Muammar Gaddafi er død

Lagt på d. 21/10-11EU's præsident, Herman Van Rompuy, er begejstret over Gaddafi's fald og død:

Moamar Gaddafis død 'markerer en ende på despotiets æra'1


Velvidende at dette fald er en brik i et puslespil om at fremsætte en global despot, fingerer han et håb om en bedre verden. Vores nye udenrigsminister, der formentlig intet aner om disse planer, hylder demokratiet og siger:

Libyen vil være parat til at tage et vigtigt skridt mod frihed og demokrati. Det er en stolt dag for det libyske folk. Og jeg er stolt af, at vi fra Danmark har bakket op om det libyske folks ret til frihed og demokrati, og medvirket til at beskytte civilbefolkningen...Danmark vil være at finde blandt det nye Libyens venner og støtter. Jeg ser frem til at udvikle samarbejdet mellem Danmark og det frie Libyen fremover2


Samme kræfter, der arbejder på at forberede verden for sin despot ved at omorganisere verden, som Danmarks Radio udtrykte det "den Nye Verdensorden er nået til mellemøsten"3, bruger netop denne fantastiske frihed og demokrati som redskab til det modsatte: kontrol.

Verdensordnens protokoller har som før omtalt et afsnit om verdensmagt og forberedelsen af det, som ang. demokrati siger at:

For at sikre dette (verdensmagt), må vi have alle uden forskel på klasse og kvalifikationer til at stemme, for at etablere en absolut majoritet, som ikke kan hentes fra den uddannede klasse. På denne måde, ved at indprente i alle en fornemmelse af selvstændig betydning, skal vi ødelægge vigtigheden af familien og dens uddannelsesmæssige værdi, i blandt goyim (folke-kvæget), og fjerne muligheden for at individuelle sind udskiller sig, for pøblen, styret af os, vil ikke lade dem komme frem, og heller ikke lade dem høre; den er vant til kun at lytte til os, som betaler for lydighed og opmærksomhed. På denne måde vil vi skabe en blind, mægtig styrke, som aldrig vil komme i en position hvor de kan bevæge sig i nogen retning, uden vejledningen fra vore agenter, sat som hoved af os, som ledere af pøblen. Folket vil underkaste sig dette regime, fordi de ved, at på disse ledere afhænger deres fortjenester, tilfredsstillelse og recepten på alle slags fordele.4


Ikke blot Libyens, men hele mellemøstens uro, har som jeg viser i nyhedsblogge som "Den ublu Ny Verdensorden", "Operation Odysseus Daggry" med finpudsningen af Verdensordnen at gøre. Og Danmark, som altid er ivrig for at være symbolet på den gode planetariske borger, barsler endda med tanker om at nedsætte stemmeretsalderen til 16 år5.

Vil du sende din bil til reparation hos en person der ikke ved noget om biler? Vil du gå til tandlæge hos en pladesmed? Vil du lægge dig under kniven hos en svineavler? Det er jo idioti at lade mennesker (børn) der intet kender til at styre et land, bestemme hvordan det skal styres. Et system hvor uvidende mennesker lader sine valg styre af valgflæsk, økonomiske trusler og hvad har vi, det er ikke et demokratisk system, men et kontrol system. Eliten ved præcis hvor på maven de skal trykke befolkningen, for at få det "valg" de vil have. Det er ganske enkelt gemen kontrol fra Verdensordnen, skjult under et tomt ord.

Gaddafi er død. Verdensordnens planer er på sporet, og snart er balancen i verden flyttet rundt, så den passer Verdensordnens Club of Rome, og nu EU's verdenskort med ti kongeriger6.

1 "Rompuy: Gaddafis død er enden på despoti", Politiken.dk, d. 20-10-2011

2 "Søvndal: Danmark skal være Libyens ven", b.dk, d. 20-10-2011

3 Tumulten i mellemøsten

4 Sions Vises Protokoller, protokol 10.

5 "Forsøg skal give 16-årige stemmeret", dr.dk, d. 14-10-2011

6 Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret


Debat: Muammar Gaddafi er død

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Konspiration [53]; Kontrol [92]; Libyen [7]; Mellemøsten [72]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011