Forkert klimastrategi dræbte Erik den Rødes slægt

Lagt på d. 29/06-11


Udskriv


Som jeg fortæller i "Obama frigiver hemmelige klima-fotos" og "Kronik: Er klimadebatten hysterisk?", så var Grønland engang grønne marker, dyrket af Erik den Røde, hvor folkets kvæg græssede igennem 400 år. På grund af klimaforandring, der forårsagede stærk kulde, uddøde det folk, fortæller Sofia Isabel dos Santos Ribeiro, der er portugisisk biolog ved Københavns Universitet, hvor hun har skrevet en ph.d. afhandling, om bl.a. de seneste 2.000 års forandringer i havmiljøet ved Grønland:

Omkring år 1350 var der en ganske alvorlig krise blandt nordboerne i Sydvestgrønland. Krisen var grundlæggende en klimakrise, og den endte med hele samfundets undergang, fordi indbyggerne ikke tilpassede sig de meget barskere klimaforhold, som var opstået.

Historien om Erik den Rødes efterkommeres udryddelse giver ikke kun viden om, hvordan klimaet til alle tider har været afgørende for menneskelig overlevelse. Den rummer også en vigtig lektion til vor tid i at fokusere rigtigt... Datidens nordboere stod over for et skifte fra relativt milde klimaforhold til et koldt klima. Hele deres levevis blev ødelagt, og de formåede ikke at tilpasse sig... Erik den Røde og hans vikinger ankom omkring 985 til det land, de kaldte Grønland, og dengang var navnet ikke så falsk reklame, som man skulle tro i dag. Der var så mildt og grønt, at nordboerne kunne dyrke jorden.

Men det blev koldere, og vikingerne måtte i stedet for afgrøder leve mere af havpattedyr som sæler. Siden blokerede den tiltagende havis adgangen til havet


Lærer vi af fortiden? Vi har haft en mild periode. Mens intet tyder på at det bliver varmere, selvom det er liturgien i den videnskab-politiske bibel, så gøres levevilkårene i hele verden sværere, da olien er gjort dæmonisk. Med navnet "sort energi", og stiger oliepriserne - og dermed prisen på alt hvad der fragtes rundt i verden, dels grundet prisen på råolie, men også igennem afgifter.

Hvordan stiller det os i en tid, der som på Erik den Rødes tid, synes at blive koldere1? Har vi sat fuld styrke ind for at hjælpe de mennesker, der er blevet ramt af naturens barske vejr? Der kunne gøres meget mere, med mange flere penge, hvis pengene ikke blev brugt på at understøtte klima-politikken. Hvor mange vil dø af kulde i fremtiden, uden mulighed for at betale for den nødvendige varme? Vil en fremtidig kold periode bruges som bidrag til befolkningsreduktionen? Hvor mange liv vil CO2 løgnen2 koste?

Vi får at se, hvad der sker. Udsigten ser ikke god ud, for al fornuft er svundet ind, overtaget af politisk inhabilitet - en ønsket situation ført til protokols i Illuminatis bibel, Sions protokoller, der siger at "Ubrugelige forandringer i regeringsformer, hvortil vi foranledigede "Goyim" (kodet ord for os som værende en slavemasse), da vi underminerede deres statsstrukturer, vil have udmattet folket til den tid (ved fuldførelsen af den Nye Verdenorden), så de vil fortrække at finde sig i hvad som helst under os, frem for at løbe risikoen for igen at skulle udholde al den propaganda og elendighed de har gennemgået."3

1 Se f.eks. "Forsker-chok: Ingen global opvarmning i 15 år", "Den kolde opvarmning"

2 Se "Klimaskeptiker: CO2 er blevet dæmoniseret", "Grundlæggende om global opvarmning: CO2 myter manet til jorden."

3 Protokol nr. 14, punkt 1 - citeret i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt
Kilde: www.kristeligt-dagblad.dk


Debat: Forkert klimastrategi dræbte Erik den Rødes slægt

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Klimaforandringer [178]; Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2011