Obama ringer til Qatar og Tyrkiets ledere om Libyen

Lagt på d. 10/04-11


Udskriv


I nyhedsbloggen "Tumulten i mellemøsten", citerer jeg Illuminati's protokoller, der taler om demokrati, som en skjult metode for diktatur. Eliten lægger folket ordene i munden, så det er folket selv, der kalder på Elitens overtagelse af systemerne. Noget taler for, at der er planlagt demokrati i mellemøsten - i hvert fald Libyen.

D. 22. marts ringede Obama til Qatar og Tyrkiet, og ifølge en aflæsning af samtalen med Tyrkiet (premiereminister Recep Tayyip Erdogan) fra det Hvide Hus, handlede det bl.a. om demokrati:

De understregede deres delte indsats for målet om at hjælpe med at tilvejebringe det Libyske folk en mulighed for at forandre sit land, ved at installere et demokratisk system som respekterer folkets vilje.


Senere fornægtede det Hvide Hus på det kraftigste at et regimeskift er den del af missionen i Libyen. Ben Rhodes, stedfortrædende national sikkerhedsrådgiver, siger:

Vi tydeliggør, som vi gentagende gange har sagt, at vores militæroperationsindsats er ikke et regimeskift, men som vi faktisk siger i aflæsningen, så er det det Libyske folk som skal gøre sine beslutninger om fremtiden...Vi støtter deres bestræbelser, deres demokratiske bestræbelser, og har sagt at Gadhafi skal gå, fordi han har mistet deres tillid.1


Som vist i nyhedsbloggen "Operation Odysseus Daggry", så ligger der i titlen Odyssey en trojansk hest og uklar tale, da Odysseus var mester i forklædning og bedragerisk tale. Etableringen af et demokratisk system, ændres til at acceptere hvad end Libyerne beslutter sig for... Det lyder som en leg med ord for at skjule den egentlige hensigt... Husk også på, at Obama er manden om hvem Illuminatimedlem Henry Kissinger sagde "Hans opgave vil være at udvikle en overordnet strategi for Amerika i denne periode hvor, virkelig, en ny verdens orden kan skabes. Det er en stor mulighed, det er ikke kun en krise"2.

1 "White House denies regime change is part of Libya mission", The Hill, d. 22-03-2011

2 "Kissinger: Obama primed to create 'New World Order'", WorldNetDaily, d. 06-01-2009
Kilde: content.usatoday.com


Debat: Obama ringer til Qatar og Tyrkiets ledere om Libyen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Barack Hussein Obama [24]; Libyen [7]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011