16årige skal være med til at lede landet.

Lagt på d. 01/12-11


Udskriv


Før Israel blev ført som fanger til Babylon, før de mistede sit land i 606 f.Kr., sagde Gud igennem Esajas: "Jeg giver dem Drenge til Øverster, Drengekådhed skal herske over dem" (Es. 3:4). Juda fik da Manasse som konge i 698 f.Kr., da han kun var tolv år. Det ville resultere i at "Dreng sætter sig op imod Olding, Usling mod Hædersmand", og desperationen over landets forfald forårsagede at man tog fat i enhver der udstrålede autoritet og plæderede: "Du har en Kappe, du skal være vor Hersker, under dig skal dette faldefærdige Rige stå!".

Illuminati har et mål, og det er opnå verdensmagt igennem stemmeret til alle:

For at sikre dette (verdensmagt), må vi have alle uden forskel på klasse og kvalifikationer til at stemme1


Det må vække opsigt, at vi både har den hidtil yngste regering, og at Valgretskommissionen, som tæller flere garvede politikere, nu seriøst fremlægger forslag om, at samfundets børn skal være med til at bestemme landets ledelse. Argumenterne er, at 16årige efter folkeskolen er uddannet til at udvise "medbestemmelse, medansvar, rettigheder og pligter". De har "den grundlæggende uddannelse, som er fælles for alle andre vælgere". De "betaler skat og bidrager til samfundsøkonomien". De skal have stemmeret for at "undgå en demokratisk skævvridning. Fremover bliver der markant flere ældre, og ved valgene vokser deres indflydelse, så unges synspunkter risikerer at drukne" Man mener at "16-årige er i demokratisk forstand akkurat lige så modne som 90-årige".

Der menes at "Hvis valgretsalderen blev sænket til 16 år, ville de 16-17-årige udgøre ca. 3 procent af vælgerkorpset og ville potentielt kunne flytte 1 - 2 mandater."2

Der findes en stor del af den danske befolkning med nuværende stemmeret, som ikke har en ide om hvad politik er. De har ikke en ide om hvor verden er på vej hen, og er som ler i mediernes hænder. De har stemmeret fordi Illuminati har brug for deres stemmer til at opnå verdensmagt. At børn får stemmeret, vil være som at blødgør leret yderligere med vand. Ifølge Dansk Ungdoms Fællesråd har 16årige allerede stemmeret flere steder i Europa, så toget er godt på vej ned af skinnerne.

Ironisk nok uddanner Gud os i Bibelen og siger: "Den vise har sin Forstand til højre, Tåben har sin til venstre" (Præd. 10:2). Selvom teksten her for den opmærksomme afslører, at der er tale om Jesus, Guds højre hånd, så er der ingen tvivl om, at ordet også viser sig sand i dansk politik. Socialisme er ødelæggende for samfundet, og Bibelen viser ingen nåde mod dem, der er dovne og lever på nas. For mennesker der ikke kan arbejde, og mennesker der ikke kan få arbejde, der skal de rige hjælpe til - sådan har det altid været. Men det danske samfund underholder efter socialistisk ideologi tusinder af mennesker, der griner arbejderne op i ansigtet med deres dovenskab. Sådan skal det ikke være: "Doven hånd skaber fattigdom, flittiges hånd gør rig" (Ordsp. 10:4). Et sundt motto vil være: "Den lade attrår uden at få, men flittiges Sjæl bliver mæt" (Ordsp. 13:4). Se også Ordsp. 6:6-11; 12:24; 19:15,24; 20:4,13; 24:30-34. I lignelsen om de ti brudejomfruer deles der heller ikke ud til de uforstandige, de havde ikke gjort deres arbejde, og måtte selv gå ind til byen efter olie.

Og socialismen vil få gavn af ungdommens naivitet:

Der er stemmer at hente for Johanne, Villy og Margrethe, hvis de 16-årige får stemmeret. I hvert fald hvis man kigger på et stort prøvevalg blandt 16-17-årige i forbindelse med Folketingsvalget den 15. september.

- Vi kan se, at de unge er lidt rødere end befolkningen som helhed. Der er lidt over 50 procent, der stemte rødt ved folketingsvalget, og omkring 54 procent af de unge mellem 16 og 17 år ville stemme rødt3


Andre stemmer siger at det kun vil være for en tid, rød blok vil få gavn af børnenes stemmer4, og modsat Dansk Ungdoms Fællesråds oplysning, mener eksperter at børnestemmerne ikke vil "flytte det helt store i forhold til rød og blå blok"4. Andre igen mener at børnenes stemmer blot vil være en stemme mere til deres forældre5.

Det er Gud der giver os vore ledere: "der er ingen øvrighed, uden at den er fra Gud, og de, som findes, er indsat af Gud" (Rom. 13:1), og derfor kan vi se, at når landets ledere styrer landet efter socialismens ideologi, så skal vi skærpe opmærksomheden, for så er der sandsynligvis noget Gud vil gøre os opmærksomme på. Illuminati er det sidste riges (fri)murere, som bruger socialisme til at erhverve sig verdensmagt. Adam Weishaupt fremsatte, som ofte gentaget før, syv punkter, der skulle befordre global erobring. Ét af dem var Afskaffelse af nationalisme, igennem socialisme, kommunisme og anarkisme - hvilket ødelægger sand nationalfølelse mod et fædreland. Staten kontrollerer borgeren, frem for at befordre frihed. Når vi op imod den trængsel, som vil være Guds opgør mod dette ugudelige rige, oplever at de flittiges penge bruges til at brødføde dovne, betale andre landes overforbrug (som Grækenland), understøtte store kontrolmaskiner (som EU) og meget mere, så må vi lytte og tage os i agt. Gud vil have vores opmærksomhed. Vi får de ledere vi har fortjent, og når lønnen er berøvelse, så er det som børns ret til at stemme, og unges ledelse af landet, et vink med en vognstang!

Et øjebliks billede af Danmarks skæbne lige nu, den passer med Israels tilstand, før landet blev taget fra dem: "Men for mit folk er børn deres undertrykkere, og kvinder regerer over dem. O mit folk, de som leder jer, forårsager at I farer vild, og de ødelægger vejen på jeres stier" (Es. 3:12, KJV). Bilderbergeren Helle Thorning-Schmidt, Margrethe Vestager og Johanne Schmidt-Nielsen er kvinderne der regerer over os, og leder os på afveje. Den 26årige Finansminister, Bjarne Corydon og 33årige miljøminister Ida Auken er to af børnene, som spiller med vores økonomi. Bjarne Corydon er studerende på Københavns Universitet, og Ida Auken er præsten, der er sat over den religiøse klimapolitik, som på løgnens liturgi skal rane endnu flere penge op af vore lommer.

1 Sions Vises Protokoller, protokol 10.

2 "Argumenter for 16-års valgret", Dansk Ungdoms Fællesråd

3 "De 16-årige ville stemme rødt", DR Nyheder, d. 01-12-2011

4 "Rød fidus ved stemmeret til 16-årige", Berlingske Tidende, d. 01-12-2011

5 "16-årige: Vi vil ikke have stemmeret", DR Nyheder, d. 01-12-2011


Debat: 16årige skal være med til at lede landet.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Politik [117]; Samfund [68]; Verdensordnen [158];

Flere nyhedsblogs fra 2011