster til at trække ned over sine fortolkninger af fortiden.

Malte og Hans bror Viktor fandt masser af vættelys, inden Malte gjorde sit utrolige fund lige under Dronningestolen, 40 meter nord for Maglevandstrappen:

- Jeg sad på hug i strandkanten og tog grus og småsten op i hænderne for at mærke om noget føltes anderledes. Pludselig var der noget, der var mere kantet. Det var ikke et vættelys, jeg troede det var en dinosaurtand - og det var det jo så os næsten' siger en glad Malte.

Familien tog 'dinosaurtanden' med op til GeoCentret for at finde ud af, hvad det egentlig var han havde fundet. På GeoCentret var der ingen tvivl. Det var et helt utroligt fossil - en 70 mio år gammel Mosasaur tand.

Et frygteligt bæst

For 70 mio år siden var hele Nordvesteuropa dækket af et stort tropisk hav, hvor kridtet blev dannet. Dinosaurerne dominerede på landjorden - og i havet var det en slangeøgle - Mosasauren - der var den ubetingede hersker.


Beskrivelsen og skildringen af Mosasauren, minder meget om Livjatan (fejl oversat krokodillen) der er beskrevet i Jobs bog, kap. 40:20-41:25 for ca. 1.600 - 2.000 år f.Kr. Senere omkring år 1000 f.Kr. skriver Asaf om den (Sal. 74:14) og 800 år f.Kr. taler Esajas om dyret som "Den flugtsnare Slange, Livjatan, den bugtede Slange...Dragen i Havet" (Es. 27:1).

Bibelen er en historiebog, og der er større grund til at acceptere beretningerne i Bibelen som historiske, end det er at tro Homers digte om krigen mod Troja. Livjatan og Behemoth er to dyr beskrevet i Bibelen, som i dag kaldes Dinosaur - der betyder "frygtelig øgle". Der er ligeledes bedre grund til at tro på skabelse efter Bibelens historiske beretning, end på "videnskabens" udviklingsreligion.
Kilde: www.bt.dk


Debat: Ekstremt sjældent fossil fundet ved Møns Klint

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Evolution [57]; Skabelse [17]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2011