Forskere opdager "orme fra helvede"

Lagt på d. 08/06-11


Udskriv


Efter "videnskabens" religiøse verdensbillede, startede evolutionen for ca. 3,8 milliarder år siden, med enkeltcellede væsener. Siden da er der sket så ufatteligt meget, og mennesket består efter liturgien, styret af naturlig udvælgelse (som selv Darwin fornægtede i sin sjette udgave af "Arternes Oprindelse"1), nu af mellem 10-100 trillioner celler. Man ved det faktisk ikke, men forskeres gætterier spænder mellem 1-10 gange i antal mellem mindste og højeste bud. Med andre ord, "videnskaben" ved ingenting.

Efter så mange milliarder af år, er der stadig ikke fundet liv i rummet. Som det har været med rumvæsener, der for år tilbage levede på Månen, Mars, Venus m.v. men som nu er skubbet så langt ud i det store ydre rum, at vi hverken kan se, høre eller måle dem, således teoretiseres livet på andre planeter også væk fra en mulig videnskabelig bekræftelse:

Ormen Halicephalobus mephisto - opkaldt efter satanfiguren Mefisto i myten om Faust - er nemlig blevet fundet 1,3 kilometer under jordens overflade... Opdagelsen af flercellede organismer dybt under jordoverfladen kan få konsekvenser for jagten på liv i rummet.

Den amerikanske rumorganisation NASA's chef for udforskningen af planeten Mars, Michael Meyer, siger, at man hidtil primært har været på udkig efter encellede organismer i undergrunden.

Men nu bliver man nødt til at åbne for, at flercellet liv også er en mulighed.


Med andre ord: Når vi ikke kan finde noget liv i rummet, må det være fordi det findes så dybt inde i universets planeter, så vi ikke kan finde det. Hvilken logik er det? Skulle orme dybt inde i jorden gøre logisk slutning, at så er der også liv inde i universets andre planeter? Logikken er præcis lige så god som at ræsonnere at fordi der lever mennesker på jordens flade, så lever der også væsener på andre planeter i universet. "Videnskaben" har tilsyneladende mistet håbet om det, men der er selvfølgelig mennesker der stadig tror det, TROR - men så lad være med at kalde det videnskab.

Hvor mange penge skal vi skyde i sådanne rablende åndssvage projekter, mens vore søstre og brødre kloden over lider sult og hugnersnød? Det er ikke jordiske ressourcer der mangler, for at give alle en tålelig levevis med mad og drikke på bordet, hver dag. Det er mangel på accept af, at vi er sat på denne Jord af Skaberen, der har justeret hele universet efter at Jorden skal være et passende sted for os. Evolutionsteorien er skyld i flere mord, end vi nogensinde kan begribe.

1 Darwin skrev at "Jeg har nu observeret nok, måske mere end nok, af sagerne, nøje udvalgt af en dygtig naturalist, til at bevise at naturlig udvælgelse er inkompetent til at forklare begyndende faser af brugbare sammensætninger...Overbevisningen vi ofte fejlagtigt har, at en sammensætning som ville have været gavnlig for en art, under nogle omstændigheder kunne have været opnået igennem naturlig udvælgelse, går imod det vi forstår ved dens måde at virke på.", "On the Origin of Species", af Charles Darwin, sjette udgave, 1872, side 178-180.
Kilde: www.dr.dk


Debat: Forskere opdager "orme fra helvede"

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Evolution [58]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2011