Vatikanet opfordrer til oprettelse af en "Central Verdens Bank"

Lagt på d. 25/10-11


Udskriv


Den falske profetstat gør hvad den kan, for at hjælpe verdensriget det sidste stykke vej. Det er ikke kun den religiøse del af pakken der arbejdes på fra pavens side1, men også den økonomiske.

Vatikanet opfordrede mandag til etablering af en "global offentlig myndighed" og en "central Verdensbank" til at herske over finansielle institutioner, der er blevet forældede og ofte ineffektive i en ordentlig behandling af kriser.

Et større dokument fra Vatikanets retfærdighed og fredsafdeling, skulle være musik i ørerne på "Occupy Wall Street" demonstranterne, og lignende bevægelser rundt om i verden, der har protesteret mod den økonomiske afmatning.


I Illuminatis protokol nr. 13, under afsnittet "Vi bedrager arbejderne", fortælles under punkt 5-6 at: "Når vi kommer ind i vores kongerige, vil vores talere gøre rede for de store problemer som har vendt op og ned på menneskeheden, for endeligt at bringe den under vores gavnlige styre. Hvem vil da nogensinde mistænke at alle disse folk blev iscenesat af os, ifølge en politisk plan som ingen har så meget som gættet på, i løbet af mange århundrede?".

Illuminati styrer verdens oprør. "Occupy Wall Street" var ikke nogen overraskelse for Verdensordnen, for de ved præcis hvor de skal sætte ind, for at få Goyim - kvæget - op af sofaerne. Pavestaten spiller med på alle tangenterne, og påkalder folkets samvittighed og giverlyst:

Det 18-siders dokument, "På vej mod reform af de internationale finansielle og monetære systemer i forbindelse med en global offentlig myndighed," var til tider meget specifik, og påkaldte for eksempel beskatningsforanstaltninger vedrørende finansielle transaktioner... "Faktisk har krisen afsløret adfærd såsom selviskhed, kollektiv grådighed og hamstring af varer på den store skala," stod der, og der tilføjes at verdens økonomi havde brug for en "etik om solidaritet" mellem rige og fattige nationer.


Det betyder at vi ikke skal være for grådige til at betale for eks. Grækenlands overforbrug. Der skal gives penge til de fattige lande - grønne afgifter er én af de brugte metoder, og alt der gives, kommer ikke den påståede sag til gode, for som Lord Monckton sagde: "så vil næsten alle pengene sluges af det internationale bureaukrati"2. Med andre ord: pengene vil i sidste ende underholde den Nye Verdensorden.

Det er selvfølgelig også ordlyden fra den falske profetstat:

Det (dokumentet) opfordrede til oprettelse af "en overnational myndighed" med verdensomspændende rækkevidde og "universel kompetence" til at lede den økonomiske politik og de økonomiske beslutninger.

En sådan myndighed bør starte med De Forenede Nationer som sit udgangspunkt, men senere blive selvstændig og være udstyret med magt til at sørge for, at de udviklede lande ikke får lov til at øve "overdreven magt over de svagere lande."


Det er jo på ingen måde fremmet tale, og tydeligt er det at den nye økonomiske verdensorden marcherer hastigt frem.

"Selvfølgelig vil denne transformation ske på bekostning af en gradvis og afbalanceret overførsel af en del af hver nations beføjelser til en verdensmyndighed og til de regionale myndigheder, men det er nødvendigt på et tidspunkt, hvor dynamikken i det menneskelige samfund og økonomien og udviklingen af teknologi går ud over grænserne, som faktisk allerede er meget svækket i en globaliseret verden."


Grænserne er ganske rigtigt svækkede. "Ommøbleringen" af mellemøsten er et tydeligt syn for sagen. Snart vil EU's 10 kongeriger være på plads3, som Bibelen har forkyndt os.

1 Se Paven forbereder den religiøse vej for Antikrist

2 Se Klimatopmødets resultat

3 Se Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret
Kilde: www.cnbc.com


Debat: Vatikanet opfordrer til oprettelse af en "Central Verdens Bank"

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; FN [36]; Konspiration [54]; Verdensordnen [158]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2011