Google videregiver også EU-data til USA

Lagt på d. 09/08-11


Udskriv


Som forventet, er Google et redskab i Verdensordnens hånd, til at overvåge verdens borgere. I artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt gennemgår jeg en del om Google, og anser ikke deres iver efter at gøre det elektroniske liv lettere for mennesker, for positivt. For mens det hele med Google ganske rigtigt bliver dejligt lettere, så samler de alt du giver dem, og stiller det som skrevet i artiklen, til rådighed for Verdensordnen. At Google er en del af Verdensordnen, kommer ganske klart til syne, da Google er gentagende deltager på Verdensordnens Bilderbergmøder.

Google har til et tysk magasin nu fortalt, at data i deres europæiske datacentre gøres tilgængelige for de amerikanske myndigheder, og at man i flere tilfælde har delt informationer om europæiske brugere med amerikanske efterretningsvæsner.

Ifølge den amerikanske Patriot Act skal firmaer med base i USA gøre al data tilgængeligt for myndighederne, selv hvis det opbevares i udlandet.


Det er ikke kun Google der gør det, men også Microsoft, der ligeledes er gentagende deltager på Bilderbergmøderne, deler ud af dine data:

I forbindelse med lanceringen af Office 365 i London blev Microsofts britiske chef Gordon Frazer spurgt, om data lagret i Microsofts europæisk baserede datacentre kunne garanteres fri for udlevering i forhold til den amerikanske Patriot Act-lovgivning.

Til dette svarede Frazer, at idet Microsoft er en amerikansk virksomhed, er de underlagt amerikansk lovgivning. Det betyder, at data i særlige tilfælde kan blive overdraget til myndighederne.1


Frasen "særlige tilfælde" har intet beskyttende i sig. Uden tvivl kan og gør Verdensordnen brug af disse data til hvilket som helst formål - alt du har liggende hos dem - det du søger på, hjemmesiderne du besøger, dine billeder, dokumenter, kontaktpersoner, mails osv., kategoriseres og præsenteres i overskuelig form, for hvem end der sidder bag Verdensordnens skærm. Privatliv findes ikke - overvågningen rækker langt ind i dit inderste væsen!

1 "Microsoft: Amerikanske myndigheder kan tilgå dine cloud-data", newz.dk, d. 01-07-2011
Kilde: newz.dk


Debat: Google videregiver også EU-data til USA

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bilderberg [11]; Google [7]; Internet [12]; Konspiration [53]; Overvågning [28]; USA [19]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011