Premiereminister aftalte at leje Jordan-dalen af Palæstinenserne

Lagt på d. 18/04-11Fredforhandlingerne i Mellemøsten er en kontinuerlig proces. Den vil fortsætte indtil Antikrist opretter den endelige fredspagt på syv år. Derfor er det interessant at kunne læse følgende, som debatteres ivrigt på nettet:

Som en del af forhandlingerne, foreslår USA angiveligt at Israel skal leje grænseregion i 7 år; Knesset medlem siger, "Hvorfor skal jeg leje land som tilhører os?"

Israelske kilder bekræftede mandag, at USA foreslog at Israel skulle leje dele af Jordan-dalen af palæstinenserne i endnu syv år, rapporterede Army Radio.

Ifølge mandagsrapporten, blev premiereminister Binyamin Netanyahu enig i ideen, men krævede at ordningen skulle vare i en længere tidsperiode, end det oprindelige tilbud. "Syv år er ikke nok - en ordning som denne skal holde i adskillige år," sagde Netanyahu ifølge Army Radio, i lukkede forhandlinger.

En seniorminister sagde at "alt mindre end en 99årig leje er ikke værd at tale om"


Det er ikke til at vide om dette blot er løse skud, eller om det indikerer en kommende aftale på syv år. Hvornår disse syv år i så fald skulle starte, kræver at man kender en evt. nuværende aftales ophør. Da artiklen nævner at "Israel skulle leje dele af Jordan-dalen af palæstinenserne i endnu syv år", kunne det forstås, at det er en fortsættelse af en allerede eksisterende aftale. Jeg kan dog ikke finde at der skulle være en nuværende kontrakt.

Jeg vil mene, at før Antikrist kan stå frem, så skal de ti riger være til stede (Dan. 7:7-8). Dannelsen af verdensrigets ti kongeriger er i fuld gang, de dannes i hast, så måske falder det hele sammen, og denne syvårige aftale kan indbefatte en lejeaftale af jordansk land. Nu er det USA (Obama), der foreslår dette, og derfor tror jeg ikke at det kommer til at ske nu og her, for det er Antikrist der skal lave fredsaftalen. Men det vi ser, er at USA kan være i gang med at lave det nødvendige fodarbejde, for en kommende kontrakt.

Er der nogle der læser dette, som kender til en lejekontrakt af Jordan-dalen, så vil jeg meget gerne modtage en mail med information.
Kilde: www.jpost.com


Debat: Premiereminister aftalte at leje Jordan-dalen af Palæstinenserne

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [103]; Mellemøsten [72]; Trængslen [70];

Flere nyhedsblogs fra 2011