Præst: Gud straffer med oversvømmelser

Lagt på d. 11/01-11


Udskriv


Stort set hver gang der sker en naturkatastrofe, står de kristne på nakken af hinanden, for at knytte begivenheden sammen med modstand imod Israel. Særligt USA's tornadoer og andre naturfænomener, som de oplever hvert år, får kristne til at gennemtærske tidens politiske udtalelser, for at finde en forbindelse. Da USA er Israels allierede, selvom det i bund og grund er kejserens nye klæder overført til politisk mundbavl, så har USA mange udtalelser om Israel, og det er yderst taknemmeligt at finde en forbindelse inden for en forholdsvis snæver tidsramme, mellem naturkatastrofer og politiske udtalelser.

Men nu skyldes oversvømmelserne i Australien også Israel-fjendtlige udtalelser - hvis man da kan kalde dem det. Det skal siges, at det er de værste oversvømmelser i 120 år... Gad vide hvem der udtalte sig negativt mod Israel for 120 år siden? - ja 57 år før Israel eksisterede som stat. I vor tid, er det Australiens udenrigsminister, Kevin Rudd, der er synderen, da han ca. fjorten dage forinden, d. 14. december 2010 udtalte sig om at:

den jødiske stat fremover skulle lade internationale kontrollanter undersøge dens atomfaciliteter. Han talte også for at Israel skulle stoppe bosættelserne på Vestbredden.


Præsten der denne gang har fundet sammenhængen mellem ulykken og udtalelsen, er Daniel Nalliah, fra "Catch The Fire Ministries". Han er blevet tilskyndet stærkt af Helligånden til at omvende sig på Australiens vegne.

Jeg kan næsten blive vred over sådan noget vrøvl. Tænk over dette: Fordi én mand udtaler sig om Israels atomfaciliteter (på "Catch The Fire Ministries" hjemmeside står der ikke noget om at udenrigsministeren udtalte sig om bosættelserne i denne sammenhæng1 - det havde desuden ikke gjort nogen forskel...) så skulle Gud blive så vred, at Han rammer 200.000 uskyldige mennesker. Det er grotesk. Det samme gælder USA. Hvorfor i alverden skulle Amerikas befolkning igen og igen rammes, på grund af politikeres udtalelser om Israel?

Gud siger selv, at efter trængslen vil Han holde rettergang med hedningefolket om Israel: "som de spredte blandt Folkene; og de delte mit Land" (Joel. 3:7). Der er intet i Guds egene udtalelser, der indikerer at Han i vores tid skulle ramme nationerne fordi de taler imod Israel. Det er ganske enkelt løgn.

Hvis Gud handlede sådan, hvorfor findes der så et palæstinensisk folk i dag? På daglig basis tyranniserer de Israels beboere med raketter og anden terror. De har tilmed slettet Israel fra alle deres landkort. Hvorfor rammer Gud ikke Danmark, ja hele EU, når Per Stig Møller på møde med Syrien og Israel drøfter:

hvordan Danmark og EU kan bidrage til at stabilisere situationen i regionen og fremme en genoptagelse af de politiske forhandlinger i overensstemmelse med Mellemøst-kvartettens køreplan for en endelig israelsk-palæstinensisk fredsløsning.2


Hvis Gud var sådan, hvorfor i alverden tillader Han så at man nedgør Ham selv? Mennesker kan frit håne og spotte alt, der har med Gud og Hans rige at gøre. Jesus kan de frit gøre til grin i offentligheden, men at én person utaler sig om Israels atomfaciliteter, det udløser dom over 200.000 mennesker... Det er noget religiøst bavl.

1 "Are the QLD floods the result of Kevin Rudd speaking against Israel?", Catch The Fire Ministries, d. 02-01-2011

2 "Per Stig Møller på besøg i Syrien og Israel", BT.dk, d. 21-02-2004
Kilde: nyhederne.tv2.dk


Debat: Præst: Gud straffer med oversvømmelser

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [104];

Flere nyhedsblogs fra 2011